Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Bocs, ha lusta vagyok rákeresni, de érdekelne akkor mennyi lesz a gold ára ennek a Panther 8-as prémnek? Talán fsb írta, hogy 7300 gold lesz, ha jól emlékszem. Tényleg annyi lesz?
Valamint azt az oldalt valaki belinkelné, hogy hol mely tankokkal keresnek a legtöbbet? Vagy kreditszorzót írnak vagy mittomén.
(#22177) HáGé: Az jó, de az én tegnapim jobb, amit írtam is. IS-2vel vagyok, nagy gun. Valami fosnak 300 hp-ja volt én meg a minimumot lőttem bele... Hát majdnem Alt+F4-eztem rögtön, de egy hangos kurvaanyádat eleresztettem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
Akkor lehet jelentkezek a klánotokba.
Szerintem első osztályú "katona" vagyok jó FC-vel.
Ráadásul pont azt szeretem amikor jó és pontos utasításokat kell végrehajtani csapatban, akkor nagyon megy a játék. A huszonévesek biztos jobbak, ügyesebbek, sőt randomban 2x eredményesebbek, kékek, lilák, de 40K+ csata alatt volt minek beidegződnie és nekem nem derogál tartani magam az FC utasításaihoz.
.
Legszebb WoT-os korszakom a HUNS megalakulása után volt. Mintha egy más játékot játszottunk volna t10 századozás és CW. Asszem "kistom" volt az FC neve, de lehet már keverem ennyi idő távlatából, meg nicket is váltott azóta, de tőle tanultam nagyon sokat.
És éles csatákban gyakoroltuk a rusht végrtelenségig, míg 12-ből 12 meg nem csinálta ahogy kell.
.
Voltam pár klánban és században (pótembernek is), de azóta csak 1 hasonó FC-vel találkoztam és az sem szeretett vezetni, pont azért mert a csapat fele nem tartotta be amit mondott és magas WN8-asok állandóan magyarázták mit hogy kéne.
Asszem nem értették mitől és hogyan működik jól egy század.
Nem volt az már igazán élvezetes századozás/CW-zés... hiába a jó FC, mert nem csapatként működtünk. -
fsb1000
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Mekkora esélye van hogy 100-150 méterről elég nyugisan becélozva pont a lövegét kapjam el?
nekem ez az RNG eltérítés.
Meg az hogy az általam leamortizált T29-ett 2 tigris nem tudta sebezni, legalább 5 lepattanója volt 380 HP-val és tornyozott csak állt bénán ott ahova beszorítottam.
Aztán az előbbi leppatanos arty kilőtt és kiléptem... a csatát meg buktuk. -
Bingisz
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Sajna nem. Ez a kampányon jött ki leginkább. Azaz már a kampány előtt láthatóak voltak a hiányosságok, csak úgy döntöttünk, hogy legyen meg mindenkinek a tank, mármint amennyit lehetett annyit összeszedtünk, aztán majd januárban lesznek változtatások így az egésszel kapcsolatban, mert a jelenlegi állapotban az FC-ket olyan szinten készítik ki a marhaságaikkal, amit egy papíron ennyire jó játékosoktól nem, hogy csak meglepő volt a naiv számomra, hanem egyenesen megdöbbentő. Ha érdekel valakit, akkor részletezem jobban a problémákat.
-
zozyk
addikt
-
LicskaiJ
aktív tag
E 50-re töltésgyorsító és stabilizátor mellé milyen felszerelést érdemes használni?
venti vagy távcső esetleg
elit alakulat már van a legényeken. -
fsb1000
nagyúr
-
diegho
nagyúr
10500 spot és alig nyerünk... konkrétan világított a térkép, folyamatosan spotolva 5-6 tank malinovka-n és nem történt semmi percekig! Pedig volt velünk profi is, feltéve, hogy az itt emlegetett zwack klán minden tagja annak számít. (nem)
-
emre
veterán
a zösszes buzi paradicsom majom bekaphassa (érted az összes)

-
rlazol
veterán
csak, h a fórumtársak véletlenül se higgyék, h igazad van.

te szóltál hozzám pl itt, meg itt vagy épp itt is - a teljesség igénye nélkül.
szóval én ignoráltalak egészen tegnapig, te tettél magasról a kérésemre.
gondoltam, bizonyára rég elfelejtetted és különben is rég volt, itt az új év, hátha csak én reagáltam túl, nézzük meg. Hiba volt, többet nem fordul elő.
a másik részbe nem megyek bele, mert az nagyon nem ide való. -
Magany
tag
Este 11 kor hozzá fogtam hogy megcsinálom a napi küldit ugye....... Szóval botrányos volt. Azt még meg értem hogy egyszer kétszer be rak full rossz csapatba de hogy 10 szer egymás után. S persze bukta bukta bukta.15-3, 15-2, 15-4. s hasonlók. Háromig fent voltam, Olyan 2-3 között aztán már jöttek a győzelmek is. Erre az évre ennyi. Boldog új évet nektek és sok nyertes csatát

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
Azt én nem olvastam sajna.
Biztos meg lehet akkor találni a WG hivatalos oldalán, de pl. a wiki-ben nincs benne.
.
Elég nagy hülyeségnek tartom, épp egy leamortizált tankot kéne/lehetne könnyebben kilőni.
Nagy kalibernél, hosszú töltési időnél tud bosszantó lenni, ha valami kicsi tankon marad 10 HP, aztán még 2-3x belém lő. -
Tomi0703
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
1 vagy egymás utáni két lövés?
(#22168) diegho: Velem ez még nem. Csak közelében voltam tegnap. IS-2-vel lőttem, már nem tudom mit. 300hp, sikerült 293-mat belehegyeznem...
(#22170) fsb1000: Párszor én is ottmaradok persze, lehet észre sem veszem, hogy velem többször előfordul mint amennyiszer ellenem. De ez akkor is bosszantó. Mondjuk mostanában figyelgetem a sebzéseimet és örülök ha néha napján az átlagot beadja...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703
üzenetére
Ez az utolsó esély rejtett ficsőr.
Nem dokumentálták, de emléxem volt egy idő amikor nem volt ilyen, aztán behozták, sokan csodálkoztunk rajta - fórumok tele voltak ezzel a hülyeséggel, majd megszoktuk.
Egyébként enélkül mi értelme lenne annak a gyorstöltös képességnek?
Elötte elvétve se lehetett látni 10% alattira lesebzett tankot... kellet egy ficsőr hogy legyen. -
Tomi0703
addikt
Ezzel már kezdhetnének valamit, hogy 390-es átlagsebzéssel egy 350 hp-s tankot csak 2 lövésből tudok kiszedni... És folyamatosan ez van. Mindig hagy rajta 5-10 hp-t... Mostani körben 2 ilyen esetem is volt, ezért buktuk (csapatot mint okot meg sem említem
) a csatát... 
-
fsb1000
nagyúr
válasz
PitLee
üzenetére
Ez a csökkenő tendencia majdnem olyan mint az enyém.
Nem tudok rájönni mitől volt a fordulópont.
- Alapvetően ugyanazokkal a tankokkal játszom
- Alapvetően ugyanúgy (najó... addig hajtottam hogy elérejem az 1500 eff/WN6-ot, Kb 1750 WN8)
- Akkor léptem be a HHR-be a stronghold miatt, tehát volt motiváció is
.
És itt nem arról van szó hogy pár százalékot esett a WN8-am (WN6-7 volt akkoriban), hanem az utolsó 1000 csata rendre 2000+ volt most meg 1300-1500.
Ez egy durva 25-30%-os esés, amit a játék közben is éreztem. Nem minden csatában, hanem úgy összességében az utolsó 5-6K csatámban.
És ez nem a szokásos RNG eltérítés ami bosszantó, de kiegyenlítődik, hanem mintha nem menne úgy a játék, és a változás nem lassan következett be hanem volt egy jól számosítható fordulópont.
31K csata és a 1500-as eff / WN6 átlépése. -
diegho
nagyúr
A personal mission-ök nincsenek még véglegesítve ugye? A 10-es heavy elég durván néz ki, kár, hogy orosz.
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Nem hülyéztelek le, ez fontos! Megtaláltam, amire céloztál: [link]
Neharagudj, de ott is azt bizonygattad a nagyérdeműnek, hogy 25 fps és 60 fps között nincs difi
remélem azóta rájöttél, hogy van, mégha nem is ismered be. Én azért vettem G-SYNC monitort, mert a max. 125 fps-t akarom látni, amit a wot tud, de ezek szerint hülye az nvidia a 144 hz-es technológiával, mert az emberi szem 25 fps felett nem tudja megkülönböztetni a különbséget.
Én szívesen ignorállak továbbra is, most is Te szóltál hozzám, privátot meg eszembe se jutott volna írni neked
-
rlazol
veterán
nem ugyanarról az esetről beszélünk (nem az, amikor neked estek sokan, h "hülye vagy mert nem hallgatsz senkire, de akkor minek kérdezel") és tőlem nem kértél elnézést akkor, akkor se, amikor jeleztem, h ácsi.

És most már ne is tedd, mert elég késő lenne, főleg, h láthatóan azt se tudod, miről van szó.
innentől amilyen az adjonisten, részemről olyan lesz a fogadjisten.
és mivel a Te stílusod semmit se változott ahhoz képest - ugyanolyan bicskanyitogató, az enyém se fog. Hogy ez téged zavar, azt elfogadom, ha változtatsz, én is fogok, de a labda a Te oldaladon pattog.Viszont javaslom, hagyjuk abba (válaszolj még, ha gondolod de én azt már csak tudomásul venni fogom), mert ennek a WoThoz vajmi kevés köze van. Mondanám, hogy folytassuk privátba, de egyrészt nekem erre nincs több időm, másrészt régesrég le vagy tiltva nálam a privát listáról.

jah és Bingisz, tudom, tessék:

-
rlazol
veterán
szerintem nem a csataszám számít vagy mutassak 20k csata után 300 WN8 alatti játékost?
nem izgulok, konrétan lesza***m, csak ez a véleményem. Én is rengeteg replay-t nézek, de ezekből a táblázatokat (töltésidő!) és gyenge pontokat nem lehet megtanulni.
"egyszerűen kell a rutin és a sok gyakorlás"
és ahogy a sporthoz, némi tehetség se árt, ami nekem pl hiányzik.
viszont attól még, h valaki jó diszkoszvetővé gyakrolota ki magát nem lesz egyből jó magasugró is, hogy a sakkot ne is említsem, de maradjak az általad hozott párhuzamnál.
Minden vonalon megvannak a nüanszok, amiket lehet, egy replayben észre se veszünk, amíg nem azzal a tankkal és azon a pályán megyünk.Igen, alapvetően német med-es vagyok, hiszen pl a tigrisekhez is azon keresztül vezet az út, de a játék egyik legjobbnak tartott tankja, az E50M is az. A párduc azonnal megtorol minden hibát, ezért hagytam meg tanulós tanknak, amikor kiderült (1500 csata után), hogy tomatonak is gyenge vagyok és elkezdtem tudatosan fejlődni, tanulni. Ha ráérzel, nagyon jó móka!
De mellette jócskán van csatám a TD-kel és az artykkal, pár még a könnyű vonallal is, amire most sajnos nincs időm.
Most pl van tigrisem és nagyon szeretem. És mostmár szinte mindig lesebzem vele a HP-m (bár eleinte nehezen ment, ezért csak 960 az átlag, de javul) mert sokkal kevesebb újat mutat, mint pl az E50, pedig az P2 utód. -
scyllarus
veterán
Tegnap mentem egy kört az acéltestű AMX 13 75-tel. T10 csatában, mindenki goldot lőtt rám. Persze, mert a 40-es páncélt nem lehet mással átlőni... (Leo PTA-m nincs, annál nem tudom, jól jelez-e a mod, ha jól tudom, APCR az alaplőszere?)
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Sztem most az event miatt mindenki biztosra akar menni.
Én is pl. az E100-ba jobban hajlok az aranyra váltásra a nagyobb vasak (E100, IS7,IS4, stb.) ellen.
Az a durva, hogy a light és med tankok is ontják a gold-ot. Elég sűrűn találkozok aranyat puffogtató Batchat-tel is. Bele se merek gondolni mekkora deficitet termelhet az full arannyal. Mondjuk más kérdés, hogy ha helyesen használják abban pl. semmi szükség arany lőszerre. Nekem abba 1 db sincs bepakolva. -
diegho
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem értem mire fel a sok gold. Scoutban is azzal lőnek. E100-al meg most az a gondom, hogy a kis löveggel, ha csak 3-4 lövést adok le, az kevés, mert ennyi időm van mire full golddal kiszednek, de a nagy löveggel ez már egész jó sebzés lesz, csak még 30k xp kell hozzá.
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Semmi meglepi nem vár rám, ne izgulj

Mivel Pershingel is játszok az megtanít a "gondolkodós" játékmódra. Nekem nem újra kell tanulnom a pályákat, hanem azokat az apró trükköket alkalmazni, amit az unicum játékosok csinálnak csak az én tudásomba beépíteni. Elég sok replayt nézek, ha időm engedi és ezáltal sokat lehet fejlődni.A csaták száma egyszerűen azért kell, hogy ezeket ki tudjad próbálni meg ugye a játék élmény miatt elindulok több vonalon is. Ez olyan, mint egy sport, fél év alatt senki nem lesz bajnok, egyszerűen kell a rutin és a sok gyakorlás.
4K csata mellé 1019-es a WN8-am, ami nekem megfelelő, hisz a célom a zöld érték. Persze érzem, hogy T8-T9-ben már nem könnyű megfelelni, de én inkább ott erősödök, hisz ott minden hiba komoly HP mínusz.
Ahogy nézem Te amúgy is Német medes vagy, hisz a két Pantherrel 2K meccset mentél, ami a harmada az össz csatáid számának.
-
diegho
nagyúr
Ha E100-al megyek mindenki goldot lő rám... ez már kezd nagyon zavaró lenni. Első töltény AP, többi gold, tök8, hogy éppen mögöttem van és O268-ban ül, akkor is beteszi a gold lőszert. Előbb 1v9-ben 6 gold lövést kaptam! Ellenféltől 1 kivételével mindenki max hp-s volt, de a biztonság kedvéért 9-ből 6 goldot lőtt. Maximalizálni kellene a gold lőszerek számát mondjuk 3-ra. Végre izgalmas csaták lennének.
-
rlazol
veterán
én élvezem, nagyon. Szeretem ezt a csipegetős, gondolkodós játékstílust (is).
nem hiszek abban, hogy 10k csata alatt meg tanulja vki a pályákat, csak, mert ment 10k csatát. Azt tanulod meg, amire az adott tank megtanít.
pl. a minap Karelia védekezésben beálltam a tigrissel az A9 sarokba, ahogy egy heavy-től illik. Közepes tankkal ilyet sose tettem. És egyszer csak bumm, 1200 hp elszáll, mert elfelejtettem, hogy annak a területnek egy jelentős részét az arty a dombról be tudja lőni.
Szóval ilyen értelemben most a német heavykkel is újra kell tanulnom a pályákat. Csak egyszerűen kevesebb az újdonság, mint fordítva lenne. Nem tudom, milyen a többi vonalról érkezni ezekre, de ahogy olvasom a te hsz-eid és a leírásokat, kellemetlen meglepetések várnak rád... -
h1mpi
félisten
válasz
rlazol
üzenetére
Én ezeket a tankokat, majd a 10K+ csata szám utánra tartom. Addig még van 6K csata, hogy megtanuljam a pályákat rendesen. Ha majd az megy, akkor lehet olyan tankot vennem, amivel ezt ki is tudom használni, addig felesleges, mert nem élvezném és nekem az egy fontos dolog

-
bluyoo
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Aslain's mód van fenn, ott a nevem nem kék, de a jármű neve igen.
Mindenesetre idáig nem lőtt ki senki a csapatból.
(#22127) rlazol
Mindig vigyázok a csapatársakra (kaptam is a harcostárs plecsniket), de mióta ez a WZ-111 küldetés van, egymás után rohannak elém miközben sniper módban lövök ....(#22128) Mogyesz75
"Értem én hogy küldi, de akkor se kell ennyire pofátlanul csinálni." +1
Bár hagy vigye ha annyira kell neki, de ezért nekem még fizetni is kell!
-
törölt tag
válasz
bluyoo
üzenetére
Ma egy WZ-120 7 killt csinált az én 50 120-am hátán, amíg nekem 0 killem volt.
Az utolsó su-101-re direkt nem lőttem, hogy ne tudja lenyúlni a fraget.
Ő se lőtt, rám várt
Csak akkor kapott észbe, amikor a su a három lövésével kivégezte.
Persze egyből beírta hogy reportol.
Nekem lett 4000 fölötti sebzéssel nagy kaliber, neki 900 sebzésből 7 kill.
Értem én hogy küldi, de akkor se kell ennyire pofátlanul csinálni.
-
rlazol
veterán
vagyis olyan, mint a többi párduc.

A párducokhoz tudni kell, hova menj, ahonnan tusz lőni, spottolni és menekülni is, mégse téged vesznek észre először. Tudni kell, pontosan mit lőj - mert ő belövi 350 méterről az AT15 kupoláját vagy az IS8 hasát ha ezt kéred, és arra elég a 203 pen. És tudni kell, mikor menekülj (én ezt szoktam elcseszni
) vagy támogasd a másik oldalt. Szerintem jól mondod: aki ismeri a tankokat és a pályákat, annak jó ez a tank. Akárcsak az E25 vagy az M10. nem véletlenül adtad te el mindkettőt. Én meg azért küzdök ezeken a vonalakon, mert ők megtanítanak játszani, és ha ezekkel megy, a többivel is menni fog. Persze papír. Megtanultam beforgatni és már elég sűrűn pattintom a teknőst is, de elég sok mást is. És élvezem. Sok-sok kilövés 0 dmg-es csata és egy jó tanár kellett hozzá.És én se értem, miért kell rinyálni +2 tierben! Én kifejezetten szeretem. Kihívás. 203 pen (Panther2 is annyi) mindenre elég, amit ez a tank kér. Nyilván nem neki kell szemből megállítani a rohamozó E100-at vagy IS8-at.
És ez nem csak Panther 88 viszonylatban igaz, +2 tierben minden tanknál észnél kell lenni. Naés?
bluyoo - pár csata, max pár óra. ne sebezz barátot pár körig és elmúlik.
-
bluyoo
nagyúr
Jut eszembe. Ez a törpkór mikor múlik el?
-
bluyoo
nagyúr
Ro...on meg az összes tolvaj aki az lopja az általam lesebzett ellenfelet.
Nem tudom hány idiótát küldtem ma tarkón, de az utolsónál sikerült bekékülni.
Lövöm az utolsó ellenfelet neki sikerül az egész sivatagból pont elém száguldani, hogy majd kiszedi az általam szitává lőtt, leláncolt ellenséget. Hát nem sikerült neki ....
Hozzáteszem két kill-t is loptak a "nagyok" de így is Tank Ász lett a kis VK36.01 -el.
Most várhatom a saját csapattársaim lövéseit .... -
fsb1000
nagyúr
válasz
diegho
üzenetére
Kedvet csinálsz ehhez a tankhoz, de 28EUR (9000 HuF) még mindig sok.
A 7300 gold is gyak ugyanennyi ha valaki shopban veszi a goldot.
.
Félek csak bénáznék vele.... a legtöbb pályán nem tudnék úgy rejtve maradni, hogy rálássak az ellenfélre, pedig ahogy írjátok ez lenne a harcmodorja.
3 skilles legénység megvan.... de minek egy prémtank? -
bullseye
addikt
válasz
bullseye
üzenetére
Azt hiszem ez kimegy YT-re is. Szépen lemosták őket (tanulócsapat gondolom...), majd a megmaradt artyt (obj. 261) kihívták párbajra, ha megöli az övéket (T92 azt hiszem), akkor foglalhat. Megölte. Betolták a capbe (már az övéknél volt szinte), díszsortüzet is kapott, pedig rájuk lőtt, ami nem szép. De jó móka volt.
-
bullseye
addikt
Quicky és QSF Vs. HAC-L most .)
-
diegho
nagyúr
Azt hittem már nem nagyon vannak ilyen befizetős barmok, de most is TK-zott a 2600 csatás 40%-os és már 113-al tolja, persze van neki 6 prém tankja, elköltött legalább 500 eurót, fogalma sincs mivel játszik, de ez így megfelel neki.
-
zozyk
addikt
Jagdpanther ász,19 kör kellett hozzá,szerencsére a VIII-as ágyú megvolt a Nashorn-ról

Replay -
scyllarus
veterán
válasz
üzenetére
Tudom

Egyébként nem volt különösen jó kör, a T67-tel nem nehéz ilyeneket futni, csak azok kedvéért raktam be, akik mindig a +2 tier miatt sírnak. Ilyenkor kell azzal menni, aminek ez nem számít. A 25 goldos küldi miatt szinte csak ezzel mentem decemberben, ezzel nehéz kiszorulni a top 10-ből.
Jut eszembe: a Hellcat milyen most? Én még a nerf előtt eladtam, de most gondolkodom rajta, hogy visszavenném. Nem kell, hogy OP legyen, csak simán használható maradt? -
diegho
nagyúr
A 3000- WN8-as játékosoknak valaki megmagyarázhatná, hogy nem kell beszarni, ha 9-es tankkal vannak és kettő 10-es med jön szembe ők meg 8-an vannak.
Képesek a buták - mert buták - megállni olyan helyen, ahol három irányból lőhetik őket + a két arty, ahelyett, hogy 8-an mindenki egyszer megnyomná a bal egér gombot és mehetnének tovább. Nem bírom megérteni, hogy miért ilyen nehéz a bal egér gombot használni. Semmi nem kell hozzá, csak egy kéz... de úgy látom rengeteg törzsjátékos van itt.
-
PitLee
őstag
válasz
bullseye
üzenetére
Ugyan már brutál álca, hol láttál olyat ?
https://www.youtube.com/watch?v=so_JG8N0los&feature=youtu.be&t=50s
E 25 ~77méter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem első osztályú "katona" vagyok jó FC-vel.

, tényleg hozzád szóltam. Jajj nekem, mit csináltam és szánom bánom. A második részét tényleg ne magyarázd meg, mert szakmailag fail, amit állítassz 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én artyzok de ilyen nem csinálok