Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Érdeklődni szeretnék, akik frissítettek tableten 8.1-ről W10-re, milyen az új rendszer tableten? Többször olvastam, hogy a 8.1 jobban volt használható, de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, hogy miért. Nálatok mi a helyzet?
amik nekem visszalépés lett:
-win8.1-ben volt tablet verziós IE, szép nagy fülekkel, gesture-ökkel, teljes képernyőn futva
ezek most teljesen hiányoznak-nincs charm bar, ami helyette van az nem helyettesíti
ennek a hiánya nálam elég sok kellemetlenséget okoz:
-korábban teljes képernyős programot futtatva is könnyedén meg tudtam nézni az időt, elég volt csak jobb oldalról kicsit megpöccinteni
-meg kényelmesen be lehetett állítani a fényerőt is, most csak 25%-onként lehet, ami sötétben nem elég
pontosan beállítani a fényerőt csak a tálcáról elindítva a vezérlőpultban tudom, de mire odáig eljutok, már kifolyt a szemem
-a billentyűzetet is elő lehetett hozni a charm bar-on, most egy teljes képernyős programnál ha magától nem ugrik fel a bill, akkor nem lehet sehogy előhozni, csak ha ablakba átteszemezek kis apróságoknak hangzanak, de rendszeresen előjönnek, és elég idegesítőek lesznek egy idő után
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest