Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

Na. kicsit szétnéztem mikecane X-blog oldalán, és olyasmit találtam, hogy a 4/3-as 9.7" retinakijelzővel rendelkező Onda V919-et kihozzák Core-M procival, 4gb rammal 64gb SSD-vel, és plusban van rajta hdmi is(az eddigi atomos modellen nem volt), ja meg 3g is persze, ahogy néztem kicsit vastagabb lesz, 9.7mm vagy ilyesmi, és mindez 380USD, ami...hát nem rossz. Sőt, ahogy néztem ez dual boot formában is elérhető lesz, bár a core M-et nem tudom mennyire békül ki az androiddal.
    Mindemellett valszeg lesznek black/gold "dizájn" modellek, win10 promo keretében(gondolom én...)

Másik(poén): gearbesten néztem 9.7" tablethez(vagyis ipad airhez, ami 7.5mm vastag...) ilyen billentyűzetet, betettem kosárba hogy kipróbálhassam a kupon kódot amit neten találtam(elvileg 5% kedvezményt ad): GBALLAFF
    Ami ekkor történt, azon nem kicsit mosolyodtam el: a kütyü ára MEGNŐTT kb 9,5%-al. Hát mondom ilyen nincs :DDD De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.

Új hozzászólás Aktív témák