Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na. kicsit szétnéztem mikecane X-blog oldalán, és olyasmit találtam, hogy a 4/3-as 9.7" retinakijelzővel rendelkező Onda V919-et kihozzák Core-M procival, 4gb rammal 64gb SSD-vel, és plusban van rajta hdmi is(az eddigi atomos modellen nem volt), ja meg 3g is persze, ahogy néztem kicsit vastagabb lesz, 9.7mm vagy ilyesmi, és mindez 380USD, ami...hát nem rossz. Sőt, ahogy néztem ez dual boot formában is elérhető lesz, bár a core M-et nem tudom mennyire békül ki az androiddal.
Mindemellett valszeg lesznek black/gold "dizájn" modellek, win10 promo keretében(gondolom én...)Másik(poén): gearbesten néztem 9.7" tablethez(vagyis ipad airhez, ami 7.5mm vastag...) ilyen billentyűzetet, betettem kosárba hogy kipróbálhassam a kupon kódot amit neten találtam(elvileg 5% kedvezményt ad): GBALLAFF
Ami ekkor történt, azon nem kicsit mosolyodtam el: a kütyü ára MEGNŐTT kb 9,5%-al. Hát mondom ilyen nincs
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Synology NAS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mindesetre messze ez a bill tetszik számomra leginkább 9.7 kütyükhöz(van háttérvilágítós is 8usd+-ért.