- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok,egyik nap olvastam hogy valaki írta,hogy aug. 1-től lesz dashboard frissítés,meg új bann szabályok. Pontosan mi is lesz,valaki eltudná mondani,vagy egy hírhez linket tud adni? :S köszi
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
Danubius L #49416 üzenetére
Gondolom ezt nézted,ezen nekem is meg akadt a szemem.
Hát nem tudom,szerintem előbb várj míg többen rendelnek tőle,mert hát csak 1 pozitv értékelése van. Vagy max. személyes átvétel.
Amúgy én lehet hogy gondolkoznék a Slim-en,mivel ha valami miatt nem tetszik,vagy PS-t akarsz,akkor azt még mindig eltudod adni jó áron,ezekből meg már most is túl sok van a használtpiacon. -
Norb€€€
aktív tag
Kb. 3000 forint,és szinte minden felbontást támogat.
-
Norb€€€
aktív tag
ilyenem van
-
Norb€€€
aktív tag
Én egy 24"os FullHD monitoron játszok, HDMI meg DVI bemenet,bőven jó,és "csak" 40 ezer volt. És azért ez sem kicsi,tehát szerintem nem kell százezreket fullhd tv-kre költeni,ha csak konzolozni akarsz rajtuk. Nem mellesleg ezt használom PC monitorként is,és egy gombbal tudok váltani a konzol és gép között.
-
Norb€€€
aktív tag
Nekem egész jól megy az FPS boxon,már megszoktam
COD 4,5,6 Bad Company 2, Far Cry 2 ,Left 4 Dead 2,stb... muszáj volt
Szerintem hamar bele lehet jönni. Haverom is aki eddig csak PC-n játszott,egyszer átjött,és osztott képernyőn játszottunk,az elején még porrá aláztam,de 1 óra múlva már kb. azonos statunk volt. -
Norb€€€
aktív tag
Multira van PS3-am,igaz,ahhoz jelenleg egy játékom van
Mondjuk az igaz,hogy sokkal jobban tetszik a Live,mérföldekkel jobb mint a PSN.
Lehet elcserélem majd egy flasheletlen xboxra?
Ripper03: pontosan,meg demókat szedek le
Írtam is előző oldalon,hogyha valaki akar akkor felvehet,és mehetünk multizni amíg még lehet (nekem)(Live ID: Norbeee24,és ugyan ez PSN-en is)
-
Norb€€€
aktív tag
Egyik haverom azt mondja,hogy tavasszal szokott lenni bannhullám,és akkor szoktak a leggyakrabban lecsapni,és hogy ilyenkor nem kell annyira félni tőle. Ez szerintetek mennyire igaz? Szvsz a Microsoft magánördöge sosem alszik,de ki tudja. Mondjuk annyira nem érdekel,mert ha 2 évig megvoltam live nélkül,akkor ezután is meg leszek (kíváncsiságból regeltem Livera,és élvezem az ingyen gold előnyeit),de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok
Nemrég regeltem xLivera,és ki szeretném használni az ingyenes goldot ameddig ki nem dobnak
Valakinek nincs kedve velem valamivel MP-zni?
(SCC Cop, Cod 5 zombi,Cod 4-6,RD Redemption,FarCry2, GTA 4)
Ha valakinek esetleg van fölös ideje,az jöhetne picit hülyéskedni D:
Live ID: Norbeee24
de előtte írj PÜ-t vagy vegyél fel msn-re,mert liveon nem mindig vagyok.Köszkösz
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen processzort vegyek?
- No Rest for the Wicked - Alig egy hét múlva jön a The Breach frissítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest