Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz Tomi0703 #49849 üzenetére
nekem a 3x800 nagyobb pennel jobban bejött. nagyobb volt a visszatartó ereje. lehet most használhatóbb a többségnek, de valahogy jobban ki mernek elé jönni...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zodo
nagyúr
Csesszemegazelkurtrendszerétawégé.
Kurvára dühít hogy anno 01.03-án 6-700 csatát követően a 7526. -ra meg lett a total wr 51%.
Aztán pillanatok alatt leesett a kezdő állapotra 50.50-re.
Eltelt több mint 3k csata és még mindig 50.8 környéke míg hetek óta 50.80 és max. 50.86 közt ingázok.
Amint tudásom felett sikerül 3 jó kört menni hogy végre +1 század növekedést érjek el máris olyan bot csapatokat kapok hogy kezdő koromban nem mentem olyan kört amit produkálnak vagy olyan pálya vs tank kombináció ahol jó ha egyet sebzek top tierként esetleg olyan ellenfelet ahol esély sincs még védekezni sem.Tegnap már várható volt mert +400 avg wn8 és minden más érték pluszban a totalhoz képest.
Előtte utána tudtam játszani de obj.140 és t-10 kifogott rajtam, ja nem, a rendszer nem engedte.de miért ?
mások hogy lesznek 54-58 stb wr-el?
egyedül ugye csak nem hozza le szinte minden csatájában?Ma pedig ... kritikán aluli
Elmennekajóédesbe mert hogy ha lenne 50% kompenzáció akkor hol van az a legalább egy nap elmúlt 2 évből amikor min.6 csatát zsinórba nyerek über állat teljesítmény mellett?
Ja értem, részletekben kapom. -
jozefgucci1
addikt
Játsz szakaszban úgy könyebb húzni a WR-t is. Bár egy bizonyos szint felett nem jó a szakasz mert 1, állandóan a lista aljára rak a rendszer
2, a másik elveszi előled a sebzést.Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
galervin93
őstag
Elmúlt 400 csata majdnem 53% wr, mi ezzel a baj? Ilyen tized-század ingadozások meg... Hagyjuk már...
Nincs ezzel semmi gond. Az összesített stat nem mond semmit, ne azt nézd...
Az 58%-os solo wr-hez meg szimplán jobb teljesítmény kell (nem lenézésből mondom vagy bármi, egyszerűen tény).Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
válasz jozefgucci1 #49857 üzenetére
Régebben több száz vagy talán ezer csatát is mentem kchryss-el de jó ideje abba maradt.
Lehet hogy részben neki volt köszönhető a javulás.galervin93
Persze nincs baj az elmúlt időszak 53% ami néha még több is ( pl 6 nappal ezelőtt) de aztán mintha valami visszahúzna és semmi nem jön össze.
Itt szoktam még nézni a satisztikámat mert van grafikonos értékelés.
Igaz ez az oldal egyszer összeomlott de teljesítmény és sebzés ha kicsit is de nő.
Gondolnám így többet is teszek mint anno mikor elértem az 51-et de nem.és Emu
persze tudom már megkaptam hogy ennyi wn8-al mit akarok de akkoriban még kevesebb volt.
Na mindegy, köszönöm.
Néha jó egy kis gőz teregetés. -
zodo
nagyúr
2 órával később.... helyreállt a világbékém.
Amikkel délután csak estem kelltem most zöld, kék, lila körök összesen 1 vesztes T-62A csata volt de nagy átlag top 5 sebzőben végeztem.
Fekete leves, miután visszaszereztem az 50.85-t a következő T67 csata csapat teljesítmény ami lehúzás szagú vagy csak kezdem magamban gyártani az elméleteket.
Az enyém se jó de +2T és kb nulla spot mellett még így is szép eredmény ha azt nézem milyen tankok vannak alattam a listában.
Ez mikor hiába jó a tank vagy szeret játszani vele a játékos de ha a csapat fele nem szeretne nyerni akkor szinte hiába, persze az én szintemen és ezt nem értette meg senki az obj.140 vergődésem kapcsán sem.
Igyekszek mindig a legjobbamat kihozni magamból és legalább a sokat emlegetett tank hp-t meglőni de néha beleszaladok amit elismerek csak jó lenne többször segítene át a csapat a szorult helyzeten hogy ne menjen el a kedvem mert olyan órási baklövéseket talán már nem követek el.Mindegy is, mert a következőt már lehoztuk és nőt ismét a wn8 értékelésem +1 -el.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #49863 üzenetére
Tegnap csak 9-esben mentünk. Ott nem olyan gáz a szakasz, mert sokszor csak 3 10-es tank van.
Én a 9-es kínai heavy-t és a 9-es maust húztam ő meg t54-et és E75-öt.
Régebben mentünk tier 8 szakaszt is, akkor azért elég fárasztó volt a folyamatos bottom tier, de érdekes módon akkor is nyertünk. Jó szerencsét hoz a fórumtárs. -
jr1994
addikt
válasz kchryss #49864 üzenetére
Ma mentem párat Emuval, és egész jól adta, meg is lepődtem. Pl olyan is előfordult hogy 10-es heavy szakaszban voltak 9-es tankok is, azt hittem rosszul látok. Lehet hogy csak lakótársam accountja van elátkozva? Vele régen tök jókat mentünk, de az MM módosítás óta alig van jó csatánk.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
zodo
nagyúr
Headset-et kellene vennem a közeljövőben.
Nincs itt valaki aki Steelseries Siberia 100-at használ?Tudom hogy HyperX Cloud II de sajnos arra nem futja.
Itt már kérdeztem de még nem kaptam semmilyen választ.
Bárkinek van valami ötlete/ajánlása szívesen veszem! -
robogo81
senior tag
válasz rlazol #49870 üzenetére
Akkor én mit szóljak?Vagy 8 éve egy Zalman ZM-RS6F használok,igaz a szivacsoknak a védőszöveteit cserélni/javítani kellene,meg nemrég vissza kellett a jobb fülesben a nagyobbik hangszórót rögzíteni.
De ha bemondaná az unalmast,akkor biztosan jack dugósat vennék,a fenti emberkék véleményei alapján nagyon jónak tűnik a Cloud.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
zodo
nagyúr
Köszi mindenkinek de sajnos a could széria nem az én pénztárcám.
rlazol
Hidd el még ennyit is sajnálók rá és értelek mert a jelenlegi fejhallgatómat igaz pár naposan de használtan 3k-t vettem ami boltban 6-8k de "jó volt" viszont a fülpárnáiról mállik a bőr így van mire fogni a cserét.
Tény amit mások mondanak van ami jó valakinek de míg nem próbáltál másikat addig nem tudod miről maradtál le.
Pl anno 9k-t vettem skullcandy fülhallgatót és oda voltam meg vissza aztán furdalt a kíváncsiság és vettem egy ugyanolyan árban lévő ajánlott típust ami akkor a SoundMAGIC E10 volt.
Skullcandy-t azonnal vágtam a fiók mélyére mert keresztbe hosszába veri az E10.Nagyon olcsó sajnos olyan is ezért ha nem is a felső kategóriás Could akkor egy mérsékelt árút keresek így jön ki kb a 10-15k.
-
zodo
nagyúr
válasz SoulReaver #49877 üzenetére
Köszi de ez is sok és nem is annyira tetszetős.
Ezt néztem még ami tetszene de szerintem még nézelődők. -
Stigma.HC
senior tag
Shure SRH440 igaz szépen megdrágult az utóbbi években ahogy nézem
Mikrofonnak meg egy állványos normálisat használok."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
rlazol
veterán
Sok évvel ezelőtt végighallgattam jópár fülest éspedig hangstúdióban, de sajnos az én fülem nem jelzett akkora különbséget, hogy megérjen bármelyik is ennyivel több pénzt.
Tény, én Skype-ra, am. focimeccs nézésre és WOT-ra használom, zenét nem hallgatok a gépről, filmet is csak nagyon ritkán nézek, akkor se fülessel. Nekem az első-második-harmadik szempont a kényelem.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
zodo
nagyúr
válasz rlazol #49882 üzenetére
Most nem is a hangzás vs milyen fülünk van (enyém is bot) mert akkor a Could II is csak egy jó hangkártyával lehetne a belépőszint.
Nálam úgy egészében kell hogy ideális legyen a pénz keret határon belül.
Kinézetre pl ne legyen nagyon fröccs öntött műanyag és csillogó felületű festése.
Extra rgb led stb nem kell
Jelenleg kerek a fülkagylót körülvevő párnázott típust keresek.
Min. 1.2 - 1.5m kábele legyen
Mikrofont ritkán használom így legyen levehető vagy jól elrejthető
Pánt ne egy fix műanyag keret legyen párnázva hanem a fejmérethez igazodó bőr
5-7.1 sem kell
Gyári specifikációi ne legyenek túl gyatrák
Mindezt hosszabb távra tervezveFentiek alapján kb amit eddig találtam sajnos a megadott keret közé esik.
Viszont azóta is nézelődtem így már feljebb került a léc 17-18k a SteelSeries Siberia 200 ami tudja azt amit szeretnék. -
LZs?!
aktív tag
@zodo
Ugyan 'főállásban' valami TV/mozi kombóra kitalált Sennheiser HD quality csillámpónit használok, de amikor ritkán kell a mikrofonos füles a játék miatt, akkor a céges headset-et teszem fel: Plantronics Blackwire 500 C520-M.
Könnyű, ritka kényelmes hosszútávon is (több órás conf-callok...pff) és rendkívül tisztán és érthetően szól, mind a hangszóró, mind a mikrofon. Meló közben néha ezen hallgatok zenét is...
Nem fültakarós, de mégsem hallatszik be szinte semmi (és a fül sem pálik be...); értsd: amikor az irodában vagyok, néha fent szoktam hagyni hang nélkül, hogy a T. Kollégák kívül maradjanak.
Mondjuk nem gémer...
Nevermind...
-
KillBorn
senior tag
Kb. két év kihagyás után felraktam ismét a játékot. Régen jó volt, aztán egyre szarabb lett. Megnéztem, mit változtattak, jobb lett-e javult-e a játék. Hát nem
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
zodo
nagyúr
Köszönöm az ajánlást és leírást!
Nem is "gémert" kerestem persze ha annak hívják amit veszek mint számomra ideális jelölt akkor mégis.Időközben meg lett a nyertes: SteelSeries Siberia 200 (yt videó) de még nincs nálam.
-
zodo
nagyúr
200-as elvileg hangban javított ugyan nem tudom pontosan ez mit jelent mert mindenhol csak a basszust emlegetik valamint a mikrofon minőségén csiszoltak mert az volt igen gyatra az elődben.
Több tesztet és videót néztem róla ill. az e-sport-ban is több csapat ezen gyártó termékeit használja és ezért is érdekes az állításod amellett persze hogy hiszek neked és köszi hogy megosztottad.
Tény hogy valóban nem hifi fejes így nem is várható a super sound (mondjuk én sem kizárólag wot-ra vettem) de majd kiderül és csak remélem hogy a pár ezer forintos jelenlegitől egy kicsivel jobban szól.
Remélem hamar ideér és majd beszámolhatok róla. -
törölt tag
Kommentár nélkül...
-
Djuree
félisten
válasz #77646080 #49893 üzenetére
szeretem az ilyen habzott szájú retardáltakat akiknek annyi idejük van h csata után még írogatnak. és ezek jellemzően a sötét biomassza statjával rendelkező pléjerek.
egy random csatában meg hagy játtszak már úgy ahogy akarok. ezért is random. ha olyanom van meg se mozdulok a csata alatt, na akkor mi van? semmi. bár olyanom nem szokott lenni nyilván...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Yofej75
aktív tag
válasz Balesz1899 #49896 üzenetére
A stat és az intelligencia között nem mutatható ki egyenes arányosság. Nekem pl. nagyon rossz a statom
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Yofej75
aktív tag
válasz Balesz1899 #49899 üzenetére
"felhatalmazva érzi magát, hogy bárkire is azt mondja, hogy bot"
Én a probléma fő okát abban látom, hogy úgy minősíti a csapattársát, hogy nem tudja, hogy mi az oka annak, hogy ő - egy ideig - meg sem mozdult.
Nem mindegy, hogy az ember csak gondol vagy gondolkodik is...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest