- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy #517 üzenetére
Én azt akartam megvenni, de vacakoltak a fizetésnél. Ami meg nem megy azt nem szabad erőltetni. Egyszerűbb volt hazafele bemennem a Dunakeszi Auchan Acer Shop-jába és rámutatni hogy "Aztat emide de hamar". Kb 5 perc alatt tulajdonomba fogadtam és az óta is dédelgetem. Igaz így 80 ropi bánta, 40 (áfával 50) helyett, de nem búslakodom. Amint visszakapom a 40-et a banktól (Ali-tól) teljesen nyugodt lesz a lelkem és elönt a Zen békesség érzése.
A cikket hétvégén megírom... vagy gondolkodom egy videó-bemutatón is, de az több ponton is még kérdéses: mivel fogom elkészíteni és hol?
-
parandroid
félisten
válasz
Fancy-boy #489 üzenetére
Meglepő módon egyébként valószínűleg az első kérdés lesz, hogy Androidot, vagy Windowst szeretnél? Főleg, hogy 3G-s wines tabletből szinte alig akad valami. Nexus 7 2013 egyébként kb a legjobb gép még mindig a piacon 7"-en, különösen ha eleve ez a verzió volt neki, akor lenne fájó csalódás bármi más utána, illetve helyette. Mondom ezt úgy, hogy nekem Win8-as tabletem van, páromnak iPad Mini, a gyerekek meg Nexust kaptak. Egyszerűen tudni kell, hogy melyik platformnak mi az erőssége, és neked melyik kidomborított tulajdonságra van inkább szükséged.
p
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy #484 üzenetére
Egyszerű a képlet: Ha 10 nap múlva se lesz itt akkor behajtom rajtuk a pénzem és többet nem vásárolok náluk. De több helyen olvastam hogy azért az AliExpress megbízható. Ki fog derülni.
(#485) AxBattler: Az még egy hónap míg megjelenik a Logout-on. ~2 hét míg megkapom a készüléket (jó esetben) és 1-2 hét míg felkerül az írás a Logout címoldalra-ra.
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy #480 üzenetére
Szürkét rendeltem az mégis konzervatívabb mint mondjuk a rózsaszín vagy a sárga.
10 napos határidőt adtak meg AliExpress-en. Beszéltem a bolttal is és raknak a dobozba EU töltőfejet. Így még azért sem kell majd rohangásznom. Már csak egy microHDMI->HDMI átalakítót kell beszereznem hogy teljes legyen a felszereltség.
Amúgy az vicc kategória hogy DHL-el 10$ a szállítási költség (~2300 forint) a világ másik feléről, de ha Pestről rendelek vidékre akkor is 2000-2500 forint a posta. Hogy van ez?szerk.: Az hogy azon az oldalon elfogyott nem jelenti hogy másnak sincs már egy darab se. Ami érdekesség hogy néztem egy orosz videót és bár nem mondja de látszik hogy a most Augusztusi Voyo-n már WimBoot-van mert a 32Gb-os tárhelynek csak ~10-15%-a volt foglalva. Sajnos sz*r volt a videó minősége így csupán a csíkot láttam nem a számot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fancy-boy #390 üzenetére
A belső tárhely nagyon kevés, épphogy elférnek a programok, a többi cuccot nincs hová tenni.
A 64 gigás meg fillérre ugyanannyiba kerül, mint a Lenovo. Akinek nem fontos a HDMI, az szerintem jobban jár a "komolyabb" márkával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest