- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Sziasztok!Nekem valami gebasz van a win10 1803-as buildel,forza motorsport 7 és horizon 3 egyszerűen nem fut vele rendesen.Már csináltam egy teljes win reinstallt-dduval kipucolt és telepített friss nvidia driver.i5 2500k,gtx 970 van egyik napról a másikra jelentkezett a hiba.Előtte 60 fps-el futott mindkettő,most fél perc alatt elkezd lecsökenni az fps 45-ről majd pár másodperces fagyás és beesik 7 fps-re,amit tart is,ha megnyitom a mapot ismét felugrik 60-ra de a játékban visszaesik 7-re.túlmelegés nincs,türelem se sok már...annyit már sikerült javítanom rajta hogy nem esik be 7 fps-re csak 25-30 körül mozog,kivettem és beraktam a ramokat.Amit mág megfigyeltem hogy ahogy elindul a tényleges játék egyből telehányja a vramot 4 gigával,amikor meg beesett 7 fps-re akkor leürült 3,5 gigára.Csak ez a két játék csinálja ezt,a többi jól fut.Szerintetek mi lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest