- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
Használva van a fiók, 2 éves reg, tank is van rajta, 2 full kihúzva.
Kb. 10 nappal ezelőtt felajánlotta az 50% 30 nap prémet, azt megvettem. Most még 20 napig jelzi az ajánlatot ugyan így. 1 nappal a lejárat előtt megint meg fogom venni, ennyit megér.
A fiam is látta az övében (mikor én), de nem vette meg..... neki már nincs is a listában. Ezelőtt nem volt fizettet prémem, csak nyeremény. Más ötletünk nincs -
CirrMee
addikt
válasz
ollie #127176 üzenetére
Én pont "átéltem" a buffot. Előtte a legidegesítőbb a gyenge motra' volt talán, de azt szerencsére orvosolták. A páncél buff is jól jött, így már inkább az oldalára kell vigyázni. Meg a modulokra, amelyek előszeretettel rohadnak le. Szerencsére alig gyullad, így tűzoltó helyett dupla javítással indul útnak rendszeresen. Szinte a nulláról felhúztam az E75 legénységét harmadik sorra, most tolja a Tigri2 jómunkásembereit BIA fölé, utána szerintem ugyanez fog menni a Tigri1 legénységével is, miközben élvezem vele a játékot, és hozza is szépen a dellát. A noob biztos/csalogató lövegpajzsot meg egyenesen imádom.
Acélfalatozni nem annyira sikerül, viszont ez tartja nálam a spot damage rekordot (nem sok az itt elhangzókhoz mérten, de nem is érzem magam annyira prőnek). -
válasz
galervin93 #127193 üzenetére
Ez de durva, na adom is el a heavyjeim.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93 #127193 üzenetére
Láttam már pár napja csak nem QB-nél: World Of Tanks | H35 Tier 2 - 14 Kills - 736 Hits Received - 9100 DMG Blocked
H35-t nagyon utáltam. Pedig még nagyon régen noob koromban játszottam vele, mielőtt nerfelték. Emlékszem vele egy olyan csatámra ahol nem tudtak belőni viszont kritikusokkal kiszedték a 2 fős legénységem és közel full hp-n döglöttem meg. Ez az egyetlen tankom volt amelyikkel ez előfordult, hogy úgy haltam meg, hogy hp-m még volt. -
galervin93
addikt
Nem tudom láttátok-e már ezt... Sírok.
Én meg nem tudok háromszoros pattintást produkálni egy nehéz tankban.
-
kchryss
veterán
válasz
forras2 #127189 üzenetére
Kell neki kb 1 nap. Utána versus oldalán érdemes bejelentkezni és ott nézni az adatokat. Holnap este nézd meg és ellenőrizd, hogy jól számolja-e.
Ott ahonnan letöltötted lehet bejelentkezni a Login fülnél. Utána bal oldali menüben Clan attendance - General Attendance.
Ha SH-ra vagy kíváncsi akkor bepipálod, hogy SH:Skirmishes és alatta, hogy hányas SH-kat listázza (6-os 8-as 10-es), majd a Submit gombra katt. Utána kilistázza ki hány sh-t ment adott napon, illetve a sor végén, hogy összesen a hónapban.
Ha CW érdekel akkor GM-et (global map) kell kipipálni.Azt még hozzá kell tennem, hogy most már nem csak a saját klánodban sh-zhatsz hanem más klán is meghívhat és ha jól rémlik a más klánban ment osztagokat is számolta a rendszer. Ezt nem tudom, hogy javították-e azóta vagy csináltak-e hozzá valamilyen beállítást.
Sok minden mást is tud a program. Lehet a játékosokat értékelni csata után, jogokat kiosztani, aranyból zsoldot számolni, klán játékosainak tankjait listázni, stb.
-
Lehaltak a szerverek? Most dobott ki csatából, és nem tudok visszacsatlakozni. Na, sikerült visszacsatlakozni, csak persze addigra kilőttek.
-
galervin93
addikt
Én is köszönöm a Löwe-s reakciókat, meggondolom még a dolgot.
Közben a frissen vásárolt Grille-vel gyorsan meg is lett a T55A TD15 (6k), elképesztő masina. :-D Brutális dög.
-
forras2
őstag
válasz
kchryss #127121 üzenetére
Köszönöm
Feltettem a programot, plusz a modot is beraktam a res_mods mappába! Chatben színezi is a neveket, úgy hogy valszeg működik! Viszont túl vagyunk majd 3 óra SH-n, és semmi adatot nem látok a honlapon! FAQ-t elolvastam, de érdemleges választ nem találtam, mennyi idő után töltődnek fel az adatok?
-
Fel
addikt
válasz
apóka #127185 üzenetére
Biztosan nem. Most nincs általános akció 30 napos prémiumra.
Gondolom az a fiók, amihez van akciós 30 napos prém, hosszabb ideje nem volt használva. Szerintem ez valamiféle visszacsábítós akció lehet. Nézd meg nem kaptál-e emailt arra a címre, amellyel ezt az accountot regisztráltad. -
apóka
aktív tag
Sziasztok!
Probléma a következő: egyik fiókkal van 30 napos prém fél áron a másikkal nincs. Amiben nincs, arra vettem ládát azzal nincs gond....de változatlanul nem jelenik meg ugyan az a kedvezmény a prémre. Ez esetleg tier függő lenne? -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #127181 üzenetére
Azok az értékek amik nincsenek kiírva de modosítanak. Például az ágyú pontossága mennyire csökken mozgás közben, lövés után, stb.
Péládul itt a cromwellnél a dispersion alatt: [link]
Hiába jó egy tank alap pontossága ha a soft statok rosszak és nagyon szétesik a célzókör mozgás közben vagy lövés után. Mert így ugyanannyira alkalmatlan lesz kapáslövéskre, mint egy alapból pontatlan ágyú. -
sfefe
addikt
Koszi mindenkinek ezek szerint tobb szol a Lowe mellett mint a Liberte mellett.
-
válasz
mcwolf79 #127162 üzenetére
Én is most vettem Löwét, és nagyon nagy csalódás, pozitív értelemben. Csak úgy hozza az acélfalakat, ha az ember el tudja rejteni az alsó páncélzatot. Tier 10-es csatában nem egyszer pattintottam 3-4000 sebzést.
Egyébként érzésre több creditet ad, mint az átlag prémium nyolcas, olyan 20-30%-kal, ugyanannyi sebzésre.
-
fradi81
veterán
válasz
galervin93 #127163 üzenetére
Lehet vele elől lenni, t8-ban, ha van fedezék/csapattársak a közelben. T10-ben csakis tornyozni/sidescrape egy fokkal hátrébb, pontos az ágyú ki kell használni.
h1mpi majd mehetünk egy troll szakaszt
-
Emu
őstag
válasz
sfefe #127171 üzenetére
Nekem egyik sincs meg, csak a tapasztalatokat írom le ellene.
Löwe: ha nincs a hasa dugva szemből simán belőhető, még a Rudym is 2/2 átvitte. Buff jót tett neki mert lett csőlehajlása és a tornya keménységével eddig sem volt sok gond. Lövege pontossága kb. mint egy TD-nek, nem jellemző nehéz tankokra.
Liberté: szemből iszonyú kemény, igazi noob biztos tank. Szinte csak a kupola lőhető, bár az elég nagy. Ha kicsit is be van forgatva, a feléd közelebb eső sarka simán lőhető, illetve oldalról is átmegy rajta minden. -
DaveHutt
őstag
No Urak, hozzám is begurult az STA-2, és tekintettel a legénységi xp akcióra, tettem gyorsan lámpát rá, nehogy vak legyen a parancsnok.
Kicsit döcögős, de igazából marha komfortos egy tank, az ágyúja nagyon jó, 10 csatából meg is lett az ász vele. Nem bántam meg, a legénység meg majd megy egyszer az STB-1-be, de az még nem ma lesz. -
sfefe
addikt
válasz
Vagy a Liberte vagy Lowe, ezeken gondolkodom. Kb ugyanannyiba kerulnek azt hiszem..
Azert volt otlet a francia mert mozgekonyabb mint a lowe. havernak van lowe ezert gondoltam masra.( ne egyforma legyen)
IS6 pancelban nagyon jo marha sok pattan csak hat nagyon kell vele celozni.... meg hat gyorsabb a lowe-nel, lowe-nel pl emelkedon elfogy a szufla bar ez igaz az osszes nemetre. -
Gyuri27
félisten
válasz
Khaosz55 #127167 üzenetére
Mert van egy olyan ágyú rajta amivel +2 t-ben is tudsz mit kezdeni. Jó rof, jó átütés, pontos mint állat. Nem sok ilyen tank van a játékban. A döntőtöbbségük + 2 t-ben kb használhatatlan.
Nem mellesleg az ágú miatt a medek se szopatnak le (ugye nem 2-3x annyi idő alatt töltesz mint ők). Hanem velük egyszerre vagy gyorsabban. Ez a nem mindegy. -
Khaosz55
addikt
válasz
Tigris 1-nek kell lenni a garázsban szerintem ez alap... Én imádom.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jobb lett a buff óta határozottan, nekem továbbra is baszott lassú, de végül is el lehet vele lenni.
-
HellGreg
őstag
válasz
Jadro #127159 üzenetére
Na az SP szerintem kifejezetten jó tank. Mindegyik nyolcas prémnek van előnye hátránya. Az fcm nincs meg azt nem tudom. Gondolom a sebessége az ereje. Egy kivétel van nekem amivel nagyon ráb@xtam az az 59 Patton. Abban a tankban nem tudok jót találni. A youtube-os pusztítós videói szvsz általában iszonyat mákos csatákkal jöttek össze.
-
galervin93
addikt
válasz
Ej ,de nagyon gondolkozok ezen a Löwén... Mazochizmus vagy sem, valahogy birizgálja a fantáziámat... Ha a Tigrissel nem ment, a Löwe is felejtős lehet? Szeretek azért viszonylag elől lenni, de a Löwe annyira mégsem papír, mint a Tigris, pláne a buff óta... Nem tudok dönteni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #127160 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert én most vettem meg a Löwé-t,és baxott jó meccseket tolok vele.
Kreditet is fossa. Hasát eldugva elég szívós tud lenni, ágyúja nagyon pöpec. Lassúnak lassú, dehát heavy, ennek legalább van páncélja.
A franszia dög jó mindaddig, míg a frontját lövik csak. Ha oldalba lövik akkor gyakorlatilag minden átüti ,ott annyira papír. -
-
HellGreg
őstag
válasz
sfefe #127147 üzenetére
Szerintem az értékeket tekintve a Liberté jobb, viszont az is6 limites ami sokat jelent. Nekem valami miatt az is6 jobban muzsikál mint a liberté. Utóbbinál már mindenki tudja hogy a kupolát kell lőni ami gyenge pont. Az is6-nak viszont az átütése nem jó, még arannyal sem.
-
Caernarvon ász, lassan meglesz a Conqueror :happy:
-
Jadro
veterán
válasz
sfefe #127147 üzenetére
Nem tudom az IS-6 hogy hozza, de a Libertébe nem olcsó a lőszer. (Mondjuk ahogy nézem IS-3-ba sem.) Egy ezres a sima. Szerencsére túl sok gold nem kell bele hála a nagy átütésnek.
Most sikerült mennem vele egy majdnem 100 ezret hozó kört, de nem ez a jellemző. (4000 fölött kellett hozzá sebezni.) Kezdek ráérezni, elég jó kis cucc, örülök hogy megvettem. Tier 8-ban abszolút troll, csak ügyesen kell forgatni.
Viszont az STA-2 vel is tudok kb majdnem ugyanolyan átlaghozamot produkálni eddig, de az csak fele annyiba került. Aztán lehet, hogy ez változik.
-
Ricsxx
tag
válasz
Antonius1978 #127124 üzenetére
Nem rossz az Sta csak kell hozzá jó legénység,mint mindenhez.Nekem is tegnap az első pár kör bosszankodás volt,hogy ekkora egy szart,de aztán ráéreztem és egyre jobb bár még lámpám sincs,mert nem volt hozzá legénység.Szóval nem rossz és legalább nem tucat tank.Ja és én néha érthetetlenül pattanok,de az betudom az rng-nek
-
Rick3D
senior tag
válasz
Antonius1978 #127138 üzenetére
válasz 12-19 :
Pár oldalt vissza kellett keresnem . . . eltartott egy kis ideig
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most IS6-om van a Liberté jobban hozna kreditet?
Jobb tank mint az IS6? Neztem, hogy nagyobb az atutese de pl oldala meg vekony...Koszi
sfefe -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
jól kereső prémium tankot keresek. Jelenleg van egy Super Pershing, de kell még 1, hogy felváltva tudjam tolni.Következőket néztem ki:
VII Krupp-Steyr Waffenträger - 7K
VIII Panther mit 8,8 cm L/71 - 7,5K
VIII T-54 first prototype - 8.7K
VIII FV4202 (P) - 7,5KVagy mit tudtok még ajánlani? E25 tetszik de horror az ár vagy a T34-3 tetszik még, de leírásban azt írja Type59-hez hasonlít. Az meg már van a fiam felhasználói neve alatt.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Antonius1978 #127138 üzenetére
120ezret kurva régen kaptam T8 prémmel és prémium fiókkal, manapság nem ez a jellemző . De nem is ez a lényeg, hanem a fun, és mellette a jó kredit (50 nettó szerintem már jó).
-
-
Zolee_70
senior tag
Megvettem az STA-2-t. Jó kis tank, 50-70k kredites köröket lehet vele menni simán.
-
Rick3D
senior tag
válasz
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre
-
Jadro
veterán
válasz
Van van, de nálam sem mindennapos egy ilyen kör. Feltöltöttem ha érdekel. [link]
-
jr1994
addikt
válasz
forras2 #127120 üzenetére
Ha elég az is hogy elmúlt 30 nap ki hány csatát ment, akkor a honlap teljesen jó. Military personnel, ott a játékosok listájában egy csomó feltétel szerint tudsz szűrni. Ki lehet választani a cw csatákat (battle type: battles on the global map), és aszerint rendezni a játékosokat. Most megnéztem, én 1 híján 700 cw-n voltam bent
-
DaveHutt
őstag
válasz
Tarill #127117 üzenetére
Az ágyú soft statokat és talán a reloadot is javítja a nagyobbik torony. Mindenképpen az legyen a következő.
Edit: VTEPS oldalnak semmi baja, szoktam látogatni. Vmelyik nem túl kedves klán reportolta.
Egyébként igen, Gepardot kell keresni a TS szerverünkön. Privátban elküldöm a címet, ha kell. -
4580693
senior tag
válasz
kchryss #127118 üzenetére
Dehogynem! 5 1-es 1 2-est ad, 5 2-es, 1 3-ast és így tovább. 5 4-es egy 5-öst ad. Kb. két tucatot gyártottam már az elmúlt időben. Két nap alatt meg is lett mindkét karácsonyi mifenén a maximális, 5-ös szint. Természetesen segítségemre volt az a kb. 10 dobozka, amit a wg-től vásároltam. Egyikben volt 500 gold, egy másikban a kr patton. A többiben a 250 gold volt.
Tegnap meg kaptam egy 5. csajt, csak ezt nem a svéd td ágba, hanem az L60-ba.
-
kchryss
veterán
válasz
forras2 #127120 üzenetére
Olyan oldal szerintem nincs amiben most visszamenőleg meg tudnád nézni.
Versus-t használja sok klán ilyen célra. Ezzel cw és sh csatákat szokták nézni. Minél több játékosnak fel kell telepíteni a klánból. Ha legalább 1 játékosnak fel van telepítve aki az osztagban vagy cw csapatban van, akkor számolja mindenkinke abban a csatában. Utána a versus oldalán meg lehet nézni napra pontosan mikor ki mennyi és milyen sh-cw csatát ment. -
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ismertek-e esetleg olyan statisztikai oldalt, ami mutatja, hogy adott játékos az elmúlt X időszakban mennyi CW csatát, Stronghold csatát, Csapat csatát játszott le?
Téma összefoglalót olvastam, nem találtam a kritériumoknak megfelelő oldalt!
Köszönöm -
Tarill
őstag
amx30-ra szerintetek ha meg van a nagy gun akkor lánctalpat vagy tornyot tegyek hamarabb? adná magát a torony a plusz hp és egy kis extra látótáv miatt de a lánctalp annyira limiten van h fejlesztett rugók vannak fent hogy bármit is rá tudjak tenni a tankra így viszont nem fér rá vert stab. amit eléggé hiányolok
-
jr1994
addikt
Na itt az egymillió forintos kérdés: hogy lehet összekotyvasztani a snowitzer 5-ös szintű álcafestést? Már csak az hiányzik a 10-es szinthez.
-
KisApám
addikt
Sokszor próbálkoztam a kóddal, mindig visszadobott... (X29NXRX35U9FA7JT) a szokásos "technical issue".
Most meg már "The WG code is not valid. Please try again."... Remélem azért írja, mert már elfogadta a kódot 1x.SZERK.:
kipróbáltam másik accounton - egyből elfogadta -
Jadro
veterán
válasz
Barret001 #127101 üzenetére
Szívesen adok neki tanácsokat ha kéri. Például hogy a Borsig egy papír TD és nem illik vele előrerohanni egyedül. Pláne nem akkor, amikor bázist védünk és már nagyon ketyeg az óra.
Azért is vagyok bot, mert a hasonlóan papír tankommal nem rohantam vele a halálba. Mindenkinek jobb lesz, ha még kcisit finomít a játékán és én ebben szívesen segítek neki ha szépen kéri.
-
h1mpi
félisten
válasz
DaveHutt #127105 üzenetére
Most volt egy pozitív tapasztalatom a supportal. Írtam nekik, mert a feleségem öccse kb. 1 éve nem tud belépni a freemail fiókjába, amivel az accot használja és regisztrálta. Írtam a nevében a WG-nek, hogy ez van nincs telefon se regisztrálva, de paypalon már lett vagy 10x vásárolva erre az accra. Kb. eltelt egy nap és írtak, hogy oké beregisztrálták az új megadott email címet. Én azt hittem elküldenek a francba, de nem, hanem simán megváltoztattak mindent, ahogy kértem
-
Jolet
őstag
ha véletlenül a hajósra küldtem a csomagokat akkor annak annyi? sosem játszottam vele és nem is szeretnék...
van lehetőség átkérni a tankosra?
amúgy ma vettem kb. 10 csomagot és mind 250 aranyas volt, engem nem szeret a WG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged