Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
quailstorm #68695 üzenetére
Nagyon köszönöm neked és másoknak is, a segítséget. Tiltottam a gyors indítást, nagyon remélem hogy ez megoldja a titokzatos fagyásokat, amiket az új proci/lap/ramm kombó óta tapasztalok.
Más:
Van olyan Leírás v videó ami az új win letisztogatását segítni? Olysmikre gondolok hogy kikapcsolod a felesleges funkciókat, letörölgeted az appokat stb. YTon néztem párat, de érdekelne hogy az igazán profik hogy csinálják.
Illetve amire sajnos nem találtam megoldást, az appok eltávolítására kell egy parancs a powershell programban, de nagyon lusta vagyok kézzel kikeresni az appok nevét és beírogatni. Nincs valahol egy lista amit csak be kell másolnom, és le tudom dobni a baromságokat, amiket senki nem kért hogy feltelepítsenek?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő