- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
MoVieFaN #257398 üzenetére
Már be voltam lépve a játékba.
Amikor elérhetővé vált akkor elkezdtem, párszor eljátszotta hogy hiba, majd kiírta hogy lekérdezés, majd elérhető.
Akkor újra próbáltam.
Kiléptem, beléptem, aslaint töröltem (ugyan most is ott a nyersanyag zároló lakat) most már jó ideje tart a lekérdezés. -
Baltazár123
őstag
na jó, nincs erre nekem időm, hogy ezt a sz.rt nézegessem, majd késő este ránézek, mi a helyzet, de ez teljes káosz, egy sima tank összerakó megfekteti a wg szervert
-
h1mpi
félisten
Jó ez a skin!
-
Baltazár123
őstag
-
vJokka
aktív tag
Free xp beírásánál kicsit pepecseltem, 32 sec alatt 22121. lett meg.
-
Met
nagyúr
Hiba a nyersanyagok elköltése során. Kérjük, próbáld újra.
Pedig meglenne free xp-ből és kötvényből -
frame>24
addikt
válasz
HellGreg #257380 üzenetére
Lehet, csak annak írja ki, hogy "event finished", akinek már megvan.
17491, volt egy kis szarakodásom, a garázsban jobb lent megjelent értesítőre kattinva léptem be.
Amúgy ez félelmetes, mi döntött így pl. az első 100, v 1000 db sorrendjéről?! A napszél?
Kíváncsi lennék, mikor megy(ment) ki az összes. -
Looserke
őstag
Most meg összerokkant a szerver? Nem írja ki mennyi aranyam, kötvényem, freexp-m van..
-
HellGreg
őstag
válasz
ChristianID #257384 üzenetére
Atyaég, én meg azon gondolkodtam, elugrom a boltba, úgyse kell számozott, majd este valamikor megveszem... valami kisördög mégis itt tartott...
#257386Baltazár123: De az külön tab-en volt, át kellett volna felül váltani a másikra, nem azt nézted be? Egyik taben arany, bond, ezüst, Xp, másikon töredékek csak.
-
kchryss
veterán
Stílus szám: 30406
• Kötvény: 21 500
• Kredit: 16 250 000
• Szabad XP: 220 000
• Tervrajz töredékek: univerzális töredék 280x
Németország 32x, Szovjetunió 32x, Egyesült Királyság 32x, Kína 32x, Csehszlovákia 32x, Lengyelország 32x, Svédország 32x, Olaszország 32x
Sajnos csak ennyi free xp-m volt. Ritkán játszottam az utóbbi időben. -
ChristianID
tag
kb. 30 másodperc... 28689... 1 percnél már nem maradt (az első 50k-ból) sztem...
-
Looserke
őstag
30531, én is bénáztam a töredékekkel..
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123 #257379 üzenetére
Az nem létezik.
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #257379 üzenetére
Ennyi volt a 100.000 db tank?
HellGreg: én is, aztán hagytam a francba, ment free xp-ből, meg 32 millió kreditből.
-
HellGreg
őstag
37307, sokat cseszekedtem a töredékekkel, legalább 5 mp-et
Amúgy mit ért az alatt hogy "event finished"? Csak nem fogyott el az összes?
-
Baltazár123
őstag
megjelent, leszedte a cuccokat, tankot nem adott, kösz wg
-
h1mpi
félisten
Hű ez kemény volt, 23847. lettem pár mp alatt
-
h1mpi
félisten
Az összeszerelő rész hol szokott megjelenni ingame?
-
Baltazár123
őstag
válasz
ollie #257374 üzenetére
az orosz szerveren úgy néz ki lesznek biztosan, de ugye a wg-nek ahhoz már semmi köze
Ha ott beválik és miért ne válna be, akkor szerintem jön ide is. Miért is ne jönne? Elég logikus fejlesztési irány lenne így majdnem 15 év elmúltával.
Éppen pár napja jutott eszembe a régi varázserdő meg arról a pályáról azt kell tudni, hogy volt egy nagy verseny kb 10 éve és egy svéd streamer gyerek 2 kategóriában is nyert, így megnyerte a fődíjat, örök prémium előfizetést. Ez hatalmas dolog volt akkoriban ,de technikailag nem tudták megoldani, hogy ne számoljon vissza nála, ezért kapott 15 évet. Könnyen előfordulhat, ha még játszik a srác, akkor lejár neki az "örök" előfizetése
Ilyen hosszú ideje megy ez a játék, ideje lenne valami mást újítaniuk, mint az újabb frankeinstein prém tank.
-
válasz
Baltazár123 #257373 üzenetére
Jön a tier 11?
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho #257372 üzenetére
na igen, csak limitálva van, hogy mennyit használhatsz és nem sok univerzálisat enged. Én bedobom az összes szabad xp-t, úgyse tudom már semmire se használni (igen, jön a tier11, de nem érdekel annyira) és kiegészítem ilyen töredékkel én is, a maradékot meg kreditből fedezem
-
Gyuri27
félisten
válasz
Papooo #257370 üzenetére
A lightok 30 sec lehalnak vagy a heavy dühöngőbe küzdenek.
A med jó esetben a td-k mellett kempelnek rosszabb esetben az artyk mellett sznájperkednek.
A td olyan helyen kempel, hogy en tudja lőni a spotot.
Az arty akkor se arra az oldalra fókuszál ahova kellene, még ha betolják az adott oldalt és ő is meghal (náluk minimap off).
A heavyk meg alternativ játékot játszanak mert ők mindenhol vannak kivéve ahol lenniük kellene.Ez a meta ma.
-
Papooo
senior tag
80k csatához közeledve ma rájöttem, hogy rosszul játszom a wottal, nem vagyok tisztában az osztályok jelenlegi szerepkörével.
TD - első sorban, és egyenként rohamozza le az ellenséget.
Med - elmegy a legtávolabbi, lehetőleg ellenfélmentes sarokba, elvégre flankelnie kell.
Light - második sorból teríti a tűzerőt a horizonton túli célokra.
Heavy - a testükkel védik azt atrykat, elvégre azokon nincs páncél
Arty - a chatben szórakoztatja a társaságot, a rendkívül unlamas BOT TEAM beírásokkal.Ha mindenki ehet tartja magát, akkor legalább a csapat harmada lesebzi az 500-at T8-ban, ami azért szép teljesítmény!
-
Looserke
őstag
18:00-kor kezdődik a buli?
-
h1mpi
félisten
Na akkor lesz bőven, most már csak azt nem tudom mi legyen a mix? Van 12.000 kötvényem érdemes-e belerakni vagy menjen 800e free xp plusz 25 milla kredit
Sose számoltam még ki, hogy a kredit után melyik a legértéktelenebb nyersanyag? Tervrajz nincs sok, max 350 -
h1mpi
félisten
Ki szerzi meg ma a DBV-t? Én minél többet nézem, annál jobban leszek bizonytalan
-
Taragas
aktív tag
Sziasztok! Tudja e valaki, hogy az előző cw/manőverek alatt mennyi volt a kezdő licit, amitől már el lehetett tankot hozni?
-
jano_77
nagyúr
igen ott a pont, benéztem sajnos
Így viszont már nem is olyan megérős, SŐT, ahogy gainwardgs írja, gyakorlatilag egy orosz Grille, de nem kell még egy ugyan olyan tank, ami van már a garázsban. El is engedtem gyorsan. Free XP megmarad a megvásárolandó hiányzó 10-es vasakra. -
tboj
tag
válasz
jano_77 #257343 üzenetére
Nem jól látod, 1 millió free xp kell hozzá. Gondolom a WG oldalára kitett cikkben lévő kalkulátort nézted, de ott a free xp mellett még alapból be van állítva 280 univerzális és 704 db nemzeti töredék (a maximum felhasználható darabszámok) és 12500 kötvény is. Ha ezeket lehúzod 0-ra és helyettük elkezded free xp-vel feltolni a %-ot, akkor látni fogod, hogy 1 millió free xp-ig kell menni a 100%-hoz.
-
ritkaság
aktív tag
Feladat: nyerj egy csatát
Hát 7-ból sikerült 1-et nyerni. De nincs manipulálva a játék, á dehogy.... -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #257342 üzenetére
mikor lesz ez a szerelős tank?
már látom holnaptól lesz.
és ha jól látom, akkor 390K free XP-ből meg is van.
Ez lesz akkor a legegyszerűbb, beütni a 390.000 és OK -
Baltazár123
őstag
válasz
HellGreg #257336 üzenetére
Valamiért sokan teljesen megvadulnak, hogy minél kisebb sorszámos tankot kapjanak, szóval az elején lesz roham, talán szerver fagyás is, ilyen szokott lenni. Miközben a skin jól néz ki, de a sorszám olyan mindegy szerintem.
Az 50e skines és összesen 100e tank elég soknak számít, szerintem még lesz skines pénteken is, de sima verzió biztosan. Azért nehéz jósolni, mert volt olyan, hogy nyaralásból hazaértem és még volt eladó tank sok nappal a kezdés után is, de olyan is volt, hogy 20e sorszámos példány elfogyott 5 perc alatt
és az összes tank is pár óra alatt, de a 100e most az elég nagy mennyiségnek számít.
Ha tényleg kell a tank, akkor próbálj meg a kezdéskor vagy nem sokkal utána belépni, szépen összerakod, nem kell kapkodni és vagy skines tankot vagy simát biztosan kapsz holnap, de szerintem még pénteken is lesz legalább a simából.
-
h1mpi
félisten
Daki most ment a DBV-152-vel egy 11K-s kört
-
Looserke
őstag
nemzeti töredékeket csak 32 többszörösével lehet nemzetenként beváltani, vagy akár ömlesztve is? pl. 10 német, 22 orosz, vagy csak úgy hogy 64 német, 32 orosz, 96 lengyel?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, az összeszerelős tankok milyen gyorsan szoktak elfogyni? Percek? Órák? Napok? Csak hogy tudjam, mire készüljek. Bár a terv már megvan, csak nem tudom, milyen gyorsnak kell lenni, még sose vettem ilyen tankot.
-
dokee78
félisten
Ez a Valentin napi RAM II,ha a garázsban van akkor kapok arany kompenzációt?
-
forras2
őstag
Nagyon ritkán dobja saját tierbe, de ha oda kerül, ez a BZ 1 verhetetlen dög...
-
vJokka
aktív tag
válasz
kisharsany #257320 üzenetére
Valószínű én is valamelyik po1son kollégához közeli bugyrában leszek elhelyezve a pokolnak, mert a top 5 játszott járműveim közt két arty is van, de jó pár éve tiszta vagyok. Fiatal voltam és kellett a pénz
-
Viktoár
addikt
válasz
kisharsany #257320 üzenetére
Akkor te mindig "hasznosan" töltöd a csata előtti 30 másodpercet.
Van bármi értelme egyébként?
-
po1son
addikt
Valentin napra szerettem volna a csoportnak kedveskedni, de akkor sajnos vissza esett a gunmark, ne haragudjatok.
Immáron az összes t10 artyval megvan a 3 csík. -
h1mpi
félisten
Mekkora egy tetves irányított szar ez az egész. 30/29 küldi rohamban. Nyerj meg 3-at. 5 lost egymás után
és, hogy nem irányítják, ja persze....
-
Derron
aktív tag
Valentin napi küldetések melyik csatákat számolják? Csak ami 2X szorzóval megy, szóval napi 1 "pont" szerezhető 1 tankkal?
-
po1son
addikt
Nekem sem sikerül mindig a legjobban ott a farm, de ha oda teszem magam, akkor a fél millió kredit simán jön (+10.000 sebzés és győzelem).
Érdemes mindig szakaszban tolni ott, én sokszor a keresővel találok egy random játékost magam mellé, mert több kreditet kapsz meccs végén.
Ha klánba vagy akkor érdemes a parancsnokkal egyeztetni mikor indít boostert az is szépen megdobja a bankot.Ezenkívül nálam a prémium fiók alap és a saját személyes kredit booster indítása.
A prémium tankokat amúgy frontline alkalmával mindig átszerelem, pótkajat leveszem és helyette tűzoltó.
Gold lőszert szinte soha nem használok ebben a módban, tier8as szinten bőven jó a sima lőszer.Ennyit tudok tanácsolni, ha nem csak a jutalmak beszerzése a cél, hanem a sok kredit is.
-
kchryss
veterán
Ruszki szerveren Abbey egész jól át lett alakítva. Egy híddal össze lett kötve a vízpart felőli oldal az apátsággal. A hídhoz mindkét oldalról fel lehet menni az apátságon kívülről is. A másik oldalon is van két extra út amivel a hegyi folyosóra lehet felmenni középről. Így sokkal átjárhatóbb a pálya. Nekem jobban tetszik.
Egyre inkább eltér a két régió egymástól, már szinte két külön játék. Eltérnek az azonos tankok paraméterei, a pályák, a tankállomány. Külön meg kell tanulni mindkettőt annak aki mintkét régióban játszik.
Ott most a lángszórós tankok cseszik szét a játékmenetet. Meg van egy francia táras TD ami egy tárral 6400-at tud sebezni, 16 lövedék 400-as alfával, ráadásul pontos az ágyúja és olyan gyors hogy el sem lehet előle menekülni ... -
El Rey
tag
válasz
phoenix1989 #257302 üzenetére
Múltkor egy játékos nagyon osztotta az észt (miután ő megpusztult), hogy ki miért idióta és kinek mit kellene csinálnia, hová kellene mennie, meg, hogy senki sincs tisztában alap dolgokkal. Csata után ránéztem. 4k-s játékos volt 49% winrattel.
Az elsőnél 1.9k játszott csatával még akár indokolt is lehet az a rating a többinek nincs mentsége.
-
phoenix1989
őstag
csak így hirtelen ránéztem a csapatomra miért buktunk és miért nem hallgattak arra amit mondok. egyébként a többi se volt aztán sokkal jobb 3k wtr el szinte mindenki. Manapság elég gyakoriak ezek a 2k wtr játékosok, kezdem azt érezni hogy ezek amúgy nem valódi játékosok, nem reagálnak semmire konkrétan semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest