- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #70223 üzenetére
Grat, látom kezded megszokni a Panthert
Nekem sajnos nem sikerült vele a Lehväslaiho medált megszerezni, de van vele 2 Acélfalam
A Szárnysegédet könnyű a Pantherral öszeszedni a gyors ágyú miatt, abból van vele a legtöbb. -
xAttilax
őstag
Nem bírtam magammal és vettem egy su-122-44-et. Nagyo kis jó gép és itt nem látom, hogy miben is lenne gyengébb mint azonos tierbeli társai. 6.6 sec alatt lő, nem annyira rossz a gun, nagyon mobilis, forog mint állat, szóval nem látom a "defektjét"
-
bigobert
tag
válasz
Bad Pritt #70290 üzenetére
&dfsz34 Köszi a válaszokat a rally témában. 50k free-ért belevágtam volna.
Én az M41-ig jutottam, de számomra ez visszalépés az M37-hez képest. Az alfát leszámítva az előd egyszerűen játszhatóbbnak tűnt. Ennél már feleződik a tűzgyorsaság, és a célzási sebesség is romlik. Az M41 viszont golddal poén, csak az én gyatra hit rate-emmel nem éri meg.
Egy arty golddal... nem egy közönség kedvenc
(#70292) Szepi1979
Nálam úgy tűnik, hogy a fedett lett a stock.
-
Bad Pritt
félisten
Amcsi arty ágon van olyan, ami megtartós lehet? Ugye a Chaffee-ből fejlesztem most az M41-et, nekem az M12 szimpi, de nem tudom, milyen lehet vele játszani.
-
dfsz34
őstag
válasz
bigobert #70285 üzenetére
Nekem be van kapcsolva a gyorsított képzés, úgyhogy nem kaptam semmi xp-t a tankra, legalábbis én nem látom. Free-t biztosan nem ad, de nem látom a chaffee sport mellett sem. Mondjuk sokat nem érdekel, nem szoktam aranyért konvertálni, úgyhogy nekem inkább a gyorsított képzés volt a fontos.
Amúgy itt a [link], azt írja, hogy a végén a felhalmozott xp átkerül a T1-re, de nekem az nulla lesz.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
zsolthee #70262 üzenetére
Hogy miért nem álltam meg anno a T30-nál? Mert akkor még nem kapott nerfet az E4, azóta megváltozott kicsit a világ. Egy szép nerf befigyelt pont miután megszereztem majd nem rég a sebzés minden td-nek.
De jelenleg ami bosszantott vele kapcsolatban az az alfa a töltésidő mellé.
Pár körre elővettem múltkorában és amikor az is-7 nagyobbat sebzett belém mint én belé akkor majdnem lefordultam a székről. Nincs visszatartó ereje, ahogy néztem nem féltek egyáltalán tőlem, lazán kigurultak elém és bevállalták a lövéseket majd jöttek tovább. FV td elé kimennek így vagy egy wte-100?A másik oka az eladásnak, hogy inkább kifejlesztem az E3-at és legyen az a garázsban. Ha kell CW-re akkor viszem majd azt, randomban úgy sem akarok ezekkel nagyon játszani csak amíg kifejlesztem és kitapasztalom velük a mapokat, a legénység meg akkor így adott lesz.
Medekkel szeretek már menni. 50B meg E100 amit még megszerzek majd mostanság ami már elérhető közelségben van, többi már csak med lesz. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Angel1981 #70276 üzenetére
Itt már rohadtul untam azt, hogy kizárólag teljesen retardált embereket rak be a játék,. Teljesen rendben van, hogy ez a velejárója és a paradicsomvidék minden csata mögött ott húzódik, de az én türelmem is véges.
Replay sajnos nincs (azóta mentem még egy mesés kört, persze simán rommá verték a csapatot), de a damage ellenére, nem veszítettek vele sokat, időnkénti pozícióváltást és konstans tüzelést csináltam ez minden.Szerk.: Öröm az ürömben, egész csinos az új HD skin a Jagdpanther-en:
-
szbalogh
addikt
válasz
Tuco Ramirez #70272 üzenetére
Első kettőnek ezeket szoktam, aztán javítás. Ha az meg van, akkor reset és elsőnek BIA, álcát húzni. Majd ha megint meg van a 3 skill, akkor javítást. Így csak 1x kell resetelni a 4. skill végéig. Akkor mehetnek nyalánkságok mint recon, off road vagy clutch breaking, preventive maintenance, deadeye, safe storage.
BIA-t ugye nem húzunk, mert az semmit sem ér 100% alatt. Max. artyra, de aki meg azzal játszik az meg b**i -
Angel1981
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #70274 üzenetére
Úgy hívják; "random battle"
Egyébként szép kör volt - replay nincs? -
h1mpi
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #70274 üzenetére
jesszus isten
-
csapee
őstag
válasz
Tuco Ramirez #70272 üzenetére
Esetleg alca? Mediumoknal minden meter sokat jelent sztem.
Javitas gyorsitasra szerszamoslada, nem kell elhasznalni de 25%-ot ad pluszba igy is. -
Warton
őstag
válasz
Tuco Ramirez #70268 üzenetére
Töltésgyorsító, venti, optics esetleg célzásgyorsító
Par: 6. érzék
Löv: toronyforgatás (snap shot)
Sof: sima utazás
Rád: helyzetfelismerés
Tölt: javítás2.-nak meg javítás vagy bia izlés szerint
-
h1mpi
félisten
A T-20 top ágyúja 243/240 gold-al. Elég kemény
-
szbalogh
addikt
válasz
Tuco Ramirez #70268 üzenetére
Venti, töltésgyorsító és periszkóp. Lámpa, álca, snap shot, smooth ride, Situational Awareness.
-
Tuco Ramirez
őstag
T-34-85-re milyen felszerelést javasoltok? Illetve a legénységnek mit érdemes választani első két sorba másodlagos képességnek? A T-34-hez hasonlóan ezt is elsősorban flankelős stílusban használnám.
-
h1mpi
félisten
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #70201 üzenetére
Előbb kell beérni, ha 200 méterrel le vannak maradva már be is húzod, mert csak 23 sec a cap. Beszaladsz a torony mögé és elkerülöd őket. Ennyi. Csak az számít ki ér oda előbb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
zsolthee #70262 üzenetére
Gyakorlatilag egy E5 az a tank, csak kicsivel nagyobb, kicsivel lassabban gyorsul és a tornya is gyengébb, a DPM-je pedig enyhén szólva szörnyű. Az E 100-hoz szokták még hasonlítani, de szvsz még goldammo nélkül is köröket ver rá a német.
Amikor én próbálgattam egyszerűen nem találtam vele a helyem, távolra nem jó, túl közelre sem jó, a hull down nem működik vele úgy, mint a többi keményfejűvel, most a medek zergelésének idején pedig hatványozottan rosszabb lehet, mint egy évvel ezelőtt. -
szbalogh
addikt
válasz
Habib[HUN] #70163 üzenetére
Én is bekékültem tegnap .... WN8 szerint
-
szbalogh
addikt
KV-3-ra ha van pénzed még venti mehet. Ideiglenes tankoknak csak töltésgyorsítót szoktam tenni. A többi pedig ami épp van levehető. Én nem tartom hülyeségnek a periszkópot sem, mert ha nyílt pályára tesz és spotterek (akik rendszerint az első 1-2 percben elhalnak) nélkül meg vagy lőve... értsd szó szerint
-
Bad Pritt
félisten
Tök jó lenne, ha tudnám, hogy most az az 1mm, ami a rallys küldetés csíkján hiányzik egy győzelmet vagy pár foglalási pontot jelent.
-
dfsz34
őstag
Megcsináltam a rally küldetést és egy dolog, amire érdemes figyelni, az utolsó győzelem előtt, ha összehozható, a parancsnokon legyen a gyorsított képzés, mert a dupla xp-t megkapja, nekem most 256%-on áll ! a többi legény 197%-on!
Azaz, amikor átteszem a parancsnokot majd egy másik tankra, azonnal vagy nagyon hamar meglesz a hatodik érzék.
Azt lehet csinálni, hogy a 45-46. győzelemnél toborozni egy új parancsnokot és azzal behúzni 3-4 győzelmet és a végére visszarakni.
Ha adna valamit a vereségekre is, akkor mennék még pár kört, de ez így elég gáz, hogy csak a győzelemre ad xp-t, kreditet stb.
-
-
dfsz34
őstag
válasz
Szepi1979 #70208 üzenetére
Használsz a T-25-ben 100-as benyát? Szerintem nagyon megéri, szokott lenni féláron, akkor érdemes bevásárolni kb három havi mennyiséget, mert minden negyedévben szokott lenni legalább egy fogyóeszköz akció. Igazából a teljes árát, az 5e kreditet is kitermeli, de a 2,5e-t biztosan. Ha csak 1-2 lövéssel többet tudsz leadni, mert mozgékonyabb vagy és gyorsabban forog a torony is (ami az egyik komoly gyengesége ennek a tanknak), már visszajött az ára.
-
zsolthee
senior tag
válasz
[HUN]Dani #70227 üzenetére
Mennyi HP veszteséget okoztál az ellenségnél? Nekem 6104dmg-re adta meg nem rég az Ászt.
E4-ről mi a vélemény? Múlt héten kifejlesztettem és egy akció keretében meg is venném majd...
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #70228 üzenetére
Én kikapcsolnám a goldot, de tudjuk profit a lényeg...
-
válasz
jagada #70225 üzenetére
+1
Tegnap én is csak ezért léptem , be hogy kipróbáljam . Ezért értetlenkedtem lentebb , hogy mi itt a lényeg , mert gyakorlatilag mint ahogy Djure is írta aki csak megy az nyer . Piroskáknak biztosan jó mert azok tudnak itt érvényesülni ha kicsit szerencséjük is van . Nem értem itt miért kell goldot használni amúgy . Tegnap a nyolc körből a felében tuti azzal lőttek ! Azért itt fan játékban goldot használni elég szánalmas .
-
Djuree
félisten
-
jagada
addikt
Szerintem a rally egy unalmas xar. Csak egyetlen egy pálya van és ha a 3 játékosból csak egy is lemarad lövöldözni, vagy beragad valahol, míg az ellen mindhárom tagja beér a meccs bukó. Nem is beszélve a gold noobokról akik el se tudják képzelni az életet gold lőszer nélkül már t1-ben sem.
Azért gold lőszer nélkül itt a tocsikban is erősen megcsappana a büszke képernyőképek száma.
-
Battle buddy medál: 50 csatán keresztül ne sebezz csapattársat
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek -
Szepi1979
senior tag
válasz
neato3loco #70214 üzenetére
Nincs miért szerénykedned, egy tankász nagy kaliberrel és hét killel mindig elismerésre méltó.
-
Bingisz
addikt
válasz
neato3loco #70214 üzenetére
Sok ezer csata után is az lesz.
GG
-
Bingisz
addikt
Hát, hogy őszinte legyek, elfogyott az AP menet közben, mert azzal a házakat lőttem sz@rrá...
-
Bingisz
addikt
-
jano_77
nagyúr
Mikor fogunk vajon olyan mozdulatlan célkeresztet látni mozgás közben, mint EZEN a videón 1:10-nél látható?
Költői kérdés volt csak természetesen. -
balintka
addikt
válasz
Kean_Sorbo #70121 üzenetére
Köszi, akkor kitörlöm.
-
egykettő
aktív tag
Sziasztok!
xvm- mod óta, tök lassan tölt a játék, pedig ssd van alatta, van erre valami megoldás másnál is ilyen?
kerestem a két modot ami nekem kell az xvmből, de nem találom külön.
ez a hitlog és a minimap, a többi nekem nem kell.
Minden segítség jól jön. -
emberek mi ez a baromság ez a rally ? Eddig 5 csatából mind bukó . Annyi a lényeg , hogy ki ér hamarabb a célba? Két csatában is arannyal lőtt az ellen ! Nem is értem ezt , hogy akkor most mi itt a lényeg azon kívül , hogy aki hamarabb odaér az nyer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar