- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #36054 üzenetére
Miről maradtam le már megint. Igaz az AW topikot nem látogatom , így meglepetésként ért a dolog.Hetek óta nem is játszott már a Wot-tal , gondolom ezért nem jött be ide. Elég sokat játszottam vele szakaszban és beszélgettünk TS-en és úgy gondolom , hogy egy alap embert veszített így el a közösség. Sok jó meglátása volt és ezt értelmesen le tudta írni . Persze a mellett sem szabad elmenni ,hogy a hangnem nem volt éppen idevaló .Jó szándéktól vezérelve segített itt sok embernek játékon belül , amit ez a fórum nem ad vissza ,de a konfliktusokat nem tudta kerülni sőt
Nyilvánvaló volt , hogy egy dobása van és erre páran rá is játszottak . -
Greentea
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #36060 üzenetére
Egyetértek!
(#36061) Dobi 562: grat!Valószínű az 1300dmg kevés volt az ászhoz..
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #36036 üzenetére
Mi a f@sz történt?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kean_Sorbo #36031 üzenetére
Jah, hogy ez megszokott, ez rossz hír, mert kell az IS-7.
Bal elejébe durrantgattam. -
Diarmand
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #35589 üzenetére
Mér melyik másik játék tolerálja a noobságot?
Srácok nekem kezd elegem lenni abból, hogy különösebb indok nélkül [moderálva] odaát a wotot, mindenféle bizonyíték nélkül, ráadásul a AW van beállítva afféle félisteni játékként. Hányingerem van pár ottani embertől. Én soha nem fikáztam az AW-t, egy rossz szót nem mondtam a játékra, maximum a botokra volt pár keresetlen szavam, de hát azok botok bassza meg. Szóval wot [moderálva], most kicsit egyenlítenék a számlán.
Nyomom az AW-t, így van már benne tapasztalatom és megmondom őszintén én terveztem egy wot vs aw összehasonlítást, de nem látom értelmét, így szimplán csak leírom a gondolataim a játékkal kapcsolatban.
Az AW-ban ugyan nagyobbak a pályák, de mégis kisebb a mozgástered, ami egyrészt marha vicces, másrészt rohadt idegesítő. Miért kisebb a mozgástered? Kean_Sorbo leírta a megoldást, mert sokkalta jobbak a célzásidők és ahogy észrevettem, pontosabbak is a tankok. Magyarán kolbászolhatsz te a terepen, kilóméterekről [moderálva] lőnek, mert nincs meg a lehetőséged, mint a wotban, hogy elfutsz pár messzi tank előtt mondván úgysincs idejük becélozni téged. Ezeknek van. Ezen felül valahogy sokkal könnyebben észrevesznek, ezt direkt próbálgattam, mert nem hittem el, hogy ennyire könnyen lehet spotolódni. Bokor mögött áll az ipse, én is kimegyek a szikla mögül a bokor mögé és voilá, már látnak. Éljen. Szóval hurrá, nagyobb pályák, de kisebb mozgástér a terepen. Vagy menj be a városba. Ha van. Vagy ha nem a térkép legszélén van pár darab épület.
Nagyon kevés pálya van, de ezt tudjuk be annak, hogy friss még a játék. PvE módban meg külön élvezet majdnem mindig ugyanazon a pályákon menni, ugyanazon botok ellen, ugyanazt csinálni. Hurrá. Fura módon mégsem fikázza ezt senki, bezzeg mikor wotban egy nap háromszor ugyanazon a pályán mész jön a FU WG, kabbe SerB, hát srácok, gratulálok hozzá. Sajnos a PvP pályák kialakítása is olyan, hogy nagyon messzire is lehet lőni különösebb fedezék nélkül, ezért jobb ha nem látják a tankod. Megjegyzem írta is valaki odaát, hogy AW-ben a legjobb ha nem látnak. Mi következik ebből?
Ne szaladjunk ennyire előre. Kean testvér írta, hogy Wot-féle spotterek. Vonatkoztassunk már el a wot-tól ..sszameg. Mert ha ott vannak tomato-k, azok csak és kizárólag a wotból mehettek oda igaz? Hát persze, sőt, mi küldjük oda őket, hogy elrontsák a játékotokat. De ha már wot-féle spotterek, írjam én is, hogy minket meg az AW-féle kemper nyomorékok szívatnak? Mivel kisebb a mozgástér, hány tankot lehet kempelni látni? Sokat. Hány olyan csatám volt már, ahol egy vonalban felállt a csapat és várta a sült galambot. Éljen!De haladjunk tovább. Írták már mások is, hogy ugyan szép a játék, tényleg az, de a tankok megjelenítésében nincs meg az átütő erő. Mit akarok ezzel mondani? Olyan a kisugárzása a gépeknek, mintha játékautókkal furikáznék körbe-körbe, de nézzétek meg képeken vagy játszatok pár kört (így jobban kijön), ha nekem nem hisztek. Lehet, hogy valami effekt miatt látom így, vagy az arányok vannak elbaszva (valahogy nincs meg az egyensúly a tankok, épületek és a civil járművek mérete közt
. Erre a játékautó feelingre meg csak ráerősít az, hogy az MBT és az artyk kivételével ez egy rohadt nascar verseny. Csak úgy száguldoznak a tankszerű izék a pályán, ezzel egy borzalmasan arcade feelinget adva az AW-nek, ami szvsz nem tesz jót neki. Értem én, hogy ezek már modern, gyors gépek, de így kicsit elveszik a tankos játék életérzés.
Evezzünk durvább vizekre? Jöjjön a cunami? Legyen hát! Kimerem jelenteni, hogy az Obsidian, kegyetlenül átveri az AW játékostársadalmát. A Wargaming az Obsidian által folytatott marketingstratégiához képest cumizó kisfiú szinten van. Miért? Mivel kerek perec a WoT hátán kíván felkapaszkodni a játék, de nem akárhogyan! Nem elég, hogy szinte egy az egyben lemásolták a WoT-ot, különösebb innováció vagy beleölt fejlesztés nélkül, nem, úgy próbálnak játékosokat átcsábítani, hogy konzekvesen arra feküdtek rá, azt változtatták meg, amik miatt a legtöbbet sírnak a wotosok. Lásd, végtelen garázshely. 10 (15%) RNG. No-Mod-Policy. No Public Stat. Arty Changes. Erre büszkék.
Mivel olyan időszakot választottak maguknak, ahogy érdemben több a változás a tankok közt, persze, hogy ezt részletesen megoldották, de erre rá voltak kényszerülve, ez nem volt kérdés hogy megcsinálják. De hol az érdemi változás, ami miatt nem kellene copy-nak hívni a játékot? Merre keressem? Ott van a War Thunder, az mert merőben mást alkotni, mint a Wargaming, joggal féltek is tőle az open béta idején, emlékezzünk csak vissza a nagy akciókra két évvel ezelőtt. De az AW? Kérlek titeket, mondjátok már meg, hogy mikor is voltak ezek az akciók, valahol október nyolcadika körül kellett volna lenniük nem? De. És voltak? Nem. Miért? Mert a Wargaming is látta amit én, hogy az AW egy full másolat és konkrétan nincs miért tartaniuk tőle, hiszen ami ott van, azt már ők megcsinálták évekkel ezelőtt. Ez olyan, mint ha vesz valaki egy Samsung Galaxy 4-et, majd kicsit később kijön a Samsung Galaxy 4.2, nem fog váltani. Minek is tenné? Azért az elhanyagolható fejlesztésekért?
Bekker még a csatatöltő képernyőkön is találkoztam egy az egyben a wotból vett tanácsokkal. Még a gyors gombos parancsok is ugyanazokon a gombokon vannak! F7 - Help! F8 - Reloading! F5 - Affirmative! C - újratölt. Még egyes pályák is hasonlítanak! Khm... Abbey?
Sokan azt hiszik, hogy a minimális fejlesztések miatt, jobb játék. 10% (15%) RNG ide vagy oda, ugyanúgy képes vagyok mellélőni akár közelről is fullos célkereszttel. Ez van, nem fogom emiatt szidni a játékot, ahogyan a wotot szidják emiatt. Ó jaj, majd kifelejtettem a [moderálva] huszárok kedvenc jelmondatát! Mit is írt ughhh fórumtárs anno az AW topicba? Ez nem a másik tankos játék, itt mindig a célkörön belül landol a lövedék
No kérem. Bizonyíték? Hol keressem? Merre találom? Mennyi aranyat fizessek az első embernek, aki küld nekem egy olyan replayt, amiben világosan látszik, hogy a célkörön kívülre megy a lövedék? Egyetlen esetben fordulhat ez elő a játékban, ha késik a szerveroldali célkereszt. Tudom, mert velem is történt ilyen. De ezer csatánként egyszer. De az, hogy célzol egy tankra és nem találod el a tankot, de a célkörön belül esik le a tank elé/mögé/fölé, az nálam nem egyenlő azzal, hogy jaj kötsög WG átvert és manipulálta a játékom. Aki ezt hangoztatja, az Gubicza Danika szintjén tolja, hogy amint meglát egy tankot, paff, már nyomja is az egeret és az AW ebben partner a gyors célzás miatt. Jaa, hogy a wotban kicsit várni kell a célzással? Én kérek elnézést tőletek.
Meg hogy a béna wotos tankállomány oda is beszivárog? Eszem megáll. Ezt is írtam már, de leírom újfent. Ti tényleg elhiszitek, hogy minden egyes online MMO játékhoz külön-külön emberállomány létezik? Akik még keverednek is egymással, így szülve olyan elfajzott egyedeket, mint odaát a konstans wotfikázók? Na ne szórakozzatok már velem. Nem a wotos emberállomány teszi tönkre a pvp meccseiteket, hanem maga az az állandó játékosállomány, ugyanaz az emberanyag, ami az összes MMO játékkal játszik. Ha nem lenne wot, akkor is megfigyelhető lenne egy színvonalcsökkenés a növekvő játékosállománnyal egyetemben. Ha nem lenne wot kit szidnátok? a Battlefieldeket? Vagy a CoDokat? Vagy az MMO RPG-ket?
De térjünk át a statisztikára. No Public Stat Policy. Jó ez? Szükség van erre? Tisztában vagytok azzal, hogy minek a rövidítése az MMO? Hagy segítsek Massively Multiplayer Online (Game). Lehet szótárazni.
Azért játszik az ember MMO játékokkal, mert - merem feltételezni -, más játékosokkal együtt akar játszani. Más emberi játékosokkal. Ennek egyenesági következménye a kialakult versenyhelyzet a meccseken, legyen szó FPS-ről RPG-ről vagy TANKozdáról. (aki többet akar tudni a témáról olvasson utána Neumann János játékelméletének) Ugyanazért játszik az ember MMO-t, amiért single playert is. Hogy nyerjen. A különbség mindössze annyi, hogy botok vagy más emberek ellen játszol. Ha pedig MMO-t játszol, akkor tudomásul kell venni, hogy valahogy jegyzi a játék, hogy mennyire vagy jó. Van statisztika az AW-ben is. Lehet nézegetni, hogy mennyire vagy fasza, mekkora az e-kukid, csak ezt nem látja más. Egyelőre. Ugyanis tervezi az AW, hogy bevezet egy Ranked rendszert a klánoknak, de előbb vagy utóbb a játékosoknak is lesz ilyen, ergo lesz nyilvános statisztika. Persze az Obsidian kínosan ügyel arra, hogy meccs közben még csak véletlenül se lehessen látni, hogy kikkel mész együtt, mert tévesen azt képzeli a fejlesztőcsapat, hogy a wot közössége az XVM miatt olyan amilyen. Ez nem igaz. Attól, hogy nincs XVM az AW-ben, még ugyanannyira megy a noobozás, a fikázás a cseten meccs közben, mint a wotban, néha még jobban is.
De ha már klánok. Nem fogja tudni elkerülni a játék, hogy meg lehessen nézni a másikat, különben szerencsétlen klánok arra lennének rákényszerítve, hogy photoshopolatlan képeket kérjenek jpg formátumban a csatlakozni kívánó delikvenstől. Hogy micsoda? Mit mondtok? Hogy a klánok haveri alapon is mehetnek? Télleg? És aha azt mondom, hogy már készül a global map, ahol hemzsegni fognak a hardkór klánok? Ahol majd kialakul egy ranglista, ami alapján már majd meccs közben is be lehet lőni, hogy kikkel mész együtt? No? Fel kellene fogni, hogy a statisztikának közösségépítő hatása van. Aki ezt tagadja az nem ismeri a szót, sport. És itt most nem arra kell gondolni, hogy mire vered az e-dákót, hanem arra, hogy ha eredményt akarsz elérni, akkor tudj válogatni. Vagy Ti szívesen játszanátok vele, ha minden esetben suicederként futnék elsőnek meghalni? Igen? Félre a kamukkal uraim! Akinek ez nem fontos az meg menjen csak a lelketlen kooperatív single pvp-ben.
De ha már No-Mod-Policy is van, valaki árulja már el nekem, hogy mi akadályozza meg a professional moddereket abban, hogy [moderálva] modolják az AW-t? Mi? Lehet hogy tévedek és én is feltelepítettem a gépemre a játékkal együtt valami mini atombombát, ami ezt megakadályozza. Nem értek a modoláshoz egy fikarcnyit sem, úgyhogy ha tévednék mondjátok meg. Ha csinálnék ide is egy Tundra modot, de nem hozom nyilvánosságra, akkor büntit kapok? Egyáltalán tudja a játék, hogy modoltam? Felismeri? Mert ha nincs egy szűrő, ami ezt figyeli, akkor a No-Mod-Policy annyit ér, mint halottnak a csók. Haverok közt meg mehet a mod bugázás.
Kicsit vissza a statisztikára. Aki azt merészelte mondani, hogy nem idegeskedik a játékon, mert nincs benne public stat, az hazudik. Vajon hány AW topicbeli ember égne el az igazság tüzében, ha megkérdezném őket, hogy megszoktátok e nézni a statisztikátokat az AW Dossier paneljén? A felük? Az összes? A játékos attól játékos, hogy szeret nyerni és szereti megosztania amije van, amit elért. Ezért teszitek be oda is a csata utáni összesítőt, mert büszkék vagytok arra az aktuális meccsen elért statisztikára, amit megkaparintottatok. Nem zavar vagy nem érdekel a stat? Akkor ne rakj be képet, ne beszélj róla és elhiszem. Vagy nem. Akkora képmutató emberek vannak sajnos az AW topicjában, hogy hihetetlen.
PvE. Imádom. Élvezet minden perce. Komolyan. Írtam fentebb, hogy ez rosszabb, mint a robotolás egy [moderálva] stock tankkal a wotban, mert egész egyszerűen nincs benne változatosság. Mindig ugyanaz történik. Hell Yeah! Aki meg majdnem kizárólag csak PvE-t játszik, az lesz szíves NEM fikázni a wotot és NEM isteníteni az AW-t, mert nincs összehasonlítási alapja. Aki PvE-zik az kooperatív Single Playert játszik (értelmes sztorimód nélkül, kb a Quake 1-hez tudnám hasonlítani, csak szebb) és mint SP, azt ne vesse már össze egy MMO-val. Köszönjük.
Azt írtam, hogy kevés újítás az AW-ban. Ez így igaz. Vannak köztük jó és vannak nagy hülyeségek, ilyen pl az arty megváltoztatása, ami megmondom őszintén nem rossz, tetszik az ottani megvalósítás, bár érvényesülni kétségkívül nehezebb. (ezt kiegészíteném annyival, hogy akik azon sírtak, hogy a wotos arty nem realisztikus, annak üzenem, hogy a AW-s sem az, mert ha telibebasz bármelyik arty az AW-ben találhatók közül, a Jupiterig repülnél... erről ennyit). A hülyeség kategóriába teszem viszont a retrofitek feloldását (wotos megfelelője a felszerelés), amihez olyan tankokkal is játszanom kell, amikkel semmi kedvem. A bázisépítés meg nagyon jól hangzik, de kimerül abban, hogy a napi 100, egy kattintással begyűjthető nyersanyagból építünk épületeket, amik igen veretes 1-2-3% bónuszokat adnak, mint wotban a BiA. Parancsnok megoldás viszont tetszik, hogy nem ragad be a csatába, mert ő hazulról irányít, bár most én is küldhetném a kis fikapöcköket, hogy mekkora hülyeség ez már, hiszen a tankparancsnok a tankban ült, de mindegy is. Ja és igen, rohadtul nem +/-1 a tierleosztás, hanem +/-2. Ne terjesszük a hülyeséget. Ahogy nő a játékosszám, ez jobban kiviláglik majd. Mi van még?
Árkádosabb a játék, több a fölösleges rohangászás a nagyobb pályák és a gyorsabb járművek miatt, csőpályák itt is vannak, a fák teljesen feleslegesen lassítják le jelentősen a játékos járművét, értem én a mágikus realitást, de idegesítő. Hogy meneküljek el ha közben a fákat kell kerülgetnem, különben egy nyomorult erdő miatt halok meg? A hangokkal sem vagyok kibékülve vagy nagyon halkak, vagy apró putyogtatások még a nagy durrantókból is.
Ettől eltekintve nem rossz játék az AW. Élvezek ezzel játszani, de látom a hibáit és képes vagyok ezeket fel és elismerni, nem védem a játékot úgy, mintha a saját ivadékom lenne. Azonban az Obsidian hozzáállása ehhez az egészhez legalább annyira zavar, mint másokat a WG nemtörődömsége. Pont annyit változtattak a játékon, hogy ne kelljen pereskedniük a WG-vel. Nekem ez mindent elmond róluk.[ Módosította: Mate ]
-
Bingisz
addikt
válasz
A helyzet az, hogy az WoT nem tolerálja a noob-ságot. Ha nem figyel az ember, akkor 5 másodperc alatt vége lehet a csatájának, a célzásidők és pontosság miatt (nem véletlen az alap hatodik érzék). Ezek az elsöprő vereségek pont a nem odafigyelésből, illetve a nem akarásból adódnak. Ha a csapatodba kapsz az átlag játékos spotterekből (sajnos egyre több van), körítésnek 4-5 rambó Meddel, azok 2 perc után nem élnek, aztán jön a darálás.
Ahogy közeledik az éjfél és leülepszik a játékosállomány, nagyon szoros és hosszú csaták vannak. Ez egy idő után úgy felhígult, hogy inkább a nagyon-nagy bukó/nyertes csaták vannak túlsúlyban, kiemelkedő 1-3 sebző játékossal (kb. már jó ideje ez a trend). -
szallasi007
őstag
válasz
Tehát akkor wotozás van csak más tankokkal?
Ez egy idő után úgy felfog hígulni, hogy inkább a nagyon-nagy bukó/nyertes csaták lesznek túlsúlyban, kiemelkedő 1-3 sebző játékossal (kb. már most is ez a trend).
-
jagada
addikt
válasz
Kean_Sorbo #34055 üzenetére
Az orosz TD vonal nekem kimaradt, német és amcsi TD-im voltak, Németnél Jagdpanther II-ig jutottam csak a nagy ágyú nincs rajta, amcsinál meg T25/2 a csúcs.
-
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo #33841 üzenetére
Valóban nem.
Talán azért lehet, mert én nem venném a bátorságot ahhoz, hogy bárkit is szívassak. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #32367 üzenetére
Neked is Szepi :. Régebben Emre csinált rendszeresen PH szobát ,de mint írta mostanában még játszani sincs ideje . Esténként a szokásos FGJM.hu-n szoktunk lenni páran ott szakaszozunk . Jelszó nincs , szóval Wot szobában mindenkit szivesen látunk .
-
Bingisz
addikt
válasz
Kean_Sorbo #32340 üzenetére
Grat mindenkinek!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Kean_Sorbo #32305 üzenetére
Blokk számít? Vagy csak a sebzés+assist +XP?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #32285 üzenetére
JOGOS!!!!! -
Diarmand
senior tag
válasz
Baszki egy fél rammolás? Na nee
(#32287) szbalogh Be lehet ebbe is kötni, mert elvileg a kiírás úgy szólt, hogy nevezni 11-ig lehet, de játszani csak 9-ig
-
szbalogh
addikt
válasz
jujujjuujjj nem fogok tudni aludni
Ha nyerek jó kis bérlet volt az a JGAmúgy figyeljétek meg Emre-t majd a nevezési határidő előtt 2 perccel teszi fel a 20k-s körét
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
A noobok, csak szerencséjük volt!
Olyan ez mint,hogy a sportolók elérték az emberi teljesítőképesség határát, ezért mindenki doppingol. Na most ennek tudatában helyesbítem a fenti felvetésem:
Az egyik szerencsés noob, a másik meg warpackot használ!
Diarmand tuti tiszta legyen övé a fődíj!!!!
-
szbalogh
addikt
válasz
Kean_Sorbo #32278 üzenetére
Mi újság a PH versennyel? Úgy izgulok
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kean_Sorbo #32185 üzenetére
Majd vasárnap megmutatjuk a WG-nek.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #32121 üzenetére
Századosra nem vennék mérget csak adnék neki
Amúgy nem tudom kinek mi lesz a program ezért írtam .Eddig nem is jelezte rajtad kívül senki , hogy jön .Biztosan nem akarnak gyengébb játékosokkal játszani .
Pedig ott van Százados aki meg tudja mondani , hogy " nem számít " , hogy a szakasztársad gyengébb e , mert amit te amúgy is meglőnél azt attól függetlenül , meglövi , hogy te ottvagy e vagy sem . Az már + ha tudod hozni azt a szintet amit ő . Nem véletlen , hogy a kélkek azért olyanak , mert ők ezt a szintet a csaták 90%-ban hozzák , míg a többieknél ez az arány kisebb .
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #32103 üzenetére
Szia nekem a vasárnap délután jó ! Majd még holnap beírom ide is , hogy gyülekezzünk Vasárnap háromkor aztán majd lesz valami . Jó lenne egy FC .
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kean_Sorbo #31605 üzenetére
Én is annyiért vettem fizetéstől számított 3 óra múlva jött is a kód, most aktiváltam minden rendben.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #31605 üzenetére
Ja a vicc az, hogy, ha veszel 1 hónap prémet az 2500 gold ingame. Mivel kapsz 5600 Ft-ért 11 250 goldot, tudsz venni 4.5 hónap prémet. 5600 osztva 4.5-el az egyenlő 1 244 Ft-al. Az nem rossz ár még a fele sincs a shopos 30 nap prémnek és még kapsz 7 napot és 1 slotot. Holnap ránézek hátha olcsóbban adja és veszek még egyet. Eddig egy van a garázsban és 2 kódot aktiváltam. Akkor elvileg még 2 db-ot tudok vagy a járgánnyal együtt összesen 4 db-ot?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Kean_Sorbo #31302 üzenetére
Zwack+Gold=Warpack.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #31228 üzenetére
Jól hangzik a dolog. Ki mivel ugrik neki a dolognak vagy inkább úgy kérdezem , hogy mivel nincs konkrét tank kikötve mivel érdemes nekiindulni ? A Typ-al amúgy is pénzt kell farmolnom hétvégén , hátha beüt valami jó kör .
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kean_Sorbo #31225 üzenetére
Valószínűleg az lesz, amúgy...
A fos statomat fel kell vele javítani. A gond ott van, hogy az IS-4 legényeit kéne átképeznem bele. Az IS-4-et viszont nagyon szeretem.
Aranyvadászat: Van. Ne zárjuk ki a prémtankokat, ami tierlimites az nem véletlenül az.
Jah... és én T8ba csak FCM-mel tolom.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Kean_Sorbo #31203 üzenetére
-
zozyk
addikt
válasz
Kean_Sorbo #31051 üzenetére
Töröld a \res_mods\0.9.9\gui\scaleform\BattleTimer.swf fájl-t és jó lesz.
(elvileg)
-
zozyk
addikt
válasz
Kean_Sorbo #31049 üzenetére
Felraktad Vitiris damagepaneljét?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kean_Sorbo #30472 üzenetére
Koszonom szepen neked es termeszetesen Szecskanak (Stigma.HC) is a goldot.
Respect nektek!
-
mcwolf79
veterán
válasz
Kean_Sorbo #30472 üzenetére
Köszönöm a díjat
-
jagada
addikt
válasz
Kean_Sorbo #30421 üzenetére
A lánc mellet hol?
-
Exorsized
tag
válasz
Kean_Sorbo #30397 üzenetére
Én kérek elnézést, ilyen munkakör mellett nem tudom a dátumot nyomom követni meg bevallom nem is néztem
Majd legközelebb
-
Exorsized
tag
válasz
Kean_Sorbo #30362 üzenetére
Szeretnék nevezni ha lehetséges ezzel a meccsel, ha minden igaz 8887 pont .
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kean_Sorbo #30373 üzenetére
Amúgy teljesen kiment a fejemből. Még jó, hogy leírtad az összesített állást.
Jobb is lesz Szecskát megrövidíteni... -
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #30378 üzenetére
Mindig más játszik, ezért nem super unicum a statom....
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #30373 üzenetére
A sok tehetségtelen makker beelőz
Amúgy is átadtam volna a helyem, most vettem 20K goldot.
-
Veatta
aktív tag
válasz
Ezzelneveznék a versenyre.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Nem tudom feldolgozni, hogy H1mpi beragasztja a "W"-t és dobogós lett!
(#30364) Tomi0703
Tudtam!!!
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #30250 üzenetére
Tényleg.... Benéztem. Meglepő, hogy erre ászt adott akkor.
-
jagada
addikt
válasz
Kean_Sorbo #30213 üzenetére
Én most csak ezt tudom hirtelen összekaparni a versenyre.
-
diegho
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #30228 üzenetére
2500 goldért nem fogok direkt erre játszani, az 1v1 versenyeken is azért nem indulok, mert nem érdekel a gold, meg úgy gyakorlatilag az egész versengés.
-
diegho
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #30226 üzenetére
Van egy malinovkás 13 90 köröm 11k spottal, de az még talán 9.6-os, lehet nem is idén volt, nem tudom. Közvetlen azután mentem, ahogy meglett a tank, szóval régi. Mid tier-ben nagyon keveset játszottam mostanában.
-
diegho
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #30224 üzenetére
Tier 6-8 az nekem eléggé felejtős. Most toltam pár csatát a lightokkal, de mindegyiket fos legénységgel, csak ilyen 2100-2300xp-s körökre futotta velük.
-
emre
veterán
válasz
A nevezésem: Prohardver wot verseny replay
mod: bár szerintem sokan abban reménykedtek, hogy elfelejtem majd betenni.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Valami szócskát (PHerseny vagy mittomén
) bele lehetne tenni a hsz-ekbe, hogy könnyebb legyen visszakeresni őket.
-
h1mpi
félisten
válasz
Én ezzel szeretnék indulni: [link]
-
diegho
nagyúr
válasz
Milyen verseny?
-
Djuree
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29947 üzenetére
sztem is.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29945 üzenetére
semmi elnéztem, de 2200-at, hogy tud egy lövéssel sebezni úgy, hogy nem repül le a tornya?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29932 üzenetére
Azért egy light, med nem azért van, hogy 300+ m-ről bármibe ülsz átverjen akár frontból.
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #29913 üzenetére
ne légy negatív !
így lesz kiegyensúlyozott a játék.
ezek után már minden könnyebben emészthető lesz -
Departed
őstag
válasz
Kean_Sorbo #29913 üzenetére
Hát igen, ezért kérdeztem az előbbit, hogy miért nem lehet "II.vh tankok + HP rendszer" játékot fejlesztenie normális cégnek, mert a WG lassan átnevezi a sajátját WoGR-ra, World of Gold Rounds-ra, esetleg WoNtF-ra (World of Nerf the Fun).
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29845 üzenetére
Na azt én nyerném. 3 arty + t32 hulldown és kész is. Eskü kitalálok valami artyval kapcsolatos játékot én is
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #29837 üzenetére
Engem a 2. klikkre szedett volna ki az arty
-
emre
veterán
válasz
Kean_Sorbo #29834 üzenetére
Köszönöm, és mindenki másnak is.
De ez tényleg csak így alakult, és komolyan kérdeztem hogy nevezzem-e mert nem voltam biztos abban hogy a spot beleszámít-e.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Kean_Sorbo #29713 üzenetére
Jó lesz így ahogy van.
Valamint az vehet részt a játékban aki az első kiírás előtt regelt, ugye?
-
csapee
őstag
válasz
Kean_Sorbo #29713 üzenetére
szakasz mehet? light spot sulyozva lesz? 10e fölött is lehet spotolni (nem nagy tudás csak szerencse kérdése prohorovkán).
-
joergie
őstag
válasz
Kean_Sorbo #29711 üzenetére
Az izgi lesz, mert én a héten tervezem megcsinálni az obj260 lt15-öt....
-
Mardel
őstag
válasz
Kean_Sorbo #29027 üzenetére
Ezt elvileg csak SD kliensnél kell, én HD-ra frissítettem, mikor jött a 9.8, és nekem nem kell pakolgatni a modokat 9.8.1 alá.
(#29033) Chris0321: Ez érdekes, launcher szerint a legújabb klienst használom. Garázsba belépve megkaptam a domination tankokat, és a res_modsban nincs 0.9.8.1 mappa és a csata alatt is működnek a modjaim.
-
Chris0321
veterán
válasz
Kean_Sorbo #29027 üzenetére
Azt írták az on topicban, hogy nem árt frissíteni az XVM-et, én még nem próbáltam mert csak este lesz időm játszani.
-
Simi37
őstag
válasz
Kean_Sorbo #28506 üzenetére
No igen a Chario 1shotoltam meg egy T34 tornya és teste között is átütöttem
De az sem volt elég hátha ma jobb lesz. :|
-
Simi37
őstag
válasz
Kean_Sorbo #28478 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #28476 üzenetére
Nem 100% azonosak a pályák normal és a többi módban. Ensk sem az pl.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #27905 üzenetére
Semmi rossz szándék, de nem tudtam kihagyni!
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #27788 üzenetére
Nekem is ott állt meg a 2nd accom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #27788 üzenetére
sajnos pont ott tartok én is azon az ágon és csak egyet tudok érteni, borzalmasan rossz az a TD! Még a Nashorn is jobb volt nála.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #27722 üzenetére
Nagyon szépen összefoglaltad a dolgokat. Sajnos ez a 9.7 tényleg egy rakás szamóca lett annak ellenére, hogy később adták ki, mondván, hogy tökéletes legyen, ne legyen benne hiba.
Én szerintem május végén, ha az AW beválik, akkor fogom abba hagyni a WOT-ot. (június) -
diegho
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #27631 üzenetére
Emu az etalon, nem a sokadik accos gyökök.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Kean_Sorbo #27631 üzenetére
O nyilvan a WN8 huzast elvezi, nincs ezzel baj. Mindenkinek a sajat elvarasainak kell megfelelnie nem masenak. Ha diegho szerint 2500 WN8 az atlagos jatekos tudasa, akkor ez van, ez az o velemenye.
En a ket kezem osszetennem ha az atlag jatekos akivel talalkozok random csataban 2K+ WN8 ertekkel birna. Nehez lenne kiemelkedo csatakat menni, de sokkal inkabb taktikusabba valna a jatek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #26050 üzenetére
Ezért nagyon hálás lennék, mert már legalább 2 hete szenvedek ezzel, vagy több.
(#26051) Runo: Elvileg EZ
(#26054) emre: Bulldog és T71 mellé kellene vmi, amivel össze lehetne hozni ezt a 4K spot-ot.
(#26055) Kean_Sorbo, (#26056) rlazol, emre: nekem az időpont stimmel, kb én is így szoktam gép előtt lenni, de ma nem tudok játszani az tuti. Viszont a hét második felében összehozhatnánk a szakaszt.
-
rlazol
veterán
válasz
Kean_Sorbo #26055 üzenetére
csatlakozom.
fullos GW tiger P-m áll bárkinek a rendelkezésére, eddig mindenkinek sikerült összehozni.
viszont az LT-12es szakasz küldihez a Leopadom mellé én is keresek párt, ha valaki épp arra jár amikor onilne vagyok (jobbára este). -
emre
veterán
válasz
Kean_Sorbo #26050 üzenetére
Lehet bene lennék. Csak light és arty küldim van vissza. Light-om van temérdek arty csak s51, gwp, su14/2, o261. Csajokat meg várja már az új gép.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #25441 üzenetére
Miértne lehetne megcsinálni? Csak másképp kell játszani vele
Neked a lassú páncélos dög tetszik, Nekem a szintén jól pattintó, de még mozgékony dög. Lőttem már 6K fölött is Jpanther II-vel. Ezen a mapon imádom a Jpanther II-t, azzal kintről kell befelé lövöldözni. Amúgy elég alacsonyan van az ász ezzel. Nekem 6K-ra csak első osztályt adott.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #25427 üzenetére
kinek a pap kinek a lánya
-
rlazol
veterán
válasz
Kean_Sorbo #24813 üzenetére
megyek szívesen veletek szakaszba akár artyval, de csak holnap.
ugyanitt a stugos light szakaszos feladatokhoz kérek segítséget.h1mpi: jah
annó képet is linkeltem be róla, WOT os pályafutásom eddig csúcspontja!
nekem még a TD15 is hátra van. Pedig meg lehet csinálni ferdivel, de egyszerűen nem sikerül. 3700 már többször volt, egyszer 3900+is, de a 4000 nincs meg.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kean_Sorbo #24800 üzenetére
Nembaj bírom...
-
csapee
őstag
válasz
Kean_Sorbo #24701 üzenetére
Na mar csak ez kellett a renomejahoz.
Prem arty
E25 (Igy nerfelve is op)
Hat lehet ennel lejjebb? -
rlazol
veterán
válasz
Kean_Sorbo #24617 üzenetére
Kean_Sorbo - nem változott semmi, a felszerlésben/legénységben a patch óta ugye? neked kitermeli a csokit?
egy ideig én is etettem őket, de nem volt gazdaságos.
Mennyi vele az átlagsebzésed?
h1mpi: értem.
Tehát az a stat, amivel alkalmas e-pénisz méregetésre, az érdekel, ami bebizonyítja, hogy a tied a Te hibádból kisebb/kicsi/nem nő, az nem.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Kean_Sorbo #24617 üzenetére
Ezt a pótellátmány dolgot én is szoktam alkalmazni komolyabb küldiknél és érzésre mintha tényleg gyorsabban szűkülne tőle ( OB261) . Persze lehet én is csak rosszul érzem mint a Floodkirályunk H1mpi . Bocs ezt a mai nap után és az 1.HSz kombóval nem lehetett nem kihagyni ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged