Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16600) tamass.szabo


tamass.szabo
tag

Eddig nem sok bajom volt a W10-zel, de azért ez még néhol elég bugos, ami bizony fel tudja bosszantani az embert. Következő tapasztalataim, pedig clean installt is csináltam update után.

1. A levelezőprogram sokszor összeomlik, eléggé idegesítő, amikor bezárja magától.
2. Amíg a Windows 8.1-nél mondhatni kétféle hangbeállítás volt (füles-hangszoró), addig a 10-nél ilyen nincs. Ez azért idegesítő, mert ha mondjuk olyan helyen hallgatok zenét fülessel, ahol ha véletlenül kihúzom a fülest, elég ciki tud lenni a hangosan bömbölő pornó zene. :D Olyan jó volt, hogy ha a hangszórónál 0-ra vettem a hangot, de bedugva a fülest mondjuk 70-en volt, a hangszóró 0 maradt.
3. Az Outlook nem akarja nekem befogadni a gmail klienst, pedig 8.1-nél sima liba volt.
4. Ma egyszer csak elszállt a laptopon a net, az újraindítás után sem segített semmi. A beállításokat pedig nemes egyszerűséggel nem nyitotta meg, hiába kattintottam rá akárhányszor.
5. Az Értesítési központ érthetetlenül bugos néha. Sokszor csak másodpercek után jeleníti meg a kapcsolókat, sok értesítés pedig egyáltalán nem jelenik meg, ami be van állítva és működnie kéne.
6. Azt hiszi az ember, hogy gyorsan bebootolja a rendszert (alig 5-10 mp a legtöbbször), aztán meg a jelszó (PIN) beírása után várhatok néha 1 percet is. Azért ez frusztráló.
7. Az akksi nem bírja annyi ideig, mint w8.1-nél, mondjanak bármit is.
8. A start menü is sokszor lassan jön be.
9. A tálcán néha többször is rá kell kattintani valamire, hogy engedelmeskedjen.

Sok a probléma, amik bosszantanak, kicsit talán bánom is az elhamarkodott frissítést, de annyira szeretem az UI-t, hogy ez kárpótol valamelyest. Javítsák a bugokat, és akkor meg lesz itt a nagy szeretet.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.