- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz
Tuco Ramirez #56997 üzenetére
Hogy ott vége az ágnak. + a t71 táras
Mtade : én is szeretem nagyon, fullos legénység, optika +célzás gyorsító +venti trióval 2000 dmg-s köröket lehet vele hozni ha úgy van
-
xenom0rph
őstag
válasz
Tuco Ramirez #56994 üzenetére
Inkább a T71 felé menj
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
#40993792 #56976 üzenetére
Kifejezetten a light vonalról kérdeztem.
Az amcsi heavy vonalon már csak pár ezer XP hiányzik a T29-hez. Igaz, a Jumbo felől közelítettem meg, úgyhogy egy rakat free XP-m rá fog menni, hogy ne legyen szenvedés az elején vele. De legalább a legénysége már megvan a T34-en.
A többieknek köszi a tippet, akkor light vonalon is az amcsikra teszem a voksom. A Chaffee-ről amúgy is szinte csak jókat hallottam eddig.
-
törölt tag
Tier6-os encounter csata, Mines, északi oldal. M6-ossal vagyok legelől a frontvonalban fedezékben, jó rálátással a zászló felé haladókra, még a házikót is lebontom két lövéssel ahogy kell. Egyik kicsi könnyűtankunk foglal, izgatva az ellent. Várom, hogy végre kirontson az ellenfél a szikla túloldaláról, aztán kezdődjön a csetepaté... de nem, tier6-os csapattársak háttérből, nyílt terepről lődöznek, elhullanak, mind. Mind. De akkor sem rohantam előre "ide-lőjetek" céltáblával. Megvártuk míg eloszlik a füst, aztán végül elkezdődött a pályára írt koreográfia... Persze egyedül esélyem sem volt 8-10 tank ellen. Vagyis volt még 2 arty és a foglalást majdnem befejező light. Ma szinte az összes csatám hasonló színvonalon zajlott. Remek játék.
-
arpeen2
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #56991 üzenetére
Nekem is vannak jó csatáim vele, nincs is azzal gond, csak az elmúlt hetekben több 10%-ot emelkedett amikor pattan vagy nem üt át. Tegnap volt pont a csúcs sebzésem az eddigi összes játékomból. 1820HP-ról ammorackeltem egy E75-öt, volt pislogás
-
dfsz34
őstag
Az milyen csata már, hogy a 483 wn8-al a legjobb vagyok a csapatomban és az ellenfélnél is a harmadik lennék? tier4, valentine
-
PR0JECTNR56
addikt
Mindenképpen. A roppantmód kedvező mobilitása volt itt is a szituáció kulcsa, a Ferdivel az életben nem jött volna össze a 10 kill ebben a helyzetben. Ha megveszed arra figyelj, hogy nagyon szeret égni, tehát a nagy tűzoltó készülék és a megelőző karbantartás kötelező skill erre a járműre, de egyébként egy nagyon jó képességű és szórakoztató páncélvadász.
-
arpeen2
senior tag
ISU tulajok BL10-el nem vettek észre az elmúlt hetekben átütés csökkenést /sokkal sűrűbb lepattanást ? Néha már vicc kategória kezd lenni, hogy már KV-1S-ről is pattanok, illetve nem üti át kb 100 ilyennel találkoztam mostanság.
-
PaJa1
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #56982 üzenetére
Móka kedvéért érdemes megvenni a JP2t?
Ferdivel már összelapátoltam a JTre valót, de JP2 a mozgékonysága miatt élvezetesebbnek tűnik, mint az Elefánt. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #56970 üzenetére
Még egy apróság, aki esetleg kíváncsi a csata visszajátszására, az az alábbi linken megtekintheti vágatlanul, ahol jól kijön hol bénáztam el.
-
mrszitya
senior tag
Májusi háttérkép (EU): SU-100
-
olcsii
aktív tag
[link]
ezt láttátokmár? -
dfsz34
őstag
Ez az SP akció nehezebb, mint gondoltam, ha új accon kezdi az ember.
Jótanács annak, akinek hiányzik sok ág, hogy tier1-ből nem is olyan egyszerű szabad xp nélkül felküzdeni teir4-be. Ráadásul a tier4 vasak nem nagyon adják az xp (tudom, gyenge legénység, semmi modul, de akkor is kevesebb, mint vártam), úgyhogy kell pár tier5, az meg már 300+e kredit, omfg.
Azt próbálom most csinálni, hogy ráállok az amcsi ágra, több tankkal és kapok majd két nap prémet az használom a következő nemzethez és így tovább.
Eddig csak 15k xp gyűlt össze az SP-re, bár most már több jön, már négy tier4 tankom van, de ez így is szenvedős lesz.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #56970 üzenetére
Masszív!
-
scyllarus
veterán
válasz
dfsz34 #56948 üzenetére
Igen, nyilván bénák voltak, mivel nem szabadna rálátnom a testére, ha jól használják. Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy igen sok a béna a játékban, lehet rájuk alapozni
Mondom: Tigrissel 1x gyulladtam (246 csata), T29-cel egyszer sem (135 csata).
Tigrist nem emlékszem, hogy gyújtottam volna (bár lehet, nem emlékszem minden csatámra), US heavyt rengeteget, KV-1/KV-1S/IS-t is jó párszor. Nem reprezentatív felmérés, én így jártam velük -
BogyóBP
addikt
Nektek nincs olyan hogyha az alap célkereszt van miután meghalsz az ékezetek helyett [] <-- ilyent ír, legitkább az ő,á, nál láttam, de szerintem mindenütt ott van. Most az XVM 5.3.0 van fenn, de ez pl nem mutatja ha kigyújtom az ellenfelet..Elég gagyi, viszont a stat jól működik és szépen szinezi a tankneveket is hogy ki milyen erős de összességében inkább zavaro mint hasznós. Az AMX vonalon amúgy én is gondolkodom.
-
mrszitya
senior tag
válasz
scyllarus #56946 üzenetére
Nekem közel 1000 csatám van a T29-ben. Én is a küldetésekből származó autooltóimat tettem rá, mivel talán 10-15-ször gyulladtam ki vele idáig össz-vissz. Másokat is ritkán látok égni vele és többi amcsi társával. Tigrist és társait szerintem is könnyebb gyújtani, szimplán azért mert nekik a hasukat kell ehhez lőni.
Egyébként nekem az M4 volt a legéghetőbb tankok tankom a játékban, első pár tucat meccsemen vele nagyon-nagyon gyakran kapott lángra.
-
BogyóBP
addikt
Milyen célzókereszt az ami a srácnak van a youtube videóban? Nagyon zsír az a mod hozzá..
-
Th1sN04ll
senior tag
World Of Tanks AMX 50 100 a revolverhős! Na a garázs legújabb tagja, azóta már meg van a fullos cső
-
olcsii
aktív tag
Összekéne gyüjteni a fórumról akik mennek a bemutatóra.
csak egy javaslat. és mehetnétek együtt! Fizikálisan! -
dfsz34
őstag
válasz
scyllarus #56946 üzenetére
Érdekes, elég sok csatát lenyomtam a T29-el, de azt meggyújtani arty tudta leginkább vagy nagy ritkán ha a hátába került valaki. Le is szedtem róla a manuális tűzoltót és kicseréltem automatikusra, annyira ritkán kell, hogy ez simán belefér a költségvetésbe.
Tekintve, hogy a tipikus harcmodor vele valamilyen hull down pozíció keresése, ezért ha te tényleg sorozatban gyújtogattad ezeket a tankokat, akkor igen béna ellenfeleket sikerült kifognod.
Az említett tigrissel az a gond, hogy az elején gyújtható könnyen és általában rálátni az elejére. Tigrissel ráadásul tényleg sok moron játszik, akik fogják magukat és kiállnak a puszta közepére vele.
Ha azt írtad volna, hogy a tigrist gyújtottad ki sorozatban az még hihető is lenne.
-
scyllarus
veterán
válasz
#43783936 #56943 üzenetére
Nekem sem
De ellenfélként a fél vonalat (T29-T32-T34-M103) végiggyújtogattam már többször, volt hogy egy csata alatt többet is. Márpedig, ha én a sárga képességeimmel meg tudom ezt rendszeresen tenni, akkor az bizony gyúlékony...
A Tigris viszont 1x gyulladt csak ki. Ettől függetlenül jó tanknak tartom a tierjében a T29-et, elismerem, hogy én vagyok vele a béna, de (szigorúan magánvélemény!) a Tigris sokkal jobb nála a buff óta. Majd a 9.2/9.3 után megváltozik a véleményem, ha minden igaz.
Majd holnap megyek vele jópár kört, kell az USA xp. Végre sikerült az összes problémámat elhárítani, 2 hete nem tudtam normálisan játszani. -
Djuree
félisten
jön a WG!
[link] -
04ahgy
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Tuco Ramirez #56937 üzenetére
Menj el a Cromwell felé.
Fürge mint egy scout, ha esetleg nyolcasok közé tesz be, akkor amúgy is scoutolni jó csak.
Az ágyúja képessé teszi arra, hogy 6-7-es csatákban komolyat tudj zúzni vele.
Tanuláshoz szerintem ideális. -
guftabi96
addikt
ez a T1 heavy tényleg ennyire rossz, vagy csak nekem van rossz napom?
Tegnap kigyűlt rá a tapasztalatpontom, nagy örömmel meg is vettem, de csak szenvedek vele...
Alig sebez, jópár 5-ös tank ellen esélytelen vagyok, és hát a páncélzat se egy nagy valami. Szokjak hozzá? -
Tuco Ramirez
őstag
A kezdeti low tieres kötelező körök óta nem játszottam light tankokkal, de most kedvem támadt kipróbálni ezt a műfajt is. A francia és az amerikai vonal tűnik számomra legszimpatikusabbnak, kezdésnek úgy 5-6. tierig húznám ki. Ti melyiket ajánlanátok...?
-
törölt tag
A kóddal kapcsolatban, már volt 1 ilyen akció, és azért nem fogadja el.
-
athomi
veterán
Dehogyis. Nekem is van SP-m. 7200 arany és jól hozza a kreditet, csak hát az ára miatt a tank olyan amilyen...
A játéktudásodat meg nem ismerem, de ha ismerném sem tennék vagy gondolnék ilyen megjegyzést. Csupán az a tapasztalatom, hogy az átlagjátékosok az 1000 dmg-t sem szokták meglőni az SP-vel, pedig hasonlóan szépen beszélnek az SP-ről, mint Te. -
Simulacrum
senior tag
válasz
Bad Pritt #56926 üzenetére
Én tegnap lőttem meg életem első 700-as lövését JT-vel. Annyira meglepődtem, hogy azt hittem csalok.
Biztos vagyok benne, hogy ez volt az első, mert azt sem gondoltam, hogy ekkorát tud sebezni az az ágyú, de abban a csatában végig átlag fölöttit lőttem vele. Volt másik 700 közeli is. Jah és az elméletgyártóknak üzenem, hogy simán vesztettük a csatát, szóval az az elmélet, hogy ilyenkor a csapatból mindenki átlag fölött sebez és senki nem pattan le és 15-0 lesz belőle elég nagy hülyeség.
Medeknél én is úgy tapasztalom, hogy átlag alatt sebeznek általában, TD-knél meg pont fordítva. Lehet érdemes lenne tényleg figyelgetni egy-egy tanknál ezt. -
-
Bad Pritt
félisten
Elkezdtem egy projektet. Nevezetesen a Centurion 7/1 alfa sebzését fogom vizsgálni 100 csatán keresztül, mivel nekem nagyon úgy tűnik, hogy nincs meg az alfája, nagyon el van maradva a 390-től. Rendre azt veszem észre, hogy mondjuk 5 lövésből, aminek elvileg ugye 1950 körül kéne lennie, 1900 alatt sebzek. A legdurvább ma esett meg, 7 lövésből (elméletben 7x390=2730) sikerült kill nélkül sebeznem 2523-at... Több, mint kiábrándító, egy fél lövéssel kevesebb sebzés!
Csak azokat a lövéseket fogom figyelembe venni, amikhez nem fűződik gyújtás vagy kill, kivéve, ha 487-ről lövöm ki, ez a max sebzése az ágyúnak, értelemszerűen ennél nem lehet több. Kíváncsi leszek az eredményre, 6 csata után már látszik, hogy többször ad átlag alattit az RNG, mint afelettit (41 lövésből 22 alatta volt, 18 felette, egy érdekes módon pont 390). -
KaLeun
senior tag
Akkor jó ez az FV amikor igazi, full t10 csatában lehet vele a tömeget oszlatni. Ketten voltunk egy másik FV-vel és szemben: 2 Maus, E-100, Jgpz E-100, E3, E4, FV tesó, WTF E-100.
Talán a legkönnyebb térkép spottolás szempontjából. Egy félkör a mezőn és irány D6, onnan átlósan az kis erdős folt és az új nagy erdei szikla mögött el az arty vadászatra (és sok-sok türelem): 1 2 3
-
mtade
aktív tag
Most volt szó a low tier csatákról.
Elkezdtem a japó ágat, a kenny első meccse volt...
-
Mister_X
nagyúr
Valaki lenne olyan kedves és feltolna egy tömörített tes/audio mappát mondjuk Dropboxra? Hiába csináltam backupot Gnomefather telepítése előtt, azóta nincs se motorhang, se ágyúhang...
-
xenom0rph
őstag
Mini maust megéri megvenni egy kis funra?
-
scyllarus
veterán
válasz
Bad Pritt #56908 üzenetére
A Tigrisben az az ágyú hihetetlenül jó. És ez azt eredményezi, hogy egy rossz döntés nem okvetlenül jelenti a játék végét. Én is többször jártam úgy, hogy elnéztem valamit, bekaptam vagy 1200 sebzést. Visszahúzódtam, és még kiosztottam 1500-2000 sebzést a rommá lőtt tankkal, távolról.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ddt500hu #56907 üzenetére
Hát az biztos, hogy ez egy kivétel, ami erősíti a szabályt. Jelenleg a legerősebb 7-es nehéz, ez tény, jöhetnek a fikázók, nincs igazuk.
Viszont a Tigrissel nagyon magas xp-ket lehet elérni, rossz tankkal 1500 fölé irgalmatlanul nehéz menni, Tigrissel viszont ha nem is gyerekjáték, de könnyebben kivitelezhető. Ebből gondolom, hogy jó. -
ddt500hu
veterán
válasz
Bad Pritt #56901 üzenetére
Nem érted. Az, hogy neked ennyi ászod van vele azt jelenti, hogy sokkal jobban játszol vele mint az átlag. Nem azt, hogy jó a tank. Minél jobb egy tank annál magasabban van vele a tank ász határa.
Ettől függetlenül persze a Tigris jó kis tank. De nem azért mert te sok tank ászt szerzel vele. -
zoszt
tag
Sziasztok!
Invite kód ha kell valakinek: NTRD5-P6EWW-V6G6H-K9M6G -
Simulacrum
senior tag
Hogyan csináljunk hőst egy narancs játékosból.
Én semmi kiemelkedőt nem csináltam a csatában, mégis nagyon élvezetes volt a top tankunknak segíteni, egy full bukó meccset hoztunk vissza 4-en. -
törölt tag
csak 4 nemzetnél kell 75k tp csíinálni az sp-ért?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ddt500hu #56897 üzenetére
Oké, AMX 40-nel csinálj nekem légyszíves 150 csatát és legyen belőle 24 tank ász. Jelenleg 143/24 arányban állok Tigrissel, megelőlegezem, hogy 7 meccs alatt nem szerzek mégegyet.
Amúgy az igaz, hogy Tigrisre 1250 környékén már ászt ad, ettől függetlenül állandó társammal összesen mentünk 252 meccset Tigrissel és ebből 39 tank ász kör volt. Ide bele se számoltam azokat, mikor egyikünk megszerezte kvázi a másik elől, mert olyan is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest