- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
Gyerekek eltűnt a sok karácsonyi gyimgyom?
Hosszú csaták, jó csapattársak, taktikák, összhang...
Igaz csak 8 csatát mentem Borossal, ebből 7 győzelem, az egy bukta is miattam volt, mert előre rongyoltam tier X-ben, hogy majd milyen jót spotolok ..aha
-
Rellind
senior tag
Az FV td a mumusom...és tényleg...
Ma 2* vágott ki 1400-1500 HP-ról
-
-
ddt500hu
veterán
válasz
Baltazár123 #256483 üzenetére
Egy ilyen fórumon ez egyáltalán, hogy lehet kérdés? Képzeld a haditechnikával foglalkozó oldalakról és újságokból.
Tessék pár cikk amit a háború kitörése utána írtak: [link] [link] [link] [link]
2040-ben akarnak új tankokat piacra dobni.
Ahogy tasiadam is írta a tankokat mindig is kilőtték, ez nem új dolog.
A 2.Vh-ban csak a keleti fronton 100 000-nél több tank semmisült meg, és egy jórészük "filléres" eszközök által. Pl. Akna, molotov koktél, páncéltörő ágyú, légibomba, rpg.
Mit csinált mindenki? Még erősebb tankokat épített.
Afganisztán, arab-izraeli konfliktusok, sivatagi vihar, jugoszláv háború. Megint több ezer tank veszett oda.
Mit csinált mindenki? Tankot épített.
Miért? Mert nincs más alternatíva.
Mész gyalog? Az észak-koreaiakat beküldték gyalog. 4000 főt vesztettek eddig.
Bicikli? Lóhát? Viccnek is rossz.
Marad a teherautó, pszh, tank.
Jelenleg ezek mind sebezhetők a levegőből. Megfelelő lég/drónvédelem nélkül nem ajánlatos bevetni őket.
De a lényeg, hogy a tankok még nagyon sokáig velünk lesznek.
Szépen felfejlesztik melléjük a légvédelmet és minden megy tovább. -
po1son
addikt
válasz
tasiadam #256487 üzenetére
Még nem láttam, ellenben láttam azt, hogy a magyar shadow hogyan gunmarkolta az obj261-et...
Nincsen avval gond, ha szakaszban tolja és úgy segítenek megcsinálni neki (folyamatosan lőtték neki a stun-t) de az hogy minden egyes meccsen üvöltözik, idegbeteg és még mellé úgy beszél a szerencsétlen szakasztársakkal, mint a kutyákkal...
Nem is értem ezeket az embereket, nincsen semmi önbecsölésük, nem gáz nekik, hogy ilyen lekezelően és megalázóan beszélnek velük?! A szakasztársai amúgy a nézői voltak, akik folyamatosan cserélődtek pár meccsenként.
Anno még ajánlottam őt itt a topikban, de múlt héten töröltem a követést.A gratulációt meg köszi a borq-hoz, több mint 2000 csatám van már vele.
Decemberben megleptem a tankot lila felszereléssekkel (simák voltak rajta) és neki álltam a gunmarknak, mert folyamatosan ~85-90% között voltam vele. -
h1mpi
félisten
A Rambo tank az egy prémium M103 lesz?
-
tasiadam
veterán
válasz
Baltazár123 #256460 üzenetére
"A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem,"
Amióta megjelent az első tank, azon megy a harc, mi a jobb, a tank védelme, vagy egy vállról indítható elefántpuszi. Most, hogy van drón, valszeg a drón elleni jammer elterjedtebb lesz. -
po1son
addikt
T10 arty gunmark mellé néha becsúszik egy ilyen is...
-
Baltazár123
őstag
válasz
ddt500hu #256480 üzenetére
Ezt az információt honnan veszed? Én úgy tudom, hogy pont az ukrán háború miatt a dróntechnika fejlődik óriási ütemben.
Gyártanak persze páncélosokat, mi magyarok is a könnyű támogató fajtát, mert egyrészt a katonai doktrinákat időigényes átírni, másrészt nem nagyon van elképzelés, hogy ha nem páncélossal, akkor mivel támadjanak és próbálják védeni a gyalogságot. A ruszkik is támadnak páncélosokkal, hogy aztán az ukrán drónok szépen szétkapják a vasakat. Ott már nem működik a WG féle rng, egy drón szinte hajszálpontosan támadja a gyenge pontot és röpködnek a tank tornyok.5 éven belül jönnek az AI vezérelt automata drónok, vagy még hamarabb. 1 operátor jókora, biztonságos távolságból sok, kb 10 darab drónt tud kezelni. AI drón lapít valahol napokig és vár, utána visszaszáll feltöltésre, vagy cirkál és utána megy tölteni. Ha csapatmozgást, páncélost, egyéb járművet lát, akkor meg támad. Van gyalogság ellen, páncélosok ellen, jókora robbanószer mennyiséget visz és gyenge pontra támad nagyon precízen, szinte lehetetlen ellen védekezni.
Pont ez a kín, hogy persze senki se hülye, az oroszok se és látják mi megy Ukrajnában a páncélosokkal és próbálnak elhárító rendszereket fejleszteni, de nem lehet. Ráadásul a drón jóval olcsóbb, AI vezérelt drón, ami mondjuk kiszámíthatatlanul, cikkázva tud támadni, én úgy olvastam, hogy 10e dodó körül megáll majd 5 év múlva. A mostani kézi vezérelt drónok pár ezer dollárba kerülnek csak, de kell mindegyik mögé egy operátor, az AI vezéreltnél meg 1 operátor a célra küldhet többet is. Ráküldenek 3-4 drónt a páncélosra és annak vége, hogyan védje ki?
Az operátornak annyi dolga lesz, hogy leokézza a támadást vagy leállítja, erre lesz egy rövid időintervallum. Esetleg átveheti és kézzel is irányíthatja, de minek?
A magyarok is amit gyártanak könnyű harckocsit úgy kapja szét egy pár ezer dolláros drón, hogy fájdalmas nézni. A ruszkiknak vannak hasonló könnyű, támogató tankjaik, roncshalmaz marad belőle és hiába próbál menekülni, az ukrán drón kezelők már ügyesek, tapasztaltak. Nagy mennyiségű robbanóanyagot tud bevinni egy drón, ott kő kövön nem marad.Csak egy vak nem látja, hogy milyen lesz a modern háború 5-10 év múlva. Remélhetőleg nem az ukrán hadszíntér fogja ezt demonstrálni, hanem hamarabb befejezik.
-
ddt500hu
veterán
válasz
"A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem,"
Erről majd szólj a világ többi részének is, mert ennek ellenére mindenki tankot fejleszt és gyárt. -
Plata
félisten
Arra leszek kíváncsi hogy megint mikor lesz az árverés,volt már amikor öt órakor volt azt hiszem.Meg talán hatkor,a hat neccesebb volt nekem,hajnali ötös jobb volt.
-
po1son
addikt
Aukció várható január 22-től
Ezeket írják tippnek
1) SFAC 105 (tier 8 double-barrelled French TD)
2) DBV-152 (tier 10 Czech TD);
3) Some kind of a HT to please the TD-haters (e.g. KV-4 Turchaninov);
4) Fillers from previous events already in the game (e.g. K-2, Kirovets-1, TL-7, FV 215b (183), etc)
5) Also, there could be the Divine Valor – a reskinned BZ-75 (similar to Monkey King, WZ-111 QL and 113 BO). -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #256462 üzenetére
Meg van a Pilsner Urquel reklám a TV-ből, mikor az újonc bemegy a vezetőséghez, hogy volna egy jó módosító ötlete!?
-
válasz
cherubion08 #256463 üzenetére
Ok kulon-kulon es fajdalmasak, nah de egyutt? omg
-
AtaWrc
aktív tag
Holnap, az az 13-áig ki kell választani melyik tankokat akarom választani? /Statham, meg van a tier 10-ig./
Vagy meg lehet tartani az új tankágra? köszi. -
Gyuri27
félisten
válasz
Guargumi #256466 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy vagy irtó nagy zakó vagy darálás. De bármelyik is a jó játék nem ilyen. Lassabb, nem mta tankokkal pedig abszolult 0 játékélmény a rapid csatákban. És így a küldiket is nehezebb megcsinálni (szinte lehetetlen). Amik ráadásul elég régen voltak frissitve, aktualizálva.
Sajnálom, hogy kikerült a 8-as 15v15. Ez és T6 15v15 is bekerülhetne.
Nyilván +-1T is bekerülhetne (ami sose fog) és az rng is csökkenhetne 25%-ról (ez se fog megtörténni). -
Guargumi
tag
válasz
Baltazár123 #256465 üzenetére
a többségnek ez tetszik, az agyhalott rohanás, 3-5 perces csaták, ez trend.
Máshol is -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #256464 üzenetére
okés, olyant csinálhatnának valóban. A wot 10x éve alatt volt már sok jó játékmód, aztán mind ment a kukába. Nehéz ezen a cégen kiigazodni, mert a normális cégek ha látják, hogy valami tetszik a játékosoknak, akkor azt valamilyen formában, akár fizetős extra tartalom, de igyekeznek megtartani. Ez lenne a logikus üzleti magatartás, de ezeket nem érdekli.
-
Plata
félisten
válasz
Baltazár123 #256462 üzenetére
Én nem egyszemélyesre gondolok,hanem olyanra mint ami régen volt,hogy csapatban.
-
Zsàk a foltjàt
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #256461 üzenetére
Ezek nem igazán akarnak PVE módot. Néha van ilyesmi és tényleg el lehetne vele szórakozni, de szerintem itt az ár lesz a gond. Egyedül játszol és ugyanazt a szerveridőt fogyasztod, sőt nem tudom, hogyan kötötték a szerződést, de a botok mozgatása még plusz erőforrás igényes. Igaz cserébe -14 vagy akármennyi tanknak nem kell számolni a mozgását és az interakciókat, szóval talán egál, bár ha AI mozgatja a botokat, akkor már az sem biztos. A lényeg mégiscsak az, hogy 1 játékos fogyasztja a szerveridőt vs 30.
Én már írtam a supportnak ebben az ügyben, hogy miért nem terjesztik ki a wot+-t és amikor előfizetek, akár kicsit magasabb áron is, akkor kapnék ilyen extra lehetőségeket, mint PvE lehetőség. Korlátozzák a kreditet, xp-t, ha ez is a problémahalmaz része, nem érdekel annyira, sokkal inkább a játékélmény. Köszönték az ötletemet és továbbították az illetékesnek
ugye ilyen finoman küldtek el a francba az ötletemmel.
Pedig jók voltak, a normandia volt utoljára az ilyen és egész szórakoztató volt és nem is könnyű! Volt régen az a stratégia mód, ott is simán lehetne PvE. Vagy én építem fel a védelmet és próbálja meg a gép áttörni vagy én próbálnám meg áttörni. Vagy a történelmi módokat feléleszteni.
Ja és ha kiveszik a kreditet meg XP-t ebből a módból, akkor akár a kliens is számolhatna mindent PvE módban. Mondjuk akkor visszafejtenék a kódot és a rejtett paraméterek működésére is fény derülhetne, ennyi benne a kockázat. Esetleg módosított fizikát használnának a csak kliensben futó PvE módban. -
Plata
félisten
válasz
Szerintem kellene a játékba PVE játékmód,régen olyan jó kis csatákat lehetett menni,mint a Berlin event.
Én a hajós játékban is inkább pve-t játszom,igaz némelyik pve küldetés rém hosszú félóra is lehet.
Azt hiszem a normális BP-ig vagy frontvonalig nem játszom sokat.
Rambo tank nem érdekel,a T9-et nem szeretem,vagy T10 vagy T8.
Különben is tele lesz vele a játék. Sosem szeretem az olyan tankot amiből túl sok van bent. -
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #256459 üzenetére
Ez a játék kb menthetetlen. Némi időtöltésnek jó, de az a baj, hogy lemennek úgy napok, hogy csak agyhalott rohanásból áll az összes csata. Ez pedig egyik oldalnak sem szórakoztató. Már a kredit grindet is abbahagytam, hiába az ünnepi bónusz. Lemennek úgy napok, hogy nem játszottam egy jót, úgyhogy újra takarékra, minimális használatra kerül a játék nálam jó időre.
Tényleg csak egy tipikus példa, talán 10-15 másodpercet késtem a csata kezdéssel. Redshire védekezés, Nomad tank, mondom elmegyek a bal sarokba. Mire felértem oda, pedig nem mondhatni lassú tanknak, egy ellenséges kunzepanzer berohant oda a sarokba és szitává lőttük, mert többen mentünk oda. A saroknál, ha megyünk tovább van egy mélyedés, oda meg bejött egy ellenséges E75 meg egy patton the tank. Azokat is szitává lőttük. 3 játékosnak annyiból állta a csata egy teljesen idióta helyre berohantak és utána a csapatukat megrekkeltük, hogy szaknyelven mondjam. Mire volt jó ez a csata? Elvett 7-8 percet az életemből és most már összegyűjtöttem 80m kreditet, az se kell több.
Ez nem is kivételes, nem is szokatlan, most már ez a sztenderd. Lehet szidni a régi módit, hogy lassú csaták voltak, de szépen próbált mindenki a tankkal pozíciót felvenni. Ez az elmebeteg berohanás nem tesz jót a játéknak és egyébként meg semmi köze semmilyen valós tankos taktikához. Ilyent még a ruszkik se írtak elő soha, mert értékes a tank. Igaz, a drónok most már szétszedik a tankjaikat, de még most is próbálnak valamiféle taktikát kialakítani. A 4-5m dolláros tankot szétkapja a pár ezer dolláros drón, elértünk a tankos hadviselés végéhez, azt hiszem, de ettől még a játék megőrizhetne belőle valamit. -
Plata
félisten
válasz
gainwardgs #256458 üzenetére
Csak azt nézed hogy a tank jó,de azt nem hogy minden dinnye ezzel fog menni mert új és azt írják hogy OP.
Vagyis jó eséllyel az új angol tankok 60%-a agyhalott dinka lesz,aki azt hiszi hogy erős tankkal ő is Op lesz,emiatt tele lesz a játék öngyilkos sügerekkel.
Plusz jön a rambo tank amitől szintén tele lesz a játék agyatlannal,ha a csapatodba kerülnek tényleg gáz lesz,de ha az ellenfélhez akkor buli. -
forras2
őstag
Kíváncsi leszek erre az új angol ágra.
Adatok egész jónak tűnnek, főleg a toronypáncélok a 10-es kivételével.
Löveg süllyedésre leszek kíváncsi, hogy mennyire fogja tudni kihasználni a toronypáncélt.
Átütés átlagos, a lövegrendszerre meg kíváncsi leszek. -
Plata
félisten
válasz
Sunsetjoy #256455 üzenetére
Maraton miatt szerintem elég játszhatatlan lesz a játék.
Plusz sok idióta egyből megveszi aranyért az m103-at így tele lesz a játék örült rambóval.
Azt hiszem az új tank ágat meghagyom valamikor későbbre.
Mondjuk van elég free xp-m hogy megvegyem,de most úgyis bolondokháza lesz. -
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
po1son #256450 üzenetére
Most az ünnepi miújságokkal kaptam:
- prémnapokat
- árkedvezményt a 6-os church VII-re
- bónuszt a harci xp-re/legénységi xp-re
- 5 legényt az ingyen tierv-ös brit medből, akiket a második skill közepéig húztam az első 2 hétben.
Ezek jók voltak a 6-os churchre, még a 60%-os leromlással is sikerült újra felhúzni őket az áthelyezés előttinél jobbra, miközben raktam a tankra 60000 xp-t.
Nem volt amúgy szabad heavy brit legénységem, hiába a tankxp fontosabb volt amúgy
Lehet, hogy xar az egész ág, de plusz szenvedés nélkül bele tudok kezdeni, nem úgy mint a lengyel td-be... -
forras2
őstag
Egyik WoTos facebook csoportba találtam a képet
-
po1son
addikt
Szia, 60.000 szabad xp kell majd hozzá
-
csaabz
őstag
Hello!
Azt lehet tudni, hogy tier 6os tankon mennyi szabad xp kell az új tier 7 angol nehéz tankhoz?
(pár év kihagyás után visszatértem) -
fradi81
veterán
Pennyben szerdáig
-
Zadia
senior tag
Legtöbb összefüggő győzelem : 017
Megsemmisítve tűz által : 27
Megsemmisítve ütközés által : 25
Nemezised : Boroskóla -
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #256439 üzenetére
Nekem 16
-
Baltazár123
őstag
nézem a 2024-es összesítőt, azt mondja, "A legtöbb egybefüggő győzelmed 008. Hűha ezt meg hogy csináltad?"
hogy, hogy WG? te csináltad -
po1son
addikt
Nem karácsonyi event vége felé szokott lenni leárazás techtree tankokra?!
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08 #256414 üzenetére
Elvileg február 7-ig lehet megnézni.
h1mpi: én 36x
- persze mikor az volt az utolsó Statham küldi, hogy gyújtsak ki egy tankot, akkor persze nem sikerült.
forrás2: nem kell megvenned, ráérsz vele. Én most vettem észre pl, hogy pár tankon még mindig rajta voltak az előző kedvezmények (pl Hellcat). Ezt el kellett adnom, hogy újra meg tudjam venni.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Stathem küldetéseiért kapott tank kedvezmények meddig maradnak életben?
Kiválasztottam mindegyik kedvezményhez 1 tankot. Nekem ezeket meg kell vennem az esemény végéig, 13.-áig, vagy megmarad most már örökre? -
Taragas
aktív tag
Na. Ha minden igaz a M-V-Y csak 0.4sec töltési idő buffot kap a nagyágyúra. Nem kap egy egész másodperces buffot. Nem kicsit lett volna OP az a dpm.
-
Sunsetjoy
aktív tag
Látszik, milyen tierben nyomtam sokat múlt éven. A nemezisem az M10 rbfm, de a topkillem is az
-
-
jr1994
addikt
válasz
cherubion08 #256412 üzenetére
Nálam is a Borat vezeti mindkét statisztikát. Szerencsére én állok jobban: Robi vs Borat 53:32 lett a vége
-
-
Guargumi
tag
válasz
engem a legtöbbször kilőtt: XM57, kellett egy ilyen, mint tanyára a villany.
-
zozyk
addikt
Ez már aztán taktika.
Mondjuk működött, mert win lett -
Plata
félisten
válasz
Nekem Leo,grille,Fv volt a legtöbb kilőtt. Leo lőtt ki legtöbbször.
-
h1mpi
félisten
válasz
cherubion08 #256417 üzenetére
Mondjuk nekem nem sok csatám volt 2024-ben...
-
-
Taragas
aktív tag
Annyira tudtam. Hogy baszná meg a wg. Persze hogy nincs rajta nulladik késség a rambo legénységeken. Gratulálok... Ez lesz a mòdi innentől?
-
h1mpi
félisten
válasz
11x égettem le másik tankot
-
-
Met
nagyúr
válasz
Ha végig nézed a sajátodat ad egy prémnapot.
Ez meddig érvényes? Majd csak ha új event lesz akkor tervezek megint játszani. -
Csatanapló 2024,nekem érdekes volt végig nézni
Borosokat lőttem ki a legtöbbször és borosok lőttek ki engem is a legtöbbször
Múlt évbe is ez volt, a mumusom
Ha végig nézed a sajátodat ad egy prémnapot. [link]
-
tasiadam
veterán
Masik Lesta agymenes: Assault arty. Lenyegeben azt csinaljak, amint az SU152 csinalt a valo eletben. Orosz rohamloveg, tarack agyu, es a heavyk mogul lovoldoz nehany szaz meterrol, HE/AP-val. De nem latod. Na emelle a videon ott virit az uj heavy langszoro.
Szerintem oruljunk ennek az EU szervernek is
-
adrian94
őstag
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
adrian94 #256401 üzenetére
Múlt év márciusban dobott nekem olyat, hogy "egy nap vagy egy év", illetve szeptemberben "1000 arany+véletlen mennyiségű prémiumnap". Mivel ezeket be szoktam lökni, szerintem ennyi volt. Amúgy adott 3 napot, ami "véletlen mennyiség" volt
Ha máshol próbálsz prémiumot venni, mint a Wargaming oldala (illetve a World of tanks vagy a World of Warplanes játékon belül- ugyanis közös a kasszájuk gold/free xp terén), akkor kb. azt a pénzt dobhatod is ki- mert máshol nem lehet.
-
adrian94
őstag
Feldobott ma egy akciót a játék, hogy ~450ft-ért tudok venni 1 nap Premiumot és 1-360-ig mellé rak még random kiválasztott számot és annyi Premiumod lesz, lett is kemény 4 nap az 1 helyett
Milyen sűrűn szokta ezt feldobni a játék? Illetve ti a játékon belül szoktátok venni a Premiumot vagy van rá valami alternatíva ahol esetleg olcsóbban hozzá lehet jutni? (nem gold-ért szeretnék vásárolni hanem ft-ért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged