Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Már vagy öt oldalról töltöttem le driver csomagot, hellyel közzel azonos elemek voltak bennük. Ettől függetlenül minddel próbáltam és nem javított egyik sem.
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Voyo A1 Mini tablet:
Feltettem a Win10-et de nem jól működött, mert nekem sem kapcsolt ki a képernyő mikor aludni küldtem. Viszont mikor frissítettem a 8-ról leszedte a recovery partíciót is és a régi windowst sem hagyta meg mondván kicsi a hely.
Vissza raktam a pendrive-ra megcsinált rendszer visszaállítási meghajtóról a 8-at de azóta,
- nem működnek a gombok
- nincs hang
- nem ismeri fel az SD kártyát
- nem ismeri fel az akkut.Amúgy ezek működnek, mert ha szabályosan leállítom a rendszert a gombbal el tudom indítani, a töltést veszi és működik akkuról is, az SD másik eszközben kifogástalanul működik.
Minden drivert telepítettem nincs fel nem ismert eszköz az eszközkezelőben.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa
üzenetére
Nem tudom. Én csak ennyit csináltam és még az automata frissítéseket sem tiltottam le mégis jó!
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa
üzenetére
Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.
Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).
A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.
A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.
Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!
-
mr.nagy
tag
válasz
hroberto
üzenetére
Win 8 alatt volt ilyen opció, de most a Win 10-nél nincs. Valószínűleg nem jó a Win 10 által feltett driver, úgy-hogy most vadászom a Win 10-re megfelelő drivert.
Szerk:
Közben megtaláltam a jó drivert, ezzel már működik. Telepíteni kellett, majd az eszközkezelőben engedélyezni. Ezt követően a képernyő beállítások között, már be lehetett állítani az elforgatást.
-
mr.nagy
tag
-
mr.nagy
tag
Én is megkaptam tőlük a törlésről szóló levelet, én is kifizettem kártyával A válasz levélben a következőket írtam, kíváncsi vagyok mit lépnek és mikor kapom vissza a pénzt!
Sajnálatos a hozzáállásuk ami minden csak nem vevőbarát! Ha hibáztak az árak feltüntetésénél, úgy lenne a tisztességes ha ennek következményeit viselnék. Az Önök gyakorlata kimeríti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat fogalmát véleményem szerint.
"A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerint megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt – figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére – olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az áru ára, illetve díja tekintetében, és ezáltal a fogyasztót olyan ügyleti döntés meghozatalára készteti, amelyet egyébként nem hozott volna meg, vagy erre alkalmas.
Ez alapján megtévesztő tevékenységnek minősül, ha a vállalkozás a terméken, annak csomagolásán, illetve egyéb kommunikációs eszköz útján a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő árnál alacsonyabb árat jelöl meg."Eljárásuk miatt a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál panaszt teszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest