- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
jozefhu #7530 üzenetére
Ebeyen 200ft egy adapter hozzá. Nekem is us fejjel jött. A lenovo p780 töltöje pont jó, 5v, 2a, vagy usb portról is tölthető. Szívás, mert így nem akarják megvenni a tabom... A 200forintos adapterem meg úton van valahol... Amúgy nem láttam sehol ilyet piacon/boltban. A lenovoé is adappteres, csak én fixen epoxival räragasztottam.
-
joergie
őstag
válasz
jozefhu #7530 üzenetére
A termék megrendelési oldalán Q&A.-ban a második kérdés:
Question:
Hi, Do you sell French adapter/chargerr compatible with the tablet ? If it is the case, can you precise the URL of the product ? Thanks.Reply:
Hi Cpchen,
I am sorry to tell you that we don't have this item with French adapter/charger to sell. We kindly suggest you to purchase US PLUG version. If you need an converter for this item, please remember to leave us message when you check out. Thank your for your inquiry. We hope you enjoy shopping here with us.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest