Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Valaki nem tudja, hogyan lehet megoldani, hogy a mentések megmaradjanak ha új felhasználót csinálok? Nincs kedvem újratolni a GTA IV-et, sem a SW:TFU-et, stb... De ezekkel mind játszom még, de hogy elölről kezdjem őket a valahogy kizárt... Minden német ugyanis a live-omban és nagyon zavar....
-
-
-
Gebriel
veterán
Ma COD4-tem egy kicsit.
Az elején kicsit megijedtem az irányítástól. Pontosabban a célzástól, nagyon nem oda akart menni ahova én szeretem volna.
Mondom vagy rég játszottam konzolon fps-t vagy a box kontrollere nem áll úgy kézre mint a PS3é.
Kiderült nem a joyal volt gond hanem velem.
Végére azért elégé belejöttem.Be lehet állítani, hogy a gép bekacsolásakor egyből a My Box-ban kezdje?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Gebriel #31108 üzenetére
Majd felveszel livra? Es akkor tudnak nyomatni multiba. Ugye nem magyar reget csinaltal?
Ez az en nevem: MrGrincs
Undercover kiprogetve. Jo hogy nem adtam erte penzt Sajna ez nam az volt mint amire szamitottam.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Tegnap a Halo 3 is a levesbe ment. Betettem kb 5percig bent volt aztan toroltem is a vinyorol......
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lvnt
őstag
Ha game.co.uk-től játékot rendelek, akkor hányat tudnak egybe csomagolni (bubis borítékra gondolok, ugye van ott is ilyen opció, mint play-asia-n?) és mennyi lenne kb a postaköltség?
Gow 2-használt ~ 15 Font, megéri a használtat venni?
A Devil May Cry 4-ről mi a véleményetek?
Left4dead 6k-ért? (ez már cdgalaxis)[ Szerkesztve ]
-
p_milan
aktív tag
Díjtáblázat, azaz ennyi a költség/darab. Nincs csoportos/családi kedvezmény.
GoW2 Limited Edition egy csomó ideg 17,95 fontért volt Zavvin, természetesen újonan. Úgyhogy nem ér meg szvsz15öt a használt. (Onnan 99cent a postaköltség, nem 2,95...)
(..(.)..)
-
lvnt
őstag
válasz p_milan #31116 üzenetére
Basszus, nem is tudod mekkorát segítettél. Pont a napokban kerestem a zavvi nevét, mert emlékeztem, hogy valaki kérdezte, hogy megbízható-e, akkor láttam, hogy nagyon olcsók játékok náluk.
Az istenért se akarta megtalálni azt a hsz-t, pedig mindent próbáltam a keresőben, csak arra emlékeztem, hogy valami furcsa z betűs neve van.
Persze köszi a linket is és a véleményt, ez esetben tényleg nem éri meg.
Magamtól is megtalálhattam volna a díjtáblázatot...[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Na kedves fórumtársak.
Mindenkit óvaintek a Baja Edge of Control nevű borzalomtól.
Amit youtube-on láttam videót ahhoz köze nincs a játéknak. Élőben a játék valami eszméletlen randa. Kb olyan mint az insane volt 2005-ben. Könyörgöm 2009 van. A növények 2d-sek és forognak velem ha körbe akarok menni körülöttük. Anno a doom1-ben láttam ilyet amikor semmit nem lehetett körbejárni. Basszus 2009 van nem 92. A hangok hányadékok. Fizika 0. Törésmodell 0. A terep annyira igénytelen hogy azt hittem elhányom magam. Volt egy hullámvasút a pálya mellett. Ezzel nem is lett volna gond ha nem úgy mozogna mintha semmi tömege nem lenne. Borzalom. Ráadásul minden tereptágy elnagyolt elmosott és undoritó.
Aki teheti ki ne próbálja mert borzalom. Én viszem is vissza a boltba és átcserélem másra. Inkább most wanted-ezek. Az legalább kinéz valahogy.
-
30z.Samu
félisten
Nincs valakinek CoD 2 vagy 3 eladó? Max 3000 Ft-t vagy egy Fifa 08-at szánnék az akcióra.
Sic Parvis Magna
-
XuChi
addikt
válasz Mr.Grincs #31120 üzenetére
Hát ez az edge of control egy borzalom.
De jön a Gamepod videó teszt belőle. Aki akar benne segétkezni az jelentkezzen priviben. Minden segítséget előre is köszönök. Főleg az lenne a legjobb ha lenne köztetek olyan akinek van memória kártyás videókamerája, vagy dvd-s. Nekem sajna csak egy digital8 kazettás van és nincs erős gépem átkodolni. Na meg kábelem sincs a kamerához.
Ebből egy videótesztet mindenképpen összehozok. 30z.Samu már csatlakozott. . . Előre is köszönöm neki.
-
-
Mr.Grincs
veterán
Hat nalam elso benyomas szamit. mentem vele egy darabig amig nem jottek a mano ellensegek, kinyirtam parat de annyi eleg is volt, hogy azt mondjam .....OOOOOO CRAP!!!!!
Szoval nem jott be./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
kommunism
aktív tag
Egyre jobban érdekel ez az xbox dolog csak még mindig aggódok a sok meghibásodás miatt az unokaöcsémnél volt szerencsém rendesen kipróbálni 1et és mindenféle rémhirt amit hallottam fail nek bizonyult nem volt hangos nem volt a box meleg ésa levegő se amit kifujt mit müvelhettek azzal a boxal hogy ennyire stabilnak tünik???(overcool az volt azt tudom)
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
ggf8600gts
tag
Most kaptam meg születésnapomra a WWE Legends of Wrestlemania és a Resident Evil 5 című játékokat. Az idei kínálatból ezek érdekeltek a legjobban. A legends of wrestlemania-t a retro feeling miatt vettem, mivel jó volt újraélni a küzdelmeket tinikorom nagy pankrátorkedvenceivel. A Resident Evil 5--ös az első Resident Evil játékom, de első blikkre a grafikája elég jónak tűnik. Az írányítására vizont kiváncsi leszek...
Idén még tervezem megszerezni: A GTA IV-et, a Tekken 6-ot, a Modern Warfare 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz eddie17 #31132 üzenetére
Rendben.
Összehozhatjuk. Nekem csak délután-este jó vagy hétvége.ggf8600gts
Assassin's Creed 2 vétek lenne kihagyni
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz ggf8600gts #31139 üzenetére
Nem
Első részben Altari második részben pedig Ezio a főhős. -
Gebriel
veterán
válasz 30z.Samu #31141 üzenetére
Mi baj volt az első részel?
Assassin's Creed 2 Videó 2:15-nél amikor Ezio leszúrja a két őrt. Nézők reakciója
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Osztrák haver vett egy boxot és azon filóztam, h akkor ő simán regelhet osztrák live-ra, nem? Ha jól tudom Ausztria támogatott. Vagy van vmi egyéb indok amiért érdemes lenne pl UK live reget csinálni?
30z.Samu: én is sírva játszottam végig, nem hittem volna, h ennyire kevés fantáziával kiadják, de gyakorlatilag ugyan azt kell megcsinálni az összes városban és kész. A "képességek" elsajátítására nem is volt szinte szükség egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Az NFS Undercoverben nem is lehet utolag befejezni azokat a versenyeket amiket nem csinaltam meg? Mert most csinalok egy csomot es ugyanugy szurke szinuek maradnak amiko rmegcsinaltam oket. Zoldnek kene lenni, de nem valtanak at
Ezek szerint addig lehet csak megcsinalni amig sztoriban vagyok?
Djuree mit mondasz erre?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
p_milan
aktív tag
válasz Gebriel #31142 üzenetére
Én pont ma bontottam ki az Assassin's C-t. Hááát nem azt kaptam amire vártam. Én azt hittem, hogy egy jó kis hentelős, ugrálós, házakon mászkálos dolog. Erre egy szarabb rpgt kaptam. :S Videókta néztem róla, abból nem ez jött le. Nem játszottam vele igaz sokat, kb 2órát, de eddig nem ájultam el tőle, úgyhogy remélem a továbbiakban többet fog nyújtani.
(..(.)..)
-
XuChi
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest