- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
válasz
Raidon #258992 üzenetére
Azért annyira nem, legalábbis szerintem. A csóva megmutatja az irányt, de a pontos helyet nehéz lokalizálni ha csak előtte már nem fókuszál oda az illető. De még így is kell szerencse hozzá. Tier 8 fölött elvárt hogy arrébb álljon az ember lövés után. Nem kell nagy távot menni, de ajánlott. Utálom ha 2 arti van oldalanként, mert ha a társam elkezdi cseszegetni a másik oldalt, akkor nekem sem lesz nyugtom.
Prohorovkán pl. sok blind lövés csapódik ha tüzérrel tolom, de még nem lőttek ki vakon.
po1son : gratulálok a Fadin medálhoz!
-
po1son
addikt
No nem bírtam ki, vettem 5 darab ládát, nem esett belőle tank, de többször is adott +ládát.
250e kredit
4 nap prémnap
2000 gold
3000 szabad xp
200 komponens
1x univerzális füzet
2x univerzális útmutató
2x 3d kiegészítő
3x 5 xp
4x személyes tartalék (kredit, további xp stb) -
Dobi 562
addikt
Sajnos rengeteg ilyen csatat megyek, ahol egyik csapat ki sem jon a bazisrol. Kivancsi vagyok ezeknek a jatekosoknak akik nehez tankkal kempulnek mi adhatja a jatekelmenyt.
11:0 lett a vege, bazisfoglalassal nyert a lemminghorda.
-
El Rey
tag
-
Looserke
őstag
A stingert be lehet majd vinni Roham csatába ha lesz megint?
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
Iyoxin gunmarkolta a Stinger-t (122 csatából ~4700 sebzés + ~700 assist)
-
jano_77
nagyúr
Azt tudja vki, hogy a Kritikus találatokat hogyan számolja a játék egy csatán belül? (vannak ugye azok a napi küldik, mikor egy csatában kell 6 kritikus vagy összesen 15 kritikus. Nos azért kérdezem, mert egy roham csatában Type71 voltam és egy T110E5 3x láncoltam, T110E4 1x és egy JgPzE100 2x és a csata összesítőn azt mutatta, hogy volt 3 kritikus találatom!?
-
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #258962 üzenetére
T57nek ilyen "bugos" troll páncélja van, érthetetlen lövések nem sebzik néha, ezt rohamban vettem észre anno.
Nem egyszer szívtam meg vele, hogy direkt láncra akartam volna lőni és nem sikerült, pedig van egy nagyon kis rész, ahol sebzi és láncon is lehet tartani.
T10ben a rutinosok nem szórakoznak, gold lőszer a toronyra és probléma megoldva.
-
Baltazár123
őstag
válasz
köpet #258961 üzenetére
Nem javaslom, hogy nagy reményeid legyenek. Ez nem az a tank. A T57 elég kemény tank és csúnyán büntet, ez meg ugyanaz csak csicsás skinnel.
Most nyírtam ki 2 kukást a stingerrel, az egyik arannyal nem tudta a tornyát beütni a másik meg valami 3-400-t vert bele, utána kitáraztam rá. Valószínű, hogy az rng miatt nem ütötte be a tornyot, de így járt. Mondjuk pont kijött az ütem, mert valamiért nem egyszerre támadtak, pedig szakaszban voltak. Másik csatában nem én voltam, de szintén elhullott egy szempillantás alat a kukás a 2 stinger fókusz tüzében, pár másodperc volt csupán miután felvillant. -
jano_77
nagyúr
válasz
Szibilla #258955 üzenetére
OMG...és tényleg, hogy lehettem ekkora tök! Én kérek sűrű elnézést.
Akkor meg van gondolom egy rahedli free XP-je, használhatta volna azt.Megkaptam én is a kis Stinger rakétámat.
És választottam egy 3-as szintű Fejlesztett célzást.
A heti küldikért járó lila cuccok közül pedig egy Forgási mechanizmust. -
L4Y0S
csendes újonc
válasz
h1mpi #258945 üzenetére
A játékban, a csata gomb mellett átváltasz roham módra (még engedi). És az éves jutalmaknál, ha a kurzort ráviszed a felszerelések képére, akkor ez a kis ablak ugrik elő. Közben megtaláltam, hogy ugyanezen a felületen, alul írja, hogy hamarosan megkapjuk a jutalmakat, csak legyünk türelemmel
. Gondolom majd akkor lehet választani. Nekem ez volt a WOT-os pályafutásom első roham sorozata (kifejezetten élveztem), szóval még nem tudom, hogyan működik ez a része.
-
L4Y0S
csendes újonc
válasz
joker1220 #258929 üzenetére
Szia! Én még szenvedek vele, de random csapatokkal egyre rosszabb. Az is baj, hogy nincs megfelelő tankom ehhez a módhoz. Ho-Ri 2-vel tolom és 15-16k sebzéseket is tudok összehozni vele, de az nem elég. Mondjuk, ha mindenki a csapatból lőne ennyit, még meg is lehetne... Este újra próbálom, 9-10 fele vagyok. Bár nem tudom, hogy érdemes-e ennyit "szórakozni" vele. Az eddigi raumfaltékból nem jött semmi értelmes.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #258919 üzenetére
Pont megtaláltam a választ:
Ne feledd:
Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz fejlesztett felszerelést, akkor automatikusan a Megnövelt lövésállóság felszerelést kapod meg.Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz kísérleti felszerelést, akkor automatikusan a Mobilitásjavító rendszer 3. szint felszerelést kapod meg. -
kchryss
veterán
válasz
po1son #258930 üzenetére
Na nekem viszont nagyon megkopott a memóriám mostanában. Öregszem.
Visszakerestem a posztjaim mert nem emlékeztem biztosan hogy mit nyertem. A lorr40t-t karácsonyi ládákból nyitottam még régen.Twitch dropból egy E75TS-t kaptam. Abban az időben sokan kaptunk prém tankot ugyanabban a karácsonyi dropos eventben. Minden nap a rejtélyes drop az aznapi adventi kalendáriumi tank volt.
inferno88 nyert egy Guard-ot: #212205
köpet nyert egy lt432-t : #212553
ollie egy AMX 13 57-et nyert de már megvolt neki ezért kredit kompenzációt kapott: #213034
e-newsee valami olyan tankot kapott ami már megvolt neki és kredit kompenzációt kapott érte: #213050
és itt az én E75TS-em: #213166Azóta is biztos voltak tank nyeremények. Azért nem olyan ritka mint a lottó telitalálat. Illetve szerintem olyan is van aki nyert csak nem tud róla mert nem vette észre az értesítést. Ha olyan tankot nyert ami már ott van a garázsában akkor kredit kompenzációt kapott ami fel sem tűnik később.
-
kchryss
veterán
válasz
dante3 #258932 üzenetére
Erre amúgy csinálhatnának valamit hogy vissza lehessen nézni hogy mit kapott az ember a dropból. Amikor először belépünk a drop után akkor ugye kiírja a jobb alsó sarokban az értesítési felületen, de sokszor elfelejtem megnézni és ha kilépek vagy szervert váltok akkor utána már nem lehet visszanézni ...
Most se tudom hogy tegnap én miket kaptam a két rejtélyed dropból. -
dante3
addikt
Köszönöm, akkor érdemes volt futtatni a háttérben!
Felszereltem, de még nem gurultam vele.
-
-
joker1220
őstag
Sziasztok! Van akinek még nem sikerült a brutál túlélő módban?
Ha gondoljátok 9 után be tudok segíteni.
Üdv
-
dante3
addikt
Tegnap kaptam egy LT-432-es 8-as könnyű tankot. Létezhet, hogy Twitch dropból jött? Mert én nem vásároltam...
-
po1son
addikt
válasz
Raidon #258926 üzenetére
Köszi, de én azért messze vagyok a mester címtől, ez a DBV csak 2. gunmark és szerintem a 3-at (4700 kombi) nem is tudnám megcsinálni rá .
Ez most egy kivételesen jó season volt reggel és az RNG is velem volt, de egy daki, iyouxin, kajzo non-stop ilyen köröket mennek, akikhez képest én nagyon le vagyok maradva játéktudásban.
Sokat kell nézni amúgy a minimapot és jól ismerni a pályákat, hogy valaki kiemelkedő játékos legyen.
Ami talán még nagyon fontos a türelem és a megfontolt játék, tudni kell mikor kell agresszívan játszani és mikor kell visszavonulót fújni. -
po1son
addikt
Ebből az extra akciós event dobozból úgy érzem nem lesz semmi.
Kezdek ráérezni a DBV-re azt hiszem.
-
ZsYr
csendes tag
Stingert mikor osztják ki amúgy?
-
jano_77
nagyúr
Félve álltam neki, mert alig volt több pontom mint az Ezüst E, de baszta a csőröm, hogy nehogy már 2 küldin bukjam el a 6 heti melót és a lila felszerelést. Végül egészen könnyen összejött hála az égnek.
-
Dobi 562
addikt
Nehez szules volt, de meglett a 3. gunmark. Nem rossz egy ujrakezdotol!
-
xAttilax
őstag
válasz
po1son #258907 üzenetére
de ezért RNG
inkább lejjebb kéne vinni.
Gyors csata meg szerintem simán a szarok miatt van. Elég ha az egyik csapat kap 3 világtalant dominás tankokban, akik vagy rossz helyre mennek vagy kimennek és szétlövetik magukat..stb bukik is az az oldal és már kész a flank ami sokszor villám 15-3.
Ha megnézed rankedben is bronból és ezüst aljáról nehéz kijutni, mert még ott sok a "kezdő" ezüst B-ból arany aljára mindig sokkal kevesebb kell nekem mint előtte egy szinthez.
Meg nyilván az sem segít, hogy kb elkezded a játékot és minden tapasztalat nélkül 8-9 es tankod van... egy X-eshez elég egy hét aktív játék 0-ról!! aztán ott kóvályognak 1-2K-s játékosok medekkel festés nélkül a heavy dühöngőben autó célzással -
Dobi 562
addikt
válasz
po1son #258907 üzenetére
En nem hiszek a manipulalt RNG-ben, szerintem a WG szandekosan fejleszti olyan iranyba a jatekot hogy felgyorsuljanak a csatak, spammeld a gold ammo-t, egesd a kreditet.
Az a csapat nyer nagy folennyel altalaban ahol jobbak a jatekosok/adott palyara jobb tankjaik vannak.
De ez csak az en meglatasom.
Pelda: ellenfel 3 konnyu tankja halott volt, meg egy perce nem megy a csata...
Mondjuk minek kell 4-4 konnyu tank oldalankent, az megint csak erdekes.
-
po1son
addikt
délután 4 órától twitch drops
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max