Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Lehetséges, hogy megkövetlek! Ez így OK.
De most uninstalláltam az Office-t, hátha az kavar be.Többek között *.pak fájlokat társítottam WinRar-hoz. Most tudom változtatni 7-Zip, vagy WinRar úgy, hogy mindkettő app exe-nél beállítottam a rendszergazda státuszt.
Körülményes, de eddig működik!
Mivel még nem laktam be az új OS-t, Pro, visszadobom majd a WST verziót és meglátom akkor mizu lesz. De lehet csak Virtual Box-ban egyelőre...
Egy biztos. Ezzel eddig nem kellett pöcsölnöm. De ha kell, az összes általam használt app-hoz beállítom az admin státuszt, hogy könnyebb legyen az életem.
Szóval, úgy látszik ezt máshol is fel fogom tudni használni majd...
Ügyes vagy!
De remélem szűz Szeptemberi WST MSDN-el is jó lesz.Szerencsére nem kell percenként fájl társításokat csinálnom...
"Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl."
Miután az .xyz-t felvettem Notepad-ben custom-ba, utána ez is ok.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Ez is megvolt. Alapból rendszergazda a fiókom. Semmi.
Ennek úgy kellene működnie és a 112-es build-ben ok is, hogy jobb gomb, tulajdonságok, progi, alkalmaz. Done. Ennyi!
Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl.
Tudom társítani pl jegyzettömbhöz, vagy Wordpad-hez, de 3rd party toolhoz nem.
Megfordult a fejemben, hogy nem bug. Szimplán csak Store-os, vagy alapból Win10-ben app-okat fognak engedni. Vagy aminek a telepítője olyan mint pl Acrobat Reader.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére

A fenét, csak mivel én amit lehet lekapcsoltam és ezt is ezét zavart hogy minden újraindítás után visszaállt még a regedites letiltás sem segített - az o o shutup mutatta hogy még fut. Amúgy nincs is UWP-s appom egy sem. Anno hasonló volt talán a 1709 vagy a 1703-as build-el hogy az adatküldést kikapcsoltam de az mindig visszakapcsolódott. Az első vagy a második patch ott is megoldotta. -
YASKATIR
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Toltsd le a 17134.1-et es frissits. Ez a vegleges RTM. Mar van egy osszegzo frissites is hozza, de azt csak majus 8-an kapod meg (kiveve ha belepsz az insider-be, frissitesz, majd kilepsz)
-
Cr00py
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Lefordítva annyi, hogy szerinte ( ezt hallotta ) , hogy az RS4 relase késni fog, nem ma érkezik.
Azt, hogy mennyire fix info, azt nem tudni, ő egy WindowsCentral -os szerkesztő.
Minőségi, többnyire real cikkek jönnek le ott, szóval kitudja. Majd ma elválik.

-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Csak azt próbálom magyarázni, hogy ez nem konkrét win10 hiba, és méginkább nem konkrét "előre feltett win10 update hiba". Hisz már win10 előtt is létezett. Millió cikk és egyéb írás található netszerte erről. Pl.: win8 2014.03.14 14:40 Vagy akár yt videók...
De lényeg a lényeg, ez is megvan neked is, és még várni sem kellett.

-
Geth
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Ehhez a 1803-as imagehez nem járt NetFx3.cab?
Ha igen, próbáltad abból felrakni?
Csak mert korábbi RS-t raktam fel VM-re .NET csomaggal együtt még hivatalos megjelenés előtt, soha nem volt problémám vele, de mindig integráltam (dism /Add-Capability vagy /Add-Package).
Ha netről próbálja meg, el tudom képzelni, hogy hibára fut
-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Na de nekem is friss a rendszerem, és mégis tudom ki be kapcsolni a 3.5-öt, ahogy láttad is priviben.
Igaz, sosem volt friss installom win10-ből. De mondjuk nekem akkor is furcsa hogy már 8as winnél is létezett a hiba, és azóta is. Azokból is mindig volt "nem hivatalos" verza? Már nem emlékszem. Meg a szerverekből is?
Na de mindegy is... Lényeg hogy ezek szerint 3 nap múlva már mindenkinek minden oké lesz.
(Egyébként volt olyan eset is hogy hiv. verzán csak win update-et kellett visszakapcsolni vkinek , hogy engedje bekapcsolni - úgyhogy esélyes hogy vmi gubanc ilyenkor az update és az új verza körül van)(#76485) csicso82 :
Felesleges a plusz egyezés, csak a linkre kell kattintanod. Nem én találtam ki a már win10 előtt is létező hibát.

-
westlake
félisten
válasz
Dumi86
üzenetére
El vagy tévedve. A 17133.1 NEM az RTM. Leírtam már minimum egyszer, nem is olyan régen. Egyáltalán nem küldték ki senkinek, kivéve az Insider tagoknak, akik tesztelik ezt a buildet, ahogy azt megelőzőeket is. Eközben az MS is hegeszti, majd holnap, vagy holnapután fixálják az RTM-em bildet. Magyarul még nincs kész az RTM változat. Egyébként leírom még párszor szívesen.

Ja és nincs olyan, hogy 17133, 17133.1-van jelenleg. Ez sem mindegy.Nézz már utána légy szíves, hogy hogyan is volt ez az RS3-nál.

Senki nincs megcsúszva semmivel sem. Pontosan ez volt az ütemterv. -
westlake
félisten
válasz
Dumi86
üzenetére
Senki nem mondta, hogy nem lehet feltelepíteni a 17133-at, mert valami titkos verzió. Eddig is bármelyik Insider kiadást feltelepíthettétek, nem volt tiltott. Nem értem, hogy miért gondoljátok azt, hogy a 17133 más mint az ezt megelőző, vagy éppen az azt megelőző build. Teszt verzió, ami nem végleges.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Továbbra is tartom, mivel minden variációt teszteltem már éles rendszeren:
- hiányzó driver
- hibásan (hiányzó funkciók ESETLEG az új driver tartalmazz már azt a funkciót ) működő dirverA WIFI driver pont egy jó példa - a windows 10-nek még az elején számos baja volt a wifi driverekkel - az én régi notimon is csak úgy dobta a hálózatot vagy nem kapcsolódott bekapcsoláskor de mint kiderült a driverrel nem volt gond, az eszközkezelőben a tulajdonságoknál az energiagazdálkodás volt energiatakarékos módban azt kikapcsoltam (még az is ajánlották a fórumok hogy az "N" sávot tiltsam elég a "B" vagy a "G" de ezt nem tettem - nem is kellet mert G-n csatlakozik) és azóta ATOM stabil.
-
Geth
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Nekem minden újraindítás után ilyen
Mondjuk ha nem indítom újra egy hétig akkor is... 
Senki soha nem fogja 100%-ig biztosan megmondani, hogy mitől lehet.
Minidumpot ide, hátha segít kideríteni.
Amúgy nem olyan régen valakinek hasonló BSOD-val memória hiba lett a vége (memtest is rávágta).
Vagy hibás driver, vagy valami rosszul működő védelemre szánt szoftver. A sor hosszú.De ha most jó is, azért nagyon ne dőlj hátra, ahonnan a BSOD jött, könnyen lehet, hogy jönnek a barátai is

-
-
Geth
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Esetleg ha meg is akarod érteni, utánézhetsz a különböző energiaszinteknek.
Leegyszerűsítve az S4 hibernált állapotot jelent, az S5 pedig kikapcsoltat.
Az ErP bekapcsolt állapotban a lehető legkisebbre viszi le a fogyasztást, például megszűnik működni a Wake-on-LAN is.Gyakorlatilag most tetted lehetővé a gyorsindítást normálisan.
-
-
tomp
félisten
válasz
Dumi86
üzenetére
Idő kérdése? Ja miután létrehozta a 3497PB-os log fájlt mi?

___
Frissítés utáni 30napon belüli visszaállítás mennyire "stabil" azaz teljesen ugyan azt kapja vissza az ember?
Jövőhónapban a következő "peccs kedd" után újra felraknám az "alkotói" frissítést. De most vagy 20x újra fogom indítani, hogy normálisan működik e. Ha nem akkor menne a visszatérés a korábbi kiadásra dolog. Amúgy a microsoft support nagyon hallgat a start menüs/tálcás bugról miután visszaírtam nekik, hogy valóban a rendszerrel van valami mert több oldal is megemlíti. Sőt pc gyártó is megírta. -
válasz
Dumi86
üzenetére
Ok biztosan így van, mostanába (6-7 hónapja) nem tettem fel senkinek Realtek cuccot.
Számtalan más driver és kezelőfelület telepítése közben kaptam már hibaüzeneteket, ezért kérdeztem a kollégát, rendben végigfut-e.
A válaszokat végigolvasva, ez valami általános hibajelenség a legújabb verziónál. -
válasz
Dumi86
üzenetére
Üdv!
Nos, ha már ilyen pofon egyszerű, akkor egy kicsit vesézd már ki, hogy mégis, mit, merre. Leszedtem az ESD-s cuccot, majd a nem létező angol tudásommal találtam egy NTLite nevű progit, amivel át lehetne konvertálni ISO-ba.
Program telepítve, hozzáadtam az ESD fájlt, majd kiválasztottam azon belül, az engem érdeklő változatot, a Win 10 Home x64-et( 5. sor), de a fenti menüsorban, a Create ISO opció ki van szürkülve. Szóval akkor, hogyan tovább, vagy ha van másik módszer, akkor megköszönném, hogy azzal merre, meddig.
-
-
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Elolvastad mire válaszoltam?

A telepítő letöltése és az ESD téma már az előző hozzászólásokban ki lett tárgyalva. Viszont itt most a Windows telepítése, illetve a tiszta telepítés utáni naprakészre frissítése volt a téma. Legalábbis amire válaszoltál, az alapján ez tűnt logikusnak, de mindegy.
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Hát azért nem feltétlen, mert a 2 régebbi rendszernél egy tiszta telepítés után szégyenszemre ezen frissítések előzetes felrakásával kell szórakozni, máskülönben hosszú órákig eltarthat csak maga a keresés... Illetve, ha ezek fent vannak és a keresés megvolt, akkor még ott van a több 100 db frissítés letöltése + telepítése. Az pedig megint akár órákig eltarthat és ahogy tapasztaltam, általában előbb lefrissül egy W10 főverzió a 0-ról.
-
King Unique
titán
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Arról a 2 oldalról, illetve az elsőnél lévő programmal közvetlenül ISO-t (is) lehet letölteni. Tehát nem kell átkonvertálással trükközni! A boot pendrive elkészítése pedig megint egyszerű, akár még külön program sem kell hozzá, mint említve volt. A macera majd az lesz, ha megint belefutsz a fentebb említett hibába...

Az MCT-vel leszedett ESD ISO-nak a valamivel kisebb fájlméret és telepítésnél a több kiadás támogatása az előnye. De gondolom nem feltétlen csak 4 GB-os pendrive-od van és nem is kifejezetten csak Education kiadást akarsz telepíteni.
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Annyira nem meglepő, másoknál is volt már, hogy az MCT nem ismerte fel a pendrive-ot, vagy épp egyéb hibát produkált... Amúgy alapból FAT32-re formázza az USB-s háttértárakat, viszont azokat is csak 32 GB-ig tudja particionálni és a fennmaradó terület nem lefoglalt lesz...
Ha nálad eleve FAT32 fájlrendszerű volt a pendrive, akkor nyilván nem az NTFS, hanem más okozhatja a hibát. Olykor amúgy célszerű teljesen újraparticionálni a pendrive-ot, mert előfordulhat egyes programoknál az összevissza formázások miatt probléma.Egyébként nem létszükség az MCT használata, mert az ISO letölthető pl. innen és innen is. Utóbbiaknál amúgy szintén az MS szervereiről történik a letöltés. A telepítő kiírására pedig megint akad más opció, mint pl. a Rufus. Sőt, a Win8.1/10 ISO-k már eleve rugalmasak ilyen téren és azoknál elég lehet, ha az ISO-fájl tartalmát szimplán csak rámásoljuk egy FAT32-re formázott pendrive-ra.
-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Mert ez egy 1 hónappal ezelőtti, az előző win10-re való frissítés. Te meg a legújabbat használod. (Én is)

(#59997) t72killer:
Én eleve azzal próbálkoztam volna első körben, mivel globálisan úgy tűnik azóta a legjobb a win10 (igaz, személy szerint nekem eddig sem volt bajom vele). És ha nem jön be, még mindig vissza tud(sz) állni az előzőre...(#59999) Dumi86:
Mai napig még az összes win10-re jöttek a frissítések. De innentől az első kiadásra már nem jön biztonsági frissítés. Illetve már eleve vannak pl. driverek amik fel sem mennek a régebbi verziókra. (Én sem használtam soha régebbit az aktuális legújabbnál
Már ma is lefrissült.) -
quailstorm
félisten
válasz
Dumi86
üzenetére
Anno a Bányamesterség nevű, kultúra magasfokát képviselő Minecraft szerveren a lol és az xd átírásra került a chatben egy picit viccesebb, obszcén, önlejárató tartalomra.
lol ---> "anyám pénzt cserél szerelemre"
hamar leszoktak róla
nagyobbik baj itt a warez vépistike meg a warez vírusirtó paradox
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
Nem tudom hogy van ez, de az én gépem alig 1 éves és hidd el, eléggé csúcskonfig mert sokat játszom, szóval "modern gépeknél" is előjön a hiba...sajnos.
@SP4C3,
igen, elég szánalmas, hogy nincs visszajelzés ilyeneknél, főleg hogy a user GUI-n nem látom az opciókat így kitudja most mivan enabled/disabled -
Aurig@
őstag
válasz
Dumi86
üzenetére
Üdv.!
Mitől lehet az, hogy a bal alsó sarokban lévő keresés (nagyító) ikonra kattintva nem jön fel a keresés opció?
Frissítés nincs bekapcsolva, tehát az végett nem válhatott működésképtelenné. Amikor rákattintok jelzi, hogy kattintás történt de nem hozza elő a menüt.
Mit lehet tenni? Valami beállítási gond lehet? Mitől válhatott egyik napról a másikra használhatatlanná?
Hogyan állítható vissza, ha egyáltalán vissza lehet?
Köszönöm
-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Az nvidia-tól töltsd a drivereket.
Ez a legújabb:
Version:
376.33 WHQL
Release Date:
2016.12.14Az lehet h updaten csak az amit írtál (illetve azt sem hiszem, mert nekem felajánlotta a win fentebb írtat - igaz, rögtön azt, mert kuka lett a régi kártya és másik ment bele 1-2 hete)
-
AthlonXP
őstag
válasz
Dumi86
üzenetére
Mindig úgy szoktam. Minden Windowson és már évek óta. De most sehogy sem sikerült feltenni.
Azóta újratelepítettem a rendszert, most kezdem feltenni a dolgaimat. Sikerült feltenni a legfrissebb vga drivert is.
Most egyelőre jó minden.
Viszont továbbra is zavar a korábbi probléma, mármint, hogy mi volt az oka, mert fogalmam sincs!

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
Elég sokaknak változott, köztük nekem is.

Viszont amire nem tudok rájönni mi lehet, az a utorrent-ram parajelenség. Ha egy jó ideig fut az utorrent, tök mindegy, hogy aktív e, vagy sem, egy idő után fogy a ramom. A feladatkezelőben az utorrenthez kevés ram használatot mutat, de amint bezárom mégis felszabadul 1-2 giga memória...
-
Lenry
félisten
-
S-IW
tag
-
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Tisztának tiszta, viszont minden a gépen lévő felhasználói fiók alatt ott virít.
Szerk: Google.
SzerK 2: http://www.tenforums.com/general-support/7916-suspicious-appdata-profile.html
-
törölt tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Óvatosan azzal a TH2-es ISO-val!
Issues in Windows 10 November update prevent BitLocker encryption from being enabled
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
Fire/SOUL/CD linkelt közvetlenül MCT-ra [link]
Most este 2 laposon egymás utánban háromszor futottam neki a google által kidobott MS oldalról leszedhető MCT-lal (x64 verza) és csodálkoztam, hogy a telepítőmédia készítését követően (nem is értettem mit akar telepítő médiával, mivel a jelenlegi rendszer frissítését választottam) csak kilépett és nem csinált semmit. Gondoltam elbaftam valamit, így még párszor nekiugrasztottam, mire eszembe jutott, hogy volt közetlen link betéve a topikba MCT-hez. Na az előbbi linkről leszedett cuccal már 1586.11-re frissült mindkét lapos. Mondjuk a frissítések keresése bazi sokáig tartott (~1óra)
-
ela
tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Szia !
Remélem most már működik ,illetve települ is az új verzió- Win10.1511.10586-3.
Ha valakinek kellene az új és ezen verziót letöltő MediaCreationTool ,írjon ide ,vagy privibe.
Ami nekem kell: az e-mail cím-ed az elérés és letöltés engedélyezéséhez a OneDrive-omról.
Üdv:
ela -
ela
tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Szia !
Ezzel ,illetve innen próbáltad ?
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
vagy ezt és innen ?
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
Én lecseréltem a régit erre ,aztán már a 10586 build jött le. Win10.1511.1586-3 ,ami aztán már frissült is nálam Win10.1511.1586-11 -re.
Üdv:
ela -
-
TRob1
veterán
válasz
Dumi86
üzenetére
Egy DirectX End-User Runtime Web Installer-t esetleg érdemes lehet lefuttatni. Mást nem kell.
(#27656) VGYke:
Nálam is volt (meg valszeg mindenkinél). De már nulla.
HA működik minden eszközöd megfelelően, nyugodtan töröld! -
VGYke
addikt
válasz
Dumi86
üzenetére
Az a játék aminek kell valami plusz, hidd el letölti azt ami kell neki, nem kell ezzel külön foglalkozni!
Egyébként meg lefelé illene kompatilisnek lenni... Igaz Win7 DX11-en játszom és az is igaz hogy csak is steam alatt vásárolt játékokkal, de semmi gond DX9-els játékokkal. Jóval régebbi (10 év vagy öregebb) játékokkal van ugyan probléma, de az nem a DX miatt van, hanem pl. amiatt hogy azok még max. Win XP-re íródtak. -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Dumi86
üzenetére
VLC, MPC-HC, KODI, bármi, csak kodekcsomagot NE!
Ezek a független lejátszók saját, beépített kodekeket használnak, nem kell hozzájuk semmit telepíteni.
A kodekpakkot legfeljebb arra lennének jók, hogy a gyári lejátszó megszólaljon, de sokkal több kárt tudnak okozni, mint amennyi jót tesznek. UniversalApp lejátszóhoz pl. biztos haszontalan bármiféle kodekpak." mediacreationtool.exe vel egy "
Igen, a legújabb. Tegnap raktam fel azzal a Win10-t újra, üres HDD-re, és a 10586 települt. Ettőlfüggetlenül már tegnap este leállításkor nakonvágott egy rakat frissítéssel. De legalább mégse a 10240-ről frissült."beállítottam neki egy sötétszürke / fekete alapot,"
Eeeegen, de pl. az UWP appok magasívben tojnak erre a színre. Ami azért van, mert "nekik" saját színük volt korábban is. pl. a Posta, naptár ezelőtt is kék volt. Most nem tudom megnézni, hogy a 10586-ban is így van-e, mert még nem aktiváltam a windows-t, nem enged színt beállítani. -
-
t72killer
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
Parancssor+Diskpart, ill ha módosítani is szeretnéd az ISO-t, akkor még windows ADK-ból a DISM. A lehető legtisztább eljárás. Bonyinak tűnik - de gondolkodást nem igényel, csak copy-paste. A rész, ami téged most édekel:
1. Kicsomagoljuk az iso tartalmát pl a d:\win10 könyvtárba
2. Formázzuk a pendriveot:
Ha MBR/BIOS telepítőt szeretnénk (régebbi gépre):DISKPART
list disk
SELECT DISK <ide a pendrivehoz tartozó indexet>
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=NTFS
ASSIGN
EXITutána:
cd d:\win10\boot
BOOTSECT.EXE /NT60 <ide a pendrive betűjele>:Ha UEFI-GPT telepítőt akarunk (elvileg a sima fat32-es formázás is elég intézőből, a módját megadva így kell eljárni):
DISKPART
list disk
SELECT DISK <ide a pendrivehoz tartozó indexet>
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY size=12000 <-ha 16 gigánál nagyobb pendriveod lenne.
SELECT PARTITION 1
ACTIVE
FORMAT FS=FAT
ASSIGN
EXIT
bootsect-elés nincs.3. felmásoljuk az anyagot (jelenesetben a d:\win10 tartalmát) a pendrivera.
4. a biosban engedélyezzük az USB-ről bootolást, ill kiválaszjuk a megfelelő (uefi vagy legacy) módot.#19030: mennie kéne a setup.exe-vel.
-
t72killer
titán
válasz
Dumi86
üzenetére
A klikk után választhatsz nyelvet = megkapod a magyar ISO-t (h home v pro, azt továbbra se tudom
).Én ha lehet, nem használok Rufust ill semmilyen 3rd party gyártó által írt rendszerbuherátort. Ha UEFI-s gépen készül a pendrive uefi-s gép telepítése céljából, akkor elég csak fat32-re formázni, felmásolni az anyagot és a BIOS-ban uefi-re állítani a bootolást.
#19023: mmint a hash ellenőrzését? én megteszem, sztem alapnak kéne lennie mindenkinél. Aztán jön a nyavajgás, hogy jáá, nem jó az iso, mert nem töltődött le rendesen, v sérült... Totalcommanderben 2 klikk az egész.
#19026: Szuper! Amúgy ez még a júli 29.-i build vagy újabb? (=benne vannak-e az azóta érkezett frissítések?)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De remélem szűz Szeptemberi WST MSDN-el is jó lesz.

Érdekes ez az egész.