- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
OddMan #43653 üzenetére
nem a játék a drága, hanem a bérek szarok
sehol sincs ilyen szar bérezés mint nálunk
((épp most néztem a tv-ben, a gazdák szüntetik meg a földjüket, mert nem kapnak támogatást, nem éri meg termelni. ez az ország simán meg tudna élni CSAK gazdaságból, síkság az egész majdnem. nagyon jó a talaj és a klíma. de az idióta politikusok ezt is tönkre teszik
))
-
Morden24
nagyúr
válasz
OddMan #43653 üzenetére
Hát pedig egyszerű a megoldás, ha a játékaid egyharmadára volt pénzed, akkor elvileg harmadannyi játékod kéne, hogy legyen, és máris 0% warezzal járultál hozzá az ország szánalmasságához.
A multizás meg pont azt adja hozzá ugyebár az adott játékhoz, hogy akár évekig is ellehetsz vele.
-
StLui
veterán
válasz
OddMan #43653 üzenetére
Ha 2eFt lenne egy játék, sokan még akkor is azt mondanák az ingyen még olcsóbb, de ettől függetlenül mivel a legális játékok számáról nincs semmilyen pontos szám, ponnt az előbbi, sokak álltal használt beszerzési források miatt, így az arányokról sem lehet semmit állítani. Pláne összehasonlítani sem lehet a többi országgal sem. Egyébként aki dolgozik, vagy tanul és emellett nem az Xbox az egyetlen szabadidő eltöltési ötlete, annak évi 3-4 játéknál többet nincs ideje kijátszani, pláne ha Live-ot is használod, ennyi pedig megengedhető már, főleg ha kivársz 1-2 hónapot, Assasin II most 7eFt-ért megvehető. Amikor régen Pc-n sokat játszottam, persze nem eredetivel, 100 számra szedtem össze a játékokat, és konkrétan 5-öt nem toltam végig.
Ja és arról nem beszélve, hogy ott a rengeteg demo, silver live-on is elérhető, ezek valamint tesztek, fórumok alapján ki lehet választani azt a 3-4 játékot amit érdemes megvenni. -
válasz
OddMan #42866 üzenetére
Igaz, de ehhez van 20gb-s vinyó+a tartozkékok.
-gép vinyóval :35.000
-play & charge kit: 3000ft
-Vezetekes kontroller: 4-5000ft
-kormány: passz, nem ismerem
-VGA kábel: 1000ftEz azért még sem olyan mint egy számítógép, neked is, nekem is jó, hogy ha elakarom adni, akkor tudom, hogy nem fillérekért fogják megvenni. Nézd meg a használt p2-es árait, minden használt konzol ára magas, nem csak a Xbox360. Természetesen sok helyen látok olyan árat, amiért már tényleg veszek újat, de nem ott kell nézni.
Én személy szerint örülök, hogy tartja az árát. -
StLui
veterán
válasz
OddMan #40358 üzenetére
jogos, hogy nem olyanok, pontosabban nem mind olyan, a barátom LG 42"-os 1éves plazmája fél év alatt beégett a tv karikáktól, emblémáktól sajnos, szóval utánna kell olvasni, ő későn olvasott erről a hibájáról a tv-jének. Ja és fogyasztást is lehet kalkulálni ami költség oldalon jelentkezik, súly, vastagság nem költségtényező.
Az igazi a led-es lenne de majd 1,5 árszorzó a hagyományos lcd-hez képest.
Én az 50-es plazma után vettem inkább kisebb 40-es de jobb minőségű lcd-t full hd samu-t, nem bántam meg, nem dőlt össze a világ 10" mínusztól
Szóval mindenki olyat vegyen és annyiért amit még nem sajnál szórakozásra, és nem esik kétségbe, hogy fél év múlva mennyivel olcsóbb. Egy csomószor a konyhában nézzük a 22-esen a tv-tszerk: ja és a pana úgy tudom az egyik legjobb, saját a paneljük is talán?
-
the_stig
tag
válasz
OddMan #40332 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszokat.
Szóval, tv-t nem akarok cserélni. Mellesleg nem 50Hz, hanem digit 100Hz.
És ő is HD Ready. Annyi, hogy nincs rajta hdmi, csak: kompozit, komponens, meg euscart.
Majd ha egyszer kipukkan a tv, akkor veszek FULLHDLCD-t.A minőségre annyit adnék, hogy: fusson a game mint a veszettfene. A lényeg, hogy jó játékokat nyomhassunk a kölökkel, párban, egymás ellen akár. Nem óhajtok pc-re költeni
innentől.steew
-
Torry
addikt
válasz
OddMan #28959 üzenetére
Jajajajajj.
Amelyiken nincs HDMI, az is tudja a Full-HD-t.Bár manapság nem igen lehet ilyennek találkozni a boltokban.
Használtan én sem ajánlom.Érdemes Pro packot választani a HDD miatt, így fel tudod másolni a játékokat, és sok-sok hónappal,évvel kitolhatod a DVD olvasó élettartamát, nem beszélve arról, hogy sokkal halkabb a gép. -
K3NZO
senior tag
válasz
OddMan #28238 üzenetére
Imáid meghallgatásra találtak. Itt van az ami kell neked
.
-
K3NZO
senior tag
válasz
OddMan #28242 üzenetére
Biztosan, nem működne, mivel ez gyakorlatilag "kalózkodás" lenne, hiszen live rendszerén keresztül pénzért lehet megvenni azokat a pályákat is. Csak a már említett módszerrel tudsz hozzájutni, sajnos. Vagy ha jól tudom az überkonzolba ha beviszed a hdd-t letöltik neked, de persze ott sem ingyen és az ms pontok is kellene.
-
Kasza08
őstag
válasz
OddMan #27760 üzenetére
Az első 2-t az Infinity Ward készítette, míg a 3.-at (számomra érthetetlen okokból) a Treyarch. De, hogy ez miért kellett, azt nem tudom. Mindenesetre egy teljesen más játékot sikerült csinálni, semmi köze az előző 2-höz.
De, ha nem játszottál az első 2-vel, akkor még az is lehet, hogy tetszeni fog. Nem drága, szerintem adj egy próbát neki.Capafog: Nekem egyébként a CoD 2, 4, de még az 5 is bejött. Meg kell szokni az irányítást. Az 5 az szerintem csak azért, mert a CoD 4 motorját használja (
)
-
VD
őstag
válasz
OddMan #24521 üzenetére
Energizer 2100 tölthető, 4db+ a töltő volt 2,5e Ft akcióban, de most se lehet drágább 5 rugónál.
Napi 2 óra játékkal egy hónapot simán elvisznek egy töltéssel.Szvsz, felesleges a "gyári" aksi. Anno én is gondolkodtam play'n'charge-on, de mivel bármilyen aksis elemmel jó, így felesleg több pénzt kiadni érte.
-
zsocy
őstag
válasz
OddMan #24438 üzenetére
www.sendit.com - innen rendeltem múlt szerdán a Dark Sectort, kemény 9 euróért szállítással együtt. 2400 ft körüli áron meg is kaptam most hétfőn. Ilyen gyorsan még itthonról sem szokott megjönni semmi, meg is lepődtem. Sajnos nincs Paypal, kell mondjuk egy Mastercard hozzá, vagy valami netes cucc. Ja, és fóliás új volt a játék, nem használt. Ennyiért még a hülyének is megérte
-
nofi
addikt
válasz
OddMan #23686 üzenetére
Szerintem tartsd meg, mert amíg az esetleges hibás vinyód majdan cserélik addig is tudsz játszani
Egyébként mivel minden boxhoz alapból jár, nem hinném, hogy olyan nagyon megérné eladni, ha csak valaki nem gyűjti (de bevallom nem néztem utána mennyiért forog egy ilyen) -
Siffredi
senior tag
válasz
OddMan #23297 üzenetére
Koszi a valaszt, "megvettem" a tv-t, azaz kifizettem, de mivel jelenleg nincs sehol, ezert majd csak 20-an fogok hozzajutni sajna.
Egyebkent a br-el kapcsolatban eros a gyanum, hogy egy darabig nem lesz hozza szerencsem, mivel akkor le kellene cserelnem a box-ot ps3-ra, es...
Na de ez mar erosen off.
Udv!
-
Herczi
senior tag
válasz
OddMan #23247 üzenetére
Egy üveg vitrin szerű Tv állványban volt, kb jobbra-balra, előre-hátra, 30 centi szabad hely, 2 könyvön volt, hogy alulról is szívja a levegőt. A szekrény hátulján 3 12cm átmérőjű lyuk, az egyikre még csináltam egy rendszerhűtőből, és egy usb kábelből hűtőt is, ami szívta kifele a levegőt, a vitrin nyitva volt amikor játszottam. Szóval ha az enyém nem szellőzött, akkor senkié sem. Ja és fektetve hasunáltam.
-
Siffredi
senior tag
válasz
OddMan #23206 üzenetére
Udv!
Fable II-vel kapcsolatban irok (Angliaban vettem), megneztem neked a felirat-dolgot. A nyelvet at lehet allitani magyarra, amit annyit tesz, hogy a menu magyar lesz, illetve a parbeszedek alatt magyar felirat olvashato, de a nyelv tovabbra is marad angol.
Remelem segitettem.
Udv!
-
Peat;)
veterán
válasz
OddMan #22641 üzenetére
Az csak a video, játék közben nem szaggat az, vagy inkább úgy írom, hogy nem kéne hogy akadjon. Nekem egyébként újraírható dvd és cd-ről egyaránt megszenvedi a box a demot (nem újraírhatót meg nem fogok elpazarolni 10 percért), ez ilyen, csoda hogy megy így külön kiírva a demo, mert ezt tényleg hdd-s dolognak hozták be.
Egyébként ez a hdd nagy köcsögség, a 60 gigás 20e körül megy, a 120 meg 23-25e. Hát szerintem kapják be, majd ha lesz pénzem én megveszem a 120-asat, mert értelmes áron úgysem lesz kisebb méretű. A 20-as is még mindig 10 felett van, szóval viccesek a kiegészítő árak. Arcade-hoz való memóriakártya árakról nem is beszélve, 4 rongy 256 megáért... Következő generációnál drágább lesz egy hdmi kábel mint a 20 processzoros 5 sli vga-s gép.
Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest