Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
K_Gabor
üzenetére
Na milyen sok szép hozzászólás van. Ez is ritka, hogy dicsérnek és nem mocskolódnak a videó alatt.
Írt oda az fv4005 is, galervin93 mehetsz megbeszélni vele a történteket.
#215825 zodo
Én is azt a befutót tenném meg amit a fórumtárs. Daki - Circon - Orzi - Newmulti. És szerintem is Newmulti a legkevésbé megtippelhető. Lengyelországban olyan népszerű mint quickybaby, viszont csak lengyelül szokott közvetíteni és azért több a nem lengyel mint a lengyel.
Daki mellett az is szól hogy nem csak a nézettsége magas hanem általában a skilles jó játékosok szokták arányaiban többen nézni és komolyan szokta venni az ilyen kihívásokat. Az előzőben például segített mailand-nak és egész nap együtt tolták a 7v7 csatákat.
Pár évvel ezelőtt esélyesebbnek tartottam volna Ciron-t és Orzi-t is, de mára mindketten kiégtek. -
hulp01
senior tag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Köszi, nekem elfogadta mindkettőt. Játékba még nem léptem be, szóval nem tudom valóban így van-e, de a honlapon minden oké volt a kódokkal.
#212948 malystryx ezzel a prémek op dologgal nem tudsz sajnos mit kezdeni. Az SU130-at és a Progettot nem is említetted, pedig azok is durvák tudnak lenni. Ahhoz, hogy egy újabb tankot el tudjanak adni, jobbnak kell lennie az addigiaknál. Különben senki nem venné meg. És így eljutunk a Skorpion meg SU130 jellegű cuccokhoz. És ahogy már korábban is volt róla szó. A tankok hp-ja nagyon lemaradt a sebzésekhez képest. Vagyis inkább a sebzések szálltak el nagyon.
-
zodo
nagyúr
válasz
K_Gabor
üzenetére
Szeretek játszani ezért is jászom de....
Mikor a tankodnak megfelelő játék stílus játszod, bent vagy a pozícióba mert tudtad hova kell menni és jön az ellen 2-3 tankja ne adj isten 1 op dög akkor ép elég lenne velük foglalkozni.
Ekkor jön kis pöcs és még oda vág, annyira hiányzik mint lufiárusnak a nyílzápor.
Kicsik a térképek!
Ezeknek a gépeknek min. 5x térkép kellene nem 1 km-es vagy kisebb.
Arty safe-ről se álmodjon senki pláne a front vonalban.
Nem azt mondom hogy ha van arty akkor az top sebző lesz de jellemzően többször van élen vagy közép mezőnyben mintsem 0 kört futna akár két béna csapat mellett, mivel neki biztosan lesz spotja.Itt befejeztem mert engem kizárólag a sebzés mértéke bosszantott fel (ha egy csillagromboló szed le 2/3 hp-t megértem) ill. a jövő patch előképe!
-
jimmy74
őstag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Sztem nem rossz sőt...
Van egy pár csaták vele inkább le se irom
Azért tud 1000eket lőni néha de ahhoz képest elég hamar betárazza a hármat.
Én ezzel csináltam meg az ob 260 spg 15 küldit.
Élvezetesebb vele a játék mint bármelyik lassú dögtől,pl agyamra megy a német lassúsága meg hamar szétesik a célkereszt.
Ha kábítós vagy láncolós küldi van az erre nagyon bejön.
És elég hamar tudsz pucolni illetve helyet váltani mert gyors.
Persze tier 10-ben sokan fanyalognak mikor kitárazol egy mausra és a 3-bol 2 sebez max 400at össz mert igen kicsi a kaliber már oda... -
Jokerdapro
senior tag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Jó az az M44, csak sajna nem erre a küldire.
Jó hogy gyorsan tölt, de sajna kicsi a robbanási sugár, meg persze a stun idő is.
Inferno88: hidd el ez nem olyan macerás küldi. Javaslom próbálj frekventált helyeket szórni, ht dühöngő és hasonlók. 2-3 tank ha kapja a stunt úgy azért gyűlik szépen.
(esetleg némi prémium arta skulót is bevethetsz, nagyobb robbanási sugár = több potenciális kábitás. Persze ha nem az üres mező közepét lövöd.
) -
Swinegod
őstag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Van vele már vagy 150 csatám, de konkrétan egyszer mentem vele talán kicsit 2k dmg fölé, mert mindig, mindenbe 2-től 400-ig változót lő, még ARL 44-ek tornya oldalába is, amit nekem anno a Bishop átvitt max dmg-el. 5-6-nál meg többet nemigazán tudok rendeset lőni egy meccsben, mert vagy olyan gyorsan erőszakolnak meg, vagy mi őket. Cserébe rendszeresen 1500 körüli a dmg átlag
-
jano_77
nagyúr
válasz
K_Gabor
üzenetére
Szerintem meg egy rakás szar a tank! Az MM, amit kap az botrányos....full debil retard team egyfolytában!
Lomha szar - mindig azt gondolom, hogy a Lorr-ban ülök és persze megszívom emiatt. És a lövegétől sem estem hasra. Összességében pénzt biztosan nem adok érte, mert szerintem egy hulladék.
6 csata és nem tudom lecsillagozni!
-
Papooo
senior tag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Fv 4202 elég jó vas, a Matilda BP-t rendszeresen akciózzák. Veszel egy mezei cromwellt (a prém ritkábban beszerezhető), három garnitúra legénységet hozzá, és elkezded őket pörgetni.
A háromból egy tankod mindig lesz, ami csatába mehet, még ha a másik kettő épp foglalt is.
Ilyen módon elég gyorsan ki lehet húzni három jó garnitúrát, amiből kettőt igény szerint átképezhetsz hevy vagy td vonalra. -
galervin93
addikt
válasz
K_Gabor
üzenetére
Izomból, sebzésből nem egyszerű ászt elérni (pláne vereség mellett). Kell valami plusz (pl. szpot és/vagy sok kill). Nekem is volt vele tegnap 6k-s köröm, de tán még első osztály sem lett, pedig az full T10 volt és nem is csak sznájpoltam. Nekem 8k-ra már jött vele pár ász, de még amellett is volt felderítés.
Szép sebzés amúgy, grat! A jó intraclip miatt érdemes trackelni az ellenfelet, még ha gyorsan javítja is 2 mp alatt (a következő skulógi) nem jut messzire, és akkor jön az assziszt. -
Simulacrum
senior tag
válasz
K_Gabor
üzenetére
"Hamarosan újfent becserélhetjük elavult prémium tankjainkat egy jobbra."
Én éppen nem játszottam a korábbi becséréléskor, de úgy tudom csak olyanra lehet, ami a szerepel a tech tree-ben. De örülnék, ha nem így lenne!
-
popey37
addikt
válasz
K_Gabor
üzenetére
csak ugy tudom elképzelni, hogy a reset előtt beváltott egy rakás free xp-t, az összes creditért vett extra cuccokat, reset után ott volt a free xp, meg az eladott extra cuccokból credit, plusz a prémtankok. másképpen nem tudom elképzelni, hogyan lehetett ezt megcsinálni.
-
jimmy74
őstag
válasz
K_Gabor
üzenetére
Mind2 nagyon jó!
A csehet most vettem meg a 10est és rátett egy lapáttal a 9utan vagyis nekem jobban tetszik de a 9-es is marha jó.
A 8 ès 7 es sokak szerint a kritikus gép de főleg a nyolcas mert semmibe se jó ami legalább vigasztal.
Nem gyors nincs páncél, löveg se vmi jó de ellehet vele lenni ésszel.
A hetes jobb ennèl semmi extra.
Kisebbeket nem írom amúgy 6-os nagyon jó!
Az olaszoknál a standardnál tartok de itt már a 8as is Nagyon jó olyan mint a progetto csak vmit pattint is.
Szeretni fogod jók ezek az olasz tárasok meg pontos lövegük.
A hetes már játszható nem rossz de a 6 meg az 5-ös nekem utálat volt lassú szarok.
A Négyes viszont jó nagyon főleg a repesze szépen aprit tierjèben mert magas az átütèse. -
popey37
addikt
válasz
K_Gabor
üzenetére
inkább az olasz vonal, a cseh nem egy átütésbajnok, papiron nem rossz, de szoktam látni hogy nemigazán ütöget át, inkább pattog. a progi a másik accomon megvan, jó, a tártöltő rendszere meg főleg jó. ha meg tudod állni hogy ne tárazz ki és hagysz egy löszert, akkor gyorsan visszatölt. lényegében kettesével lehet puffogtatni 14-15 pm töltésidővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ej ej csúnya rossz artista.