Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Szerintetek a 920 vagy a 630 kap hosszabb ideig támogatást? Én látok semmi olyat, ami miatt a 630-at tovább támogathatná a Microsoft, de mégiscsak újabb széria.
-
puma72
tag
Sziasztok!
Adott egy lumia 1020-as készülék, és nem tudom megszokni a Here Drive+ gps szoftvert.
Évek óta Igo-t használok (használtam) Tud valaki ajánlani hasonló működő gps szoftvert? Mint az igo.
Nem kell, hogy ingyenes legyen csak működjön.
Sofőrként nagyon nehéz így célba találni.
Előre is kösziSzámom +36205747193
-
HKorn
veterán
válasz gyurkikrisz #52955 üzenetére
Reméljük
Bár azért a Here Drive app-ot is lehetne még fokozni egy-két új funkcióval, mint pl sávasszisztens.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Joker88
őstag
van valami jó kliensporgram WP-ra ami fel tud tölteni YouTube-re videót ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
kolosanyi
veterán
válasz Steelers #52953 üzenetére
Én is így tippelem.
(#52954) legiaap
Azért gondolom így, mert mégiscsak egy felső kategóriás telefonról van szó. Szerintem a következő verzióig biztos nem lesz gond a támogatással, aztán, hogy mi lesz az RT és a WP szerelemgyerekéből, arról ötletem sincs. Én a legrosszabbra készülök és elképzelhetőnek tartok egy olyat, mint a 7.x esetén. -
btudos
nagyúr
-
Chappy
tag
Heló!
Tudtok olyan appot/módot, amivel meg tudom nézni kit hányszor mennyi ideig hívok? Elsősrban az lenne a jó ha nem csak percösszesítőt tud, hanem mondjuk megkezdett perceket. Nem titkolt célom kicsit leellenőrizni a T számlázását meg ami fontosabb, hogy ingyen/pár száz forintért megnézni hogy egy hónapban kivel mennyit beszélek.
Üdv.
-
laszak
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok:
-használtan egy Lumia 820
-vagy újan egy Lumia 730 (hamarosan megjelenik)Előbbinél nem szimpatikus, hogy gyenge a front-kamera, és az akkuja.
Amúgy olcsóbban kb. azt a teljesítményt megkapom, mint a 730-nál.Igéynek:
-fotózás
-navi
-netezés[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
válasz laszak #52970 üzenetére
Heló!
A 730-nak nem tudom milyen minőségű képet csinál a kamerája, de a 820 nekem anno nem hozta a 17000 Ft-os canon a1300-as gagyi kategóriás fényképező szintjét. Netezni nekem most egy 630 bőven elég. Egyébként én tuti a négymagosat venném nem a kétmagosat (630-am jól bírja ettől függetlenül, pedig azt hittem hogy indokolatlanul merülni fog, de hát nem egy gagyidroid az oprendszer). Az még oké, hogy most elég a két mag, de gondolom nem akarod cserélni a telódat 2 évig. Emellett én nem szeretek használt telefont és egyéb kényes műszaki cikket venni csak ha érintetlen volt (és kártyás/független), ráadásul így a gari is teljes lesz rá.
Szerk.: Egyébként ha a fényképezés fontos, nem játszik a 1020? Vagy nem tudom mit értesz fénykép alatt, mainsztrím instragam/fészbuk posztolás vagy családi fotókat is ezzel örökíted meg (a 630 kamerája számomra jobbnak tűnt minőségben mint a 820-é, annak ellenére hogy kevesebb megapixel, de ha szelfiharcos lennék akkor nem a vga felbontású front kamerás telót venném meg)
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz laszak #52970 üzenetére
A 820-al is baromi szép képeket lehet csinálni, ha nem lóbálja az ember fényképezés közben, plusz duplaledes a vaku benne, szóval sötétben szinte biztos, hogy jobb, mint a 730/735, és még kameragomb is van rajta.
A 730-ban viszont nagyobb a kijelző, meg az akksi, valamint takarékosabb a soc. Teljesítményben kb. egyszinten van a két telefon, árban viszont a 730 a duplája egy használt 820-nak.Szerintem mindkettő jó választás lehet (bár a 730 képeit még nem láttuk), azt vedd, amit a pénztárcád megenged.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Simtu
senior tag
Ha már így benne vagytok az összehasonlításban: 35 körül kellene nekem valami jó kis wp-s teló, használtan.
A HTC 8x nagyon tetszik, bár kicsit félek a támogatottság szegénysége miatt. Ennyiért, ahogy néztem a 820 van még. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #52974 üzenetére
Én inkább egy használt 920 felé kacsintgatnék, az árban is jó, és még most, 2014 végén is eléggé kompromisszummentes...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Simtu
senior tag
válasz hülyegyerek #52977 üzenetére
Kérhetnék egy kicsit bővebb indoklást? Csak mert én amit látok a HTC-nél előnyként: jobb kijelző, jobb kamera, illetve én használnám zenehallgatásra, ezen a téren kifejezetten ajánlott.
-
consono
nagyúr
-
hülyegyerek
addikt
A kijelző nem jobb (hiába a nagyobb felbontás, az slcd2 nem versenyezhet egy clearblack amoleddel), a kamera sem jobb, egy ledes a vaku, a htc "terméktámogatása" pedig kritikán aluli. Nem lehet memóriakártyával bővíteni, a belső tárhelye meg csak 16gb.
Egyedül a zenei rész az, amiben jobb a Htc, de szerintem teljesen mindegy, ha úgyis csak fülessel hallgatod.
Amúgy te hol "láttad", hogy ennyi mindenben jobb a Htc?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
no1r
őstag
Megjött a 1020ra a PfD cyan update...
És pont most nem vagyok wifi közelben -.-"a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Simtu
senior tag
válasz hülyegyerek #52980 üzenetére
Olvasgattam teszteket, fórumokat. Illetve a HTC kamerája itt egész jó helyen szerepel, mégha a sor végén is, de kb egy szinten a 920-éval. Bár nem tudom, mennyire megbízható az oldal, de elég sok helyen hivatkoznak erre a listára.
Nyilván a kijelző valamennyire szubjektív, bár az slcd 2-ről ódákat zengenek. Sajnos egyiket sem láttam élőben. A Nokia amoledjét nem ismerem, de a samsungban lévők annyira nem jönnek be. A feketén kívül nem sok színt tud megjeleníteni helyesen. Az S3 is hiába fotóz jól, ha a kijelzőn visszanézve, valami túlszaturált fotót látok viszont.
Tény, hogy fülessel hallgatok zenét, bár viszonylag jobb minőségűvel, de ha nincs számottevő különbség, akkor valóban jobban jön a bővíthető tárhely. -
btudos
nagyúr
Ha valaki nem AMOLED parti, akkor a nagyobb felbontast fogja preferalni, szoval de, objektiven nezve a 8X kijelzoje jobb.
Egyebkent nem egyszeru dontes, nalam jelen allapotok szerint a formaterv dontene a merleget a 8X fele, de objektiv szempontok alapjan nem tudnek donteni.
Simtu: Az ev vicce, hogy a 8X kameraja a 920 szintjen van. Sokkal gyengebb annal.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Integrale
veterán
A 820 kepernyoje szerintem fel sem veheti a versenyt a 8x-evel. Pixeles, es a szinei sem tul jok, a feher kekes stb.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
razzorr
őstag
Nálatok is vacakol a onedrive? Olyan szinten idegesítő a 8.1ben a képfeltöltés,hogy gyakran gondolkozom el, hogy kell e ez a wp nekem. Lassú és macerás a képfeltöltés, sokszor restartolja a telót a onedrive app,nem látom hogy tölti e fel éppen vagy megakadt valahol,mert már a galériában nem jelzi sehogy hogy mi a státusz éppen. Szóval felidegel nagyon,mert munkám miatt os fontos lenne hogy úgy működjön mint 8.0 alatt,gyorsan és hatékonyan. Mert nem érek rá egész nap bűvölni a telefont. Reméljük lesz rá frissítés.
-
Liudvikas
tag
válasz btudos #52984 üzenetére
szintén a 8X mellett szól a hibás 920-asok tömkelege, érdemes benézni a topikjába, elég sok hibás eszközről olvasni porosodó sávok és első kamera, lötyögő kijelző, indokolatlan merülések, érdekes.. persze ha valaki cáfolná, azt szívesen hallgatom, mert 925 és 920 között vacillálok (ár;tárhely vs. garancia,számomra szebb kijelző...
-
Ryoo
senior tag
Egy olyan oldalt nem tartok hitelesnek, ahol a Sony Z2 kameráját a nokia bármely felsőkategóriás telefonja elé helyezi, főleg egy Lumia 1020 és Pureview 808 elé, de ezek elé sztem egyik telefon kameráját sem lehet tenni, a mai napig nem tudta egyik gyártó se elérni ezt a szintet.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Simtu
senior tag
Érdekes egyébként, kicsit én is utánajártam a dolgoknak: 8x vs 920 és btudos kollégának igaza volt, sokkal jobba 920 kamerája. Inkább a 820 áll hozzá közel, kivéve gyengébb fényviszonyok mellett, ott a 920-nak van jelentős előnye.
Akkor ennyit a DxOMarkról...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Mit lehet azzal csinálni, hogy záróképernyőnél "Folytatás..." jelenik meg. 1-2 másodpercet gondolkodik majd csak ez után jön be a záróképernyő? (lumia 635)
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz viewdetails #52995 üzenetére
Köszi, ez volt.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
jockas
senior tag
válasz Liudvikas #52989 üzenetére
Tömkeleg? Ez eléggé félrevezető. Igen, régen volt pár hibás darab. Ugyanakkor nem láttam én olyan sokat (vásárlás előtt olvastam a 820 és a 920 topikokat...a hibás 920-asok száma nem volt kiemelkedő). Sőt...vásárlás után (920-asom van több, mint 1 éve és semmi olyan hiba nem jött még elő, amikről olvasni lehetett) ránéztem a 925-ös topikra is és ott is ugyanúgy volt pár hiba, pedig nem volt nagy számú hozzászólás. Minden készüléknél vannak ilyen hibák (főleg amikor még új a készülék)... Ha az ilyen hibák miatt nem vennél meg egy bizonyos készüléket, akkor soha nem vennél egy telefont sem
A 920/925 közül egyértelműen a 920 volt a jobb választás (amikor még mindkettőt lehetett kapni újonnan...), hacsak nem számít nálad olyan sokat a súly vagy a vékonyabb készülék. Viszont a 920-ast manapság csak használtan (ha jól tudom) lehet kapni, 925 talán még kapható újonnan is.
Valószínűleg több olyan 920 tulaj van, aki megcáfolná a hibás 920-asok "tömkelegét", mint ahány egyetértene ezzel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest