Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
SSziasztok,
egy kis segítséget kérnék Feladatütemezésben. Kiinduló probléma, hogy PC-men nem akarom hogy magától kikapcsoljon a képernyő, ezért ez energiagazdálkodásban ki lett kapcsolva (Soha ne kapcsoljon ki). Viszont a Windows ugyanezt használja zárolási képernyő esetén is, így ha lezárom a képernyőt, akkor az is a végtelenségig bekapcsolva marad a monitorommal együtt. Erre lett megoldás egy ütemezett feladat:
Indítás: A munkaállomás tetszőleges felhasználó által történp zárolásakor
Művelet: nircmd.exe monitor offEnnek köszönhetően gép zárásakor azonnal kikapcsol a monitor. DE itt jön a következő probléma: ha megmoccan az egér, újra előjön a végtelenségig a zárképernyő. Ezt szeretném megoldani valahogy, hogy ha gép zárva ÉS x perc tétlenség eltelt akkor megint futtassa a nircmd parancsot.
Létrehoztam a fenti feladat másolatát, és Feltételnek megadtam hogy Feladat indítása ennyi üresjárat után: 1 perc. Várakozás üresjáratra pedig próbáltam 1 órát és Nincs várakozást is. De sajnos sosem akar zárolni ilyenkor. Mit ronthatok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest