Új hozzászólás Aktív témák

• pc360

addikt

válasz Kékes525 #82462 üzenetére

De mit zavar ez téged, vagy miért érzed úgy, hogy meg kell változtatnod a közvélekedést? Ráadásul a stabilitást tekintve nincs is igazad. Engem az zavar, hogy megint nyomod ezt a tweak témát ki tudja milyen indíttatásból. És még mindig nincsenek konkrét példák, csak a nagy általános semmibe beszélés. Mindegy, nem akarlak itt megint sorozni, csak már unalmas.

Te azt gondolod, hogy a Windows minden hardverre, szoftverre és felhasználói környezetre optimális és ezért nem kell állítgatni és tiltani semmit, én viszont ezt nem hiszem, mert lehetetlen olyan operációs rendszert fejleszteni, aminél ez igaz lenne.

Nesze semmi, fogd meg jól! Példákkal, konkrét problémákkal foglalkozzunk, ne azzal, hogy más mit gondol feltételezhetően! Azt állítgatsz továbbra is, amit akarsz, és mindenki megteszi magának, ez eddig sem volt kérdés. A célod sem értem, hogy minek magyarázod ezt itt nekünk.

Csak azt kellene belátni, hogy milyen sok variációja van a legkülönbözőbb hardver, szoftver és felhasználói szokásoknak amire alaposan leteszteli lehetetlen egy operációs rendszert. Ezért.

Mit kell ezen belátni? Ezért. Ezért mi? Mit akarsz ezzel az egésszel mondani? :U Ez nem vitakultúra, hogy elkezdesz általánosságokat és közhelyeket sorjázni valami ismeretlen közlésnek az alátámasztásaképp.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés