- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
weres78 #231697 üzenetére
azt irták vissza, hogy a visszaállitani kivánt jármű már a garázsban van.
de ez egy automata válasz, ki is van irva. tehát érdemben le sem szarták a fejemet.
pedig pontosan leirtam, hogy a boroskolát cseréltem be az emil helyett és szeretném a borost visszakapni az emilért cserébe, még a goldkompenzációra sem tartok igényt. mivel a boros 3800 az emil meg 5400 gold csereértékkel bír.
na mindegy. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79 #231684 üzenetére
GRATULÁLOK! Azért ez már szép eredmény, légy rá büszke!
-
BerserkGuts
addikt
Vz tier 10-est is bar csak egy 1000-essel szerencsére és csak 1x sikerült eltalálnia.
-
Ispy
nagyúr
válasz
2thletme2day #231693 üzenetére
Az fincsi. Én a bobjet 430-al kaptam a kukástól egy 1788-at, azért rendes, mert hagyott 12 hp-t...
-
h1mpi
félisten
Most találtam meg a KV2 (R)-t a garázsban ez elég beteg lett
Kukáskocsi tier6-ban. AP lövedék 700-as alfa
-
-
phoenix1989
őstag
nem enged visszajátszást feltölteni. ismeretlen file formátum hibával.
pedig volt egy egész jó kör borússal. a végjátékban kicsit hibáztam mert elszámoltam a lőszer sebességét, azt hittem gyorsabb , de aztán korrigáltam egy jó taktikával a hibát
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #231685 üzenetére
botok
-
popey37
addikt
hát, én jól beszopattam magam. mondom becserélek egy régi prémtankot, kiválasztottam az emil 1951-et a kanonjagdpanzer 105-re. erre a bourrasque-t cserélte be.
észrevettem, mert csak 3800 goldot számolt le az új tank árából, de már sajna későn.
a kiválasztásnál az emil1951 volt kiválasztva, mégis a boroskola lett becserélve.
most irtam jegyet a supportnak, hátha megoldható, hogy a boroskola vissza az emil meg el.
remélem normálisan állnak hozzám, eddig még nem kértem semmi ilyesmit a wg-től.szerintetek van esélyem?
-
peterson79
őstag
Szép estét.
Ezért is keményen meg kellett küzdeni, de végülis csak ráraktam
[link] a replay-hez, mondjuk nem a legnagyobb meccsem vele
-
h1mpi
félisten
válasz
BerserkGuts #231680 üzenetére
Van benne jó pár magyar is. Ami fura, hogy sok zöld játékos accával lila statot hoztak… gondolom fizetett érte
-
popey37
addikt
válasz
BerserkGuts #231680 üzenetére
bannolták az egész klánt a rankedről. enyit az unicum csalókről.
inkább maradok zöld, de önerőből és nem csalással.
jó sok játékost bannoltak mindhárom ligából./ csak az a baj, hogy csak a rankedről, én végleg bannolnám az összeset./ -
Thrawn
félisten
-
notika77
senior tag
-
jano_77
nagyúr
Az mióta van hogy egy tank kifejlesztéséhez NEM csak azonos nemzeti töredéket lehet felhasználni, hanem másét is, igaz jól megkérik az árát!? Mert míg egy térkép részlet létrehozása az új Amcsi 10-nél 12 univerzális és 4 amcsi, addig ha lengyelt használnék fel akkor 12+24!
WOW!!! és az, hogy ha egy modulra ráviszem az egeret, akkor jelzi, hogy milyen egyéb modul felhelyezése szükséges ahhoz, hogy az adott modult fel tudjam tenni!? Fejlődik ez a WG basszus, csak hát idő kell Nekik hozzá - na de ennyi!?
Emlékszem régen számolgatni kellett, hogy vajon felmegy-e a nagyobb löveg a nagyobb lánctalp nélkül és hasonló.
-
jano_77
nagyúr
Ezért ez a garázs odabasz! Nekem nagyon tetszik. Kár, hogy csak ezekre fektet hangsúlyt a WG az újabbnál-újabb prém tankok mellett.
-
Thrawn
félisten
Maraton tank: 1843 dpm, 17 sec reload time
-
jano_77
nagyúr
válasz
Swinegod #231659 üzenetére
Ha szemből trackeled, akkor ledobja rögtön mindkét lánctalpat és nem tud tovább gurulni, csak abban az esetben, ha oldalról láncolják. Görgőknél nem sebez, mert nincs mögötte test. Szerintem sem lesz nagy eresztés. Pl a Vz.55 szintjét nem fogja megütni azt gondolom.
-
popey37
addikt
nekem a ket taras franszia med esik be a garazsba, csak meg nem tudom mit dobjak be ertuk.
-
Ivanh
senior tag
sziasztok!
Elnézést, ha hülyeséget kérdezek...
A mostani (holdújév?) küldik közt a páncélossal játszom, és írja , hogy 2000-3000-5000 sebzést kell okoznom, ezt csatánként kell? Tehát, egy csatában 2000 v. 3000... stb..?
-
joergie
őstag
válasz
po1son #231639 üzenetére
Ezt neked kell tudni, hogy megéri e. Van 2 amcsi heavy ág, viszont csak egy kínai td ág, ami nem túl népszerű. A wz120 szerintem bazijó. fulltier8ban úgy gyaloglok át vele tankokon, mintha ott se lennének. Nagyon jól és kiszámíthatóan lehet pattintani az frontjával, jó dpm, jó alpha, ha középtávolról spot alatt célzol, közben megvéd a páncél...szerintem brawler. Ja és a 484es látótávról(optikával) és brutál camorol nem is beszéltem. ÉS ez a skin brutáljól áll neki
Ha van renegade, akkor valszeg fölöslegs a mivy.
-
Szibilla
aktív tag
Vártam ezt az új amerikai ágat, de megnézve a videót róluk kissé elbizonytalanodtam. Papíron rosszabbnak tűnnek, mint a "régi" amerikai nehéz tankok..meg kell várnom a streamerek reakciót és való videókat róluk, de már nem biztos, hogy erre használom el a nehezen összegyűjtött free XP és tervrajz-csomagomat.
Ez a trade-in akció viszont érdekes, pár hulladék tanktól meg lehet szabadulni...kár, hogy nem lehet 2-t adni 1-ért.
-
köpet
aktív tag
Urak, ha raportálják az embert az okozhat szopórollert?
Volt két napja egy vitatható döntésem, ami kiverte a biztosítékot egy csapattársnál, és azóta a büdösebb végén vagyok a hímtagnak úgy érzem. Létezik ilyen összefüggés, vagy csak az elkerülhetetlen hullámvölgy ért utol? -
Ispy
nagyúr
Én a t34b-t cseréltem be egy patriotára, mert egyszerűen ebben a metában a t34 szerintem játszhatatlan. Remélem farmolni jó lesz.
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod #231641 üzenetére
De, kurva lassú, és az ágyúsüllyedése se túl jó. Tök jó a dpm, de ha semmit nem találsz el vele, akkor mindegy. Ahogy írtam, a penje és a páncélja frankó. QB is eléggé jónak találta. Sajnos én nem barátkoztam össze vele. Sokkal inkább megyek a 122TM-mel, mint ezzel. A LIS is ki tud akasztani egy-egy meccsen, amikor nem talál el semmit. Tegnap El Hallufon volt ilyen köröm, hogy 17 lövésből 10 talált, abból 5 pen. Már a hajamat téptem, amikor megint nem sebzett. Összességében mégis szeretem azt a tankot. Na, az obj. az nem ilyen. Én nagyon utálom.
-
Swinegod
őstag
válasz
hulp01 #231633 üzenetére
Nem, nincs, a statjait látom meg évente 1x azt ami az ellenségnél van. Mocskos rohadt jó penje van, jobb tornya, a tier 9-es nehezek felének, autobounce felsőlemez ha kicsit használod az ágyúsüllyedést, egyik legjobb dpm az összes tier 8-as med körül, camoja is tök fasza, olyan lassú sem lehet a nem talál el semmit meg teljesen szubjektív rng dolog, engem pontosan ugyan úgy ellőnek a Boratok a map másik feléről, mint ahogy nekem az STRV 103B-m 100 méterekről is egy pontatlan szar
-
po1son
addikt
M-IV-Y becserélni WZ-120-1G FT jó deal szerintetek (4350 gold ráfizetés)?
Nem játszottam egy meccset sem a M-IV-Y, valahogy nem is szimpatikus számomra és kakukktojás számomra a egész tank. -
jano_77
nagyúr
válasz
inferno88 #231634 üzenetére
Köszi, közben más fórumon felhomályosítottak.
Így mondjuk sok értelme nincs, de igazuk van azoknak, akik azt mondták, hogy a WG nem szeretet szolgálat, hogy nekünk tegyen jót - vagyis, hogy a Skoda T56-ot lehessen megvenni egy fosabb prémium becserélésével, hiszen az Nekik nem biznic!
Amúgy ha esetleg vki kíváncsi rá, akkor Mani - Manst3inB - épp most teszteli. 4 csatát néztem végig, engem meggyőzött arról, hogy ne pazaroljam rá se a free XP-t, se a térkép töredékeket - max ez utóbbi lehet csak azért, hogy ne maradjon kifejlesztettlen ágam.
-
hulp01
senior tag
válasz
Swinegod #231615 üzenetére
Az obj274a, mint OP tank? Megvan neked? Játszottál vele? Lehet, hogy csak az enyém bugos, de szerintem egy rakás szar az a tank. Egyedül a tornya ér valamit, az tud pattintani, meg az átütése jó még. De egy lomha vacak, főleg tolatni nem lehet vele, mert soha nem ér vissza a fedezékbe a lassúsága miatt. Az ágyú papíron lehet, hogy jó statokkal rendelkezik, de nálam semmit nem talál el. Egy O-I vagy kukáskocsi se érződik sokkal rosszabbnak.
Maratonon szereztem meg, de gyakorlatilag nem játszok vele, mert utálom. Szerintem egy nagyon rossz tank. -
zodo
nagyúr
Nem kell kapkodni, 02.16-ig Trade-In
-
Clodovicus
csendes tag
válasz
slett27 #231605 üzenetére
Sajnos nekem is akadozik kb. egy hete, előtte nem volt vele probléma. A wotinfón is panaszkodnak, ott a szolgáltatót is kiírták, sajnos én is náluk vagyok. Nem szerverfüggő, feltételezem hogy a szolgáltatónál változott valami mivel az ismerősöknek más szolgáltatónál nincs ilyen problémájuk.
-
sith7
félisten
válasz
galervin93 #231626 üzenetére
köszönöm, közben megtaláltam Scheff videóját
-
galervin93
addikt
-
nomic
aktív tag
Derült égből villámcsapás, holnap jönnek a Yoh tankok... se teszt, se semmi, egyből a mélyvízbe.
-
Thrawn
félisten
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok tankosok!
1 hete kb játszogatok újra másfél év kihagyás után. Látom van kismillió új 8-as prémium tank. Azok között van kiemelkedően jó?
Progetto 46-al farmolgattam, az még mindig nagyon adja.
-
válasz
joergie #231612 üzenetére
Ez egy overbalanced tank lesz szerintem ismét. Majd ha elérnek oda, hogy az újdonság varázsa meg nem működik annyira, hogy elérjék a kívánt bevételt, akkor itt is majd jönnek a közepesen jó tankok, aztán az 9-es szintű Skoda T56-ok(OP as fuck). Oszt majd meglátjuk, hogy mi lesz a valóság.
-
joergie
őstag
Lunar New Year Marathon: Second Premium Tier IX Incoming
Najó, ezt nem tudom miért nem vettem észre elsőre, hogy már beraktátok
Akkor mégiscsak leírom a véleményem. Bár ezek a statok novemberiek, nem tudok elmenni a gunhandling statok mellett.
0.32 a pontosság. jó. 3.45s a célzásidő. Nem jó. De hogy a soft statok mennyire rosszak, csak annyit tudok rá mondani, hogy a rinocerentének van ilyen rossz gunhandlingje. 0.3 körüli mozgás és forgás közben, az efölötti kategória már 0.22, tehát ég és föld. Ezzel nagyon közel kell menni, ha valamit el akarsz találni, VAGY nagyon sokáig kell célozni. Remélem ezeken változtatnak, mert amúgy a 10fokos gundep adná. KÍváncsi leszek az elemzésekre. -
BerserkGuts
addikt
Még t7 is sajna pedig su100m1- el gondoltam op lesz a játék de már 1 is sok tud lenne ha folyat lő de
célzás és töltés időt rendesen meg kell tápolni mert használhatatlan kategória
hulldownja viszont baba a célzás meg tök mind1 úgyis a gép dönti el mit szabad lőni
nálam a 0.29 se jobb a 0.41-től mert ha rng kiakar baszni akkor úgyis ki fog
-
BerserkGuts
addikt
Érezni kell a játékot egy idő után már tudod mikor adja be a lövést kv troll ágyújával menet közbe simán ment középre
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #231606 üzenetére
De jó hogy nem kell Kínai 9-es HT... nem kell szenvedni
-
2thletme2day
őstag
Jön a második 9-es prémium tank amit a január 28-án induló maratonon meg is lehet szerezni. [link]
-
slett27
addikt
-
notika77
senior tag
válasz
slett27 #231600 üzenetére
Van. Korábbi hozzászólásom a témában: [link]
ui.: Több szerver közül lehet választani. Ha az, amit kiválasztottál, nem jobb vagy nem elég jó, akkor próbálj másikat!
ui.: Tankelit és MrScheff is az ExitLag használatáról készített videókat, mert azt sikerült szponzornak megnyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged