- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Pete55555 #24344 üzenetére
Hát a prémium előfizetésen nem gondolkodtam. Most vettem 5K aranyat a hasonló leárazásokra, mint a három 75%-os kedvezmény!
De ahogy írod a vas+garázs ingyen lenne mellé. Így meggondolandó a dolog.
Kár, hogy nem a Löwe-t dobják ingyen!Ott meg a 30 nap prém. a bónusz.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Pete55555 #24253 üzenetére
Ok, tegnap már nekem is sikerült "kompenzálnom"!
Csak ugye a tehetetlenség elég idegesítő tud lenni.(#24257) rlazol
Kicsit bűnösnek érzem magam a témában ...
Nem tudom ki miben hisz, de azért a sok véletlen, néha egyértelműen összeesküvés-elméleteket szül!
Mindenesetre én nem vagyok annyira egoista, hogy csak miattam, csak engem szívatna a játék.
Viszont amikor írtam a kiinduló hozzászólást, igen is varázsütésre eltűntek az arty-k!
Igen feltűnt a hirtelen váltás, mert az előtte lévő csatákban 3-4db volt, és ők is szedtek ki pl. az utolsó két csatában a KV-2, és TOG II-ből! Ezért gyorsan kiírtam magamból a dolgot. Igen, én rinyálásnak szántam és lehet béna is vagyok a játékban! Így utólag kár volt írni, kezd újra feldagadni a "téma".
Hogy miért, hogy? Manipuláció, véletlen .... Az annyira nem érdekel, egy a lényeg, 12 csatából kettőnél volt esélyem egyáltalán megcsinálni a küldetést (persze van rá idő, de nem akarok könnyűvel rohangálni naphosszat). Mókás módon ebből 1X, pont egy arty végzett ki száguldásközben!
Mindenesetre megnézném a jó játékost, hogy csinálja meg a küldetést cél nélkül!
Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!
Egy játékban nem mindegy ki miben hisz? Olvastam itt/ott a nagyok "csatáit". Legtöbbször tök feleslegesen, az élet szempontjából lényegtelen elméleti dolgok miatt harapták egymás torkát. Gondolom unalom, vagy túl sok szabadidő! -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Pete55555 #24000 üzenetére
Lehet így volt, de akkor is furcsának érzem, hiszen ez egy betervezett támadás volt és az első két csatában meg is voltak. Aztán meg a fél csapat lelépne?
A másik meg. hogy vannak 94-en a klánban, tehát elvileg könnyebb összeszedni az embereket. Mi a 48-50 fővel néha alig tudjuk kiállítani a csapatot.
De most már mindegy, csak meglepő volt számomra. -
Plasticbomb
addikt
-
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Pete55555 #23532 üzenetére
Szerinted T8-as és T9-es tankkal hányszor vagyok 10-es csatában... Elmondom 50% min. Azért teszek ilyen kijelentést, mert ez a véleményem és ez egy fórum, ahol elmondhatom. Meghallgatom a reakciókat és a végén még lehet meg is győztök. Ennyi
Bírom ezt ebben a fórumban, hogy, ha valaki tesz egy olyan kijelentést, ami fáj a jobb playereknek, mert "senki soha nem lő goldal" csak épp mindig az, akit látok, akkor egymást védik. Nem kell, attól még ugyanolyan jó player, max egy pár 100 WN8-at köszönhet a gold ammonak.
-
Chris0321
veterán
válasz
Pete55555 #23319 üzenetére
Tisztában vagyok vele, viszont elég rosszul jön ki a dolog ha túl komoly feltételeket szabnak és nem lesz esélyük. Negatív kampány gondolom a wg-nek sem jönne jól. Adni nekik esélyt egy 5-ös kis TD megszerzésére nem hinném, hogy komoly problémát okozna nekik de láthatnák, hogy rájuk is gondolnak ha már behozták az egyéni küldetéseket.
-
Scheff
tag
válasz
Pete55555 #23259 üzenetére
Persze más megközelítésből nézve a játékosok azért sírtak még az induláskor, hogy egy platoon csak 2 fős lehet standard account mellett, és mekkora szemétség a WG részéről, hogy nem teszik elérhetővé a 3 főst mindenki számára. Most meg a játékosok kiakadnak, ha valamiért szakaszban kell játszani. Miért nem lepődök meg ezen?
-
scyllarus
veterán
válasz
Pete55555 #22738 üzenetére
A T40 konkrétan az egész játék egyik legjobb járműve
A T-25AT-t én hamar feladtam, de az régen volt. A nagy ágyúm meg sem volt rá. Mondjuk, jóval mozgékonyabb a JP-nél, azzal én sosem értem el az elméleti végsebességét, az amcsi meg tényleg fürge jószág. Egyszer majd nekifutok újra valamikor. -
Djuree
félisten
válasz
Pete55555 #22738 üzenetére
jgpanther mint legjobb 7-es td? jó vicc...próbáld ki a su-152-őt troll ágyúval meg gold ammoval, nekem 1 nap alatt meglett az isu úgy szarta az xp-t.
t9 gépek is meglepődtek sokszor.
de ott a francia is, az is jobb, 1v1-ben mindig kifiléztem a jg-t.
de a brit sem rosszabb...szval. -
belaazallat
addikt
válasz
Pete55555 #13317 üzenetére
Hali!
Nincs visszajátszás. Ha lenne, akkor is felesleges lenne. Korábban már írtam nekik hasonló ügyben, de elintézték annyival, hogy ez a szabály, fogadjam el.
Ha letiltanak, hát letiltanak. Nem fogom előröl kezdeni. Akkor vissza megyek BF3-azni. Ha a WG nem akarja, hogy a játékával játszak, nem fogom erőltetni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest