- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
átlagos game:
ghosttown
15 játékosból 8 a dombon.
ELC, arty, mediumok és a td-k. 7 ember meg próbál kezdeni bármit, ezek még fedezni se fedeznek -
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #256598 üzenetére
Tényleg vannak őrültek,sőt afk is.
De a küldik adnak sok pénzt.
160-180 ezer is jön némelyik csatában.
Booster nélkül.
Na és marha sok kötvény is jön. -
Baltazár123
őstag
volt egy kis időm, kipróbálom a roham módot, na jó, akkor ezt se és a marathont se. 5 roham mód csata 7:2,0:7,7:0,1:6 (fogaltak) és újra 0:7 a változatosság kedvéért
játsszon ezzel aki akar, de mi történt ezzel a szerencsétlen móddal megint? ez eddig játszható volt
-
Az előbb jelentett valaki engem aimbot használata miatt, mert a lassan menő, nagy tankját, eltaláltam egymás után négyszer oldalról, kb 150 méterről egy TD-vel.
-
h1mpi
félisten
válasz
gainwardgs #256593 üzenetére
Azt nem tudtam, mert úgy lövik szét, hogy csak pislog, aki játszik
-
h1mpi
félisten
Tegnap Tankelit elég sokat tolta az új buffolt tankokkal és az M-V-Y brutálisan jó lett.
Az E-100 nem lett jobb, a Type 71 jobb lett (legpontosabb löveg a játékban), de azt mondja még mindig nem meta tank. A 60TP nem változott különösebb módon, persze gyengébb lett. -
Plata
félisten
Februárban jön az új összeszerelő műhely tank.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Vartanus #256570 üzenetére
Szia!
Ismét csak Iyouxinnal tudok jönni. Van nagyon sok lightos videója, itt van pl. egy Mantis:
https://www.youtube.com/watch?v=IhlPNnLWOeU
Szerintem nyugodtan megpróbálhatod ezeket a spotokat az LT-432-vel is. Elég csak a csaták elejét megnézni, ha nincs sok időd, hogy ellesd hova helyezkedj.
#256555 cherubion08 : Nagyon nem szeretek lemenni, max. a legjobb camos lightokkal, mert valahogy mindig akkor találja ki valami "platini", hogy yolozni támad kedve.
-
adrian94
őstag
Frissítés után az összes mod eltűnt amit használtam (Aslain's mod pack).
Van rá lehetőség, hogy vissza állítsam valahogy vagy újra be kell őket állítani egyből?
-
Papooo
senior tag
válasz
Amikor darabszám kell, azt mindig T6-ban érdemes csinálni.
Ha (spot, stun, sebzés, pattintás) mennyiség kell, azt minél magasabb trierben.
Kitüntetés nélkül is simán tovább lehet lépni a következő küldire, csak arra vigyázz, hogy a kapott parancsokat ne használd el, mert kellenek majd a 260-hoz. -
válasz
Bármilyen tier-ü light lehet, bár minél alacsonyabb, annál nagyobb az esélyed szerintem (talán tier 6 lehet a minimum). A lényeg, hogy gyurd ki a legénység camo képességét, és remélem tettél a tankra is camot. Plusz vannak még felszerelések, amik növelik a camot, azokat célszerű használni.
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Mivel nagyon régóta szenvedek segítséget szeretnék kérni.
Van az LT-9 küldetés a T28 HTC-hoz.
1. rangú cél: 2 ellenséges tank felfedezése mielőtt engem fedeznének fel
2. rangú cél kitüntetéshez: maradj életben.Az elsőt más sikerült kipipálnom, de kitüntetés nélkül. Most nekifutottam megint, de Istennek sem sikerül 2 tankot spotolni mielőtt engem fedezne fel valaki.
A pro tagoktól kérnék szépen tippeket milyen (tier) tank(okk)al érdemes ezt ,megpróbálni és mely pályákon, hol?Köszi előre is a segítséget!
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Kötvényért milyen tankot vegyek?
Mentem a Indien-Panzer tankkal élveztem
ezért gondoltam Panzer 58 Mutz-ra ,
a T-34-3 -ra a pozitív hozzászólások miatt hajlok
a játékom stílusa: a nehéz tank lassúsága miatt
tovább élek mert megfontolt vagyok.
A könnyű tankok lassúsága miatt sz@r@ lőnek, de segíteni
próbálok a nehéz tankoknak mivel mozgékonyabb a Heavy-nél! -
válasz
Plata #256565 üzenetére
Az első mondatod nem reakció semmire de ha már beírtad csak hogy lejátszuk ezt írd már be mitől is szar nekem? Kiváncsi vagyok.
Én irtam tisztában vagyok azzal mitől akkora a kredithozam. Csak amikor a posztod születik a flextől nem fér oda a háttérinformáció. Az amit utólagosan valamiféle gyenge érvként használsz azokra a dolgokra amiket leírtam.
Legközelebb a semmitmondó körmondatok helyett írd oda és akkor talán nem nézik ez emberek trollkodásnak.Csatlakozom kisharsányhoz. Nekem is fura hogy te még semmilyen szabályt nem szegtél meg. Főleg úgy hogy lírtad már szándékoltan bosszantod a jónépet.
De amikor ezt lírja szintén egy kis vicces(amúgy nem) riposztot kap tőled. Egy ilyen kis aki mondja másra az mondja magára tipusút. -
kisharsany
aktív tag
Mondjuk a karácsonyi event alatt kredit boosterrel nekem is kb. minden csatám 100e+ kredit lett, akár nyertem akár nem. Szóval ebben nem feltétlen hazudik.
Ettől függetlenül mások azonnal figyelmeztetéseket kapnak, ő viszont nyugodtan spammelheti a topikot bármiféle retorzió nélkül.
-
válasz
Plata #256554 üzenetére
Szerintem meg te vagy mert előadod itt magad miközben a játékról közölt infóid nagyrésze amit másoknak írsz baromság. A legutóbbi volt a csúcs hogy te 100k kreditet termelsz vesztes csatában. Ez nem szánalmas hogy megpróbálsz embereket megvezetni? Egy nyamvadt kis troll vagy aki itt éli ki magát. És bizony erre nincs jobb szó mint a szánalmas. A trollkodás még hagyján de mások félrevezetése az már teljesen más tészta. Beraksz itt 4/4-es statokat hogy hűha 350 k négy meccs alatt a foch-al. Ezt csak az szopja be aki nem ismeri a játékot. Vagy te tényleg akkora ....... vagy hogy elhiszed azt hogy tisztán termeltél 350 k kreditet?
-
bolygo85
tag
Első kör 1 db átütő találat, utána rájöttem ezzel nincs yolo csak is okosan, aztán egyre jobban ment.
Adj még neki esélyt, nekem meglepően pontos az ágyú.
Duplánál azt hiszem igen pontatlanabb, de voltak úgy is szép találatok, meg barátkozunk a tankal, egynek nem rossz, legalábbis szerintem.
-
bolygo85
tag
Üdv!
Kinek hogy tetszik az új ág!?
Nekem egész jónak tűnik a tier 7 eddig, elég pontos, pedig nincs még nincsenek QB kivételével sok skilles legények!
-
válasz
vJokka #256553 üzenetére
F6-H6 ,közötti romos épületes dombra. Domb É/D felén játszva felváltva sokat lehet spottolni. Ahol te álltál a J/h 9 jól lehet,de a D/7 nem tudod spottolni. Volt pár csatám,ahol buktuk azt az oldalt,mert a light ott állt ahol te. Ami nem baj,ha van elől egy,illetve nem kell rögtön mind a két lightnak kockáztatni a csata elején.
-
vJokka
aktív tag
válasz
cherubion08 #256517 üzenetére
Ilyet még nem tapasztaltam. Lehet csak azért, mert még nincs nagy mintám, és pont nem túl jó szpotterek jutottak az ellenfélnek, de figyelek majd rá.
Melyik kis dombra gondolsz, F6 vagy H6? -
Met
nagyúr
válasz
Plata #256548 üzenetére
Én meg felvállalom az ingame nevem, nem úgy mint egyesek, akiknek szar statjuk van amit szégyelnek, de osztják az észt mert okosak, a név takargatást meg azzal magyarázzák hogy vicces amikor mások azon szenvednek mi lehet a neve.
Na, ki a szánalmasabb?
És most nem dokee78-ra gondoltam. -
Plata
félisten
Battle pass-ban jön táras T9 orosz prém nehéz tönk is.
Meg egy T9 prém francica könnyű,de olyan randa hogy be nem rakom. -
Plata
félisten
válasz
po1son #256533 üzenetére
De Plata nagyrészt még mindig anonymus.
Mutasd meg nekem légyszi a tegnapi csatáimat.
Elárulom T10 és t6-al toltam főleg.#256536Taragas
Löhet épp a körmüket föstötték vagy a hajukat oszt a festéket ráöntötték a szerverre.De mi a túrónak várod annyira?
Eleinte lesz a legrosszabb úgy is.#256537Zadia
Add el az accod ha nem jön már be.
Utána ha újra játszál vele mond azt hogy ellopták az accod és szerezd vissza. -
Zadia
senior tag
Ennyit a 7:30-as kezdésről. Grat WG
A World of Tanks szerverei január 15-én 01:30 és 07:30 (CET) között nem lesznek elérhetők.
-
tasiadam
veterán
wg logika be like: meglövök egy RHM-et 150mm-es HE RHM-el, 486damage, ő meglő a 128mm-essel, 600. Lyóvan végé
-
dokee78
félisten
Nektek is ilyen a garázs vagy nálam valami aslain mod rész kavarhat be?
[ Módosította: radi8tor ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ha a Jason-os tank kedvezményt elfelejtettem kiosztani akkor annak már sanyi?
-
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #256509 üzenetére
Bőven csata függő, mint minden más küldi. Nekem a light küldik lettek meg leghamarabb, ráadásul mind kitüntetéssel, csak sok türelem kell hozzá (ami nekem sincs mindig
).
Még a mostani ünnepi bolondokházában is sikerült nagyon jó kis spot köröket mennem.#256507 Zadia : Nézd meg egy-két lightos videóját Iyouxinnak, ha nem sajnálod rá az időt. Nagyon jó tippeket kaphatsz tőle.
Ezt a bokrot egyébként szoktátok használni? Kicsit rizikós, de jól műxik:
-
ddt500hu
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
ollie #256510 üzenetére
Mikor tdvel játszol és áll melletted mögötted a light a med. Az is finom tud lenni. Vagy két éve írtam, hogy a játékosok akkora botok, hogy nem lövik a sportot. Ez nem változott
Egyébként rég át kellett volna dolgozni a küldiket. Mert amikor a csapatra, vagy az rngre vagy utalva (+ a csillagok állására stb stb) az nem igazán korrekt. Szerintem.
-
válasz
tasiadam #256506 üzenetére
Nekem az a kedvencem, amikor beállok egy spotolós bokorba, és beáll közvetlen mellém vagy mögém a TD.
Meg amúgy a TD játékosok 80%-a tök hülye a játékhoz, nincs annyi eszük, hogy úgy álljanak a bokor mögé, hogy lövés után ne spotolódjanak fel.
De volt már olyan is, hogy egy nálam nagyobb tier-ü light beállít a TD-s helyre, és pingelt nekem, hogy menjek neki spotolni. Direkt nem mentem spotolni.
-
Zadia
senior tag
Ezeket a light-os küldiket,hogy nem lehet megcsinálni!!!
Ennyi láma játékost csapaton belül. Felderítek 6-8 játékost és nem lövik őket.Elbújva bokorba. Küldi az lenne,hogy kilőjenek 3 általam felderített tankot és 5-nek okozzanak sebzést.De...... Természetesen engem is felderítenek,azt elbújok máshová és írják nekem,hogy spot,spot. Minek?
Úgyse lövik őket vagy ha igen nem ütik át vagy mellé lőnek. -
tasiadam
veterán
válasz
po1son #256490 üzenetére
Regen az volt az SPG, hogy ha eltalalt, meghaltal, se sokszor misselt. Most is missel, de splash damage sebez, emiatt soha nem kell eltalalnod senkit, h sebezd.
Erre jott chems otlete, h az SPG legyen egy, az orosz szerveren mar KB elo assault arty, hogy a front mogott lovi a hulldonokat, es ra kell lasson. De lassan jon a loves, emiatt felulrol talal el,ahol a hulldown is papir. Erre most kepenleg a brit TD ag kepes, de o barhonnan. Szoval a jepenlegi arty celzas helyett helybol celoznal, mint 1 mezei tankal. Nezd meg a videojat, adom a velemenyet. -
po1son
addikt
+9800
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest