Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz Laraxior #51520 üzenetére
WiDi vagy nem, nem tudom, de kb. 2-3 hete nálam ugyan úgy működik, mint a W7 alatt. Kiterjesztés, megkettőzés vezeték nélkül. Előtte jógáztam sokat (írtam asszem ide is vagy 2x), de nem találtam megoldást, biztos vagyok benne, hogy valamelyik W10 frissítés rázta gatyába.
-
twine
veterán
válasz Laraxior #51520 üzenetére
Nekem beletört a bicskám.... Pont így jártam mint te... De mivel nem volt annyira fontos, és van chromecast a háznál,ráadásul a munkám és a szoftverek miatt fontos a gép stabilitása, így nem is merültem durva mélységekbe...
De ami a lényeg, win7 alatt simán beizzítottam, win10 alatt már nem sikerült... -
Dumi86
senior tag
válasz Laraxior #55892 üzenetére
Egyértelműen ez a legjobb és ingyenes [link]
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
King Unique
titán
válasz Laraxior #55892 üzenetére
• The best alternative Start menus for Windows 10
• Windows 10 Start Menu AlternativesA kereső sok mindenre jó ám...
Amúgy nekem egyáltalán nem hiányzik a régi típusú, turkálós, bogarászós Start menü. A Win10 féle számomra bőven jó, illetve full screen módban használom. Tele tudom pakolni programok, mappák stb. csempéivel, azokat tudom kategorizálni és utána baromi kényelmes onnan indítani őket. Meg így az asztalt sem kell teleszemetelnem. Ja, és Win8 óta a másik jó újítás a Start gomb jobb klikkes menüje, ami Win+X billentyűkombinációval is előhozható.
(#55895) twollah1976:
Az előbb említett menüben az is 1 kattintással megnyitható.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Laraxior #73327 üzenetére
Sokkal gyorsabb.
Melyik WIN-t akarod telepiteni?
A régi cuccokra ? mert azokhoz legacy-ban kell megcsinálni W7/8/10-nél.
X tipusú usb3-as pendrivval jártam úgy, hogy egyszerűen nem tudta a progi (win7 usb boot tool - microsoft gyári progi) boot képessé megcsinálni, a régi usb2-es Kingstone pendrive-al ilyen nem fordult elő.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Cs1csó
félisten
válasz Laraxior #74341 üzenetére
Lehet ezzel menni fog:
kattintasz a bal alsó sarokba és beírod NETPLWIZ (jobbklikk rajta rendszergazdaként futtasd ) majd vedd ki a pipát a jelszó kérés előtt ekkor feljön egy ablak ahova kétszer kell beírni a jelszavadat egymás alá majd kattintasz az elfogadásra, alkalmaz, ok stb. -
nagyúr
válasz Laraxior #76186 üzenetére
Valószínűleg Proxy vírus van fent neked. Először egy Adwcleanert lefuttatnék a helyedben.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #98667 üzenetére
~30ezerrel korábban megtaláltam a választ
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
félisten
válasz Laraxior #113819 üzenetére
Először minden partíciót törölj le róla a lemezkezelővel, haladj az utolsó partíciótól az első felé(hihetetlen, de néha ez is számít a Windows lemezkezelőjének)
Ha valamiért nem megy a dolog, akkor az alábbiakat teheted.Admin joggal futtasd a parancssort, majd beírod, hogy DISKPART és enter, majd add ki az alábbi parancsokat.
LIST DISK
SELECT DISK X (ahol X a meghajtód sorszáma, amit a LIST DISK parancsnál látsz)
LIST DISK (ezt most csak azért használtam ismét, hogy lásd, hogy valóban a megfelelő eszköz lett-e kijelölve, egy csillag lesz a kijelölt eszköz előtt a listában)
CLEAN
CREATE PARTITION PRIMARY
FORMAT FS=NTFS QUICK LABEL="LEMEZCIMKE"
EXITFontos!
1. Ügyelj arra, hogy az X valóban a megfelelő meghajtó sorszáma legyen (esetedben az SSD-é), mert a CLEAN parancs nem visszavonható, ha rossz meghajtót adsz meg, arról minden megy a levesbe!
2. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor használj segédprogramot, amit előttem is javasoltak!
MiniTool Partition Wizard Free
AOMEI Partition Assistant Standard Free
Paragon Partition Manager Free[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
King Unique
titán
válasz Laraxior #113819 üzenetére
Azért nem engedi, mert az egy WinRE, vagyis a rendszer számára létrehozott védett partíció, amit a grafikus lemezkezelő biztonsági okból eleve nem enged törölni. Viszont parancssorban (DiskPart) már simán megoldható, ahogyan külön particionáló programmal is, amiről volt szó egy másik topikban, illetve itt is már említve volt.
-
King Unique
titán
válasz Laraxior #129605 üzenetére
Olyan alapon elvileg működhet, ahogyan a letöltött W10 ISO-fájl felcsatolása a fájlkezelőben, majd a tartalmának 1:1-ben a FAT32/NTFS (attól függően mit támogat az alaplap, annál a BIOS/UEFI) fájlrendszerre formázott pendrive-ra másolása. Másik opció képfájlt létrehozni a DVD-ről és azt írni a pendrive-ra.
De sok értelme amúgy nincsen, ha "ezeréves", vagyis ki tudja milyen régi a DVD-n az a Windows 10-verzió... Meg ha már van internet, pendrive stb., akkor nem világos mi akadályoz meg abban, hogy pl. az aktuális 20H2 verzió telepítőjét az MCT-vel - Microsoft weboldalán az alábbi screenshoton szemléltetett program - letöltve, illetve azzal telepítési adathordozót létrehozva használd.+ A honnan, hogyan kell letölteni a Windows 10 ISO-fájlt, pendrive-ra írni, majd pendrive-ról telepíteni a Windows 10-et témáról már volt szó itt többször, lásd egy másik válaszban leírtakat, valamint nemrég egy másik topikban szintén részletezve lett, illetve a hogyan kell UEFI szerint telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
-
King Unique
titán
válasz Laraxior #129766 üzenetére
Nem derült ki, nem tudhatom pontosan mit csináltál, milyen ISO-val telepítettél stb., de le van írva világosan, hogy szükség esetén milyen csomagot kellene telepíteni (ha még nincsen), ennyi. Ha ez megtörtént és utána is fennáll a probléma, akkor lehet tovább fejtegetni.
-
tordaitibi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest