Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
válasz egykori #17746 üzenetére
Eggyel feljebb leírtam! Nem kell app! Az én csempén belépsz a face-re, s a beallitasok/üzeneteknél bekapcsolod a Facebook alapú csevegést! Mindent ugy kapsz meg, mint egy sms-t!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
enginev3.0
félisten
válasz egykori #18623 üzenetére
Szokott igen, semmit nem csináltam, csak feltelepítettem, és beállításokban beállítottam hogy jelezzen
De persze nem tökéletes, csak sokkal jobb a többinél
Sőt, még a kijelző is felvillan[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
btudos
nagyúr
válasz egykori #46318 üzenetére
Ha ugyanaz az alkalmazás van fent az áruházban, amit korábban megvettél, akkor nem normális, hogy újra ki kellett fizetned.
Olyat már láttunk, hogy egy alkalmazás nem helyettesítette a régi verziót, hanem teljesen új alkalmazásként került fel, és újra meg kellett venni (pl. Fruit Ninja), lehet, hogy a Te eseted is ilyen volt.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
egykori
őstag
válasz egykori #54826 üzenetére
Igen, rosszul tudtam (és még itt egy páran), ugyanis a hétvégén eljöttek hozzánk a lányomék, és a vejem új L735-ös telkóján ott ücsörgött ugyanúgy a dátum stb., mint az én 820-asomon.
Mellékesen: ma vittem szevizbe 5. alkalommal ugyanazzal a hibával a 820-ast - talán, nem fogom látni többet...
-
egykori
őstag
válasz egykori #54997 üzenetére
Bocsi, ezt a részt kiegészítem, mert talán érthetetlen, ha nem ugortok vissza:
Igen, rosszul tudtam (és még itt egy páran), ugyanis a hétvégén eljöttek hozzánk a lányomék, és a vejem új L735-ös telkóján ott ücsörgött ugyanúgy a dátum stb. - vagyis a Glance -, mint az én 820-asomon.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz egykori #54998 üzenetére
Szerintem a képernyőzáron lévő képet láttad ill. azon van óra, stb, egy fekete képpel simán félre lehet vezetni az embereket. Egyik videón sem látom a Glance screent.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
őstag
válasz egykori #55003 üzenetére
A glance screen (magyarul gyorsnézet) azt jelenti, hogy koppintás nélkül látható a "kikapcsolt" kijelzőn az infó. Tehát a fekete, kikapcsolt' kijelző egy részén látható az óra és miegymás.Ez beállítható, hogy mikor és milyen feltételek közt legyen látható (gyors pillantás, időközönként, mindig be)
A duplakopp, vagy a feloldó gomb segítségével megjelenik a zárolási képernyő (lock screen)... az már színes általában csilli-villi... azt kell felhúzni, mint a redőnyt, a továbbiakhoz. Tehát ha azon van az óra és miegymás az nem glance screen!
Az első szakaszban leírtak a glance screen... keress rá képként vagy youtube-on a Net-en, hogy lásd.
A glance screen (A menüben: gyors nézet) tehát nem a zárolási képernyő, ami felhúzható redőnyként.
A csempés felületet meg a magyar menüben: kezdőképernyőnek hívják.
Azt nézd meg, hogy a menüben van-e gyors nézet (glance screen) menüpont. Szerintem a 735-ön nem lesz.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
-
DeathAdder
veterán
válasz egykori #74602 üzenetére
gmail címtáron kívül egyetlen szám se nincs a telefonban sem a sim kártyán, mivel ezelőtt is csak gmailből szinkronizálva jöttek le a névjegyzékek (androidos telefonra).
A számok jól vannak beírva, a telefonkönyvben szépen látszik is minden részletesen, de kimenő vagy bejövő híváskor se a nevet sem pedig a hívó képét nem mutatja, csak egy telefonszámot -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz egykori #83571 üzenetére
Most, ebben a pillanatban (nem tudom mitől) a beépített Microsoftos megjavult, az Időkép és az AccuWeather továbbra is döglött élő csempe szempontjából. Az Időkép sok hete nem jó, de a másik egy héttel ezelőttig rendesen működött.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest