- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
-
jano_77
nagyúr
Miért van az, hogy a napi 5 győzelemből 3 az első 4 csatából tök simán meg lett, majd onnantól - hogy-hogy nem - nem enged nyerni az e szennyes játék!? Tök mind1, hogy 70% esélyünk van, akkor is elbukjuk, mert a tankok egyszerűen nem lőnek...illetve akik vezetik
-
jr1994
addikt
-
scyllarus
veterán
-
Dr_Syrex
senior tag
Már rég megvan a chi-ri, de megtartottam a chi-to-t amolyan T6 fun tanknak. Stock állapotban kb csak első 5-10 csatában használtam, de már nem emlékszem (lehet hogy került rá valamennyi free xp is). A legénységnek 94%-os a második képességi sor, szóval nem mondanám rossznak, de a 6. érzék az természetesen alap. Sajnos maga a tank ugye relatve nagy és papír, és emellett még kicsit lomha is. De a jó dpm és viszonylag magas hp miatt mégis remekül használható. T8-ban is szépen lehet vele érvényesülni, ha odafigyel az ember, a 155-ös pen ellenére is (goldot azért tanácsos vinni).
-
emre
veterán
válasz
rolio1 #70982 üzenetére
Asszem ez kell hozzá, hogy átírd: online xvm editor
De keress rá a Dead_Shalfey-re (én ezt használom) hátha ez alapból olyan mint amilyet szeretnél. 9.2-es verzió, de képek vannak róla
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dr_Syrex #70915 üzenetére
Tényleg érdekel, hogy mi számt "jó" átlagsebzésnek, ha esetleg valaki játszik mostanában a chi-to-val vagy más T6-os meddel?
Jelenleg 88,74%-on állok vele, de néhány rosszabb kör és máris kezd visszaesni. Az utolsó 28 csata eredméyét már felírtam magamnak, és összesen volt 31976 sebzésem, ami 1142-es átlagot ad.
Mindenesetre mostmár felrom a sebzéseket a maradék 72 csatában is, aztán kiderül majd, hogy mennyi az utolsó 100 csata átlaga. -
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez #70983 üzenetére
megnéztem esélytelen sötét piros vagy vörös.
-
-
h1mpi
félisten
A KV-220-as ellen mit lehet csinálni, ha szemből jön. A KV1-S-el nem tudtam megsebesíteni se.
Ahogy látom ez már nem kapható. -
rolio1
tag
Sziasztok!
xvm configolásban tud valaki segíteni? -
emre
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #70918 üzenetére
Egyébként ez a Fury tank, most hogy a Prémium Shop-ban lesz elérhető, akkor nem csak a film premier idejére lesz elérhető, ahogy eredetileg is volt tervezve!? Mert korábban csak pár napot, 1-2 hetet írtak, hogy addig lesz elérhető. Így viszont gondolom, ha vki fizet érte, akkor már örök darab lesz!?
-
Drenadar
veterán
válasz
jozefgucci1 #70969 üzenetére
sehova nem fog ilyesmi bekerülni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #70969 üzenetére
Ez majd az Armored Warfare-ben lesz.
-
jozefgucci1
addikt
Ez vajon melyik orosz ágba fog bekerülni ? Lézertank
-
jano_77
nagyúr
Nem azért kérdeztem, hogy most mindenki beírogassa a konfigját, és nem is kérkedni akartam az enyémmel - nem panaszkodni akartam, el vagyok vele -, csak nem értem miért kell egyeseknek megszólni mást, aki mondjuk tanácsot kér akár egér, akár egérpad ügyében!? Nem tök mindegy Nekik, hogy XY vesz magának ilyet, és hogy ezért még pénzt is áldoz? Meg lehetett volna válaszolni annyival, hogy én, mi nem használunk ilyet, így nem tudok segíteni!? Szerintem ez korrektebb válasz lett volna.
-
h1mpi
félisten
Én csak annyit szólnék hozzá a témához, hogy egy jó egér+egérpad rengeteget javít a célzás pontosságon.
Persze nem álló helyzetből -
válasz
jano_77 #70957 üzenetére
1200 forintos nevenincs billentyűzetem van már hat éve és hibátlanul működik néha kitisztítom aztán annyi.Lapos billentyűs én azokat szeretem.6-7 éve uanazt a tipusú genius egeret használom annyira kézre áll hogy mindíg azt veszem ha cserélek.Egyébként szerintem azzal a konfiggal semmi baj nincs kapásból 4 embert feltudnék sorolni aki fél karját odaadná ha olyan gépen játszhatná a wotot mint te
-
Hát nem tudom hol a hiba (nyilván az én készülékemben) de nem tudom aktiválni az XVM-et. Töröltem, újra raktam, aktiváltam frissítettem. Az xvm oldalon minden oké, még azt is kiírja, hogy meddig aktív még a statisztika de ha belépek a játékba akkor rossz token üzenettel fogad.......
-
rlazol
veterán
válasz
jano_77 #70957 üzenetére
az alap konfigom az adataimnál.
egérpadom nincs, mert zavar, egy wenge bútorlapon az egér-bill. fiók, azon tolom, nekem tökéletes.
Az egerem egy A4Tech WOP 49Z - igen, ez drótos.
A billentyűzet egy régi logitech, most nem találom a pontos típust, sima irodai.
Nekem ez így jó, igaz nem vagyok valami jó játékos, de nem hiszem, h ezen múlna (konrétan, hogy a WN8-om akár csak 1-vel is magasabb lenne a spéci gamer cuccoktól). -
Petyus87
aktív tag
Valaki meg tudná írni, hogy hogyan tudnám ezt a dupla garázs sort összezsugorítani?
Az adott tankom tulajdonságainál az alsó 3 sor (Toronyforgatási sebesség, látótávolság, rádió hatótáv) belelóg a felső garázslistámba. (laptopot használok)
Köszöntem előre is! -
PR0JECTNR56
addikt
Az egér, egyéb periféria témához kapcsolódva nagyszerű kiindulási alap a Milyen egeret válasszak topik és annak összefoglalója és ott van a Milyen billentyűzetet vegyek is, ezeket én mindenképpen ajánlom.
-
kisküzdő
tag
válasz
mefistofeles #70947 üzenetére
Üdv Nekem a solo mod pack van most fönn. Vegyítve omc-és WWIIHWA-val és megy minden a frissítés után.
(Több soros angár nincs fönt.) -
vhw
addikt
Egérpad...
130 Ft-os heggyel, tóval és fenyőfákkal - oszt működik -
Elvileg minden modot törölni kell majd újra felpakolni és működik. Nekem bejött!
AZ XVM oldal jelenleg (kb. 2 perce) nem működik, nem lehet aktiválni.... -
csaba17
senior tag
válasz
jano_77 #70939 üzenetére
nálam a script mappa kimásolása majd eredeti be, rá a régi nem mükszik, kiírja hogy betöltésnél hogy frissítsd a klienst. töröltem minden modot, visszatettem de a 3 soros garázzsal gondok vannak szal törölhetek le mindent megint és kezdjem előröl.
és akkor még csatába nem is mentem... -
szbalogh
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
csaba17 #70935 üzenetére
Nagy boldogság, hogy ma újra lehet EZEK szerint a modokat pakolgatni!
Kérdezném azokat, akik már túl vannak a mai micropatch-en, hogy a legfelső hozzászóló leírásában olvasható megoldás működik? Vagyis, hogy a res_mods mappában lévő scripts mappát kimásolom vhová ideiglenesen, a res-ből átmásolom a scripts-et a res_mods-ba, majd ezután a kimásoltat rámásolom a most már új scripts-re!?
Nem szeretném az összes modot újra rakni, ha nem feltétlen muszáj és megoldható másképpen is. Ehhez kérném a segítséget. -
Petyus87
aktív tag
-
csaba17
senior tag
reggelt
a "kérlek frissítsd az alkalmazásodat" hibára mi is a megoldás?
törölni kell valami fájl a appdatából de mit is? -
dvids
aktív tag
Üdv, most veszem meg a T-54-et, a már tapasztaltabbakat kérdezném hogy mely löveget ajánlják? Papíron most a némileg kisebb, de pontosabb, gyorsabban célzóval szemezek. A másiknak nem annyival jobb az átütése hogy megérné a szenvedést a célzással... Vélemények?
-
jano_77
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #70882 üzenetére
Egyébként megéri az árát! Van olyan jó, hogy ennyit fizessek érte vagy csak nagyon fanatikusoknak éri meg?
Illetve mitől lehet egy egérpadot gamer-nek nevezni? Mert a neten keresgélve vannak 2000 Ft körül is gamer egérpadok, csak nem tudom mennyire jók azok!? Vki tud ebben tanácsot adni, segíteni? Köszi előre is. -
Djuree
félisten
mióta sebez a wattafak e-100 751-eket?!
eddig olyan 400-500-akat vert belém "csak"...
-
MinionFlasH
senior tag
Tegnap félelmetesen szar köröket futottam E-75-el... olyan tier X-es tankok jöttek mindig, hogy csak köszöntem nekik, 1000-ket sebeznek?! 2 lövéssel kiszednek...
-
jano_77
nagyúr
Köszönöm és (#70882) SHiZUOKA-nak is.
Jól néznek ki, de nem túl nagy egy cseppet ez az egér alátét!? Nekem tutira nincs ekkora a jelenlegi.Na kellett nekem tegnap azzal dicsekednem, hogy milyen könnyedén szedtem össze a napi 5 győzelmet.
Tegnapi napom egy totális rémálom! Valami 30% lett a végére a WR, de úgy, hogy 1x csatánál még nem volt csak 3 győzelem. Hiába voltunk mindig az első 5-ben, többször is a 3-ban, a csapat "krémje" mindig olyannyira agyhalott volt, hogy nem volt mit tenni.Szal ezek után már 3x meggondolom, hogy beírom-e, mennyire jól ment az adott napom.
-
szbalogh
addikt
Valamiért nem írta ki a tankok nevét ma reggel ez a fránya játék. És a szervereket is lelőtték...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Bad Pritt #70896 üzenetére
Egy 15$-os prémium csomag keretében lesz beszerezhető.
-
dfsz34
őstag
válasz
rlazol #70909 üzenetére
Jó kis adrenalin a katlancsata
Katlancsata Erlenbergen, durvább fajta. [link]
Még szoknom kell a batmobilt, lehetett volna kicsit határozottabban is lőni, de annyi nagy dög vas gyűlt össze a katlanban, hogy kicsit be voltam sz.rva. Utána elmegyek amerre szoktam, csak nem sikerült gyorsan bevenni a kanyart, belémb.szott az e100 egyet.Katlancsata Murovanka varázserdő, észak dél ellen. [link]. Ha oda beszorulnak a déliek, akkor nekik meszeltek.
-
Dr_Syrex
senior tag
Mekkora átlagsebzést kell hozni a chi-to esetében a 3. kiválósági jelhez?
-
Bad Pritt
félisten
-
Bingisz
addikt
-
rlazol
veterán
kipróbáltam Erlenberg def-en, amit dfsz mondott, és ebben a körben igaza lett. Alapvetően mindenki, aki tőlünk a vár felé ment ökör módon felállt a dombra a ház köré és lemészárlásra került - ezért is indultam a másik irányba.
Ahogy átjöttek a hídon egész szépen leparítottuk őket, konkrétan 3-8-ról mentünk fel 8-9(10?) -re, de egy e25 beállt foglalni a házak közé. Kb 3 mp késéssel indultam el a Panther M10-vel: még megsebeztem, még 1-2 mp manőver és véget is ért a kör.a sebzés már időn túli volt....
Én ekkor még érintetlen voltam, az e25 300 körül, egy IS3 volt még a foglalókörben lefogyva és tűz alatt, ha pár mp-vel korábban indulok, lehet, h nyerünk, mert közülünk mindenkinek volt még hp-ja rendesen. 2k spot, 1k dmg, ami lehetett volna sokkal több, ha folytatódik a csata.
de a így is 35k plusszra jött ki, ez vigasztal némileg. -
Bad Pritt
félisten
Sidenote: Ph3lan rakott fel egy M46 replayt a napokban, ahol délről nyert Murovankán. Húzok még egy strigulát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged