- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Azt mondták rossz lesz. Azt mondták fájni fog. seff videója alá azt kommenteltem anno, vagy talán el is hangzott a videóban:
Nem hiszem, hogy ennyi szenvedés megér ennyi szenvedést.
Amióta megvan nem mentem vele, mert féltem tőle. ez volt a második csatám. van rajta azért egy lila venti meg bounty vertstab.
replay
-
Ispy
nagyúr
Köszi, akkor nekifutok az M40-el, a 9-es is ki van már húzva, csak még nem vettem meg, annyira meg nem vagyok szadomazo, hogy nekiálljak másik ágnak, ez is kb. egy kiló agyamba került.
-
joergie
őstag
válasz
ollie #233592 üzenetére
t78 ugyanaz csak egy tierrel lejjebb. Kb kedvenc tankom, meg lehet nézni hol van a mastery és marks of excellence szintje
ispy:
brit tier8-9-10 megcsinál majdnem mindent. főleg a 9es. sokan m53/55re esküsznek, az is jó, mert 2féle ágyúja van, de az fv3805nek a legkissebb ágyúja(mert neki 3 van) szvsz sokkal jobb a sokmásodperces bénítóshoz, vagy a sok tankot dmg-elős küldikhez(alap 28s vs 23sec töltésidő, és az explosion radius csak 0.4m-el kevesebb). Cserébe nem olyan mozgékony, de amikor 20s alatt van a lövésidő, nem sok időd van mozogni.
Most csinálgatom a fieldmodokat artykra, és a gwe100al nyomom a legtöbb dmg-et...sokkal hatékonyabb, lehet meglesz rá a 3 stráf...lehet utálnipár seccel lassabban tölt mint az obj261, látószög kb ugyanaz, kicsit lassú, viszont sokszor majdnem 2x dmg-et tol, és akkor még nem beszéltem a nembénító HE lövedékéről.
-
-
po1son
addikt
Durva mekkora különbségek vannak néha a stock ágyú és a fejlesztett között.
Charioteer-al szenvedek egész nap, hogy a 5x szorzókat elhasználjam, de nulla volt a teljesítményem és a csapattársak sem a legjobbak voltak, örültem ha nagy ritkán 2000 körül lőttem vele...
Végül felhúztam magam, 25e szabad xp-ét feláldoztam a nagy ágyúra, rögtön gurultam egy ilyet vele...Pedig már kezdtem kétségbe vonni skill4tu oldalát, hogy hülyeség OP-nak titulálni ezt a tankot, de full kimaxolva tényleg brutális TD..
Ispy - egyértelműen m40
-
Ispy
nagyúr
Artys küldetésnek mivel érdemes nekiállni? Egy M40/43 és egy su-51-em van készleten.
-
Ispy
nagyúr
Eddig még az elmúlt 9 évben nem sikerült td-zni, de most a küldik miatt elkezdtem ezzel a csoda super hellcattel, hát a franc se gondolta, hogy ez ilyen veszélyes jószág.
Azt sem tudom, honnan van meg.
-
válasz
Dobi 562 #233586 üzenetére
Ez akkor a legszebb, amikor csak az ellenségnek van bázisa, és el kéne foglalni. Aztán lejár az idő, és pislognak, hogy de miért lett vesztes a csata.
A másik véglet, amikor csak nekünk van bázisunk, de egyik oldalon megindul a védők nagy része, és szabad prédának hagyja a saját bázist.
Amúgy az utóbbi fél évben azt vettem észre, hogy tényleg egyre több a hülye a játékban, és ezért egyre nehezebb jó játékosnak lenni. Ugyanis a hülyéknél lehetetlen megjósolni, hogy mit csinálnak, azért nem tudsz arra alapozni, hogy te ezt meg ezt tennéd az ellenfél helyében, és annak megfelelően tervezni be, hogy te mit csinálsz. E miatt egyre több jó játékos is inkább csak camppel, mert annak sokkal kisebb a kockázata, mint bármi másnak.
-
Dobi 562
addikt
-
Swinegod
őstag
válasz
köpet #233570 üzenetére
Az E4 annak a csupán 3 10-es tanknak az egyike amit eladtam, mert szar. Az első az E5 volt, lehet vitatkozni jó-e az E5, de azon nem, hogy az Sconq az pontosan ugyan az a tank, csak jobb így teljesen értelmetlen a létezése. A második az a Maus, szintén, 20-al de a legszarabb tornya van a teljes tier 10-ben, indololatlan a létezése (Az E100 csak mindenben jobb).
A harmadik pedig az E4 a már lent említett okok miatt -
köpet
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor - bár ki van fejlesztve jó régen - nem lesz megvéve az E4. Mondjuk a Leo-t még ki kell fejleszteni, csak elég lesz rá az idő (ha nem, akkor meg jobb is, ha nem szerzem meg).
-
jano_77
nagyúr
válasz
köpet #233567 üzenetére
Sokkal jobb a T30 saját szintjén mint az E4!
hulp01: én annak idején, mikor még tank ágakat húztam és fejlesztgettem vhogy mindig így jártam, hogy mindig olyan ágak volak akciósak, amik még csak véletlenül sem egyeztek azokkal, amiket húztam vagy épp közel jártam a 10-eshez. Sokat bosszankodtam ezen annak idején. Hál istennek most már ezek nem érintenek, mert az össze ski van fejlesztve és megvéve - egyet kivéve a YOH 10-es, mert arra várok egy akciót.
Swinegod: ne mondj már ilyet hogy nincs camo, hiszen most lehet a BP-ban szerezni hozzá és volt már korábban is más stílusban!
-
-
Ivanh
senior tag
KE931WOTYTA
nem tom mit ad, elfogadta...
-
tasiadam
veterán
2 méterről2x pattantam/nem ütöttem át egy alpine tiger frontjáról, zöld indicatorral 334mm pennel.
oké.
-
po1son
addikt
Jövő havi ToT (ápr 5- maj5)
E4
Leopard -
po1son
addikt
bonus code
KE931WOTYTA
szokásost adja -
Dobi 562
addikt
Lehet kiveszem a pipat a tamado/vedo csatakbol.
Tamado csapatba kerulni Redshire-en amugy is szivas akkora elonyben vannak a vedok, de amikor teli a csapat tesztoszteronhianyos betakkal az nagyon fajdalmas elmeny.
Heavy-vel/meddel akarnak csatat nyerni a piros vonalrol, ugy hogy tamadni kene. Erdekes elkepzeles.
-
Dobi 562
addikt
Kar, hogy a csata veget elcsesztem!
Az IS-7 moge kellett volna visszemennem, hogy a K91-el keresztbe tudjuk loni es csak utana kellett volna leszaladni a volgybe.
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #233544 üzenetére
szerintem megkaptam, bár a felugró ablakot nem észleltem, mert mikor a Leora fel akartam tenni a BP-os stílust, akkor láttam, hogy a stílusok között ott van a Bronz ligáért járó festés is. SŐT, van egy Ezüst liga: Örökség nevű is! Ez akkor azt jelentené, hogy végül nem is Bronz, hanem Ezüst ligás lettem?
Ha belépek a ranked modba, ott Bronz ligát mutat.Nem értem.
Megkaptam a Kínai TD-t is.(végül csak összejött)
-
Macka
veterán
Annyira jó, hogy a buritto top tier tankként 6-osok ellen is goldot lő....
-
Balion
senior tag
-
po1son
addikt
Ranked jutalmakat elkezdték kiszorni
-
Warton
őstag
válasz
Dobi 562 #233525 üzenetére
Szerintem ennek a játéknak a lényege az, hogy játszod a saját játékod és próbálsz meg alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ha a nehéz tankok nem mennek, akkor te sem mész. Ha egy oldalon túlerőbe kerül az ellenség akkor menekülsz. Ha jó fej vagy rányomsz a társadra, hogy Visszavonulás, aztán eldönti, hogy mit kezd vele.
A másik meg nem igazán látsz bele a másik játékos fejébe. Én mostanában nem játszom könnyű tankkal, de időről időre beadja a spottolj 3 tankot egy meccsen küldtetést. T50-2, aztán R gomb benyom, yolo azt csá, jöhet a következő csata. Tudom a murvaanyám.
-
Swinegod
őstag
válasz
Dobi 562 #233525 üzenetére
Chems ezt tökéletesen elmagyarázta, a Tornvagn-t hozta fel példának, hogy az egy T34 csak az extra fogyatékosoknak, ami arra lett kitalálva, hogy mr 30k csata 46% wr emberke beáll a kis hulldown helyére és teljesen immunis lesz mindenre, és ha esetleg még annál is nagyobb selejt vagy és véletlen kirakod a tested is hulldown közben, az is tök mindegy, mert a felsőlemez is nagyon erős. Cserébe a tank összes többi statja vészesen szar
-
Dobi 562
addikt
De tenyleg nem ertem, hogy lehet elvezni a jatekot, ugy hogy gyakorlatilag bujkal meg menekul vegig heavy-vel meg meddel. Es akkor ranezel a statisztikajukra es mar erted hogy jon ossze a csatankenti 0,5 felspottolt tank meg 1-2 sebzo loves. De valamiert ujra es ujra rakattint a csata gombra es vannak kozottuk 50k sot 100k csatas jatekosok.
Ja! Regen volt Twitch-en egy orosz szuperunikum streamer csaj, na o nagyon jol tolta. Mar nem emlekszem a nevere sajnos.
-
Dobi 562
addikt
Komolyan nem ertem a tesztoszteronhianyosok minek jatszanak ezzel a jatekkal, ami a harcrol szol. Vegig kell neznem, hogy top tankok majdnem full HP-n menekulnek 2 tierrel kisebb ellenfelek elol?!
Top heavy tankok mar szinte ki sem mozdulnak a kezdo korbol de kuldik az uzenetet, hogy vonuljak vissza en is a kulcspoziciobol? Majd 1-2 sebzo loves utan halnak a sajat kezdo korben?!
A WG mar annyi segitseget a jatekba rak a gyenge jatekosoknak, hogy lassan mar agy sem kell hozza, de sajnos tokot nem tud noveszteni nekik, kar!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az utobbi evek fejlesztesei egyertelmuen a gyenge jatekosoknak kedveztek. A palyak szelerol buntetlenul lehet beloni kulcspozicioba. Sok palyan van kialakitva a bazis mellett olyan resz ahonnan rohadt nehez a kempereket kivakarni.A pancel atutes indikator miatt mar nem kell utananezni a gyenge pontoknak.
Az uj patch ha kijon akkor mar a ketbitesek is tudni fogjak, hogy ne lojenek haz mogott levo ellenfelet.
Kerekes jarmuvek, amikkel lehet yolozni, a magikus kerek meg felfogja a lovedekek egy reszet.
Halalcsillag es tarsai TD-k amik kiszednek full HP-rol egy RNJesus altal megaldott lovessel.
Stb, stb...
De ezzel szerintem nem azt ertek el, hogy segitettek felzarkozni a rosszabbaknak, hanem meg kevesbe osztonzik oket a fejlodesre. Eleg csak megnezni a szerver atlag statisztikakat ami folyamatosan romlo tendenciat mutat.
Bar gyanitom a WG-nek nem is volt szandeka a "felzarkoztatas", nekik tok mindegy kik jatszak a jatekot amig tejelnek a jatekosok.
Ez persze csak sajat velemeny!
-
po1son
addikt
Napi bónusz küldetés - 7500 sebzés (bármennyi csata alatt összesen)
Mondom magamban rendben, 2 tier10es csata alatt talán meglesz és akkor mai napra ennyi elég is.
Végül egyet kellett gurulni, gyorsan ki is léptem, néha azért jó pozitívan zárni a napot a játékot illetően.... -
Dobi 562
addikt
Most nézem Skill-t, nála is látom Sand Riveren nem megy senki a saját csapatából 1-2 sorra, ki is kaptak 3:15-re. Amióta QB csinált egy videót amiben azt mondja, hogy Sand Riveren északra kell menni, azóta gyakran látom hogy mindenki ellemingezik arra...
-
dante3
addikt
válasz
weres78 #233514 üzenetére
Pár perce néztem a streamjét, szerencsétlen stb1-el 350 sebzéssel már az elején befejezte a csatát. két arty telibebaxta! Valamit nagyon ütött ököllel maga mellett, nem látszott a videóban, hogy mit, de gondolom neki már be van készítve valami agresszió levezetésre alakalmas tárgy.
-
DVlad
őstag
Az esetek 99%-ában elküldik a fröcsögést, de választ nem lehet küldeni nekik, le van tiltva. Körülbelül olyan módon, mintha leköpnének. Férgek.
Nekem az a technikám, hogy ha rámírnak, akkor megnézem, hogy milyen csatában, melyik oldalról jön, és akkor rögtön tudom, hogy érdemes-e megnyitni. Viszonylag sokszor előfordul a pozitív beszélgetés. -
Dobi 562
addikt
válasz
tasiadam #233498 üzenetére
Igaza van neki, teljesen kar volt ra irnod. Gyakorlatilag egyedul letolta az oldalt amerre elindult 10 killel vegzett.
Azt hittem valami gyava/szar jatekot fogsz mutatni de nem, o csak siman ugy gondolta hogy az arkon at kozeliti meg az ellent.
En a helyedben orultem volna, hogy volt aki lotte a spot-od, en mar nem nagyon szeretek light-okkal jatszani mert ez a rengeteg tesztoszteronhianyos beta him jatekos nem tud elloni semmit a piros vonalrol.
-
po1son
addikt
basszus csak most esett le nekem, hogy a harctéri módosítások állandó bónuszt is adnak a járműhöz....
face to face harcoltam egy skoda t56-al és azon tanakodtam, hogy a fenébe lehet neki +200 hp-val több...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest