- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Végül ezt rendeltem köszi, megnéztem a teszteket, jókat írtak róla, és a kijelzőjéről is hogy jók a betekintési szögek stb. mindenki ajánlotta vételre. Azért nekem csak jobb a Magyarországi garancia.
Az a kérdésem, még hogy ez hogy dualboot (Windows 8.1 bing + Android) azt jelent, hogy választhatom, hogy melyik rendszerről bootolok, azaz mindkettő telepítve van és amelyik tetszik azt indítom el?
Ha igen ez elég érdekes megoldás, mondjuk engem úgy is a Windows 8.1 érdekel ebből, de ez is lehetőség arra hogy a windows mobile rendszerek jobban elterjedjenek.A játékok miatt az android előny lenne, bár gondolom android játékok nem futnak rajta, mert azok az intel grafikus kártyát nem nagyon ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen routert?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs