Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Voyo A1 Mini tablet:
Feltettem a Win10-et de nem jól működött, mert nekem sem kapcsolt ki a képernyő mikor aludni küldtem. Viszont mikor frissítettem a 8-ról leszedte a recovery partíciót is és a régi windowst sem hagyta meg mondván kicsi a hely.
Vissza raktam a pendrive-ra megcsinált rendszer visszaállítási meghajtóról a 8-at de azóta,
- nem működnek a gombok
- nincs hang
- nem ismeri fel az SD kártyát
- nem ismeri fel az akkut.Amúgy ezek működnek, mert ha szabályosan leállítom a rendszert a gombbal el tudom indítani, a töltést veszi és működik akkuról is, az SD másik eszközben kifogástalanul működik.
Minden drivert telepítettem nincs fel nem ismert eszköz az eszközkezelőben.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest