- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Összeírtam egy pár bay trail tabletet(becsúszott egy celeron is), ami windows-os, és nem az ismertebb márkákból van. a langma-n nem tudtam kiigazodni, pedig elég ígéretesek. Árak dollárban értendők(erre jön ugye vám, posta, miegymás).
Igazából ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es. Ez nem információ, inkább csak megfigyelés.
jóformán csak tinydeal-t, és az aliexpress-t néztem. langma volt csak az alibabán.ha jól figyelem, ez az egész noname kínai tabletesdi windows 8.1-el júniusban kezd majd beindulni a frissített 64bites baytrail procikkal.
észrevétel, fikázás privátban, ne itt offoljunk. igény esetén megnyitom, aztán szerkesztgethetitek ti is. az ismert gyártók típsuait nem volt ingerenciám összeírni, szerintem nem is fontos.
ha már itt tartunk, az lg tabbook 2 a favorit nálam. azt hiszem 11T540 a típuskódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest