- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Bingisz #68118 üzenetére
A komolyabbat a tier-re értettem...
Tudom, közelharca nem alkalmas. Arra inkább ott az ST-I vagy E75
Nekem fekszik a gép.De úgy tűnik az FV visszalépés lesz hozzá képest. Egyedül a DPM és a relatív magas (2500) HP szól mellette.
Viszont azzal már illik a nagyok között lenni. Azért nem veszem meg, hogy második vonalban lapuljak vele... -
Simi37
őstag
válasz
Bingisz #68017 üzenetére
Azért szerintem nem halnának bele ha ingyé adnák oda. Régebben elég ritkán láttam FV4202t de most h felvetették h ingyen lehet kapni alig látok többet max a másfélszeresét ami még így sem sok.
Más...mai utolsó csatám:
Havernak 91hp ja volt aztán elkezdtem neki mondani h mit csináljon és így végül túlélte és 4killből TopGunÁsz is lett neki -
szbalogh
addikt
válasz
Bingisz #67803 üzenetére
A játékosok 5%-ban de én 50%-ban
Én ha lerohanok egy nagy tankot ráteszem az autoaimet és nyomva tartom a bal gombot. Aztán arra figyelek, hogy nehogy elakadjak valamiben vagy épp merre forgatja a tornyát. Esetleg ha többen vannak, akkor meg arra, hogy a másiktól takarva legyek. Lásd azt a 13 90 cw replayt, a T-32 és KV-4 részt. -
csapee
őstag
válasz
Bingisz #67836 üzenetére
Alca? Azt is hamarabb raknam egy medre mint a Bia-t.
Bar ket napja majdnem besirtam hogy a nyuves scoutnak korbeirtam, hogy melyik bokorba alljon, be is lottem neki oda allj. De nem csak a domb tetejen jo neki ahol ki is lottek. Szegyenszemre az M103-al kellett spotolni Erlenbergen F0-ban. -
ddt500hu
veterán
válasz
Bingisz #67824 üzenetére
Ja én meg azt írtam a 67732-ben, hogy a 3 skillnél szoktam felrakni. Nagy különbség.
emre Mindjárt jelentelek a moderátornak. Mi van felbasztad magad a bannon?
Diarmand Persze csak, hogy nekem a 10-es tank lebeg a szemem elött. Minden 10-es tankomon a 4-5 skill fut. Nehogy már ne férjen bele. Nyilván én sem elsőnek rakom de ha már szépen fut a harmadik akkor beváltom a második sort rá.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Bingisz #67600 üzenetére
Nézd úgy, hogy a csata végén a "haverkodás" volt a gyanús. Ettől függetlenül egyetértek abban, hogy nem kellett volna az egész klánt, ráadásul két napra hidegre tenni
Más.
Amint ki lett fullozva a Centi, mintha egy másik világba léptem volna. Állat gépEz a másik mai termés, de itt tényleg úgy érzem, hogy egész nagy részem volt abban, hogy nyerjünk, eléggé meghajtottam magam már az elejétől kezdve. Semmi kampolás
Ehhez itt a replay is.
-
S.Copperpot
tag
válasz
Bingisz #67594 üzenetére
Nem csak az EU staff, az egész cég egy rohadt banda. Az orosz cég"kultúra" teljesen kisugárzik az egész bagázsra. 2-3 évvel ezelőtt ideraktak egy bugos f*st, az ember reménykedett, hogy javulni fognak a dolgot, de mivel beütött a nagy zsé, inkább lesz@rták az egészet, és tankokat guberálnak, a melót meg majd megcsinálja egy külsős cég. Az arc meg akkora, hogy csak az orosz tundrán fér el, mintha ők sz@rták volna a spanyolviaszt. Ha nem sajnálnám az eddig beleölt időt, már otthagytam volna az egészet a francba. Így csak reménykedek benne, hogy egyszer adódik egy olyan lehetőség, hogy lecsavarjam az egyik tetű fejét és belehányjak a tüdejébe. A nemrég Mo-n rendezett WG-s összejövetelről is lebeszéltek valamiért a haverjaim...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #67600 üzenetére
Az egészben az a legszebb, hogy azt is kibannolták, aki egyáltalán nem is volt CW-n. Én 2 csatán voltam jelen, amiből egy vereség és egy döntetlen volt... (mindkettő 200%-ban megrendezett) Őszintén megmondom, már az első napokban rájöttem, hogy a Type 62-es event mellett teszek az egészre, de most már azt sem tudom húzni.
Nem igaz, hogy nem lehet csak CW-ről kibannolni embereket, vagy hogy nem lehetett volna kiválogatni, hogy ki volt benne azokban a "megrendezett" csatákban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #67603 üzenetére
Nem rossz... Ezt megfellebezni sem lehet. Eu-n csináltak már ilyet? Csapatokat, CW-n résztvevő játékosokat csesztek már ki egy hétre is, de egy 100 fős klánt... ilyenről még csak orosz mendemondákat hallottam.
(#67605) patrikgtaivs: Amiről én tudok, az a ruszkiknál volt egy éve, ott több meccsnél is felmerült, szinte midnen játékos érintett volt, ezért bannoltak egy teljes klánt pár napra.
Ami Eu-n történt már, az a teljes CW-n résztvevő csapat likvidálása pár napra plusz a klánvezető és diplomata is büntit kapott. Ezért tűnik túl szigorúnak, amit ti kaptatok.(#67606) Bingisz: UNICA igen, meg volt valami spanyol házibunda még az M60 Pattonért folyó kampánynál, de akkor sem az egész klánt küldték a levesbe.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Bingisz #67513 üzenetére
Igen ezt többször hallottam már hogy a HE nem pattan le, de tegnap is kívülről nézem a tankom, hogy áll az ellen mikor látom, hogy valami lepattant rólam. A bejövő lövéseket jelző mod szerint egy Hummel volt HE-vel a KV1S-ről.
Szóval csak az AP, APCR fog sebezni pattanás után? De bár nem egy lövéssel fognak kiszedni, azért a T30, E100 sebzését sem kívánom megkapni, miközben biztonságos helyen vagyok. Vagy szaladok a szerencsétlen felderítővel, hogy majd kilövöm a Maust vagy T95-öt, erre a lepattanó lövésem a saját láncom szedi le, kicsit ciki lenne így végezni a tolató Maus alatt
Hasonlóan szívás lesz bármilyen tank mellé bemenni, mert a hátul kempelők az álló vagy helyben forgó tankot még viszonylag gyakran eltalálják, azért a lepattanók a flankelőt eléggémeg..jákszóval, legyengíthetik. -
bigobert
tag
válasz
Bingisz #67505 üzenetére
Láttam a replay-ed. Szép csata volt. Gondolom néhány modul átjött a med/heavy ágakról. Nálam az a gond, hogy csak a VK28-am van... Így teljesen stock állapotban, 67mm pennel elég ergya lesz.
(#67504) Sanya: Furcsa az egész, de jó a rof-ja. ...és hát ott van után a RU.
Ez, úgy látom free xp-ért kiállt! Viszlát úgy 500 csata után
(vagy egy mekmenü árából hmmm...?!?!
)
-
Ebit
addikt
válasz
Bingisz #66995 üzenetére
chaffee
Köszi, de innen, lehet majd továbblépni az új amerika lightokra?
Zsolt_72
Szerintem, majd további néhány száz csata után térjünk vissza rá.
/ az általad felsoroltak, nekem, is megvannak, ettől függetlenül, ritkábban, de előfordul, hogy ég a tank/
Megjegyzem, bizonyos lövegek, még gold nélkül, is sokszor gyújtanak, be tankokat. -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Bingisz #66788 üzenetére
Megnéztem a replayt...
"Ezért szeretjük a magyar játékosokat" - Ez esetben tökéletesen igaz, gratula mind 3 gyerkőcnek...nem elég, hogy a hülye artyk belekötnek a az objectbe, az fogja magát visszamegy, hogy megmutassa mégiscsak ő itt a Jani, és inkább bannoltatja magát 1 napra...fantasztikus
-
Plasticbomb
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #66360 üzenetére
Végül is akkor egy nettó kv1s nerf lesz. Aki meg a tier5-t ki akarja az éles rendszerben is próbálni, annak meg kell vennie.
Én nem próbáltam egyiket sem, nem vagyok oda a KV1s-ért, nincs is kifejlesztve, de a kérdés adja magát, hogy érdemes a tier5 tankot majd kifejleszteni vagy a jó öreg kv1 inkább?
(#66350) Plasticbomb Erre nehéz mit mondani. Azért ott erősen user error is van, ha egy t95-el szembefutsz egy WTE-vel. Már a WTE részéről.
Két-három használható stratégia van vele, vagy távoli sniper, kihasználva a brutál jó ágyút és a tűzerőt vagy egyszerű "brute force" megoldás. Odamenni, lefogyasztani a saját hp-t, 2-3 tárazást megélni és közben igyekezni az ellenfélnek a saját hp többszörösét sebezni. Utána már a csapatnak kell lehozni a csatát a remélhetőleg megroppant gerincű ellenfél ellen. Esetleg még támogató harcmodor, amikor egy WTE fedez egy támadást és megy a második vonalban, akkor azért az ellenfélnek nem biztos, hogy őszinte a mosolya.
A he lövedék ellen meg elbújni lehet (artyk elől) vagy páncélt felrakni, az azért sokat segít. Meg felkészíteni a legénységet, hogy úgyis kilövik az ágyút, javítani 1-2 alkalommal lehet, de van rá skill, ami kicsit segít ilyenkor.
Azzal egyetértek, hogy most már a tűzerő fókusz (mindenki a WTE-t lövi, ahogy megjelenik), az he használata és az artyk szép lassú, de folyamatos visszaerősödése miatt már nehezebb vele játszani jóval.
-
törölt tag
válasz
Bingisz #66175 üzenetére
Végre!
Mindig is utáltam, hogy a mezőny fele ott dekkolt, várva, hogy majd valaki a túloldalt elveszti a türelmét és megindul.Antonius1978 Ha nem lenne 25 napra lebontva, akkor simán nekiállnék.
Szerintem az olyan player, akinek élete is van, nem igazán tudja megcsinálni. -
Simi37
őstag
válasz
Bingisz #65914 üzenetére
Mint Hellcat tulaj nyilván nem örülök a nerfnek nekem a Hellcat FUNtank volt a KV2 mellett de egy dologba azért belkötnék 20 helyett 12 tolatás
Egy heavy tolat 12vel ráadásul ez messze nem a leggyosrabb tolatás. Pl T25/2 és a Nashorn is 15el tolat. Ott a cérna vagy T34 az tolat 12vel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bingisz #65542 üzenetére
Kövi pöcsben lesznek behozva? Akkor addig várok, aztán freeből kirántom a Lee-t, irány a Pershing.
Más: most nincs a szemem előtt a német tech tree, de a Stug III B, a Hetzer vagy a Marder 38T a legjobb 4-es td szerintetek? Ha a Marderből nem lehet 5-ös Stugot fejleszteni, akkor nem érdekes, Jagdpanther a cél.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Bingisz #64837 üzenetére
Csak rá is kell látni. Sajnos pozíció előnyben volt, én csak a kupakot láttam fel fel villanni. Ha már láttam volna azt a pontot, akkor régen megpróbálkozom pl a képen a tank bal felső oldalán látható kukucskáló nyílással. Régen ott szét lehetett verni, nem tudom, ez most is megvan e még. Azért volt pozíció előnyben, mert kb a mi spotterünk valami csodás módon képtelen volt felspottolni, mielőtt elpárolgott volna, aztán jött az E100 meg az E75 is, mindkettő párolgott kb. Aztán én párologtam.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Bingisz #64777 üzenetére
Hagyjuk már! Többször mondta már csak artyval játszó, hogy természetesen a lightokat és a medeket fogja lőni, egyrészt mert azok veszélyeztetik az ő játékát, másrészt mert azok villannak föl. Minden artysta azonnal ráfordul az első spotra és lövi a lightokat-medeket. Annyira ritkán látni már counter artyzást.
És fordítva is igaz, ha nincs arty mindenki bátra játszik, legyen akár TD-vel is.
Lehet itt mutatni sok TD-s képeket, de kit érdekelnek, ha sokan vannak? Egy normálisan kifejlesztett med vagy light harckocsi, ami álcával, optikával van felszerelve, normális skilles legénységgel annak semmi félnivalója nincs a TD-ktől, mert sokat ő vesz észre hamarabb, ha pedig nem akkor is tudja egy pár csata után az összes TD helyet bárki és azt óvatosan közelíti meg.
Keveset játszom mostanában, de úgy vettem észre egyre több az artysta megint. Semmi szükség nem lenne rájuk ebben a játékban. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Bingisz #64779 üzenetére
Persze, meg miután elmozdulsz a másik 10+ tank simán agyonlő, természetesen ez nincs figyelembe véve és csak az artyval kell foglalkozni ebben a játékban... tényleg. És akkor ráadásnak jön az, hogy sok esetben amikor kimozdulsz jön az arty lövés, 800dmg splash (ez 100% #1 mechanika egy shooterben, melléd lő de azért akkorát kapsz mintha egy TD telibe vert volna
), dupla láncolás, utána meg nem is kell hogy 10 tank lőjön rád ahhoz, hogy kifeküdj.
De ez csak egy dolog, mert nagy általánosságban nem a kempereket lövi az arty hanem azokat akik mennek előre. Kibukkantál a domb mögül spottolni? Nesze 800dmg meg -3 modul, mocskos kemper!
-
Simi37
őstag
válasz
Bingisz #64628 üzenetére
Miazisten?
(#64632) rlazol: A mázlis búrádat
Általában ha szerencsés helyzet van akkor belőlem lesz az achit okozó tank magyarul engem lő a csapattársam már vagy 20 szerencsést kaptak a csapatársam miatt és nem mindig arty...nekem még egy szerencsés sincs...Én vagyok a szerencsétlen
Kéne olyan medál is
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15AMN8 GARANCIÁS
- Asus TUF Gaming F15 i5 11400H//16 GB RAM // 512 GB SSD // RTX 3050 Ti
- Macbook Pro M1 Max 64GB RAM 512GB SSD GARANCIÁVAL
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip Cellular 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!