Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stigma.HC

senior tag

válasz zsolthee #70262 üzenetére

Hogy miért nem álltam meg anno a T30-nál? Mert akkor még nem kapott nerfet az E4, azóta megváltozott kicsit a világ. Egy szép nerf befigyelt pont miután megszereztem majd nem rég a sebzés minden td-nek.
    De jelenleg ami bosszantott vele kapcsolatban az az alfa a töltésidő mellé.
    Pár körre elővettem múltkorában és amikor az is-7 nagyobbat sebzett belém mint én belé akkor majdnem lefordultam a székről. Nincs visszatartó ereje, ahogy néztem nem féltek egyáltalán tőlem, lazán kigurultak elém és bevállalták a lövéseket majd jöttek tovább. FV td elé kimennek így vagy egy wte-100?

A másik oka az eladásnak, hogy inkább kifejlesztem az E3-at és legyen az a garázsban. Ha kell CW-re akkor viszem majd azt, randomban úgy sem akarok ezekkel nagyon játszani csak amíg kifejlesztem és kitapasztalom velük a mapokat, a legénység meg akkor így adott lesz.
    Medekkel szeretek már menni. 50B meg E100 amit még megszerzek majd mostanság ami már elérhető közelségben van, többi már csak med lesz.

• Bad Pritt

félisten

válasz zsolthee #70262 üzenetére

Gyakorlatilag egy E5 az a tank, csak kicsivel nagyobb, kicsivel lassabban gyorsul és a tornya is gyengébb, a DPM-je pedig enyhén szólva szörnyű. Az E 100-hoz szokták még hasonlítani, de szvsz még goldammo nélkül is köröket ver rá a német.
    Amikor én próbálgattam egyszerűen nem találtam vele a helyem, távolra nem jó, túl közelre sem jó, a hull down nem működik vele úgy, mint a többi keményfejűvel, most a medek zergelésének idején pedig hatványozottan rosszabb lehet, mint egy évvel ezelőtt.

Új hozzászólás Aktív témák