Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Kiderült, hogy tönkre fog menni a videókártyám és egy ati r5230-ast ajánlottak helyette. Az on topicban azt írták elég gyenge a játékhoz és azt szeretném megtudni 20 k forintig van-e olyan kártya amit érdemes lenne megvenni. Nekem mindíg GeForce kártyáim voltak, nem ismerem az atikat. -
Chris0321
addikt
válasz fsb1000 #22916 üzenetére
Kösz a segítséget. Az a helyzet kicsit bizalmatlan vagyok a használt vga vételéhez, mert ki tudja milyen állapotban akarják eladni. Volt már teljesen új videokártyám ami elromlott, persze ott volt garancia visszavittem az üzletbe és cserélték. Egyébként 450 w-os tápom van, plusz egy 750 Gbos és egy 1 TB-os merevlemezem mellette.
jNk: Eddig még soha nem nyúltam a processzor teljesítményéhez mert nem értek ennyire hozzá és nem akartam tönkretenni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz grizlisandor #23219 üzenetére
Gondolom ammorack sérülés ami ezzel a tankkal könnyen előfordul. Vizes lőszerrekeszt kell használni és/vagy biztonságos elhelyezést.
-
Chris0321
addikt
válasz grizlisandor #23224 üzenetére
Nekem van rajta vizes lőszerrekesz, bár elég rég nem használtam mert az IS7-is ki van fejlesztve már de egyszer sem robbantam fel. Sérülni nem egyszer sérült, de arra tartogattam a javítót.
-
Chris0321
addikt
válasz Pete55555 #23319 üzenetére
Tisztában vagyok vele, viszont elég rosszul jön ki a dolog ha túl komoly feltételeket szabnak és nem lesz esélyük. Negatív kampány gondolom a wg-nek sem jönne jól. Adni nekik esélyt egy 5-ös kis TD megszerzésére nem hinném, hogy komoly problémát okozna nekik de láthatnák, hogy rájuk is gondolnak ha már behozták az egyéni küldetéseket.
-
Chris0321
addikt
Megnéztem kétszer a videót, simán látszik kék a csatában. Először nekiment egy másik tanknak majd megint koccant és rá akart lőni az egyik csapattársára mivel kiírta a chat-en a safe shoot. Ezek után kezdett rá lőni a csapattársa, lehet én nem lőttem volna bele de az biztos figyeltem volna ha kell ki tudjam iktatni mielőtt megint csapattársat sebez.
Simi37: Igen, akárki büntetés nélkül sebezhet. Mivel ezt a büntetésmódot csak olyan játékosok kapják akik csapattársat sebeznek így ők is érezhetik milyen az ágyú másik oldalán állni. Én mentem 20,682 csatát és egyszer kékültem be, akkor is egy olyan lövés miatt ami mellé ment és eltalálta az egyik csapattársamat a bázisunkon ami azonnali kéküléssel jár. Én is kerültem már össze idióta csapattársakkal, sebeztek már belém és blokkoltak is már nem is egyszer mégis igyekszem megállni, hogy csapattársba lőjek. Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor fordult elő szándékosan, sajnos az én türelmem is véges de jó egy éve átgondoltam a játékhoz való hozzáállásom és azóta nem idegesítem magam feleslegesen rajta sem a csapattársaim viselkedésén. Max. reportolom őket nem érik meg azt, hogy pazaroljam rájuk a lövedéket.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Ha nézek egy replayt, két fps értéket ír ki. Valaki meg tudná mondani melyik az enyém és melyik az eredeti?
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #24644 üzenetére
JT-vel voltam és engem tisztelt meg azzal, hogy belém lőtt. Zöld játékos volt, az első lövés után azt hittem az ellenfél lőtt meg valahogy még csodálkoztam is hogyan sikerült neki. Városi pályán voltunk, vele szemben IS4 én nem tudtam rejteni a JT alját ezért nem arra mentem gondolom ez nem tetszett neki. Leidiótáztam majd reportoltam.
-
Chris0321
addikt
Tudna valaki javasolni egy jó kis magyar klánt ahol van strongholds és van lehetőség szakaszozni az egyéni küldetésekhez? TS-em van, noobméteren látható a teljesítményem.
-
Chris0321
addikt
-
Chris0321
addikt
válasz Enzolord #24958 üzenetére
Azért nem kell rögtön túlzásokba esni. Biztos átrakta az IS legénységét ami az első skilljét tanulhatja ami remélhetőleg a javítás. Én felraktam rá free xp-ből a BL-9-et mert siettem az IS-4-ért de simán össze lehet lőni az IS ágyújával is rá az xp-t. Ha megvan az ágyú utána már könnyen összejön a toronyra az xp. Nem árt rendesen fel is szerelni a tankot, vizes lőszerrekesz, töltésgyorsító, vert. stab. és persze a fogyócikkek közül a javítót a lőszerrekesz sérülésére tartalékolni.
Magany: Jó kis tank, nekem már az IS-7 is ki van fejlesztve. Ha meg lesz rá a top löveg már sokkal jobb lesz. Vigyázz a lőszerrekeszre és mindenképp az ágyút fejleszd ki először.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Ha neked jó a pap minekünk a lánya. Nekem fontos a jó lövegkitéríthetőség is, mert hiába érsz oda valahova ha csak rád lőni tudnak nem tudsz visszalőni, vagy csak pozícióváltás után mikor már újra betöltött az ellenfél. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a Ferdivel, már lassan elit lesz a JT-m és nem ott kellett még egy töltőt keresnem valahonnan plusz eléggé felkészített a JT-vel használandó harcmodorra.
-
Chris0321
addikt
válasz Directors #25686 üzenetére
Nem hülyeség. Nézz meg pár replayt is, azok is segíthetnek mikor mit érdemes csinálni. Youtubon is vannak fenn jó videók magyarul is. Igyekezz minél többet sebezni, lehetőleg a saját hp-dnak megfelelő mennyiséget és akkor nem lehet gond. Néztem a statodat a sebzéseden látszik, hogy nő csak így tovább.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #26591 üzenetére
Sajnos délutános vagyok és holnap korán kell kelnem. Ha haladsz tovább azon a TD ágon én a Ferdit ajánlanám. Főleg ha ki van fejlesztve az Aladár a motorok miatt. A Ferdibe ugyanannyi legénység kell mint a JT-be és hasonló a mobilitásuk is. Plusz jobb a lövegkitéríthetősége minden irányba mint a JP2-nek.
-
Chris0321
addikt
Gondoltam beteszem ide is, a májusi küldetés-t.
-
Chris0321
addikt
válasz MinionFlasH #27667 üzenetére
Elvileg tilos az account adás vétel és a fórumokon sem szeretik ha hirdetik őket.
-
Chris0321
addikt
válasz Kean_Sorbo #29027 üzenetére
Azt írták az on topicban, hogy nem árt frissíteni az XVM-et, én még nem próbáltam mert csak este lesz időm játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Mardel #29032 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni: Nekem is azt írta ki mikor elindítottam a launchert, hogy frissítse le magát de mikor beléptem a wot mappájába mégis ott volt a 9.8.1-es verziójú mappa a resmods-ban. Én még nem léptem be mert csak később érek rá játszani ezért a modok működéséről nem tudok semmit írni.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
Nekem is mikrós netem van és már volt egy másik ilyen szolgáltatóm is.A mostani stabil és gyors is, ha valami gond van gyorsan javítják bár ez szerencsére nem sokszor fordul elő. A régi szolgáltatóm nagyon jól tudott ígérgetni, nem tudom hány hónapon keresztül ígérték, hogy gyorsítanak a neten de inkább lassabb lett de persze az árat ugyan úgy ki kellett fizetni mintha nem lenne gond. Többször is volt olyan, hogy majd egy hétig nem volt netem mert valami gond volt. Az utolsó alkalommal szerdán telefonáltam, péntekre ígérte a fickó, hogy kijön. Egy hét múlva hozták az antennát, hogy kicserélik de mondtam nekik, hogy csak szereljék le ennyi volt. Szóval van jó mikrós net is nem csak rossz, persze megfelelő szolgáltatót kell választani. A jelenlegi netem 20/6 Mb-os, de van egy ennél gyorsabb csomag is de nekem ez is bőven elég.
mcwolf79: Nekem 20/6 Mb és 4200 ft.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest