Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na a Nokia facebookos oldalán igen csak úgy néz ki nem nyertem semmit sem, pedig végigtoltam hibátlanul.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
WinPho
senior tag
Boldog Karácsonyt és csempékben gazdag új évet!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
adp
őstag
Sziasztok, el fogom adni a htc hd7-em (wp 7.8) és egy olyan kérdésem lenne, hogy a telefonszámaimat hogyan tudom arra átteni? Sim-en megvan a java, de amióta megvan ez került rá pár név ami jól jönne majd az új telefonomon ( Iphone 4s), de azt sem tudom a wp hova menti, mert beállításokba ugye nem lehet választani.
[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
Vibert akarok letölteni, de azt írja ki, hogy Be kell állítani a Család szolgáltatást. Mit tegyek, hogy működjön?
-
kezman
őstag
facebook fiókot csak HR-el lehet eltüntetni vagy van más módja is??
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Darellus92
aktív tag
El lehet érni valahogy hogy a facebook értesítések ne a facebook app csempéjén hanem az integrált "me" csempén legyenek?
HTC = Help This Company
-
Jaded
őstag
válasz Darellus92 #29517 üzenetére
Persze. Unpin a fb csempére, pin az én csempére.
Renault Megane IV Limited
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Darellus92 #29517 üzenetére
Nekem az én csempén jelennek meg
-
DaveHutt
őstag
válasz Darellus92 #29520 üzenetére
Nem, két független alkalmazás.
-
viewdetails
addikt
válasz Darellus92 #29531 üzenetére
Darellus92
Vegyél fel Facebook fiókot a Beállítások - Email fiókok alatt, és kapcsold ki a csempe értesítést az FB appon belül (Balra elhúz, legörget az aljára, beállítások...)
Ha még mindig nem, akkor nézd meg, hogy me csempében csevegési állapotod elérhető-e. Ha ez sem, akkor restart, hiszen windows.[ Módosította: #65675776 ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Darellus92
aktív tag
válasz viewdetails #29534 üzenetére
Igen ez mind megvan. Nyilvan ha nem lenne meg nem irnam hogy bajom van.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
savoo
addikt
Vicces hogy a nokia féle tárterület-ellenőrzés és az alap tárterület más értékeket mutat...
[ Szerkesztve ]
-
Dantenero72
aktív tag
Hali!
Karácsonyra kaptam egy Nokia Lumia 520-at és a net nem akarodzik működni rajta,wifi-vel se tölt be semmit az internet explorer rajta ,de appstore féleségbe pedig enged böngészni de letöltésnél beáll és nem csinál semmit. A hozzáférési pont-nál pedig írja is hogy T-Mobile H 3G (aktív) ,bal felül van is 3G jelem a térerő mellett. Mobil adatátvitelnél is : Aktiv hálozat: T-Mobile H, Adatkapcsolat: bekapcsolva stb... -
törölt tag
Írjuk vissza a topc címébe, hogy tilos az OFF? Ha nagyon nem a témáról akartok beszélgetni, akkor ottvan a Windows Phone felhasználók OFF topikja Esetleg mehet utána ez a topic is a lokálba.
-
Benji21th
tag
Sziasztok, először is kellemes ünnepeket mindenkinek.
Minél többet használom a telómat, annál több korlátba ütközök. Most épp az MMS küldéssel/fogadással van problémám, konkrétan az, hogy nem működik. Próbáltam valamiféle beállítást keresni rá, de nem találtam. Maga a probléma úgy néz ki, hogy ha én küldök, akkor 1-1,5 perc múlva csipog, hogy sikertelen küldés (minden alkalommal, nem egyszeri), ha pedig küldik, megjelenik, hogy üzenet letöltése, de nem történik semmi. Mi lehet a gond? -
Melack
veterán
Lehet nem ide kapcsolódó kérdés, de hátha.
Windows Phone-ra csak Win8 alatt lehet programot fejleszteni? Mert este le akartam szedni a Developer siteról a programot, de kiírta, hogy csak Win8 alatt megy. Win7 verzió is van, vagy upgradelnem kellene?
Köszönöm a válaszokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest