- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Komolyan mondom a spotrendszer a wot szégyene. Állok egy helyben az Rhm-el ami így néz ki:
Az ellenségnek 3 tankja maradt. 2 Rhm és egy G.W. Tiger. Tudom, hogy előttem vannak, meg se mozdulok.
Majd egyszer csak spottolnak és kilő az egyik Rhm aki a lövés után jelenik meg.
Tehát álcaháló, álcafestés, 60% camoskill, periszkóp és a mozgásban lévő Rhm előbb felspottol engem mint én őt!!!!!

ui. Arról ne is beszéljünk, hogy a fickónak ez volt az egyetlen találata.

-
zsolthee
senior tag
Ez a TOGtóber nem is küldetés...vicc. Még csak meg sem kell erőltetnie magát az embernek, "bármilyen" tankkal teljesíthető.
A lista aljára úgy is az AFK- jutnak meg a BOT-ok. Sőt! Ha 2 tierrel magasabbak ellen játszol, több XP-t is kapsz. Simán végezhetsz az első helyen még akkor is, ha sebzésben elmaradsz a legjobbaktól.
Legrosszabb esetben napi ~15 csata és kész. -
Warton
őstag
A Matilda BP újoncnak nem való. Nagyon nem való. Hamár mindenképpen Tier5 akkor inkább valamelyik hülye biztos nehéz tank: T-14, Churchill III.
-
vhw
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
Mármint milyen tekintetben jobb az ágyú? A 2 századdal jobb pontosággal és a fele annyi lőszerrel?
A szovjet heavy ág népszerű - az angol med... meh... (valószínű, hogy már van neki hozzá egy legénység)
(mellesleg az ár 1500 vs 1750... nem a világvége, de mégis...)De egyébként most én is inkább az mondom, ha adott a lehetőség ingyen behúzni a TOG-ot, akkor azt válassza, nem képtelenség megcsinálni.
-
Warton
őstag
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Tudom. Vehettem volna T-25-öt is, de a nosztalgia miatt (Vader tornyos Pz4) inkább a Pz4 S-t vettem. De különbség nem sok van kredit szempontból gondolom én. Tehát nem érzem azt, hogy a Pz4S-sel sokkal több (értsd érezhetően több) kreditet termelnék, mint mondjuk a tier5-ös T-14-el vagy az M4A2E4-el vagy akár az MBP-vel.
-
Warton
őstag
válasz
F.B.I.
üzenetére
Szerintem az elején tisztázzuk, hogy Tier 5 prémium tank kredit termelésre nem való!!! Azért nem, mert azt a 10-20 ne adj isten 30000 kreditet normál tankokkal is simán össze lehet lövöldözni. Ellenben Tier5-ös prém. tankot az ember azért vesz, mert
-fun
-beleillik a portfóliójába (pl.: én azért vettem PzIV S.-t, mert a Leo1 legénységét jó vele képezni.)
-a mostani TOG-hoz hasonló küldetéseket egyszerűbb prém tankokkal végrehajtani a kedvezményes MM miatt mint normál tankokkal. Top tankként nagyobb befolyásom van a csata kimenetelére, mintha a lista legalján lennék.Amit javasolni tudok, hogy hajts rá a mostani TOG küldetésre, szerezd meg a TOG-ot és aztán pár csata után látni fogod, hogy egy tier6-os prémium tank mennyit keres. Na ahhoz képest a tier5-ös még kevesebbet.
Szóval ha a kredittermelés a szempont akkor az 1500 arany prém tank költésére ablakon kidobott pénz.Ha tényleg pénznyomda kell akkor sajnos Tier7 alatt nem úszod meg a dolgot, de akkor is inkább T8. Érdemes a leárazásokat figyelni, amik hétvégente vannak. Nem akarok hitvitát indítani, hogy pontosan melyik tank keresi a legtöbbet a T8-asok közül, mert egyértelműen a JgTig 88.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Linkin
senior tag
Ez a mod nem csalás egy kicsit?
[link] -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Én mostanában azt vettem észre többször ad lőszertalálarot!
Tegnap is kettő volt T67-tel az egyik su akárhanyas,a másik pedig Matilda Bp volt.
Mindkettőnek a bal oldalát lőttem oldalról!
-
mtade
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem tegnap pont ellenkező volt a tapasztalatom: viszonylag gyorsan és könnyedén sikerült az 5 napi győztes csatát letudnom, utána - mint ahogy Jozef is mondta - a Chaffee Sport-ot toltuk. Na ott aztán sikerül tmagam kipuffognom rendesen, mert semmi nem akart összejönni, nekem vhogy ez az auto aim nem akar összejönni, engem viszont az indulástól mindig belő a legvörösebb agyhalott is! Azért sikerül össze szednem ott is kb 15-17 győzelmet. Viszont a foglalási pont az sajnos elég nyögvenyelősen gyarapodik csak.

jaaaa....és ahogy látszik is, leginkább tier 6-ban mentem és 5-ben. Sok paradicsom volt - illetve az új színezésnek köszönhetően elég vegyes zöldség
-, de könnyedén meg lett az 5 győzelem és egészen jól sikerült körökkel. Persze lehet, hogy ma meg én leszek majd copatva. 
-
dfsz34
őstag
-
v!ct0y
veterán
Kurvajó ez az akció 3 győzelem utána zsinórba 5 vereség de olyanok, hogy közünk nem volt a győzelemhez. Manipulált SZAR az egész.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
A végére én is beletettem 20 aranyat, menet közben a simával lövöldöztem, a cap körben meg átváltottam aranyra, így biztosabb volt a sebzés
-
-
mtade
aktív tag
válasz
Angel1981
üzenetére
Nem csalódtam a statisztikában. Mostanában kevesebbet játszok, azt is prém nélkül, kellett egy farmolós, visszavettem a Nashorn-t, raktam bele egy szedett-vetett legénységet, és még így is fun, mellesleg hozza is a kreditet. A TOGra is ezzel + a SU100al hajtok, és eddig elég jól működik...
Igaz, most tényleg nehéz jó csatát kifogni Tier6os géppel. -
Angel1981
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Kitartás!
Ha az E-75 annyira bejött, ezt is szeretni fogod!
#70448 F.B.I.: A T5-ös vasak kb. 1500 aranyba kerülnek, ITT egy viszonylag megbízható statisztika a csatánkénti nettó bevételükről, támpontnak biztos jó. Persze olyan prémtankot érdemes venni, mint amilyen ággal egyébként is halad az ember.
-
Warton
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
Valószínűleg úgy lesz mint amikor kapunk egy tier2-es hulladék tankot. 3 napig tele lesz a szerver velük, aztán 1 hét múlva már eltűnnek. Az talán a szerencse, hogy itt nem mindenki egyszerre fogja megkapni, pl. aki csúszik egy-két napot. A csapatonkénti 10 TOG vicces lesz szerintem.
Nyilván, ha tereptárgy is van akkor már annyira nyerő a TOG a KV2-vel szemben, de azért ne becsüljük alá a tankot.
-
MinionFlasH
senior tag
Akcióba volt az E-75 3.5milla helyett, 2.5milla, megvettem átképeztem a legényeket, maradt 10.000 kreditem.

Nem az E-75-el kezdtem el farmolni!

-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Warton
üzenetére
Erre szoktam azt mondani, h 19.81 masodperced maradt, h elmenekulj miutan lehuztam 910et a TOGpointbol

Viccet fellreteve, ha 1v1ben szabad terepen talalom magam szembe egy toggal akkor valoszinu h en huzom a rovidebbet, minden mas esetben epithetek a tog fenomenalis sebessegere. -
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szép volt.

-
Djuree
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
nekem anno amx 38-al volt vmi 80 pattintott lövésem.
7-ből 7 win van vele. ezzel szó szerint csak menni kellett előre és ledarálni mindenkit, aki nem tudta a gyenge pontjait esélye nem volt átlőni, volt hogy egyszerre 3-an lőttek 20 méterről, de nem zavart egyáltalán. ez még a kezdetekben volt, se gold ammo se tudás az ellennél. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
aztaq. ezt a napi 5 győzelmet azt hittem sima liba elérni, de ezzel az állománnyal az is kihívás.
tegnap csináltam 1700+ wn8-at, de azért elég sokára lett meg az 5 win. 2x mondjuk kiszedtek már az elején a tetves artyk, de sokszor 3k dmg nem volt elég t8-ban, 4k t9-ben. 
-
xAttilax
őstag
mi lett a Tier X-el? mentem pár karikát és 2-4 arty volt minden meccsen. Éppen a Tigert és az obj 704 húzom (szerencsére sok IX-est kap) de ott full normális a helyzet.
-
dfsz34
őstag
- on EU server, the results of the Type 62/KV-220 missions were: cca 15000 new Type 62′s and less than 3000 new KV-220′s (thanks to IRSanchez for this tidbit)
Ez elég gyenge, legalábbis a kv220, csak 3000 db-t adtak a mission-ben. Mondjuk elég húzós volt a könnyű tankos küldetést, nekem úgy lett meg, hogy éppen csak az utolsó nap. Főleg a spot része volt nehéz, némelyik nap volt jó spotos köröm, de általában ez iszonyat szenvedős volt.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
A legelején lett elrontva. Sokkal jobban ki kellett volna használnod a tomato IS7 mázliját. A fickó vagy 3 E100 lövést pattintott és ment előre mint a vak bányaló. Az egyik E100-at biztos, hogy ki lehetett volna szedni már akkor. De te 2x is betöltöttél és hátratolattál ahelyett, hogy támadtál volna.
A végén miután a wte100-at kilőtték már mindegy volt.
Szerintem. -
forras2
őstag
-
Poultier
tag
Ezt a napi küldetést egyszerűen lehetetlen megcsinálni, hála a csapattársnak csúfolt ampultáltkezű gibbonok miatt.

-
vhw
addikt
válasz
Clodovicus
üzenetére
Akkor 9-10-es tankok között is elképzelheted, mert gyakran lökték oda

-
Clodovicus
csendes tag
Lol, az már milyen amikor egy scout kapja a nagy kalibert

Ok, volt benne 8 gold ammo, de akkor is...
És ha nem laggolok annyit akkor lehet hogy nyertünk is volna
Vereség
Csata: Cliff
Jármű: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 2 151
Szerzett kredit: 38 752
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"Amúgy nem rossz a Chaffee pedig most lett nerfelve, én csak pár napja kezdtem el az új ág miatt, el tudom képzelni milyen lehetett előtte

-
vhw
addikt
válasz
F.B.I.
üzenetére
T5 prem tankok közül kezdésnek talán a szovjet Churchill a legjobb (pont 1500).
Viszonylag magas átütés, sok HP, könnyített matchmaker besorolás, magas xp - jól fejlődik a legénység...Bár... most ha megcsinálod ezeket a napi küldetéseket (15 alkalom 1/nap; 5 win; top10 xp a csapatban) akkor behúzhatsz egy Tier6 TOG-ot... ez talán még egyszerűbb és olcsóbb megoldás most. (ha nem zavar az eszméletlen alacsony sebessége a tanknak
) -
F.B.I.
veterán
Üdv az uraknak!

Még aránylag új vagyok a játékban (15XX csata) és problémába ütköztem. Szeretnék a társaimhoz felzárkózni, akikkel kezdtem de sajnos, egyéb okok miatt lemaradtam. Ezért kellene egy pénznyomda.
Sajnos sok pénzt nem tudok belerakni, ezért kérdezném, akinek tapasztalata van benne, mit ajánlotok 1500 aranyig bezárólag. Bármi jöhet, kivéve szpotter, mert az nem megy.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Bocs elnéztem, 15 nap, sima játékkal meg van bármikor. Persze itt csücsül már egy ideje, most már elég szakasztárs is lesz mellé

Másik küldetéshez meg ég nyerni se kell csak legyél a top3-ban és dől az xp. Így azért kicsit jól fejlődik a legénység prémtankban.Elég sok csatát kell lejátszani a három csíkhoz/csillaghoz/.... Nem fogja egyből adni
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Most áldom az eszem meg a szerencsém, hogy volt lehetőségem az elején menni. Az első nap 41 győzelmem megvolt, amikor még nem volt felkapott, mindenki csak kereste a jó taktikát, és nem csaptak le a lila szakaszok a lehetőségre. 84 csata kellett hozzá, átlag 3 perc volt egy, de aznap pont volt rá időm.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Még jó, hogy benéztem ide mert észre sem vettem volna.
Kössz Nagymester. 
Mostanában zombi módba vagyok, belépek, leduplázom az ST-I-t és kilépek, de ha ilyen lóf*sz feltételekkel adnak Togot, hát akkor elkezdek újra játszani rendesen.
Mondjuk neked megvan már nem? Meg ez a Tog csak szakaszba buli.
Szerk.: Épp most lett meg rá a 2. csillag.
De az létezik, hogy 2350 átlagsebzéssel 85%-nál vagyok jobb? Ennyire jól tudja mindenki használni ezt a tankot? Vagy bugos ez a kiválóság rendszer? -
LobiDrg
aktív tag
válasz
remington2
üzenetére
Ezt a küldit szerintem akaratlanul is megcsinàlja az ember ha jàtszik naponta egy keveset
Ne görcsölj rà a küldikre mert sokkal rosszabbul teljesìtesz.Én legalàbb is ezt tapasztaltam magamon.Amiòta nem idegeskedek a csapaton vagy bàrmi màs hülyeségen azóta minden téren javult a teljesìtményem nem keveset 
-
ddt500hu
veterán
Ma 23x csináltam meg a top3-as küldit.

-
fradi81
veterán
válasz
remington2
üzenetére
t5-ben max egy óra és megvan, ennyit talán megér egy prémtank. De ez is csak egy lehetőség.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
5-6 óra? max 3 óra kellett az előzőhöz, ez meg nevetségesen könnyű. 24 napod van rá hogy tízszer teljesítsd, Napi max 1 óra ez is, kis szerencsével akár fél óra. Ennyire könnyen szerintem még nem vágtak hozzánk t6-os prémtankot.
-
vhw
addikt
válasz
remington2
üzenetére
Átlag 10 perc?
Hol tart addig egy csata?
5-7 nagyjából.Az első tízben benne lenni? Az kb annyiban merül ki, hogy nem egy bot vagy.
Ettől kocább küldetést már nem lehet kitalálni... ettől lejjeb már csak az van, hogy a garázsodba nyomják, ha belépsz a játékba.
-
remington2
senior tag
Ez a Togtober maximum az egész nap wot előtt rohadó vérpistikéknek könnyű . . . nyerj meg 5 küldit naponta ÉS légy a top10-ben, aha, persze. Ha a nagy számok alapján minden másodikat megnyerek, akkoris 10 csata, átlag tíz perccel számolva 100 perc, azaz másfél óra "játék" naponta, fél hónapon keresztül. Ja, a top10-ről el is felejtkeztem, az nincs is benne

A korábbi, napi 5-6 órás, egész hónapban folytatott "játékot" igénylő akciókhoz képest könnyű, ez tény.
-
Cseri0058
őstag
na egy kicsit alábecsültem az e100-at....
Imádom...
itt egy most futott csata vele. az volt benne egy érdekes dolog...3-szor pattantam goldal az e100-ról majd sima lőszerrel meg átvittem
szerintem izgalmas csata volt.
szerintetek hogyan lehetett volna ezt megnyerni? ha egyáltalán meglehetett-e...
Replay(#70732) v!ct0y
xD -
jano_77
nagyúr
Jöjjön 2 ember könyörgöm a SPORT-ra, mert szétrobbanok!

PLS -
emre
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Réges régen a http://www.wotdb.ru/ oldalon lehetett találni, de hogy ez ma már mennyire aktuális nem tudom. Ráadásul az újabb gépek mellé már meg sincs adva.
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
dfsz34
üzenetére
Ezt az elgondolast mar 2011-ben sem ertettem. Miota encountert is lehet jatszani himmelsdorfban plane nem, dehat kialakult a mennyunk a dombra oszt jolesz taktika mar ezer eve. Azt elfogadom ha azt mondja a jatekos, azert megyek a dombra mert oda sokan mennek es hamar lehet sok sebzest kiosztani (es megpusztulni is, ha ugy alakul..), de a csatat ott meg nem nyered az zicher.
A ter eszaki es deli felerol pl lehet tamogatni a dombon csatazokat VAGY mehetsz zaszlohoz ha kell VAGY a 7 oszlopban levo utcat.
Aki fogja a 7. Oszlopban levo utcat az vedi a dombra megyek azt jolesz emberek segget, az is biztos tomato
Nyilvan nem idealis ha a dombon nincs senki de annyira tul van lihegve, h az fajdalom .. Nehez tankokkal szivesen megyek oda, minden massal inkabb hanyagolom.. -
fradi81
veterán
Tankok kredit szorzóját hol lehet megnézni?
-
vhw
addikt
válasz
dfsz34
üzenetére
De látva a helyzetet; a hegyre mindig megy valaki... (saját csapatból is - elkerülhetetlen)
És melyik célszerűbb?
Hegyet mászni, ott csátázgatni? (kockáztatva, hogy a capet behúzzák)
(Egy papír táras tanknak meg végképp nem kedvező a hegyen kialakuló csiki-csuki, pont hogy lent a relatíve üres utcákban lehet azt a kevés tankot megszopatni, akik nem ismerik még a Himmelsdorf-indulót...)Vagy legurulni a zászlóhoz, lerendezni a lent lévő, általában gyengébb ellenséget. Hagyni a jó öreg capelni vágyó játékosokat beállni a körbe, hadd csesztesse az ellenség idegrendszerét a sziréna, meg a pirosodó csík. Csak várni kell egy szimpatikus utcasarkon, ahogy rendezetlenül bukdácsolnak le a hegyről.
(Ha netán mégsem nem gyengébb az a lenti erő, akkor ők is ezen a taktikán vannak - tehát tök jelentéktelen a hegy -> egyébként is a saját csapat nyer fent/vagy cseszi el az időt. Ebben az esetben meg a zászló körül kell észnél lenni).A hegyen nem megnyerni lehet a csatát, hanem elveszíteni.
#70722 dfsz a tomato akkor foglal, ha biztonságban érzi magát, ha nincs előtte senki, akkor ő csak a falat fogja támasztani. Irogathatsz, anyázhatsz... mégis miért feltételeznél róluk olyat, hogy felismerje a csata állását, a csapatok eloszlását és hogy mit tehetne ő aktívan a győzelemért?
Ő akkor fog beállni a körbe és "segíteni", ha maga előtt lát 1-2-3 kitudja mennyi zöldet-kéket bárkit, aki érti a dolgát és lerendezi az ellenség hasonló kaliberű tomátóit a horizonton.
Na ekkor, ha van kiséret - jön. Ő foglal, te meg letáborozol egy utcasarkon... és várod, hogy a cső elé szaladjanak a hegyről. -
dfsz34
őstag
válasz
fradi81
üzenetére
+1, akkor nem csak én tapasztalom ezt

Azt tényleg nem értem, hogy ok, az elején nem foglalnak, mert mittudom én miért nem, de amikor látják például, hogy a hegy már gondban van, meg írjuk is nekik, hogy most tényleg foglaljanak, nem szép, de most hasznos
Akkor sem, ott állnak az épületben vagy a környéken, de nem mennek be foglalni csak amikor már megijednek, mert látják, hogy özönlik le az ellenfél a hegyről, de akkor már késő...
Pontosabban általában 1 tank foglal, de pl ha 3 foglalna, akkor még nyerni is tudnánk.
-
dfsz34
őstag
Ez olyan, mint a játék elmélet. Ha az ellenfél nem menne a hegyre, akkor mi sem megyünk, de honnan tudod előre? Amúgy egy papír táras tanknak nem kedvező a városi terep. illetve ahhoz nagyon ostoba ellenfél kell, akik szabadon hagynak támadási folyosókat, de ez nem jellemző.
Amúgy a gyors tankok a hegyen át simán hátba kapják a népet lent, szóval a vereség biztos módja hanyagolni a hegyet.
Egy Maus nyilván ne menjen a hegyre, igaz sokszor meg az van, hogy a legnagyobb nehéz tankok megjelennek ott, amíg a mieink a városban játsszák a kibújok aztán lövök egyet játékot, közben minket bedarálnak a hegyen.
Mondjuk ha kv220-al vagyok, akkor nem megyek a hegyre, megtolom a hegy alatti utcában, aztán adjanak neki, leginkább sikerülni szokott
néha kiszednek -
dfsz34
őstag
E75? és akkor mit csinálsz a bélával?
A kupolát elvileg be lehet lőni, csak bírom, mikor mindenki azzal hősködik, hogy hegyről legurulva és éppen megállva is meglövi egy tanknak a gyenge pontját. Ha pontosan is céloz az ember, az rng miatt nem fog minden lövés találni, meg mozoghat, rázza a tornyát, aztán próbáljon meg az ember pontosan oda lőni.
Nem könnyű az ilyen gyenge pontokat meglőni. Ezek különben egy mocsok tankok, tényleg leginkább csak csapat munkával lehet legyűrni őket. Valaki az oldalába kerül és onnan, de még ott is hajlamos pattintani.
(#70714) vhw : mivel a legnagyobb sebzés kiosztása a cél, arra meg a hegyi ütközet a legalkalmasabb. A városban lent papír tankoknak nem sok babér terem. Fent a hegyen, ha jön a csapat, akkor együtt fel tudjuk morzsolni őket. Egy táras lóri szép nagy sebzéseket ki tud ott osztani, közben még lövöm a lentieket is, bár vigyázni kell, mert visszalőnek.
A városban okoskodni meg futkosni elég kockázatos papír tankkal. Maximum a vége felé, amikor már kevesebb a tank, akkor lehet szabadabban mozogni.
-
SaNyEe
aktív tag
Lévén a csatorna elég új és nincs minden cucc a garázsomban sem ezért itt a mindentudás applikációja: Tank inspector
Ha kérdés van a beüzemelésével kapcsolatban írj privet.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
16.000 csata alatt? Számtalanszor, egy kezem piszok kevés lenne rá. 8000 replay van jelenleg a mappában, nem fogom őket végignézni, de elég sok lenne. Viszont azt sosem veszitek figyelembe, hogy veled szemben potenciálisan 15 ellenfél maradhat minimális hp-n. Persze, hogy nagyobbnak tűnik az a szám, miközben lehet hogy arányaiban a te csapatod is annyin marad átlagban. (persze tudom b..i wégé
)(#70693) jano_77 ÁÁÁ akartam egy kis regényt írni ide, de igazából felesleges elolvasva az eddigi hozzászólásokat, amúgy sem érdekelne sok mindenkit.

-
h1mpi
félisten
válasz
SaNyEe
üzenetére
ránézek köszi! Most volt egy csatám Jpanther II-vel, szemből jött az E-75. Azért az milyen, hogy nem tudom átlőni? Ezzel valamit kellene csinálni, mert vicc, hogy egy tierrel nagyobb heavyt nem tudom meglőni a nem fullos ágyúmmal...
Értem én, hogy ki kell fejleszteni, na de addig mit csináljak egy ilyen ellen?
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
fradi81
üzenetére
Csak 88k .. "csak"
én anno grindeltem vele, mostanra megtanultam: SO-HA többé ilyen nem csinálok tier 9 gépnél 
az Enhanced Bevellie Washers felszereléssel az alap futóműre is fel tudod szerelni a nagy tornyot és a top ágyút
@H1mpi: készítettem egy T14 elemzést a YT csatornámon, hátha jobban a stílusod mint a közepes tankok ..
-
Warton
őstag
válasz
szbalogh
üzenetére
Ha rámenne a vert stab, de jó is lenne.

Az álca vs. "kék skillek" témakörben pedig szerintem ki kell tapasztalni, hogy kinek mi fekszik jobban. Nekem a "kék skillek" többet hoztak mint az álca, úgyhogy át is képeztem a legénységet egyszer ennek megfelelően. Sajnos a 1390 lövege komoly hátránya a célzásidő hosszúsága meg a pontatlanság, ami persze ha közelharcban az ellenség seggét kell lövöldözni akkor nem probléma, de a játék első felében, amikor azért érdemes nagyobb távolságot tartani elég zavaró tud lenni.
-
dfsz34
őstag
válasz
mikron
üzenetére
Már nem tudom, hogy hányadszor sz.patnak le himmelsdorfon, az egy zászlós, encounter módban.
A lórival felrohanok a hegyre, mert gyorsan oda kell érni. A kavarodásban nem látom, hogy jönnek vagy mi, vagy ha jönnek is leállnak és nem jönnek fel, hanem onnan leskelődnek. Engem meg szétszed az ellenség két irányból.
Ja mindez azért, hogy rohanjanak foglalni, ami csak nagyon ritkán sikerül, mert az ellenfél szépen végez velem, meg néhány társammal a hegyen, utána lerohanják a többieket, akik lent figyelnek közben és még vígan odaérnek a foglaló körhöz, mert csak 1, azaz egy tank foglal, a többi ott szétszóródva figyel, még akkor is, amikor a hegy elesett.
áááááh
-
fradi81
veterán
E75 megvéve, már csak olyan 100.000 free xp-t kell rá összeszedni hogy mehessek vele

-
mikron
tag
TOG küldetés első nap letudva.
azért 16 csat alatt összejött.
Miért nem lehet eltörölni azt a hülye foglalást, hogy sebezzen az ember ha 1 perc után beállnak foglalni az elmebajnokok. 
-
Warton
őstag
válasz
forras2
üzenetére
6. érzék, toronyforgatás, sima utazás
2. képesség álca
3. képesség BiA vagy vegyesen szétosztani mindenféle egyéb skilltFelszerelés: célzásgyorsító, venti, álcaháló
Nagyon pontatlannak találtam a löveget és a klasszikus könnyű tank setup (venti, álcaháló, csigaszem) nálam nem működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ha a kredittermelés a szempont akkor az 1500 arany prém tank költésére ablakon kidobott pénz.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szakaszozhatnánk.