Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Végül ezt rendeltem köszi, megnéztem a teszteket, jókat írtak róla, és a kijelzőjéről is hogy jók a betekintési szögek stb. mindenki ajánlotta vételre. Azért nekem csak jobb a Magyarországi garancia.
Az a kérdésem, még hogy ez hogy dualboot (Windows 8.1 bing + Android) azt jelent, hogy választhatom, hogy melyik rendszerről bootolok, azaz mindkettő telepítve van és amelyik tetszik azt indítom el?
Ha igen ez elég érdekes megoldás, mondjuk engem úgy is a Windows 8.1 érdekel ebből, de ez is lehetőség arra hogy a windows mobile rendszerek jobban elterjedjenek.A játékok miatt az android előny lenne, bár gondolom android játékok nem futnak rajta, mert azok az intel grafikus kártyát nem nagyon ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- VGA kibeszélő offtopik
- Drón topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest