- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
xAttilax #256298 üzenetére
És ez hol telós te tök?
Ezeket appokkal csinátam.
Mondtam hogy különböző vackokkal csinálom.
Legtöbb képem az nvidia mappában van,mert azzal szeretek,de van xboxos,meg steam és gg is,csak gg-t nem szeretem annyira mert a videóról leszedi a hangot.
Nvidia mappában van 6.64 giga kép.
A wot mappában 590mb. -
xAttilax
őstag
válasz
Plata #256297 üzenetére
"Szerintem benézted, telós képem nem volt" hol írtam???
ilyesmire gondoltam:
"De egyébként a nem prins screennel készített képeken nincs rajta a HUD.
Ez eszembe sem jutott." (#249828)
Kaptuk a felesleges tájképeket...
aztán megkérdeztük, hogy miért nem normális prt sc és arra volt a válasz:
"De van,csak valami zakkant billem van és simán a print screen nem megy,csak ha nyomok hozzá kombót." (#247810)
És mesék mellé mondtad, hogy egyszerűbb leírni mint képet csinálni (ezt most nem keresem vissza, az már sokkal több idő lenne, mint amennyit ér az egész)De tökre megértelek, hogy nem könnyű ennyi felesleges baromságot fejben tartani amiket te ide irkálsz
nekem is csak azért maradt meg, mert sokszor annyira szürrealisztikusok a posztjaid, hogy nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire baj van nálad vagy csak élvezed. -
tboj
tag
válasz
Sunsetjoy #256290 üzenetére
A kapott kedvezményt az esemény végéig kell rátenni valamire és utána véglegesen rajta fog maradni (igazából csak addig, amíg meg nem vásárolod). Más kedvezménnyel nem vonódik össze, tehát ha valami tier 10-es Top of the Tree miatt 30%-os kedvezményt kap, akkor a karácsonyi eventből származó 20%-os kedvezményt felülírja arra az időre. Nyilván érdemesebb 30% kedvezménnyel megvenni valamit, mint 20%-kal, ezért nem érdemes olyanra tenni, ami tudhatóan benne lesz a következő TOTT-ben.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Sehol se láttam egyértelműen kiírva, hogy Jason kedvezményét mondjuk berakod az egyik tankra (mindegy melyik)... a kedvezmény megmarad a fiókodon, vagy el kell "lőni" az esemény alatt?
Szerk : írja a játékban, hogy "az alkalmazott kedvezmény végleges". Akkor meg mire ez az egész, hogy ne arra rakj kedvezményt, ami TOTT lesz?
-
kisharsany
aktív tag
Van valami báj abban, ahogy a csoport bohóca (trollja) oktat ki másokat, hogyan illesszen be képet...
-
Plata
félisten
válasz
Zadia #256287 üzenetére
Miért nem printscreen?
Vagy másold be.
Kiemelt újévi eseményekMerülj el az izgalmas januári eseményekben: idézd fel a 2024-es évben megvívott csatáidat a Járműévkönyvvel; január 5-e után juss el a Minotauro vagy az M-V-Y harckocsiág csúcsára; és vegyél részt a Roham: A bíborvörös mantikór szezonjában január 15-től, amely új pályákat és jutalmakat hoz.
Készülj fel a különleges eseményekre, például a „Oben an der Spitze“ és a január 27-én kezdődő, brit nehéz harckocsikat bemutató Dupla vagy semmi kihívásra.
Ne maradj le a 2025-ös Ünnepi hadművelet fináléjáról ! Teljesítsd a küldetéseket január 13-ig, hogy megszerezd az exkluzív jutalmakat, és váltsd be az ünnepi hadműveleti nyersanyagokat, hogy bezsebeld az adventi kalendárium ajánlatait és a nagy dobozokat.
Plusz van videjó is.
[Tökre videjó.] -
Zadia
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
gainwardgs #256285 üzenetére
Nem tudom,ma reggel felugrottam a játékba és csak annyi időm volt hogy valamire el lőjem a kedvezményt,majd este fele fogok játszani,most nincs időm.
-
Pug
veterán
válasz
kisharsany #256270 üzenetére
A WG szerint meg nem lesz januarban...
-
Zadia
senior tag
Meg van mi lesz a két ág.
Minotauro és az M-V-Y . -
-
Zadia
senior tag
Nekem a CS-63 vagy Type 71 vagy ST-II-re kellene raknom a 20%-os kedvezményt.
A többi meg van. -
válasz
kisharsany #256270 üzenetére
skill4ltu szerint most egyszerűen elfelejtette a WG a januári TOTT-t
-
Sunsetjoy
aktív tag
A honlapra mindig 5-én került ki, múlt év júliusában mintha nem lett volna?
2023.01: Rheinmetall Panzerwagen & Vz. 55
2023.02: T-100 LT & T110E5
2023.03: Maus & UDES 15/16
2023.04: Centurion Action X & Rinocerante
2023.05: Manticore & WZ-113G FT
2023.06: T57 Heavy Tank & AMX 50 Foch B
2023.07: Type 5 Heavy & Leopard 1
2023.08: T110E4 & Bat-Chat 25t
2023.09: Jagdpanzer E100 & Object 140
2023.10: M-V-Y & WZ-132-1
2023.11: T110E3 & Controcarro 3 Minotauro
2023.12: Pz.Kpfw. VII & UDES 15/16
2024.01: AMX 13 105 & STB-1
2024.02: XM-551 Sheridan & WZ-111 model 5A
2024.03: Manticore & TVP T 50/51
2024.04: BZ-75 & Strv 103B
2024.05: Rinoceronte & Rheinmetall Panzerwagen
2024.06: M48A5 Patton & E100
2024.07: ---
2024.08: Centurion AX & Vz.55
2024.09: K-91 & Bat-Chat 25t
2024.10: Pz.Kpfw. VII and Ho-Ri 3
2024.11: Concept No.5 & WZ-132-1
2024.12: Maus & FV217 BadgerTalán lehet belőle következtetést levonni, mi lehet az, ami jöhet legközelebb.
-
Zadia
senior tag
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy mely 2 ág lesz a januári max jármű?
Az egyiket sejteni vélem,hogy a T57 Heavy----BattlePass-ból gondolom. -
Plata
félisten
Na mentem még egyet,ez meg mi a franc kategória volt,de nagyon.
A Foch-ra lóherét tenni jó ötlet volt,utolsó csata is win,három csatát mentem három nyertes,csak azzal a kutyagumival mentem vesztest.
Az utolsó enyhén szürreális volt. Hogy túléltem azt el sem hiszem.
De a vérnyomásom jobban felvitte,végig azt hittem mindjárt meghalok,mert megindulnak mind,de nem. -
Plata
félisten
Ma nem megy a nyugis játék,mert pocsékul vagyok.
De kamikaze is néha rohadt jó.Megint csövön lőttem ki valakit,már ha ez csőnek minősül.
Szerintem a játék igen is a hülyeséget jutalmazza néha,a játék elején az obj268-at még töltés közben rammoltam,lepattant,betöltött az ágyú és kilőttem,vickers kapta a harmadik golyót amitől berezelt és elfutott gatyát cserélni,a végén meg úgy voltam vele negyed hp-val én lerammolom az obj277 t57 párost.
A hülyeség bejött,lepattantak.
Győzelem! Csata: Siegfried Line Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 8 720 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 7 Szerzett kredit: 125 165 Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harcos, Párbajozó, Tüzelj és ölj, Bajtársak, Isten keze, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Jah a pálya legsarkában kempelt udes őt is megörvendeztettem egy kapáslövéssel.
-
tasiadam
veterán
classic wot
Elkezdődik a game, 2 másodperc után fordulok. És a BZ már ott is van, MERT KATÉRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
po1son
addikt
válasz
kisharsany #256259 üzenetére
Mindkettő ágyúra tanks.gg 12 fokot mutat
-
po1son
addikt
Gondoltam kipróbálom buff előtt a MVY-t.
Most sem a használhatatlan kategória, én kiságyúval használtam egyenlőre, mert azt mondják az okosok avval is ajánlott jelenleg.
Buff után a nagyágyú viszont fog kapni egy kis ráncfelvarrást, akkor talán avval lesz majd érdemes használni 7.5 sec/440 alfa (lila cuccokkal) és picit pontosabb is lesz.
Ezen felül jobb csőlehajlás 10 helyett 12 lesz a gundep és a toronypáncél is erősebb lesz a kupolával együtt, de ugyanúgy hitpoint marad a kupola (tanks.gg-t néztem).
Mozgékonyság tekintetében toronyforgás 33 helyett 38 (°/sec) és tolatás 15 km/h helyett 17 km/h.Szerintem ha marad így minden, akkor kellemes hulldown tank lesz belőle, ellenfélnek nem lesz jó móka ellene játszani.
Persze játéktudás kelleni fog hozzá, egy 60tpvel még mindig könnyebb lesz jobban játszani egy gyengébb játékosnak. -
po1son
addikt
válasz
cherubion08 #256253 üzenetére
Ez igaz, én sem tudok vele okosan játszani, sokszor nem is működnek vele a TD pozíciók a gyenge camo miatt.
-
h1mpi
félisten
Mivel a HE lőszer nem sebez semmit így a betonkemp ellen jó az arty. Illetve ezért jöttek az események is.
-
-
tasiadam
veterán
válasz
po1son #256250 üzenetére
az tény, hogy sok van, ahol nem igazán tud érvényesülni, emiatt nem is igazán artyzok inkább. Tán még a brit az, amivel lehet, pl himmelsdorfon. francia arty-m van t9-ben, de borzalmasan rossz a sebzésem vele. A sexton-t viszont csípem, de majdnem olyan genyó, mitn a löfos.
-
po1son
addikt
válasz
tasiadam #256246 üzenetére
Veled sem érdemes vitatkozni.
Amúgy egy csomó olyan pálya van, ahol alig ér valamit az arty, mert városi pálya vagy csőpálya stb.
cherubion08
És még a szomszéd idegeit is borzolja, amikor elhangzik egy K.ANYÁD nálam a lakásban, mert megtalált az egyik. -
FV a kiràly,örök kedvenc
Op tankok és unikum jàtékosok megnevelésére tökéletes
.
-
po1son
addikt
válasz
tasiadam #256244 üzenetére
Arty esetek többségében sebez ~5-20% HP között és stun-ol (amit tudsz rögtön általánosságban javítani)
Az FV td majdnem egy lövésből kiszed, ha nem super heavy tankba ülsz.Akkor szerinted melyik a kártékonyabb a játékélmény tekintetében?
A sarokba elbújok és nem merek megmozdulni, mert van egy FV td nem az én játékstílusom. -
Plata
félisten
válasz
ollie #256239 üzenetére
Nekem hiányoznának.
Nem lenne kit kergetni.
Ha el kap a pipa én megkergetem őket és le van tudva.
Néha igazán jó szórakozás artyzni,kicsit olyan mintha néző lennél a csatában,főleg maraton és egyéb őrületeknél poén figyelni fentről hogy a többiek mit baromkodnak.
Számomra ez nem igazán toxikus. -
Plata
félisten
válasz
ollie #256237 üzenetére
Hogy csinálod meg az artys küldiket arty nélkül?
Például egy csatában csinálj x kritikus sebzést.
Nekem egyből meglett a küldim vele.
Győzelem! Csata: Abbey Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 4 085 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 5 Komponens megszerezve: 100 Szerzett kredit: 102 230 Csatában elért kitüntetések: Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Szerintem artyval lehet csak könnyen megcsinálni,plusz ott vannak az arty küldik a kampányokban.
Szerintem csöppet sem toxikusabb mnt egyik másik prém. Vagy jutalom tank. -
ddt500hu
veterán
Nem szoktam márkolni tankot, de a Squall valamiért felizgatott.
-
-
h1mpi
félisten
Napi küldi: nyerj meg 3 csatát
4/4 lost, gyorsan át is pörgettem másra
-
forras2
őstag
válasz
phoenix1989 #256228 üzenetére
Én is Téged
-
phoenix1989
őstag
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
forras2 #256226 üzenetére
Szerintem ott volt MOST szabad hely artynak. Azért elvileg próbál oldalanként átlagban 1-2 artyt leosztani, ritkán 3-at.
Elvileg figyel battle tiert is (10-esnél már annyira gondolom nem), 3-5-15 szintű leosztást is variál (3 top tier tank, 5 top tier tank, mindenki azonos szintű), stb.Kézzel fogható általánosan mindig használható infó a leosztásra szerintem nincs, játékosbázis mennyisége/várakozó járművek is számít.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Van kézzel fogható infótók arról, hogy mi alapján dob csatába a játék?
RNG szerint oké, de az mit vesz figyelembe ténylegesen?
Elkezdtem artyzgatni, és elkezdtem vele élvezni a játékot. Húzok 2 artyt, meg közben bejárok szórakozni a 261-el.
Obj.261-el 10-ből 6× 8-as tierbe dob most, hogy elkezdtem vele aktívan játszani, kitűzött cél a gun mark fejlesztés, és határozottan hátráltat ezzel a játék, úgy érzem. -
ddt500hu
veterán
Remek. 5 percig voltam ebben a helyzetben...
-
Delávégá
tag
válasz
ollie #256212 üzenetére
Stockként is és kifejlesztve se működött a kezemben. Voltak vele jó pattintásaim, szó se róla, de ezt elnyomja az a hihetetlenül vacak ágyú és lomhaság, ja és fordulni se tud. Legények se voltak kutyaütők benne, 5 skilles legények voltak. Nekem ezek a hátsótornyos tankok sose estek kezemre, inkább erről lehet szó, pedig a német ágon a 9-es hátsótornyos tank egész jól működött még nekem is.
Mondjuk a hátsótornyos meddel se ment, prüszköltem rendesen mikor játszottam vele, 9-est meg se vettem.
-
jano_77
nagyúr
-
RaZroX
addikt
Hali,
Bocsi ha buta kérdés... 8-as Nomad prém tankot belehet vagy belehet majd valahogy szerezni esetleg? -
válasz
adrian94 #256205 üzenetére
Szia. Aslain mod packban vannak olyan modok amik a lámpát 10 másodpercig tartják a képernyőn. Én használok olyat és még rászoktam számolni 2 másodpercet miután eltünt. Az új legénységi képességek óta nem fixen 10 mp már a spot. Lehet hogy több. Attól függ hogy ki van e osztva az ellenfélnél a célmegjelölő.
-
vJokka
aktív tag
Egy jobban sikerült karika. Az elején D6-ba igyekeztem, de templomtól figyelték a bokrot, nem tudtam besunnyogni, majd még időben sikerült visszaérni bázist lesni.
ReplayU.i.: Búék mindenkinek, az RNG legyen veletek!
-
forras2
őstag
A mocsok klikker
BUÉK
-
adrian94
őstag
Sziasztok. Ha be lettem spotolva, azt látom, hogy mennyi ideig látnak, mikor múlik el a spot?
-
Delávégá
tag
Új év új én. Mondom újra előveszem az IS-M heavy tankot. Hát ennél hulladékabb kifejleszthető 8-as tank biztosan nincs. Szar ágyú cserébe lomha mint egy Maus, de legalább páncélja sincs. Azt hittem az Obj.416-nál nincs nagyobb szpás, de sikerült űberelni. Még a saját tierjében is kihívás vele sebezni mert persze átütése a drága ammonak is alig van, de ahogy látom ez az egész ágra jellemző, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy kell-e nekem a 705A. Sose bírtam működésre ezeket a hátsótornyos tankokat. :/
-
oke
senior tag
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gombászkönyvek egyben