Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Megpróbálom kifejteni: nalad azért nincs gond mert NEM TISZTA telepítéssel dobtad fel hanem a már meglévő rendszeredet -1709- updgradelted a 1803-asra emiatt ez a hiba nem jön elő.
HIVATALOSAN még nem jelent meg a windows 10 spring creators updat. HIVATALOSAN még nincs belőle TISZTA TELEPÍTÉSSEL felpakolható ISO. Az insiderek tudják a windows 10-en belül frissíteni arra a build-re ami majd a jövő héten lesz RTM.
A múlt hét végén telepítettem félhivatalos formában - oprend.hu-ról - van egy oldal ahonnan létre lehet hozni egy tiszta telepítésre alkalmas magyar nyelvű ISO-t DE ez sem HIVATALOS. Hivatalosan ha igaz 10-én lesz de akkor is első körben gondlom csak az MSDN hálózatról lesz elérhető és még aznap az MCT-t sem fogják frissíteni - azt gondolom valamikor a hét folyamán legkésőbb pénteken -
Az, hogy egy 1709-es Fall creator update-es windows-ra mikor fog megjelenni a windows update-en keresztül az pedig sok mindentől függ.
Egyik idősebb ismerősömnek én vagyok a "rendszergazdája" neki pl. a 1709-es frissítés valamikor november körül jelent meg, ekkor ajánlotta fel neki a windows update, hogy ha akarja telepíteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest