- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
válasz
nomic #233696 üzenetére
A napokban az egyik meccs végjátékában volt szerencsém végignézni, ahogy egy kétcsillagos egylövéses E4 sorra kivégez 3 rárongyoló csapattársat (minimál hp-s guardban én nem vállaltam be a ráfutást, be volt ásva rendesen, csak szemből lehetett nekimenni).
Azt hittem naivan találnak rajta fogást, de nem volt egyszerű. -
Macka
veterán
Az új amerikai ág milyen? Megéri vesződni vele?
-
nomic
aktív tag
T110E4 leászolva hatodik csatára, ennyiből persze nem lehet hosszútávú következtetéseket levonni, de abszolút tetszik a tank eddig. Lehetne kicsit pontosabb és célozhatna gyorsabban, de ezeken kívül az ágyú rendben van, a páncél meglepően jól működik, support heavyként szépen használható. Ellenfélként sose féltem tőle, de (bocsássátok meg szerénységem
), úgy tűnik, ez a tank is jó kezekben hatékony igazán.
-
Ispy
nagyúr
Igen közben én is rájöttem miért a 70km/h. Most már kezdek ráérezni, már 73%-on van a gm rajta. Csak t8-9-ben sok olyan tank van, aminek 4 lövés az a sebzés, ami nekem 10 és hát szerintem t5-ös tankot nem láttam vele.
Most is úgy lett meg a top 1, hogy t8 és nekem 2.4k, a másodiknak meg 2.2k. Ja és döntetlen lett, mert a végén minden csapattárs elfogyott én meg jó elbújtam.
-
sanya53
aktív tag
-
Ispy
nagyúr
válasz
Warton #233678 üzenetére
Nem, első körben a 75-öst raktam rá full golddal, nem is kellett sok, hogy meglegyen, de sajna kilőttek, mert kapzsi voltam és nem tudtam ülni a seggemen. De a hellcat befosott, hogy eladom a pcsába, szóval most minden hepi. Szerintem a t28-as küldikre is elég lesz ez, aztán majd meglátom melyik legyen tovább.
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
galervin93 #233670 üzenetére
Közben elfelejtettem felszerelni a nagyobb motort, szóval most tesztelek.
Na így már jó lesz, most már csak várni kell egy normális csapatra....
-
galervin93
addikt
Francia 5-ös, asszem fürdőkád a beceneve annak a dögnek. Svéd 5-ös Ikv az meg egy egy tierrel feljebb lévő Hetzer, jó MM-mel simán hozható. Illetve ami míg beugrik, de nem vagyok benne biztos hogy a játékban van még, Pz.Sfl. IVc, ez egy vicces jószág volt arra emlékszem, T5-ben bitang jó német ágyúval.
Mondjuk hetek óta nem játszottam megint, szóval fenntartással kezelendő tippek. -
Ispy
nagyúr
Más tipp, ennek a top speedje bounty turbóval 16, kihullik a hajam.
Az előbb egy oi balról kikerült.
-
tasiadam
veterán
újabb példa rá, hogy rökmindegy mit csinálsz, a csapattól függ az egész győzelem.
[link] -
Balion
senior tag
SZ8MLWOTYTA
-
jano_77
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
Egyszerűen megakadtam a stug IV td-s küldetéseknél, top sebzőnek kéne lenni és életben maradni, de ez a kettő együtt nem megy a super hellcattal. Vagy top sebző vagyok és vesztünk, vagy nyerünk és nem vagyok top sebző. Ha összekapálok 2k-t, akkor valaki más lő 3k-t. Ráadásul 10-ből legalább 7x tier 8 vagy 9. Melyik td-re kéne rámenni, amivel ezeket a td-s küldiket meg lehet csinálni? Nem szoktam td-zni, nincs is kifejlesztve semmi, csak prém td-im vannak, super hellcate, t78, e25.
-
Ispy
nagyúr
Végeztem a BP-vel, hú, hosszú egy hónap volt, az biztos.
-
Ispy
nagyúr
-
-
válasz
egyedülülő #233643 üzenetére
Több pénzt hoz az EU, mint a RU szerver.
-
Macka
veterán
válasz
belaazallat #233640 üzenetére
Én sem értem. Pedig (elvileg) nem vagyok retard.
-
egyedülülő
őstag
válasz
belaazallat #233640 üzenetére
Az a stúdió régen Wargaming St Petersburg volt.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Macka #233639 üzenetére
Az orosz részt teljesen leválasztják magukról. Nem tudom, hogy az EU NA játékosbázis miként tudja eltartani a játékot. Amikor az orosz magában 3x akkora játékosszámot adott mint az összes többi együtt. Aztán lehet ez csak PR mert a leányvállalalata marad továbbra is a wargaimingnek ez a stúdió.
-
Macka
veterán
HOPPÁ gyerekek....
-
joergie
őstag
válasz
hulp01 #233637 üzenetére
Na, de ezt mondom, hogy valszeg ez nem egy szimpla parabolaív-szelet, hanem a lövedéksebességgel is súlyozott, ez alapján számolja az átütési értéket.
tegyük fel, hogy O-I-val célzol egy spotolt tankra tőled 400m-re. de ebben a vonalban van egy bokor mondjuk 300m-nél, amiben áll egy spotolatlan tank. namost átütési értéket kell számolnia a játéknak a bokorban álló tankra, tehát abban a pillanatban történik a kalkuláció, amikor becsapódik, ami feltételezi, hogy a parabolaív "súlyozva van", tehát ez a parabolaív méterről méterre egyre jobban konyul lefelé. Őszintén szerintem ezért lehetséges, hogy a conqeror GC szürreális helyekre képes belőni. mert a becsapódási szög nagyobb mint a lövés pillanatában.
Vagy ha az adott szitut nézed, egy erősen döntött alsó lemezt lősz egy lassú lövedékű tankkal, mondjuk egy 705a beforgatott alját egy 114sp2-vel 400m-ről, akkor itt jelentős különbség lesz a becsapódási szögben, lehet pont annyi lesz a különbség, hogy normalizációval se lesz penetrálható, átütéstől függetlenül, míg a leo vígan átvinné apcr-el. -
hulp01
senior tag
válasz
joergie #233634 üzenetére
Igen, kalkulál vele a játék. Ezért nem lehet bizonyos esetekben blindshotolni mondjuk egy O-I-val. Mert a célzópont hiába mutat a bokorra, ott nincs semmi, ezért a (z akár sokkal mögötte) lévő fix objektumot veszi célba, és ennek megfelelően emeli a löveget, hogy meglegyen a megfelelő parabola ív. Egy Leonál ez nem gond, mert ott a lövedék sebessége miatt vízszintesen is szinte egyenesen meg a lövés. Az O-I-nál meg jó nagy az ív és a blindolni kívánt célpont felett simán átlő. Persze ez megfelelően nagy távolságok esetén tényező csak. A WT-ben ha jól tudom akkor neked kell magadnak kitalálni a megfelelő lövegemelést a célpont távolságának függvényében (a szimulátor részében legalább is biztosan). A WOT egy arcade lövölde, szóval ez automatikus. Szerintem ez lehet az oka amúgy az ilyen látványosan lekonyuló lövéseknek is, mert én ezeket zömében alacsony lövedéksebességű lövéseknél tapasztalom inkább. T30 jó példa erre.
-
joergie
őstag
válasz
PofaJenö #233635 üzenetére
Semmi. Ez egy technikai dolog, hogy ne romoljon a megítélésük a befektetőkkel és partnerek szemében.
Így az adójukkal nem támogatják a fehérorosz és orosz államot.
Valószínűleg mértek, és ez jött ki, úgyhogy ezt meg kell lépni. Ez valszeg egy 0+ szitu, tehát veszteni nem veszthetnek vele, csak nyerhetnek(költségvonzata szvsz nem túl nagy, úgyhogy megléphető). -
joergie
őstag
válasz
phoenix1989 #233627 üzenetére
Hát ha az IRL fizikából indulsz ki, akkor valós, hogy a közegellenállás végett folyamatosan lassuló lövedék parabolikus pályája folyamatosan módosul, és ezt így észleled.Szvsz minél lassabb a lövedék kezdősebessége, annál látványosabb(pl O-I). Nem tudom, hogy a játék hogyan oldja ezt meg. a távolság végett kalkulál egy elvi optimális penetrációt, szóval lehet hogy ez le van modellezve ilyen módon IS.
-
hulp01
senior tag
válasz
jr1994 #233631 üzenetére
Tök mindegy mennyi a dpm, ha minden harmadik lövés sebez csak. Az ágyúja papíron jó, a valóságban nem az. Lomha, mint az állat még turbóval is és ehhez még ótvar nagy is, szóval nem nehéz eltalálni. Páncélja meg a kinézete ellenére nincs. De ezekkel mind együtt lehetne élni, ha az ágyúja nem kergetne az őrületbe.
A T30-ra nagyon jellemző ez a fajta viselkedés. Nagyon sokszor van ez az általad említett földbe csapódós jelenség.
-
jr1994
addikt
válasz
Az egyik legjobb a DPM a 10-esek között, sőt talán csak a 268 (régi verzió) előzi meg a nagy alfások közül. Teljesen körbeforog a torony, vállalható gundep. Jó a célzásidő is, tény hogy célszerű megvárni a teljes szűkülést. Fejlesztett célzás + rammer + szellőzés / turbó konfiggal használom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #233629 üzenetére
Na NE mond már, hogy nem volt még olyan lövésed, ami a tank előtt csapódott a földbe vagy épp a holdat találta el, mert az RNG épp úgy akarta!? Akkor Te nagyon szerencsés fickó vagy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Utolsó mondatodra reagálva: ez eddig is jelen volt és bármelyik tanknál megfigyelhető jelenség! Nem egyéni dolog.
Ispy és Ollie: köszönöm a visszajelzést. Akkor nem tudom nálam mi lehetett a gond tegnap, de inkább kikapcsoltam a gépet, mert mikor lőttem vkire, akkor gyakorlatilag kifagyott a játék és eltelt 1-2 sec, mire újra működött és már teljesen másképp állt a tankom.
-
phoenix1989
őstag
válasz
hulp01 #233626 üzenetére
Az első csaták számomra is csalódást okoztak. A lövések meg tényleg idegesítőek. Volt ahol 6 lövésből 1 sebzett egy mozdulatlan tankon. Oke nem az arcába voltam de akkor is. Lomha, papír, és a lövegek sem kiemelkedő szerintem. A lőszer néha olyan mint ha félúton elveszítené a sebességet és bevagodik a tank elé. Rohadt idegesítő.
-
hulp01
senior tag
válasz
phoenix1989 #233617 üzenetére
Én rettentő mód gyűlölöm. Szerintem egy rakás szar. Tegnap sorozatosan dezertáltam (pedig ez nagyon nem jellemző rám), miután ez az ótvar fostalicska zsinórban hibázta el a tök tiszta lövéseket. Mentem vele talán 5 csatát ilyen 800-as átlagsebzéssel. Ennél még a kukáskocsi is több lövést visz be. 171 volt vele a wn8-am tegnap.
Eddig 24 csatát mentem vele 1754 sebzés/csata eredménnyel 29%-os winrate-tel. -
jano_77
nagyúr
DIGI-sek!
Másnál is vannak BRUTÁLIS laggok a játékban!? -
Warton
őstag
Az egész napom tankos szempontból egy fos volt és akkor jött ez a csata:
Replay -
jr1994
addikt
válasz
phoenix1989 #233617 üzenetére
Nem OP, de szerintem egy kellemes jól balanszolt tank, nekem bejön. Persze az első pár csata utáni jó átlagomat alaposan lerontottam, de jó lesz ez. Jó legénységgel meg a módositásokat kifejlesztve meg főleg. Csak ilyeneket ne csinálna
Nem szabad vele alapos célzás nélkül elengedni a lövést mert ez lesz belőle. Lánccal viszont néha meglepő lövéseket le tud venni cserébe.
-
Ispy
nagyúr
Elkezdtem az artis küldetéseket, ez az M40 baszó egy jószág, nehéz kimondani, de szinte élvezem.
-
phoenix1989
őstag
akinek meg van a 114 sp2 mi a véleménye? szerintem nem valami nagy szám. nem érzem úgy hogy megérte a szenvedést meg szerezni.
-
-
hfrici
aktív tag
válasz
2thletme2day #233612 üzenetére
Nekem most 78 van. A héten valóban csak 2-2-2 tokent adott, ami nekem is előzőekben többnek tűnt.
-
2thletme2day
őstag
válasz
ollie #233611 üzenetére
A hónapban van 4 token amiért csak a stream-et kell nézni. Aztán az első három héten minden küldetés 2 pontot ad majd a negyedik héten minden küldetés 4-et. Szóval 4+(3*2*3)+(3*4). Ez egy hónap. Ebből volt eddig két teljes kör. Ami 68 tokent jelent. Plusz ugye a harmadik hónap első küldetései is hozzájönnek. Szóval 75-nek kéne lennie elméletben ha minden úgy megy ahogy azt előre kommunikálták. Szóval egy token pluszban vagyunk
-
válasz
2thletme2day #233610 üzenetére
Nekem is 76, de ez azt jelenti, hogy most 6 pontot kaptunk, nem? Mert korábban minden héten 7-et kaptunk, az 10 hét alatt 70 volt.
Vagy csak 69 volt múlt héten? Akkor viszont mikor kaptunk 6 pontot? -
A héten ti is csak 6 pontot kaptatok a twitch drop pontokból? Eddig minden héten összesen 7 pont volt, most viszont csak 6.
-
Thrawn
félisten
Szokásos: TOBVPWOTYTMARCH
-
po1son
addikt
válasz
joergie #233601 üzenetére
teljes mértékben egyetértek
más - újra obj260 tulaj lettem.
2017-ben lévő első felhasználómon, ami már nem az én fiókom
pontosan "7788" csata kellett hozzá, tavaly januártól kezdtem el újra játszani új fiókkal, de soha sem voltam rágöröcslve a küldetésekre, csak játszottam és meccs végén jött az ablak küldetés kész.TD15- HEAVY15 küldetéseket váltottam ki parancsokkal, így lehet mondani gyerekjáték volt rutinosabb rókaként.
most jöhet a 279, de attól még nagyon-nagyon messze vagyok...
-
joergie
őstag
válasz
po1son #233600 üzenetére
Szerintem ez a tank van legközelebb az OP tier8 prémium tankokhoz. De legalábbis a toptop prémtankok szintjén. progetto, borat ebr stb. kihoznának egy kb azonos szintű td-t prémiumként...sokkal hosszabbak lennének a tir8-10matchmakingek.(ugye van mm-ből tier 11-12 is, ami tier9-10, és tier10 only-t jelent)
Szvsz jobb mint a skorpion-su130pm mint top tier8 prém td-k.(hesh nélkül is)Amúgy nemtom figyeltétek e, de a festés különböző álcaértékeket ad heavynek, mednek, lightnak, td-nek. 2-4% közt változik ha jól figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged