Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
miért is baj ez?
mit is kellene csinálni egy lájtnak? ha egyszer semmi értelme az esetek nagy % ában a spotnak, mer lassan már az arty is elegendő spotot ad, az oldal vonalon kívülről.....amilyen viszonyok uralkodnak a játékban, jelenleg a könnyű gépekkel lehet leginkább igazodni ezekhez a dolgokhoz.
jó kamó,agilitás/mobilitás,látótáv,és még az ágyúk is faszák, ha jól használja őket az ember.aki ügyes, az meg hagy hozzon ki minél többet ezekből a dolgokból.
ezért csak a fejlesztőket lehet "okolni" nem a játékosok terelik ilyen irányba a gémet, ők csak alkalmazkodnak.
nagyon nagy poén jól lájtozni

-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007
üzenetére
ezt a kifejezést sajnos nem értem pontosan. 
-
Bingisz
addikt
Ezt a medet játszanak dolgot nem értem. Minden tanknak megvan a maga stílusa, amit játszva eredményesnek lehet velük lenni. Az meg, hogy egy jó player mit tud vele kezdeni, az részlet kérdés, hisz minél szélsőségesebb egy tank, annál szélsőségesebb eredményeket lehet vele elérni.
-
sith7
félisten
válasz
sebijani1982
üzenetére
Ez igaz, de azoknál 20 mp felett van a reload, itt meg 14 alatt ..

-
törölt tag
Mondjuk azzal a százassal, aminek nagyobb az átütése mint a WZ-111 ágyújának.
Most először tett be ilyen kis trierbe, gyorsan ki is használtam.
Az egyik csapattársam nyavajgott, hogy meghagytam a többi lightnak a spottolást, de felvilágosítottam, hogy az én puskám komolyabb mint ami az ő stock IS-én van.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Aham, jól hangzik. Most már én is okosabb leszek
)Amikor befejeztük a cw-zést, eladtam minden 10es tankom. Ment a lecsóba az is3, 1390, jp2 is... Visszavettem azokat, amit még ki akarok húzni illetve amivel szeretek mostanában játszani.
Sajnos mivel prém nélkül tolom, ezért nem dúskálok. Néha hozzá kell nyúlni a készlethez...
-
sebijani1982
senior tag
Ha ő a top Tier, VII-eseket megeszi simán. Több XP-t ad, ha 10-est lő ki. Nekem is más élmény volt vele játszani, az obj 268-at esetlennek éreztem utána. Dühítő az is, hogy OBJ 268-al 700-akat sebzek, a többi nemzetben meg 1100 környéki puszikat tudnak kiosztani normál lőszerrel....
-
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Miben jobb a 704 ?

Ugyanaz a sebzés: 750
Kisebb pen: 286 - 303
Lassabb mozgás -
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nem szabad eladni a a kisebb tankokat amivel jól megy a játék . Nálam Tier2-től vannak tankok amivel ha nem is megyek , de jól lehet velük szórakozni és megtartottam őket. Szakaszozáshoz pedig T6tól T10 ig kell jó pár tank , hogy lehessen menni a többiekkel . Régen én is eladtam jó pár tízes tankom ,de már jó ideje nem teszek ilyet . Egyedül az OB268-on gondolkodom , hogy leváltom szó szerint inkább az OB704-re mert ez ebben a formában egy okádék . Egy vicc amikor több lövésem is 600 alatt sebez T10-ben . Hiába 3 skilles legénység az álca semmit nem ér +a felfedező skill és távcső .Tudom , hogy a OB704 néha furcsa dolgokat produkál ,de még mindig játszhatóbb mint ez .
-
sith7
félisten
válasz
kicsitrash
üzenetére
Tuti megoldás a tier 8 -as ... pl. Ferdinánd

-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Bújj el!
Nekem még mindig kell a 4k spot a StuG-hoz. Grat amúgy.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Más:
Sok mindent látok és írok, de ilyen rage-el nem találkoztam még.
-
h1mpi
félisten
Meglett az MT-15 Matildával már csak a heavy és a light van hátra.
T32-vel valaki meg tudta csinálni a HT-15-öt?
-
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Erről eszembe jutott egy tegnapi csata. Már csak egyedül voltam a pályán, és magamnak spotoltam már az ellenfelet. E100. Full HPn indult neki, hogy kilő, de mikor még az utolsó csapattárs élt és spottolta, belevertem egy 1k-t. Csapattárs meghalt, spottolom magamnak, autoaim, a domb miatt ő nem tudott lőni, én igen. két lövésre volt időm, míg nagy nehezen felért a dombra. Az egyik 600at a másik toronyba ment és 900at vert le róla, mire felért. Mellé lött, mondom ekkora mázlim nincs. Ekkor megvillant a fejében, hogy lerammol. Elkezd gurulni, én is, hogy minél nagyobb legyen a csattanás, és pont az utolsó pillanatban, mielőtt ütköznénk az ellenfél artyja kilőtt......Azért néha megvillantja magát a 240mm, de nagyon ritkán van élvezeti faktora. Most a csaták 95%ékában csak a küldetések teljesítése vele a cél, és rohadt idegesítő, hogy nem működik kb szinte sehogy. Nem artyznék, lenne 80%-85% találati arányom, így van 66%.
Azt nem tudjátok, a Type59 célzása mikor lett ilyen lassú? VentiBia 5ik skillt tanulgatják a legények, és olyan tetű lassan céloz, hogy elalszom közben. Vagy lehet, hogy ez az E-25 és a Panther88 miatt tűnik már fel nagyon? Mikor megvettem még ez volt a gyors....
-
joergie
őstag
artistaként én is megfigyeltem, hogy ha egyhelyben hagyom az egeret, nem kell megvárni, míg teljesen beszűkül, másodpercekkel a teljes beszűkülés előtt el tudom úgy sütni, hogy nagy valószínűséggel(kvázi biztosan) a teljesen becélzott célterületre fog esni a lövedék.
Ugyanezt megfigyeltem visszafelé is: hiába van teljesen beszűkülve a célzókör, ha lövés előtt 3másodperccel igazítok rajta, megvárom, hogy beszűküljön, akkor gyakrabban lő mellé, mint talál.
Ezek alapján megállapítottam(magam számára), hogy az arty célzásának mechanikája nem úgy működik, ahogyan azt a WG vizuálisan leprogramozta(server célkereszt ide vagy oda).VISZONT közelről artyval az autoaim csodákra képes. Szerencsétlen light tankoknak nagyságrendekkel kissebb az esélye, hoggy szétszednek, mint hogy egyből kilövöm őket.
Personal missionben lassan én is eljutok mindegyiknél oda, hogy platoonozni kell. Ha fenn vagyok rám is rám lehet írni(wattajohn néven), ha valaki platoont keres( általában tier7-8).
-
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Komolyan mondom neked, ki fogom próbálni, x csatában, x lövésből, célzás nélkül mennyi talál.
Azt fogom számolni, ha az ellenfél a célzókör közepén van, és nem mozdul el, akkor talál-e a lövedék, vagy sem.(Mondjuk ezt lehet teszten próbálom majd ki, éles szerveren nem kéne bénázni... bár ki tudja mi lesz az eredménye ugyebár
) -
Plasticbomb
addikt
-
diegho
nagyúr
Ha már arty a téma, akkor egy nagyon rövid videó arról, hogy miért nem játszok sokat artyval: [link]
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Te nem olvasol?
LINKA kis FV-vel ritkán fogsz 2k-t sebezni, az alatt meg nem adja meg a küldetést.
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát ezzel a csapat elosztással baromian nem volt szerencséd.A löwe, meg az indien lenyúlta az xp-t
mod:
hát a hétvégén tényleg azt hittem elfelejtettem jáccani, de most úgy tűnik talán mégsem (csak T57), csak kicsit rá kellett pihennem.
-
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem erre lett meg a top3 xp, nem túl magas sebzés mellett. A replay-t csak a screen miatt töltöttem fel, nem kell keresni, mert már töröltem, a feladat teljesítésétől eltekintve elhanyagolható csata volt.
Én szinte mindig az O261-es toltam, néha került bevetésre az S51 is. Az FV arty-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem egy mozgékony, vagy nagy splash sebzésű arty célszerű a célra, és vagy top gun, confederate, defender medálra kell játszani.
Ezt most mentem, érdemes megnézni az arty-k mennyi xp-t kaptak, itt nem volt foglalás, védés.
-
Hát köszi próbálkozom . Érdemes megvenni szerintetek az FV Tier6-os artyt erre a célra ? Bisson előtte ki van húzva hátha azzal jobban menne . Azt hiszem francia nyolcas arty-m van még kihúzva ,de el is adtam már nagyon rég . Amúgy csak a napi dupla miatt mentem az OB261-el is annyira nem szeretek játszani arty-val.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
10es artyval mindig nagyon szar xpt fogsz kapni. Ez is a nagy artynerf része volt....
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Bázist kell védeni, akkor könnyebben bekerülhetsz artyval a top 3 xp-be.
Nekem olyan 3,8k sebzéssel lett meg, és egy foglaló is4-et gyújtottam ki. -
galervin93
addikt
Ha már pattintás, tegnap Malinovkán délről indulva K2-3 határán van egy kis szikla, na a mögé beálltam KV-3-mal (jórészt T8 csata volt + egy-egy 9-es TD), valami 2300-at pattintottam, aztán hiába volt két Borsigunk a házak között, meg valami 7-es német medünk átjöttek rajtunk (többiek fent a hegyen, de egy Comet bejött mellettem a parton, onnan vége is volt a dalnak).
Szóval egész jókat lehet csinálni alacsonyabb tierben is, persze sok ezreket nem. -
-
válasz
üzenetére
Egyszer sikerült 2k-t sebeznem FV-vel, de ehhez is sok szerencse kellett
És csak első osztály...
(#23838) jozefgucci1
Nincs kis arty-m az a gond ez az egy van csak . Meg kisebb tierben összehozni 2K dmg-et nem könnyű szerintemNagy tierben megátod te is mi a probéma. T10-ben 2k sebzés artyval édeskevés a top 3-ba xp-ben is, oda legalább 3k dmg, meg 3 kill is kell, hogy XP-ben ottlegyél.
T6-ban nehéz 2k-t sebezni. Crusader SP-vel már volt 2500, meg talán 2100 körüli sebzésem, de az egyszarkevésbé jó arty.
S-51-el mint látod, 8. csatára 90%-os srácokkal meglett.
GW-Pantherrel szerintem még könnyebb összehozni 2k sebzést.Utána meg már csak a csapaton múlik, hogy retardáltak legyenek, és ne sebezzenek túl sokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
h1mpi
félisten
valaki segítsen nekünk t5-6-os artyval az SPG-13-at nem tudjuk megcsinálni, pedig 2800-at lőttünk..
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
FV304-nek még első osztályra se elég 2000 sebzés, pedig az csak egy kis OP hatos vacak.

-
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Kisebb tierben kell csinálni. Sokkal jobb/könnyebb.
-
-
törölt tag
Rohadjon meg az a nyomorék, aki kitalálta az artyval sebezz egyszerre 3-at küldetést....
-
mcwolf79
veterán
válasz
Tomi0703
üzenetére
Neeem, azzal sztem nehéz lenne.
Egyébként az E5 a jó válasz. Ebből is látszik milyen frankó kis tank ez. Minden tekintetben van nála jobb, de úgy semmiben sem olyan rossz. A legtöbb T10 heavy-nek van valami hátulütője. Némelyik lomha, némelyik ágyúja nem a legjobb.
Az E5 semmiben sem kiváló, de majdnem mindenben jó. -
otto14
őstag
T71 ász 2. csatára
~1 percnél nagyon beszartam ahogy a belémtárazott a LEO Ha a Tigris P nem hibázza el a lövését, tuto nem élem túl.. Egyelőre csak ágyú van rajta, a legények sem fullosak. -
válasz
Departed
üzenetére
GW-Panther a legjobb, de mikor eladtam a GWTigerP-t, rage-ből át is képeztem a legényeket más tankokba, így azt már nem akartam visszavenni.
Kis FV-m van, de azzal nem lehet mindent megcsinálni. Illetve meglehet, de sok szerencse kellene hozzá. Pl volt olyan köröm, amiben 2k+ dmg, első hely xp, sebzésben, de pont nem ez volt még a küldetésem.
És ez ezerből 1 csata. S-51-el meg a 8. csatában meglett a 2k dmg, és első 3-ban voltam xp/sebzésben.
90%-os legényekkel.Ugyanezt a GW panther is tudja, és még sokkal jobb is a lövegkitéríthetősége is. Viszont én a GW tigerP-t nem ajánlom senkinek.
-
törölt tag
válasz
Departed
üzenetére
A GWPanthernak nagyon jó a viszintes lövegkitéríthetősége, azaz nem esik olyan gyorsan szét a köröd.
Goldskúlóval szép nagy splasht produkál.
Eladtam, amikor megvettem a GwTiger P-t de már érzem hogy vissza kell vennem, mert egy szenvedés, hogy alig tudok oldalra mozdítani az ágyún, anélkül, hogy a testet ne kellene mozdítanom. -
mcwolf79
veterán
Na kitaláljátok mivel lett meg a HT15 küldetés? Számomra is kicsit meglepetés volt ,de valahogy sejtettem ,hogy azzal lesz meg.
-
mtade
aktív tag
Tudom, hogy a low tier tankásznak nincs sok jelentősége, de ha valaki épp a Chaffee-n gyúr ilyesmire, erre kell gyúrjon.
1141 sebzés, 3347 spotdmg...
-
otto14
őstag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Telepítsd OMC -vel, majd megtalálod becsomagolva a documents/omc akármi /mappába és azt másold rá a modcsomagodra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezt a kifejezést sajnos nem értem pontosan. 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)