- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
válasz
zolaas
üzenetére
Hi!
Ha bunyos játék érdekel (Mortal csak nem annyira véres): Dead or Alive 4 (olcsó=5000 Ft és hibátlan), Tekken 6 (új szebb DE drágább kb. 12000 Ft), Soul Calibur 4 (ez mondjuk fegyveres harc kb. 6000 Ft), Dragon Ball Z (mindkét játék erős közepes, az első kicsit csúnyább és inkább kisebb térben megy a harc ill. nem rombolható a környezet, az újabbikban már dőlnek össze a hegyek ... CSAK attól, hogy nagy a küzdőtér kissé kautikus lehet egy menet mert elveszted az ellenfelet a látómeződből ...)
ILL. mindkettőre igaz, hogy a DBZ ill. a Naruto stb.=anime játékok kicsit egyszerűek mert kisebbeknek pozícionálják őket.
Van még a Virtil Fighter V ill. a Mortal vs. DC Comix ezeket csak egyszer-egyszer próbáltam. A Motral nekem éppen azért nem jött be mert a DC-s jogokért le kellett mondaniuk a vérről meg a kivégzésekről. A Virtual-ból a demót kipróbáltam (LIVE), jó-jó, szép-szép DE nekem a DoA4 akkor már jobban tetszik mert ott nem kis "boxringekben" megy a bunyó ill. az egész irányítás/harcrendszer nekem jobban bejött.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest