Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
kurtuzov
üzenetére

Hobbim, munkam es kornyezetem miatt atlag folotti mennyisegu kutyuvel talalkozom nap mint nap, es en is abbol itelkezem, ami korulottem zajlik, es ugy ahogy, de igyekszem objektiven merlegelni a tapasztalataimat. Elhiszem hogy van mukodokepes kinai tab is, de megis nem sok tulajt lattam 2+ evesnel idosebb eszkozzel, eddig.
-
hito
nagyúr
válasz
kurtuzov
üzenetére
Az uj atomos elkeni ennek a szajat, de irdatlan draga sajnos. Gondolkoztam a cseren. Ami visszatart, hogy a gyoker Lenovo a billentyuzetben latta jonak elhelyezni a tollat
Erre nem nagyon talalok szavakat. Ha esetleg valaki billentyuzet dokkolo nelkul vasarolja meg a gepet, akkor vigyen hozza hupikek torpikekes tolltartot. Ha nincs helye a tabban a tollnak, akkor kb. nalam orak kerdese elhagyni. Es nem 2Ft egy Wacom toll.De le fogom gyozni valoszinuleg az undoromat es elobb-utobb upgrade-elek
Azert csak 2x gyorsabb a proci, 2GB DDR2 helyett 4GB DDR3, ujjlenyomatolvaso (ez a ketto opcionalis), full-HD panel, stb. Az akksi kicsit rovidebb, de annyi baj legyen.Megnezem otthon, hogy mi a max. felbontas kulso monitoron.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov
üzenetére
A dual channel most is adott a legtöbb Atomnál is, szóval itt inkább az a kérdés, hogy ki is használják-e majd, illetve házilag cserélhető lesz-e a RAM.
Mondjuk nem tudom mennyire ragaszkodnál a 16GB RAM-hoz, de az eddig bejelentett Core M-es modellek mindegyikénél 8GB-ban maximalizálták a RAM-ot.A fene sem tudja mi alapján működnek ezek. Az eBay-en is volt (és most is vannak) jó pár olyan bepróbálkozó, aki 20 dollárt adta a PSP-t, és 50-ért az iPad-et. Természetesen nem kapott senki semmit meg abból, amit rendelt.
(#1251) pengwin
9 az a 8, és azokon is Windows 8.1 with Bing van (aka Windows 8.1 Core Ed.).
-
pengwin
addikt
válasz
kurtuzov
üzenetére
azért zuhant ennyit a kisebb meg a kínai gépek ára, mert a MS csökkentette a liszenszdíjakat, 8" alatti gépekre ingyen adja a Win-t, és bevezetett egy Win8.1 with Bing nevû alapszintû verziót, ami 10 colos gépekre is lényegesen olcsóbb.
Voyo A1 Mini reális ára minimum 150-160$, ami ennél sokkal olcsóbb, az nagy valószínûséggel átverés -
tjb007
nagyúr
válasz
kurtuzov
üzenetére
A legolcsóbb Core M-es modellek is nettó 1000 dolláros áron (~250 ezer forint) fognak kezdeni, szóval ha a mostani árakat is sokallod, akkor azoknak az árát még inkább fogod.
Arról az eladóról meg messziről bűzlik (elég csak megnézni a többi termékét, illetve azoknak az árait), hogy valami nincs rendben vele. Ilyenekkel én még lesz, ami lesz alapon sem foglalkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre nem nagyon talalok szavakat. Ha esetleg valaki billentyuzet dokkolo nelkul vasarolja meg a gepet, akkor vigyen hozza hupikek torpikekes tolltartot. Ha nincs helye a tabban a tollnak, akkor kb. nalam orak kerdese elhagyni. Es nem 2Ft egy Wacom toll.
Azert csak 2x gyorsabb a proci, 2GB DDR2 helyett 4GB DDR3, ujjlenyomatolvaso (ez a ketto opcionalis), full-HD panel, stb. Az akksi kicsit rovidebb, de annyi baj legyen.