Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
p_milan
aktív tag
válasz breetai #28799 üzenetére
Hali!
Szolnokon pl van olyan, hogy megveszel egy gamet teljes áron, és utána 1000Hufért, bármilyen játékra cserélheted. Hasonlót említettek itt Pesten is a fórumba.
Szerintem a kölcsönzők megszűntek, illetve nem tudok már róla. Volt régen egy kettő, ahova jártunk haverokkal SEGAt, meg PS-t kölcsönözni, de befuccsoltak.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
Djuree
félisten
válasz p_milan #28801 üzenetére
van ilyen lehetőség szinte minden konzolboltban.
überkonzolnál tuti van, de asszem a konzolcornerben is van
vagy ott a direkt erre a célra szolgáló játékcsere.hu...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tiv83us
veterán
Sracok, kosarlaszti jatek kene.
2K9, vagy az EA Sports NBA Live 2009-e?ps: Ja ize, nem szeretnek langolo labdakat, 3 meter magassagban "uszkalo" jatekosokat, sorozatban 50 meterrol bedobalt 3 pontosakat...stb hanem egy realisztikus kosarlabda game kene.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Djuree
félisten
válasz tiv83us #28803 üzenetére
én nagy nba fan vagyok, mindegyik nba gémmel játszottam a kezdetek óta. eddig jobb volt az ea sorozata, de idén meg tavaly már ritka szar volt.
mostmár a 2k9-et ajánlom inkább, jobban jársz vele. de van mindkettőből demó, próbáld ki először azt ajánlom.
a live09 már olyan fos szinten van mint az új nfs-ek kb., extra árkád lett, és érthetetlen hülye dolgok vannak benne. sztem még a graf is romlott, de tényleg....go cleveland, go james
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Jó ez a COD 4 nagyon most járok a bombaindítós idővisszaszámlálós rakétasilós pályán.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
válasz Djuree #28804 üzenetére
Koszi.
En is igy emlekeztem, hogy olvastam valamelyik ujsagban, hogy iden a 2k9 jobb lett, mint az EA fele 2009 Live.
De of korsz kiprobalom elotte mindket demot, de a lenyeget megmondtad, nincsenek langolo labdak, repulo jatekosok, arcade f@szsagok, ez a lenyeg.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Mr.Grincs
veterán
Ki is pörgettem. Jó rövid volt
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Def26
félisten
Damnation -t tolja már valaki? Mi a véleményetek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Lamair
aktív tag
1kérdés! a v-sync szerű probléma megoldható valahogy? 1-2 játékban látható a csíkozódás microfos HDMI kábellel kötöttem egy 100Hz-es fullhd Philipsre adataimnál a tv típusa választ előre is köszi
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
Lamair
aktív tag
akinek coaxiális digital bemenete van az erősítőjén az vegyen nyugodtan ilyen átalakítót működik, újra összedugdostam és végre a gow is úgy szol ahogy kell neki az átalakítót kb 3000ft ért vettem meg egy jobb RCA kábel kell és kéész, bocs mindenkitől az örömködés miatt de vééééégreee 5.1 van boxon is
-
Lamair
aktív tag
válasz burgatshow #28816 üzenetére
aham majd szervantok egy ultrabrutál hdmi kábelt kölcsöbe kipróbálom azzal is
aham most olvasom az elöttem lévő hsz-t na kipróbálom, de bosszantó hogy van egy fullhd-d és 720p-t kell nézni
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Tegnap sikeresen hozzájutottam egy Fight Night Round 3-hoz. Egyszer korábban már játszottam vele, de akkor nem nagyon jött be, főleg azért mert mindig elvertek, pedig én Alival voltam, a srác meg valami cingár csávóval De még igy is legyakott. Most lassan jön a 4. rész,gondoltam egy picit újra előveszem, rágyúrok egy kicsit a box témára. Most már tetszik, kezdem vágni a gombokat,kombókat, el is kezdtem a karriert. Azon kaptam magam,hogy hajnali 1kor még mindig püfölöm az ellent
Még játszottam 2 másik játékkal is (mindkettővel multiban), de azokról még nem beszélhetek,pedig tapasztalat már vanSopron city :)
-
taylorp
senior tag
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen Firmware van a Boxomban?
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Mazlee
aktív tag
Sziasztok!
úgy döntöttem lassan ideje lecserélni a régi jó PS2-t.
az XBOX360 mellett döntenék, de lövésem sincs a masináról.
olvastam a FAQ-t de azért még kérdeznék.Mi a különbség a Falcon és a Jasper alaplap között?
Winchesterre hány játékot lehet felmásolni és hogyan?
Flashelt géppel is lehet neten játszani?válaszokat előre is köszi!
Rájöttem úgy lehetek leggyorsabban Jedi ha először lopok magamnak egy fénykardot
-
válasz Mazlee #28824 üzenetére
jasper meg a falkon között gyártástechnológiaia különbség van.
a winyóra mérettől függően lehet játékokat másolni, 7 giga 1 játék, plusz kb 6 gigát swap* nak foglal le, azt te nem is látod.
flashelt géppel is lehet neten játszani, csak ki fognak bannolni.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
válasz Mazlee #28826 üzenetére
azért adja el az ember ált a box-ot, mert megfőtt ( 3 ledes lett), és a javítások általában ideiglenes javulást okoz, kb 2-3 hónap múlva ugyanúgy tönkremegy( ez nem igaz a hivatalos, Microsoftos-frankfurti javításokra).
így új gép vásárlását ajánlomA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Skynet258
veterán
Heti különleges akció a Play-Asian: NBA 2K9 mindössze $19.90 a Play-Asian.
Mod: ehh, p_milan kolléga 2 perccel gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
A gépem éppen Microsoftos garin van, valaki esetleg tudja mit fognak mókolni a géppel? Javítják, újragolyózzák vagy alaplapot cserélnek? Ha cserélnek akkor milyen tipusra? (nanométer), ja és mennyire lesz megbízható a gép vagy inkább adjam el és vegyek újat? Mi a helyzet a garival? Újraindul a 3 év vagy csak hosszabbodik?
-
-
zsocy
őstag
Én meg sikeresen megrendeltem a Game.co.uk-ről a Blue Dragont, 7,45 fontért szállítással együtt.
Preowned a kicsike, kiváncsi leszek a minőségére. Régóta szerettem volna megszerezni már -
nofi
addikt
Hallott már valaki arról, hogy a Fuel-nek lesz e demo verziója?
Xbox GT: nozsolt
-
capafog23
őstag
Bionic commando nagyon jól sikerült, nagyon poén ahogy a robot karral megfogsz egy embert és hozzávágod egy másik emberhez. Arról meg ne is beszéljünk hogy milyen jó érzés hogy repkedsz a városba mint pókember, egy gond van hogy nagyon le van zárva a terület, szóval ha nem a megadott "checkpoint" felé mész akkor megjelenik az ikon hogy sugárzás van és pár secen belül meghalsz ha nem mész el onnan. Ma délutáni program hogy befejezem a játékot.
Terminator Salvation GT review is már nagyon lehúzta, én is csak azt tudom ismételni ami ott elhangzott nagggggyon rövid. 4-4.5 óra úgy hogy néha balfaszkodok is. Játékmenet se valami gow2, mész jönnek az ugyanolyan robotok és ölsz az izgalmasabb üldözős részek meg eltartanak vagy 5-10 percig össz-vissz.
Damnation a következő játék ha végeztem a bionic commandoval.
-
hdman
őstag
válasz capafog23 #28836 üzenetére
Ha már ennyire terminátor game:
Szerintem: übergáz.
3. pályán vagyok/unk (multiban nyomjuk) hardon, de eddig szinte többet töltött, és több videó volt, mint amennyit játszottunk. A pályák rövidek (1 óra alatt 3 pálya lett meg a 9ből), az ellenfelek hardon is tök bénák, ronda a grafika, eddig 3 féle ellenfél volt. (terminator, mászkálós izé, repkedő izé)
A pályák igy néznek ki: mész-->megölsz 3 ellenfelet-->video-->töltés--> usw.
és a legrosszabb: hatalmas nagy 0 játékélmény
Hogy pozitívum is legyen: pofás a töltőképernyő, (lehet mozgatni a terminatorfejet ), és
SPOILER
amikor jött a terminator és csőbombával kellett dobálni, akkor az a rész nagyon komoly volt, a srác kb. sütőporból meg minden baromságból csinálta a gránátot! Tiszta MacGyver
SPOILER OFF
Sopron city :)
-
hdman
őstag
Ja, és még az a komoly,hogy a GYÁRI PC-s Terminator játékot nem lehet feltelepíteni,mert szar a telepítő
-
hdman
őstag
Húha,picit sok lett
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Valahova rőgzíti a box a hőmérsékletet úgyértem naplózza valahova valamilyen filéba ahonnan a szervízesek vissza tudnák nézni a hőmérsékletváltozásokat garanciába? Vagy ilyen nincsen?
hdman: A Falcon a király Nekem is az van és megy mint az állat
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
válasz Mr.Grincs #28842 üzenetére
Csak nem egy törölközős trükkön jár az eszed?
Amúgy nem hallottam/olvastam sehol ilyesmiről, de mivel még mindig találnak új dolgokat a boxban, ezért nem 100%, h nincs, csak valószínű, h nincs. De ha a szervizben megkérdezik, h mitől lett hirtelen 100fokos a GPU 09.05.20 16:55kor, akkor ne rám kend.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Xirtam
veterán
capafog23 jól érzem, hogy a te boxod okosított? Csak mert legújabb játékokkal játszol!
-
Mr.Grincs
veterán
Nem törölközős. Hanem azon agyalok, hogy ha volna ilyen akkor esetleg a szervízesek tervezők közösen leülve elmondhatnák a véleményüket hogy igen ez ennyin megy ilyen és ilyen játékoknál ilyen külső hőmérsékletnél és igen ez már nem tesz jót a vasnka. És miilyen hűtőt kéne rádobni, hogy jobb hűtése legyen ennek a cuccnak, hogy több ember vegye meg a cuccot. Mert igazából sokan ismerik ezt a 3 ledes dologot és akkor nem is vesznek boxot mert "sz@r" a hűtése...De gondolkozni már nem gondolkoznak a leendő gémerek. Ami gondolom nem kis tervezéssel és legyártással társulna, dehát szerintem jobban profitálna belőle vagyis bejönne az ára azúj hűtés rendszernek, mint az állandó szervízeltetéssel és cserékkel oldanák meg a dologot.
-
Def26
félisten
válasz Mr.Grincs #28845 üzenetére
Nem tenne jót nekik, ha kiteregetnék a szennyest. Főleg ha az egy hivatalos kimutatás lenne arról, hogy milyen játékok közben menne a gpu hőmérséklete kritikus szint fölé.
Amugy meg gondolj bele, ők adtak a 3 ledes hibára 3 év garanciát, tehát max. annyi bajod lehet, hogy 2 hétig nincs box.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Végigvittem a Fallout 3at, és most kezdenék neki az acsik összegyűjtésének, viszont még a story küldetéseknél kihagytam egyet. Scientific Pursuits olvastam róla egy csomót, hogy hogy kellene megcsinálni, mit kell először stb, de csak nem akarja megadni az acsit ez a köcsög. Ha valaki ezt összeszedte, legyen szíves elmondani, a mikéntjét.
Köszi!
(..(.)..)
-
_ak_
addikt
válasz Mr.Grincs #28845 üzenetére
Ennél azért sokkal összetettebb a probléma. Nagy mennyiségű megrendelésnél nem lehet csak úgy hipp-hopp azt mondani, h bocsi srácok ez az elem mégsem jó nekünk, ilyet nem kérünk többet. Mint mindenhol máshol itt a pénz beszél. Itt évekre szóló megrendelések és költségvetések vannak, még ha ez vesztességes is az m$ számára (ha az), egy esetleges szerződésbontás vagy módosítás vagy egyáltalán nem lehetséges vagy sokkal negatívabb hatása lenne, mint egy jelentősebb szerviz kiépítése (pl feketelistára kerülni egy beszállítónál vagy egy gyártónál.)Nagyon sok, főleg ilyen méretű vállalatnál, évekre előre megvannak a célok és tervek. Már egy pár százalékos haszonkiesés is több ezer ember munkahelyét jelentheti.
Valahol hihetetlen, de ilyen "kis" változtatások már dollár milliárdokat jelentenek, ilyen pénz mennyiséget nem lehet csak úgy arrébb mozgatni vagy átcsoportosítani, ha már egyszer meg van a helye.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
Mr.Grincs
veterán
Nah igen ők adtak 3 év garit és ki is használják rendesenk akik nem flashelnek.
_ak_: Az is igaz, hogy tervek szerint gondolkodnak. De amikor csináltak egy pórbadarabot ott lehet nem derült mekkora ratyi a hűtése a vasnak terhelés alatt Bekapcsolták bejött a dash...Hibátlan mehet a bótok pócjaira
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest