Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geeri3
csendes tag
-
Alexios
veterán
én nemakarom reklámozni az oldalt, csak megnéztem ha már igy szó van róla, és a rólunk résznél ez van:
Az eMAG garancia nagyon egyszerű és kényelmes! A “Pick-up & return” szolgáltatásunk keretében elhozzuk, megjavítjuk és visszavisszük a terméket, mindezt teljesen ingyen!
-
ilgatto
tag
Belgiumban előrendelhető 500 euróért a 930-as, adnak hozzá egy Wireless Charging Plate DT-900-ast is:
[link]
Amúgy gyönyörű ezeken a képeken a fekete.[ Szerkesztve ]
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
ilgatto
tag
Nem tudom hogy az él-e még, ezt inkább csak azért linkeltem, mert örülök, hogy az indulóárnál már sok helyen jóval olcsóbban meg lehet kapni a telefont, 500 euró már igazán jó ár.
Illetve nekem még várni kell a vásárlással kicsit, és talán másfél-két hónap múlva kifut az első széria is.Szerk: az akció még él, hajrá aki már megteheti. [link]
[ Szerkesztve ]
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
veterán
Johetne lassan valami 730 fele..
Everybody lies.
-
Dzsosy
senior tag
válasz SsPL711 #45825 üzenetére
Én itt kifejezetten a wp-re gondoltam és elsősorban szoftveres supportra.. (amúgy ismerősöm sgs2-je kétszer használta ki e remek szervizelési lehetőséget és mindkétszer elsz@artak valamit )
(#45826) batai15
Hány htc által fejlesztett vagy pénzelt app van azon a telón? és természetesen samun se jobb a helyzet. Kiadják az évi 1-2 kötelező wp-s telót (vagy nem) és kész. Többet nem nagyon foglalkoznak vele. Erre a részre a románok is képesek leszek.. (ahogy anno a dell is wp7-en)[ Szerkesztve ]
-
-
ilgatto
tag
Itt egy friss teszt is a 930-ról, angol nyelven: [link]
-
junior11
veterán
-
batai15
félisten
Bobtail benne van a telekom lumia 625 reklámba xD
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
duo
addikt
és lesz e vajon a Cyanban egyszerre csengés és rezgés? (költői kérdés volt.)
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Sofian
őstag
Egyébként van új GMail API.. szóval a WP9-ben talán végre 100%-osan megy a GMail a beépített appban..
-
Dzsosy
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon az új swype-os billentyűzet mikor fog tudni magyarul. Mert amúgy nagyon bejött, amikor angolul próbáltam (használtam anno más rendszeren a swype-ot, de azt fele ennyire sem volt élvezet használni), de azért az esetek 95%-ában mégiscsak magyarul írok. Szóval lehet tudni erről valamit?
-
csƵ
addikt
A Nokia Camera és a WP-s kamera között ill. a HERE Maps ill. a WP-s térkép között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest