- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
drotos.toth #506 üzenetére
Érdemes, csak körültekintőnek kell lenni. Nem szabad egyből beleugrani,alaposan utána kell nézni/olvasni a kinézett modellnek/modelleknek, hogy milyen problémákkal küzd(enek).
Új dolog ez még a kínai gyártóknak, a legtöbbjüknek nincs is semmilyen tapasztalata a Windowsos tabletekkel kapcsolatban, így kell nekik egy kis idő még míg belerázódnak. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
drotos.toth #506 üzenetére
Ne hagyd ki a legjobbat, ha dolgozni is fogsz rajta: Asus Vivotab 8 (jár hozzá spéci kapacitív stylus!
-
tjb007
nagyúr
válasz
drotos.toth #498 üzenetére
Kár, hogy elég komoly problémákkal küzd (túlzott melegedés, ami kihat a használatra; plusz az akku üzemideje is elég harmatos - ~ 4 óra, a gyártó meg 8-at ígér- ahhoz képest, hogy egy 6000mAh-s telep van benne).
Nem érdemes elsietni a váráslást, főleg ha a kínai modelljeiről van szó. Kell egy kis idő nekik, míg orvosolják ezeket a gyermekbetegségeket. -
parandroid
félisten
válasz
drotos.toth #495 üzenetére
Nexus 7 2013. Mondjuk ahogy nézem, ha 3G is kell bele, akkor 270 helyett 350 EUR, de végülis csak 80 EUR a difi. Hogy Mo-n forgalmazzák-e egyáltalán a 3G-s verziót a szolgáltatók akcióin kívül, azt nem tudom. Viszont normális Windowsos tablet 3G-vel még amcerásabban beszerezhető, meg nem is olcsóbb. Esetleg tényleg kukkants meg te is egy Retina iPad Minit, mondjuk az rögtön 450 EUR fölött indul 3G-vel.
tPedro: Én inkább az iPad felé hajlanék, bár az újabbak azért elég drágák, de attól függ, hogy a filmeket hogyan, milyen formátumban szeretnéd nézni. Ha sok a saját biztonsági másolat, akkor gondok lehetnek az almával, ehhez a Windows rugalmasabb.
p
-
joergie
őstag
válasz
drotos.toth #488 üzenetére
Teclast x98 és x89hd ra érdemes keresni, bár ezeknek nincs hdmi-je, a 3g-mentes, hdmi-s változatok Onda név alatt jönnek ki. Nekem ezek az ipad retina kijelzős kütyük a mániám
Amúgy meg miért nem veszel kijelzőt hozzá? nem tűnik túl borsosnak az ára. Vagy félsz, hogyha szétszeded elveszik a garancia?!
-
zoltan6
addikt
válasz
windows-os tableteknél a 3g ritka mint a fehér holló,nekem lenovo miix2-öm van létezik belőle 3g-s csak nálunk nem forgalmazzák,én is egy kinai 3g-s mini routerral használom.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Gondolom a Windowsos topicban nem fogják neked azt mondani, hogy maradj az Androidnál.
Egyébként mennyit szánsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest