Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48666) rlazol válasza Stanislav84 (#48658) üzenetére


rlazol
addikt

Stanislav84: "amikor például legalacsonyabb szintű vagyok egy csatában és tudom, hogy az alaplőszerem átütése a legtöbb ellenséges tankhoz nem elég, akkor automatikusan a csata elején gold lőszert töltök be" ????
Ha low tier vagy, akkor is az ellenfél tankjainak 2/3a csak +1 vagy azonos. Egyébként melyik az a tank, aminek az alaplőszere olyan gyenge, hogy goldot töltesz alapból emiatt? Így hirtelen a T44 D5T-85BM ágyúja (pláne a stock, de ez meg kell h legyen a T43ról) jutott eszembe T10ben, de ha azzal bemész csatába mert nem spóroltál rá free-t akkor meg is érdemled. Amiatt meg mert van 1-2 E5 meg Type4 a csatában szerintem még felesleges egyből goldért nyúlni.

Dewri: az összeesküvés elméleteket pls hanyagold. Mutsd meg a replay file-t, aztán beszélhetünk, sajnos a szellemlövedék mindenkivel előfordul, ezért kár sírni. 5-6 körből ne vonj le következtetést, én 30000 csatát vizsgáltam meg 20 usertől. A +2Tben ugyanannyit vagy, mint top tierként, ezért is kár sírni, a játék része.
Igen T8ban buktánál nagyon jól kell játszani a pozitívhoz, ezzel mi a bajod?
Aranylőszerrel nem lehet plusszos a kör? De lehet, csak eleget kell sebezni és nyerni kell. Az aranylőszert régebben csak aranyért lehetett megvenni, tudnod kel, te még játszottál akkor. Most már kreditért is lehet, most az a baj, h drága, máskor meg az, h mindenki azt lövi, mert kreditért is kapható. Tetszenek látni, mi a baj? Hogy sose lesz mindenkinek jó. Ez a szép wall of text egy nagy rinya, a WG nem a Mikulás, nem az a célja, hogy minél jobb legyen a játék, hanem hogy a legtöbb profitot termelje. Ugyanerről szól a T8+ tankok kreditszorzója. Szerezz be e gy prémtankot, amivel eltartod a magasabb tierű csatákat, tanulj meg szuperunikum szinten játszani, vagy menj vissza 5ösbe farmolni a Nashornnal.

szerk.: ez egy játék. Ha nem tetszik ne játssz vele, kész! Én szeretem, ezért játszok vele. Messze nem tökéletes, tele van hibával (MM...) idegesítő bugokkal (hibásan megjelenő sziklák, szellemmlövedékek), de ha az alapmechanikát érted, akkor nagy meglepetés nem ér és engem kellemesen kikapcsol. amikor meg nem, akkor én kapcsolom ki őt :DDD

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.